l.daisy
|
hejj, a vse šopingirate po razprodajah? mi smo danes spet super spali, sta hotela jesti samo ob pol petih (ok, tisto ob enajstih ne štejem, ker itak sva takrat še pokonci), pa za spremembo sta že drugič potem takoj zaspala nazaj... malo pred sedmo sta pa spustila alarm, da ati ne bi zamudil v službo.. mi smo enkrat doživeli, da je kakec ušel pri strani ven... ko smo zamenjali pleničke št. 2 za št. 3, se to ni več zgodilo... nya, sporoči, kako je Luka sprejel chowinga... mi mu rečemo kar "čovi", se oba fantka smejita sto na uro... mene trtica boli sto na uro... pa križ... še bolj kot v nosečnosti (čeprav pomojem ni čudno, glede na to, da imata že 5 kg), ampak je sigurno tudi malo posledica poroda... pa levi kolk, predvidevam da zato, ker so se mi metali po trebuhu in to z leve strani... kaja, prav zanimivo, kako pediatri različno naročajo glede dajanja kapljic... kot da bi vsak od njih hodil na drug faks... mi imamo D3 kapljice (navodilo: prvi teden dajanja eno kapljico dnevno, drugi teden dve, potem pa po tri kapljice vsak dan do dopolnjenega enega leta starosti), zaenkrat jih še nisem dala, ker imamo že brez njih konkretne krče... sploh pa mi ni všeč dejstvo, da naj bi najprej dal nekaj, kar povzroča krče, potem pa nekaj, da mu jih umiri... kopamo se pa mi dvakrat tedensko, je pa res, da se vsako jutro in vsak večer umijemo s cunjicami ali še rajši s tistimi blazinicami vate, ki se jih kupi v müllerju... namažemo se pa vsakič (tudi po umivanju) z mandljevim oljem po pregibih (vrat, za ušesi, pod pazduho, pod komolčki itd...)... kaja, a se ti slučajno psihiraš glede količine AM, zdaj ko se je izpostavilo to? da ne bi slučajno, ok? sem razmišljala, kako lahko to rečejo... pa se mi zdi, da je mogoče mislila tista patronažka, da se je treba držati količin za pripravo... samo, saj to je pa logično, a ni? na hitro preračunano, mi tudi tam nekje pojemo... plus cca. 150 ml čaja preko celega dneva, zdaj ko je vroče... sta pa že zakapirala razliko med žejo in lakoto se mi zdi in posledično tudi med mlekom in čajem... ju ne pripravim, da bi jedla, če sta žejna... kolcanje: mi kolcamo kot za stavo... tudi iz lepega miru... ampak jima potem ponudim malo čajčka (komarček), pa se kmalu umiri.. jaz perem vse na 60° (tudi tetra plenice), če je pa kaj ekstra umazano (da bi ful pobruhala ali pa od kakca), pa kar dam na 95°... zaenkrat je še vse preživelo vročinski šok ... plus vse zlikam na obeh straneh... aha, pa ko se perejo mini cunjice, se pere samo to v stroju, ne mešam jih z najinimi... pa tudi, če se pere pet bodijev, mi je zelo žal... uživajte s svojimi sončki...
< Sporočilo je popravil l.daisy -- 15.7.2008 9:34:02 >