kanarka
|
Ojla pupe. Jst še kar ribam in pakiram. Jutri imam "the day". Sam hočem bit mal na tekočem, pa sem hiter preletela. Tokrat hvala ker niste ponorele in se razpisale . Ampak samo tokrat!!!!! Mamuška, kaj za hudiča je pa kazein. Prvič slišim. Oprosti, ker ti težim, ampak jaz imam res par receptov za delanje žitnega mleka. Ni samo na bazi riža, ampak noter kombiniraš tudi druge žitarice, pa dodajaš sezamovo ali olivno olje (za maščobo), pa alge. Ker pa sem to literaturo že preselila, ne morem pogledati s čim nadomeščajo beljakovine. Kitajci vem, da otrokom kuhajo ribje juhce in to že od 0+. Scuba...ujoj, to nas še vse čaka in je tak pravi bjondi! Dajica, če ne bi rekla, da maš 30. bi rekla, da ste se tisti dan poročali. Tok ste bli lušni in res maš krasen spomin! Moj bi tut rabu tečaj. NUJNOOOO!!!!! Sej sem ziher še ful pozabla, ampak ne morem več. Joj še neki. Prijatelj, ki tukaj živi že 13 let, je reku, da ti možgani tukaj res začnejo počasnej delat in preden svoj bioritem prilagodiš temu vremenu traja kar nekaj časa (tudi leta) in danes se je pri meni še enkrat potrdilo. Ker hitim (tako sem še navajena iz Slo), sem zmedena, saj mi možgani ne sledijo. Pozabila sem zapreti vrata na sopotnikovem sedežu in jasno, sredi križišča se vrata na veliko odprejo . Mislim, kaj me še čaka. Sreča je Sara sedela zadaj. No sej bi tudi drugače bila pripeta, ampak vseeenoooo. Zdaj res razumem Črnogorce. Enostavno ne moreš več misliti. Je pa res, da imajo tukaj življenjsko dobo veliko daljšo, saj se čisto za nič ne sekirajo. Pravijo, da se jutri vse uredi. In tudi če se dogovoriš za srečanje ali sestanek ob določeni uri, zamujajo najmanj uro ali tudi kakšen dan . Pa zato GSMi laufajo na polno. Aja, drugač pa imajo še vedno telefonske govorilnice na vsakem vogalu in tiste velike slušalke in jih ful uporabljajo . Te pa sploh ne razumejo, če se za kaj dogovoriš in se potem razjeziš, ker se dogovora niso držali. Prav čuden izpadeš, češ pa zakaj se pizdiš, sej bomo vse zrihtali . Ah, pa sem se razpisala! Lahko noč. Danes imamo zadnjo noč tukaj. Pogrešala bom bližino morja, kavarnico, trgovine in mojo prijazno receptorko. Sem te sorte, da se hitro navežem, zato malo stokam. Sej bom jutri ali pa pojutrišnjim vesela, ker je nov domek takoooooo zelo lep.