|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
14.7.2008 22:13:45   
Tanayya29
oJLA!
ja pa res zatišje.

Pri zdravniku je bilo vse uredu,hgm imam že drugič čez 120,tako,da mi sedaj ni potrebno več jesti tablet.....

Nočko če ni nobene,no....user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
14.7.2008 22:22:24   
scubadiver
Ojla,

hvala za pohvale mojega nečaka user posted image . Je en tak mali vragec zaenkrat tko da glih da bi tetici padal v obejm še ni, ampak bo že user posted image

Mi smo bili pa danes v Baby centru. Smo šli gledat avto sedežke, glede na to, da se jutri začne v BC akcija Maxi cosi Tobi in bo znižan 80 EUR, kar je pa že kar pošten denarček. Odločali smo se med unim z mizico, med Tobijem in med Romerjem. Odločili smo se za Romerja, sam ga še nismo kupili. AMpak vsaj tolk da vem da nas Tobi ne zanima.
Bomo pa mogli počasi kupit nekaj ker je naša pupa že kr na tesnem s prostorom v lupinici. No ja, vsaj do 8 mesececa da bo v lupinci pa bo po mojem že čist ok. Do devetega meseca dvomim da bo šlo..

Nč če pa štrajkate in ste šle spat bom šla pa prov počasi tud jaz pančkat.. Nočko

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
14.7.2008 22:28:59   
tintin
Ojla bejbe,

mi smo včeraj Vasjo prestavili v avtosedežu, tako da zdaj gleda v smeri vožnje. Se mi zdi, da je kar boljše zanj. 9 kg že ima, velik je itak zadosti, hrbtenico pa ima pomoje tudi dosti močno (navsezadnje je star 8 m in še malo), sklepam glede na njegove akrobacije. Že nekaj časa se sam poseda, puza, kobaca, se dviguje ob opori na kolena in noge....ni da ni...user posted image moj zlati:)

Zadnje dni mi nekaj štrajka pri kosilu...očitno mu bolj paše hladna hrana...(sadje, skute, jogurti). Aja, Gorenjke ful dobra skuta s sadjem je od KGZ Škofja Loka. Sem jo zadnjič prvič kupila in je ful dobra (prava skuta s sadnim pripravkom...ne taka puhasta kot ona s podloženim sadjem od LM).

papa!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
14.7.2008 23:33:37   
rozika12
Dajica user posted image user posted image user posted image  , si kar predstavljam, kako si se 'topila'.

Scuba, sem kar dvakrat zarolala sliko, ... kako od scube, saj ona ma samo Lano, .... , no ja pol sem pa le dobro prebrala. Luškan 100 na uro. Nezgoda pa ni bila kar tako :(

Spanje: meni se tudi zbuja, kar nekaj mrmra a zaenkrat tudi nazaj zaspi ... .

Plazenje, dviganje ob rob postelje in rahlo korakanje - to smo že sprejeli. Nič, prihaja obdobje laufanjauser posted image

opa.....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
15.7.2008 0:07:41   
rozika12
A gre ta teden katera v SN?

Ranč Mrcina - se mi zdi, da ste o tem že debatirale. Je fajn?
Drug teden gremo za par dni v Bohinj. Imate kak predlog?

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
15.7.2008 0:58:11   
kanarka
Ojla pupe.

Jst še kar ribam in pakiram. Jutri imam "the day". Sam hočem bit mal na tekočem, pa sem hiter preletela. Tokrat hvala ker niste ponorele in se razpisaleuser posted image . Ampak samo tokrat!!!!!

Mamuška, kaj za hudiča je pa kazein. Prvič slišim. Oprosti, ker ti težim, ampak jaz imam res par receptov za delanje žitnega mleka. Ni samo na bazi riža, ampak noter kombiniraš tudi druge žitarice, pa dodajaš sezamovo ali olivno olje (za maščobo), pa alge. Ker pa sem to literaturo že preselila, ne morem pogledati s čim nadomeščajo beljakovine. Kitajci vem, da otrokom kuhajo ribje juhce in to že od 0+.

Scuba...ujoj, to nas še vse čaka in je tak pravi bjondi!

Dajica, če ne bi rekla, da maš 30. bi rekla, da ste se tisti dan poročali. Tok ste bli lušni in res maš krasen spomin! Moj bi tut rabu tečaj. NUJNOOOO!!!!!

Sej sem ziher še ful pozabla, ampak ne morem več.

Joj še neki. Prijatelj, ki tukaj živi že 13 let, je reku, da ti možgani tukaj res začnejo počasnej delat in preden svoj bioritem prilagodiš temu vremenu traja kar nekaj časa (tudi leta) in danes se je pri meni še enkrat potrdilo. Ker hitim (tako sem še navajena iz Slo), sem zmedena, saj mi možgani ne sledijo. Pozabila sem zapreti vrata na sopotnikovem sedežu in jasno, sredi križišča se vrata na veliko odprejouser posted image . Mislim, kaj me še čaka. Sreča je Sara sedela zadaj. No sej bi tudi drugače bila pripeta, ampak vseeenoooo. Zdaj res razumem Črnogorce. Enostavno ne moreš več misliti. Je pa res, da imajo tukaj življenjsko dobo veliko daljšo, saj se čisto za nič ne sekirajo. Pravijo, da se jutri vse uredi. In tudi če se dogovoriš za srečanje ali sestanek ob določeni uri, zamujajo najmanj uro ali tudi kakšen dan user posted image . Pa zato GSMi laufajo na polno. Aja, drugač pa imajo še vedno telefonske govorilnice na vsakem vogalu in tiste velike slušalke in jih ful uporabljajo user posted image .
Te pa sploh ne razumejo, če se za kaj dogovoriš in se potem razjeziš, ker se dogovora niso držali. Prav čuden izpadeš, češ pa zakaj se pizdiš, sej bomo vse zrihtali user posted image .

Ah, pa sem se razpisala!
Lahko noč.

Danes imamo zadnjo noč tukaj. Pogrešala bom bližino morja, kavarnico, trgovine in mojo prijazno receptorko. Sem te sorte, da se hitro navežem, zato malo stokam. Sej bom jutri ali pa pojutrišnjim vesela, ker je nov domek takoooooo zelo lep.  

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
15.7.2008 8:29:35   
ajtak
Dobro jutro,
hitro skuham eno kavico ker sem vceri hinaula pa sem sla ze ob 9h spat...
user posted image .

Vam povem da mi je toooook pasal k sem se res naspala, sva mela sicer eno budnico ob 4h, sam sem mu dala za jest in je takoj nazaj zaspal in spal do 7:30 user posted image .
Tko da sva si z user posted image  loh se mal slonckanja prvoscla user posted image .

Dajica- kaj naj recem, uau! Upam da bom jst tud tko fajn zgledala k bom 30 user posted image .

Razprodaje- sla, kupla par stvari za Tjasa in probala pol mane pa mi ni nc prov user posted image , pocas morm zacet hujsat ker tist "devet mescov gor, devet mescov dol" bo kmalu okol jaz mam pa skor isto kil kot k sem iz porodnisnce prsla user posted image user posted image  Se namrec pridruzujem tisti k je napisala da nonstop je, sam da jaz zajtrk skor vedno spustim, pa vecerjo tud, vmes pa meljem k kak hrcek user posted image

Letim cimvec oprat pa obesit ker je za pop. baje spet dez napovedan...

Tjas ma v ustih na zg. ustnici 2 ranici, a je to od sp. zobkov al mislte da je kak soor, sam k nima nc belih oblog pa rdece ritke... kaj naj naredim da se zaceli? Ni pa vidt da bi ga fejst motlo, lepo je in veselo vse nosi v usta...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
15.7.2008 8:45:30   
scubadiver
Ajtak hvala za kavico, je bla odlična user posted image

Mi smo spet pokonc od 7h ko so pri sosedih začeli delavci ropotat. Sem pa čist znorela na lastnika te bajte. Ne samo da so stroji, ampak on se mimo spalnic dere kot zmešan. Ima res ful močen glas, pa še totalno na glas govori. In sem ga lepo prosila, če lahko naslednja jutra mimo spalnic govori mal tišje (sem bla zelo prijazna) njegov odgovor je pa bil: tak je moj način govora in ga ne mislim tišat zarad nobenega, mam glas kot franc rode in sem ponosen na to! Sicer pa, bodte veseli, da vam bomo zrihtali tole podrtijo.
Ok.. ta hiša je čist zraven naše in je res podrtija ampak definitivno je ne rihta zaradi nas. Me je tko razjezil da bi ga najrajš kr prijavila, ker itak nima dovoljenja za obnovo. Vsaj predvidevam, ker bi po mojem rabil naše soglasje. En del hiše je podrl in zida na novo, pri tem delu ki je prav pri nas pa menjuje streho, fasado.. Po mojem bi za to tud rabil soglasje a ne?

Kanarka verjamem da boš pogrešala to stanovanje oz okolico, ampak bo pa novo stanovanje toliko lepše da bo sigurno odtehtalo. Pa znižaj eno prestavo, da te bojo lahko še možgančki sledili user posted image user posted image

Hehe rozika, ja ja, mam samo lano, tale blondi ne spada direkt k meni user posted image . Drugač grem pa jaz danes verjetno v SN, sam nimam pojma kdaj. Se dobim prej še z eno prijateljico na kavo, pa se še nisva slišali..

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
15.7.2008 9:54:24   
barika
Barika, upam, da boste imeli mirno noč.

sem spala ko dojenček...sam resss, kokse je pasal naspat..

aja, zares dobro jutro.

zdej grema pa na razprodaje gledat, kaj bi si lahko privoščila, pa si ne moremuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
15.7.2008 10:08:06   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: barika

zdej grema pa na razprodaje gledat, kaj bi si lahko privoščila, pa si ne moremuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image , mogoce se pa srecava...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
15.7.2008 10:18:38   
Oranža
Dobro jutro,

Ajtak hvala za kofiuser posted image
Evo jst imam trenutno tamalga kr v naročju, ker mi je dons že take špičuuser posted image user posted image user posted image ..2x mi je ugasnu računmalnik, tipkovnico izštekal, hrčku je vodo polil pa hrano raztreseluser posted image user posted image user posted image ...je ko en mali vražiček daNES...evo je spet bil na deluuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi gremo pa čez 10 dni na morjeuser posted image user posted image user posted image , tko da imam v četrtek frizerja, naslednji teden pa grem k kocinopulkiuser posted image user posted image user posted image auččččč

Hrana: jst definitivno jem preveč, sicer skušam ne preveč ampak jke problem k mi je ful n sladko usekal...prej nisem bla sladka, čokolada bi komot konc vzela pr men, zdej jo pa kr zmažemuser posted image , pa kruh spet jem in to reeediiiii, ampak bomo počasiuser posted image Tiste k ne jeste mesa - Kanarka, Jooly, Dajica - a vam nč sladko ne pašeuser posted image  K men je glih zard tega pomoje na sladko usekaluser posted image

Scuba itak da je luškan tale tvoj nečakuser posted image  Kar se pa soglasij tiče pa dons mislim da ni več tko kt včasih....mi2 k sva prizidek delala sva rabila samo priglasitev del na občini in ti nihče nič ne more. Lahko mu pa zatežiš da ti pokaže dovoljenje zas priglasitev del.Al pa se pozanimaj na občini kako in kaj.

Kanarka dej res eno al pa dve dolj šaltej, da se ne boš na kakem ovinku srečalauser posted image user posted image user posted image
Nč šibam....se beremo.....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
15.7.2008 10:19:24   
nicolina
Dobro jutro, hvala za kavico.

Midva sva že z jutranjega sprehoda, zdej pa spi. Naš je postal tak razgrajač, da je to noro.user posted image user posted image  Radoveden, kriči, tolče vse kaj prime.... pa sej mi je prav posrečen.

Scuba, joj ti sosedi, hm po moje bi rabli soglasje... ne vem glih natančno, se ne spoznam preveč.
Midva sva Tina že dala prejšnji teden v avtosedež, ker nama je zadnjič v RA rekel fizioterapevt, da je že prevelik za lupinico in da  lupinica samo kvari hrbtenico. Ko otrok že enkrat sedi, gre lahko v avtosedež, sej mu lahko spreminjaš naklone. Midva sva kupla Tobija in sva super zadovoljna, Tin pa tudi. user posted image

Tanayya, user posted image user posted image  za kri....

Ajtak, čist možno, da je od zobkov..

Kanarka, sej bo kmalu minilo, pa boste v svojem stanovanju. Te moram pa kar malo okregat, dej pišovka pazi bolj malo, sej boš kaj nardila še sebi.... Pa vzemi to dobronamerno, a prav? user posted image user posted image

Nč, šibam mal pospravit, kaj bote kuhale danes? Jaz še ne vem...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
15.7.2008 10:41:08   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Nč, šibam mal pospravit, kaj bote kuhale danes? Jaz še ne vem...

Testeninsko solato za naju, Enej ima pri mami naročeno pizzouser posted image , tamal bo pa dobil kolerabico, bučko in krompirček za kosilo, za malico pa nektarino, hruško in jabko. Aja pa zadnmjič sem mu dala od spara bio skutko(sadno), je bla njami, pa tud rekcije ni imel nobeneuser posted image user posted image . Men tiste puhaste niso všeč.

Ajd grem mal hodit dons k ni vroče....

< Sporočilo je popravil Oranža -- 15.7.2008 10:42:19 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
15.7.2008 10:55:59   
scubadiver
Oranža in Nicolina hvala za tale dovoljenja. mah sej zdej sem se pomirila, sej ga ne mislim prijavljat, ker se mi ne da, pa tud brez veze se mi zdi, sam zjutri me je pa res razkuril. Predvsem zato, ker će se lana zbudi sama od sebe je cel dan dobre volje, če jo pa kaj/kdo zbudi na silo je pa precej tečkasta. Vsaj neki časa po tem. Pa še njegov odnos me je zmotil. Mah BZ user posted image .

Lana je ravnokar pomalicala kašico iz enega jabolka in ene banane, za koslilo pa ne vem kaj naj ji skuham.. s čim ve kombinirate ajdovo kašo in proseno kašo? Včeraj sem ji naredila ajdovo kašo s kuhanimi jabolki, več idej kaj z njima počet pa nekako nimam. A se z zelenjavo tud kombinira? Tko kot kvinoja mogoče? Midva bova pa jedla hobotnico s krompirjem iz pečice - danes ko ni tko vroče user posted image

pa še eno vprašanje.. A jih ve že kaj "učite" kako sami jejo? jaz sem zdej lani počasi začela dajat mizico na stolček in ji dam žlico v roke, ampak ji je večji žur kr z rokico brodit po hrani user posted image . se mi zdi, da jo moram do vrtca naučit kako sama je. Tam ji verjetno ne pitajo?

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
15.7.2008 12:02:30   
martita
Dan dan, kako fino, da mamo spet lep dan, ne?

Danes sem v pranju cunj in pakiranju, ker greva z Majo za teden dni v "hotel mama". Bo pasalo mal se spočit. Jaz sem namreč že čist izčrpana. Nisim se fajn naspala že kako leto, podnevi tudi skozi akcija. Tudi mene zanima kako jih odvadit od nočnega dojenja? Dvomim  namreč, da je pupa lačna, ampak se samo crklja. Še vedno mamo nočne budnice na 3 ure in počasi se mi že meša, res.

Drugo vprašanje....odkar jemo GH ful trdo kaka. Imate kak nasvet kako ji izboljšati prebavo? GH nam je pri 8,5 m komaj dobro zalaufala, kaj šele, da bi jo učila jest samo. Zdej mamo 3 obroke, vendar se po obroku še vedno z veseljem podoji. Mogoče pa tja do 1. leta uspemo osvojit to hranjenje.

Razprodaje...hja, včeri sem obredla SN a ni blo nič pametnega za Majo. Zame sem vzela ene kopalke in pol, tako da sem dobra zdej 2 leti. Poletnih cunj novih ne rabim, se bom raje prišparala za jesensko kolekcijo,ko bom zapravla vraga in pol, saj rabim komplet novo garderobo za v službo. Aja, za Majo sem v Leclercu dobila komplet 3 kratkih majčk za 2,3 eur. Sem jih kupila kar za drugo leto.

Kaj še? Aha, avtosedeži. Mi smo kupili MC XP, ki je bil par dni v akciji v BC. Ta bo "ta drug" sedežek, za "ta prvega" bom pa kupila enga z izofixom in bo skoz v avtu montiran. Čakam na kako akcijo.

Nič , lepo se imejte, jaz bom skoraj na dopustu. Malo se bomo hodili kopat v morje, malo se bomo sprehajali, nona bo vsa vesela kuhala po naši izbiri...

lp,
m.

Neposredna povezava do sporočila: 3890
15.7.2008 12:17:31   
martita
še eno vprašanje: ima katera teste od MC XPja? rada bi ga primerjala s tobijem.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
15.7.2008 12:40:44   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
s čim ve kombinirate ajdovo kašo in proseno kašo? Probi z bučkam, men je njami. Jst Ajdovo kašo kombinarim čist z vsem z zelenjavo, rižem, tud k mesu gre, pa k kakšnmi gobovi omakciuser posted image
pa še eno vprašanje.. A jih ve že kaj "učite" kako sami jejo? jaz sem zdej lani počasi začela dajat mizico na stolček in ji dam žlico v roke, ampak ji je večji žur kr z rokico brodit po hrani user posted image . se mi zdi, da jo moram do vrtca naučit kako sama je. Tam ji verjetno ne pitajo? Scuba po moje prehitevaš, seveda jih pitajo v vrtcu, jst si ne predstavljam da bi 11 in 12 mesečniki lepo že sami jedliuser posted image user posted image , gre pol mimo pol pa zraven tko da.....Enej je že zlo zgodej začel sam jest,čeprav jih je potrebno kar še nekaj časa pitatuser posted image Tko da, dej se bolj na iziuser posted image user posted image Nč pa ni narobe če mal packa zravenuser posted image

Punce jst bom ju3 v Qlandiji ob 11h, sem zmenjena še z eno kolegico in njenimuser posted image  iz plavanja, pa mislim da sta tud novemberčka, a pride še katera?

(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 3892
15.7.2008 13:16:24   
sonchek
dan..
no pa je končno posijal sonček....
mi smo šli že danes na en dolg sprehod, zdej pa naša spi že dobro urco..kosilo jo pa že čaka...
aja, zdej lohk še jedilnik napišem...

Zajtrk: ziza
Malica: sadna skutka (ja smo jo že uvedli  user posted image  in ji prov dobr dene)
Kosilo: krompir, špinača, malo purana
Malica: ziza
Večerja: mlečna kašica + ziza

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Mi smo bili pa danes v Baby centru. Smo šli gledat avto sedežke, glede na to, da se jutri začne v BC akcija Maxi cosi Tobi in bo znižan 80 EUR, kar je pa že kar pošten denarček. Odločali smo se med unim z mizico, med Tobijem in med Romerjem. Odločili smo se za Romerja, sam ga še nismo kupili. AMpak vsaj tolk da vem da nas Tobi ne zanima.

Mi se tud še odločamo med romerjem in tobijem...kakšna merila ste pa imeli, zakaj je pravladal romer?
Sicer sem tudi jaz bolj za romerja,ker je baje manjši, ampak prostornejši, sploh ker imamo mali avto... pa verjetno ga bom iz tujine naročila, ker je dost cenejši...

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

mi smo včeraj Vasjo prestavili v avtosedežu, tako da zdaj gleda v smeri vožnje. Se mi zdi, da je kar boljše zanj. 9 kg že ima, velik je itak zadosti, hrbtenico pa ima pomoje tudi dosti močno (navsezadnje je star 8 m in še malo),

drugač je lupinca mišljena do 9.mesecev oz. 13kg...sam tok v vednost...user posted image

alarmmmmmmmmmm

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 3893
15.7.2008 13:20:40   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: martita

še eno vprašanje: ima katera teste od MC XPja? rada bi ga primerjala s tobijem.

men je prodajalka rekla,da so pro varnosti nekje skupaj, je pa Tobi ful bolj ozek pri ramah, pa sma se za XP-ja odločla. aja, pa tobi ima vse, kar xp nima, opore za vrat, ...več pa ni vedla naštetuser posted image
http://www.zelva.net/Otroski_sedezi_2008.pdf
http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sed-jun-1.gif

sem mu pa kupla pepenny-a pa v hm pižamo (2 pack), spalno vrečo, še eno pižamo,jaknco. jaz sem pa spet izvisela ko crkjen golob.

KANARKA da se ne boš na kakšnem krožnem križišču srečala, pa da ne boš tamale pupe kje pozabla...dej chill out ženska (dobro namerno ti govorim)

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
15.7.2008 13:25:02   
barika
bojda (nova beseda od mojga user posted image ) je romer najbolj varn AS. sam potem pa pozabijo povedat da se tale varnost poveča z isofix nastavkom,ki pa ne gre v vsak avto.

jaz čakam, da dobim oporo za vrat, pa ga potem prestavima v avto.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
15.7.2008 13:31:50   
barika
včeraj zvečer pred spanjem...akcija na polno user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
15.7.2008 14:22:28   
tintin
sonček, sej ga nismo samo zarad kil prestavil...naš fant ima poleg tega še cca 78 cm in ima noge čist preveč čez rob....glavo pa tudi tam-tam...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
15.7.2008 14:29:09   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

sonček, sej ga nismo samo zarad kil prestavil...naš fant ima poleg tega še cca 78 cm in ima noge čist preveč čez rob....glavo pa tudi tam-tam...

neki ne zastopim, isti AS si obrnala v smer vožnje in je dovolj prostora, ja kok user posted image , a se da kej odstranit al kokuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
15.7.2008 14:49:43   
martita
Barika, hvala za linke, a teste za 2007 in 2008 že imam. Tobi je ocenjen v 2007, za XPja pa ne najdem nič.
Najbolje so seveda ocenjeni AS z isofixom. Tudi največ stanejo.user posted image Jah, kaj čmo, bomo pa malo več dinarčkov dali. Je pa pri MC sedežu z isofixom sedež XP, če se ne motim??

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
15.7.2008 14:57:18   
naraščaj
Hojla,

Spali spet bol tak tak. Kr neki se zbuja in pol jok, pa ne potolažit, mah ne vem več kaj, sva ko ena zombija.
Sem ji pa prejle gledala dlesni in ma ful vse tok nagrbančeno, kot bi mela neke fižolčke sam na 2. ne na enki. Na 1. se vid sam tak bele lise. Tko da se zgleda počas zgornji pripravljajo na pohod. (al pa se sam jaz tolažim in opravičujem njeno nespanje user posted image )

Avtosedež: Kot sem omenla enga mamo Brevija, bomo pa nabavl še enga, ker rabiva vsak svojga.
kak je pa kaj ta Concord, ki je zdej v Tušu v akciji, Ga nisem zasledila na teh testih. A tu niso pol vsi zajeti??? Drugač me pa tut mika ta Tobi. Roomerja pa še nisem vidla, morm it mal pogledat. Sicer do novembra mam čas, ko bo treba it v službouser posted image . Joj ženske men tok ni za nazaj v služo, ker je tam prava štala ratala vmes, ko me ni blo.  Bi šla kr kam drugam, če bi kaj blo, sam ni nč na vidiku.

Razprodaje; se mi sploh ne lubi it, sam morm pa vseen it v shooping po fojter user posted image

Nč fajn bote pa se beremo.

Aja jedilnik:

Z: mlečna kašica (keksolino)+  dojenje
M: Ribez+banana
K: krompir + sladko zelje(mlado)
M: Skutica
V: mlečna kašica + dojenje
Mogoč bo treba še kaj čez dan dojit odvisno kak kdaj

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?