Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 22:46:26
|
|
|
|
Tanayya29
|
madonca sem se nasmejala ,hehe. Jaz pa danes nisem tečna,sm bla spet pr frizerju,jaooo,pa mam nove cote in čevlje(kr pred razprodajo). Sm zadovoljna . Desci pa.....tut če jih ni!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 22:47:18
|
|
|
|
Tanayya29
|
Joj mamuška ja,prigode,res!!! Scuba,si še sama???
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 22:50:41
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Jsm bla spet pr frizerju Cak mal, a to si sla sam k njemu na obisk pa klepet, al te je friziral? K res ne vem, kaj bi ti lahko naredil, ker kokr sem te vceraj vidla, si imela super frizurco, ji ni nic manjkalo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 22:57:41
|
|
|
|
Tanayya29
|
ma,ne...vzadnč me je ena zafušala,pa sm mal počakala,danes sm šla pa mal popravit,kar se je dalo . Eh kompliciram,sam sm bla k goba prej .Zdj je bolje .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 23:02:46
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Joj mamuška ja,prigode,res!!! Scuba,si še sama??? Ne, je pršu domov pred kake pol ure..
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 23:04:59
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Nisem likala , sem pa preložila od E2 cunjice, k jih je prerasla in tiste dala v previjalno, k so za zdaj ! Mamuška, hvala za vzpodbudo ! Tanayya, kaj pa ti delaš za računalnikom ob tej uri , a nečakaš Jana ob cesti ! Gruška, kako je kaj s tabo? IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Scuba,si še sama??? Ne, je pršu domov pred kake pol ure.. Scuba, a si mu dala lekcijo Lahko noč, samo še počakam, da mi se slike posnamejo na računalnik, pa šibnem k mojmu
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 11.7.2008 23:05:26
|
|
|
|
manca
|
Mamuška ter Scuba Mah, jaz bi svojga desca tut nekam poslala. Z Majo ga vidiva samo zjutraj predno gre v službo in zvečer ko pride. Če je sreča potem sta na dan cca. 30-40 min skupaj. Pa še jutri ko je sobota misli it delat. Potem mi pa danes zvečer teži, če sem premalo zmatrana in če sem nora ko mislim ob devetih se spravit šmerglat balkonsko ograjo tu pri nama...ja, kdo pa jo bo, če pa desca tko nč ni doma. Sem potem vsa naspidirana šmerglala ko nora in sem v roku ene ure končala. Jutri zvečer se spravim še barvat, ker če bom desca čakala bo prej novo leto. Da o tem, da previjalne za Majo še zmeraj ni naredil, raje ne govorim...sej ne vem, a bo prej res stara leto ali pa več. Pa sem potem še domač grah spravila v skrinjo + še nekaj ribeza. mah, bom šla kar spat...je bilo dovolj za danes. lp, manca p.s.: imamo novega pasjega lublenčka ( http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177819 )
< Sporočilo je popravil manca -- 11.7.2008 23:09:32 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 12.7.2008 0:21:13
|
|
|
|
kanarka
|
Guten abend Jaaa, Oranža, to je bil tvoj Timon. Res čeden fantiček. Na sliki sploh ne zgleda kot še dojenček, zato me je zmedlo. Ja Mamuška....uboga reva. Kaj nič pri tebi ne teče kot namazano Moj je pa danes prvič vidu novo stanovanje in je bil čist navdušen. Bi kr welcome party nardil...ampak sem jaz hudobna čarovnica to preprečla, ker vse kar rabim je počitnice in ne še dodatno pospravljanje. Jutri grem iskat stajco, če jo bom dobila, da jo končno sestavim in postavim v dnevno. Potem bo malo lažje pripravljat in pospravljat. Da vidim Ajtak, če vsaj tole funkcionira...sam pol morem res vse v albume zlagat, da sem nalimam. Grem spat, še komi gledam. Nočko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 12.7.2008 0:22:55
|
|
|
|
kanarka
|
Funkcionira , da si vsaj sama malo zaploskam.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 12.7.2008 11:57:57
|
|
|
|
ajtak
|
Saj ne morem verjet, da sem prva... namesto kave skuham kar kosilo in upam, da vam tekne Pri nas je vse v pripravah na piknik ob obletnici poroke . Ob 15h pridejo gostje.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 12.7.2008 15:57:38
|
|
|
|
ajtak
|
no zdej sem sele sokirana... pa kje ste vse??
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 12.7.2008 16:18:46
|
|
|
|
scubadiver
|
Danes je pa res zatišje tle gor Ajtak hvala za kosilo, je blo prav odlično . Uživajte na pikniku! kje pa ste vse??
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 12.7.2008 18:08:02
|
|
|
|
levčica
|
No kaj pa se res tle dogaja? Štrajk? JS mam pa eno vprašanje Men mali med hranjenjem vztrajno tlači roke v usta (beri žlica v usta, žlica iz ust pa takoj v polna usta roka). Nardiva tako svinjarijo da ne vem če ga nibi kar v banji začela futrat pol pa sam tuš prklopm, pa je! A je mela kera podobne težave in kako jih je rešila? Pa nehite že štrajkat! Aja, kako so pa pikniki uspel? Dajica sm se tut js hotla kr na tvojga prjavt, k si sigurn ponoč kej dobrga spekla !
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 12.7.2008 20:19:15
|
|
|
|
martita
|
Ajtak, hitro, še 3 zobke nam nalimaj!!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 12.7.2008 20:19:35
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica Men mali med hranjenjem vztrajno tlači roke v usta (beri žlica v usta, žlica iz ust pa takoj v polna usta roka). Nardiva tako svinjarijo da ne vem če ga nibi kar v banji začela futrat pol pa sam tuš prklopm, pa je! A je mela kera podobne težave in kako jih je rešila? Mi še vedno tko jemo Razlika je sam v tem, da moja stlač v usta samo prst - (in to vedno kazalčka ). Tko da, imam podobne težave, rešila jih pa še nisem. Ker če ji roko držim, tko renči zraven, da je ne morem več hrant Mi smo se cel dan potepal okrog, smo bli na izviru Kamniške bistrice, pa na Kraljevem hribu, pa v Paparottiju na pizzi, zdej morm pa otroke spucat (beri - zmetat v banjo) in jih dat spat, pol pa pridem še mal pogledat, če je konc štrajka
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 12.7.2008 20:25:48
|
|
|
|
tintin
|
Uuu Martita - bravo za zobke, ste pa zloooooooooooo zobati! Jooly, Levčica - ne bi komentirala, imam zadnje dni take težave pri hranjenju da je kaj...moj tolče z rokami po žlici, pizdi če mu kaj ni prav....ful imam svinjak non stop. Vprašanje: na koliko ur ve hranite mladiče? Jaz na 3, pa se mi zdi, da mogoče prepogosto? Joj, ko sem samo dojila je bilo vse tko na easy...zdaj pa krneki
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 12.7.2008 20:32:06
|
|
|
|
barika
|
p.s.: imamo novega pasjega lublenčka ( http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177819 ) mi tud, pa ni aktualen Mamuška, dej se na izi, boš pregorela, potem bo pa qrc kej od tebe!! Taščo, mamo, pa deda pa pošl nekam (v 3 krasne), Scuba, ti pa isto (moj HB ne pije, pa ponočuje, ampak vseeno, jaz se tud rada kdaj spočijem, pa da skupaj jema) iiiiiiiiiii kanarka, kok je luštna!!! pri nas znamo pa nekaj novega, stat ob opori in plazit se po vseh štirih , zdej bo pa res en , ko jo bo mali šibal 100 na uro po stanovanju Martita, a kr 3 zobe???? Levčica, jah, kr v banjo pa futrat , ko bom mela čas in voljo, pokažem, kok Martin je potem je pa res samo še za pod tuš. aja, jaz ga včasih, če ga hranim, da mi sedi na kolenih (kakšni obiski), dam eno roko za moj hrbet, za drugo ga pa z eno roko držim. ampak je vse ok, dokler se vrtava glava ne začne premikat levo-desno 100 na uro.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 12.7.2008 20:33:26
|
|
|
|
barika
|
Vprašanje: na koliko ur ve hranite mladiče? Jaz na 3, pa se mi zdi, da mogoče prepogosto? Joj, ko sem samo dojila je bilo vse tko na easy...zdaj pa krneki mah čis odvisno...danes npr. je jedel okoli 8. zjutraj, pa potem skoraj ob 13. pa 16. in okrog 19.30, zdej pa spi. danes sem mu prvič dala kravje mleko, bomo vidl...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 12.7.2008 21:46:52
|
|
|
|
barika
|
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 14.7.2008 20:03:08 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 12.7.2008 21:47:09
|
|
|
|
barika
|
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 12.7.2008 23:16:08
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Jaaa, Oranža, to je bil tvoj Timon. Res čeden fantiček. Na sliki sploh ne zgleda kot še dojenček, zato me je zmedlo. Hvala . Tudi tvoja pupa je srčkana Pa super za stanovanje Zdej pa uživajte Dober večer, No vidim da je dons res zatišje tuki, jst sm vas samo pozdravit pršla....smo dons končno zafugiral do konca in pol še vse pospravli, ju3 gremo pa na kosilo ker tašča praznuje 70. let, pol pa še fešta naprej doma.... Ajd lepo se imejte in lahko noč!
< Sporočilo je popravil Oranža -- 12.7.2008 23:17:13 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 12.7.2008 23:41:54
|
|
|
|
Tanayya29
|
ojla. mi smo šli pogledat na Zbiljsko noč,nč pametnega,razen,da sm vidla Alyo in P.Grašota,Taj je full vriskal,ker je blo tok folka,pa nč mu ni blo jasn,z Evo (od kolegice),sta bila tako posrečena,same očke so gledale iz vozička....Pa kako je poslušal Vesele Štajerke . No,prvi koncert je uspešno za nami,žal smo ob pol desetih zapustili Zbilje,glih ko se je začel . Spat morm,komaj še stojim.... Nočko!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 12.7.2008 23:49:35
|
|
|
|
Dajica
|
Ojla! Zurka totalno uspela, podrobnosti in presenecenja porocam drugic. Nocka P.S.kanarka-full je kjuti tvoja pupika!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 13.7.2008 6:59:44
|
|
|
|
jooly
|
Morgeeeen!! Po moje lahko tale post eno uro pišem, pa ni bojazni da bi me kera prehitela Mala se je zbudila ob 6.20, me pomolzla, pol sva pa vstale. Zdej jst jem zajtrk, ona se pa v dnevni igra z dojenčkom. Upam da so vam dvignil plače in da boste danes prišle kej gor. Ampak sej vem da je povsod tko kot pri men - čez teden porodniška, za vikend pa delamo No, še en kofe poiščem: tale mi je všeč - taka morska. Zdej se je pa še ta velik zbudu, pa mala se je ornk nakidala, tko da... dan se začenja!!
< Sporočilo je popravil jooly -- 13.7.2008 7:00:52 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 13.7.2008 8:21:27
|
|
|
|
GB
|
Dobro jutro vsem skupaj. Jooly hvala za kavico je res suuuuuuupeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr . Kje pa ste punce ? Sem mislila , da bom mela ful za prebrat ko pridem na RR in potem sok . NO upam, da boste prekinili z strajkom in kej fletnega napisale. Mamuska : ful sem se nasmejala tvojemu postu , ampak verjamem da tebi ni bilo cisto nic smesno. Opis je bil res slikovit . Scuba : tudi midva sva vceraj mela celo ackijo. Skregala sva se TRIKRAT v roku ene ure in to fejst. Najprej sva sla v mest je blo vse ok . Greva mimo Mcdonalda in se gospod spomne ,da bi jedel in mi rece naj grem kej iskat. Seveda nisem hotla it , ker je bla ful guzva pa tud lacna nisem bla. Sem mu rekla, naj gre sam in takoj kreg . Greva mal naprej in tam spet en Takeaway in pravi , da bi on jedel , ce mu grem nekaj iskati in mu recem ,da nebom in spet kreg. Nato sva sla v trgovino po hrano in tam mi zace mozgane prat , kako sem se spremenila ,da nisem vec ista in bla bla bla . No poj sem mu pa jest sredi trgovine povedala " malo bolj naglas" par stvari in Anglezi so se prav diskretno odmikali od naju . No bistvu vsega krega je bilo ,da nisem takoj skocila , ko je rekel da bi jedel in seveda boh ne dej ,da bi sel sam iskati , ker bi mu krona z glave padla. No dost o tem Spanje : Tri dni smo meli kar lepo spanje se je zbudila samo enkrat ponoci , sinoci je bilo pa groza. Se je zbujala vsako uro in pol . Sem cist crknena. Upam ,da se cim prej popravi ,da bo koncno mir. Hrana : je pridna in poje vse kar ji dam . Tasca : pridem zacetk oktobra z tastom in bo tuki dva tedna. Bom pretrpela Kanarka : cestitke za stanovanje in puncka je prava lepotica. Cestitke za vse zobke in mini rojstne dneve . No zdej pa grem do konca spit kavo , dokler je se mir pr bajt Lep dan
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?