jooly
|
Nam se pa ne bo treba selit!!!!!! Sta se stric pa teta očitno pomenla in mi je sporočila, da ni frke. Uf, sem si oddahnila. Tanayya... super za izvide, en opravek manj na dan Scuba... tale tvoj nečak me mal spominja na unga fantka iz filma "Denis pokora" - se mi zdi da ma tak navihan nasmešek, k da je vsak hip ready za kšno traparijo Tko da... čist paše h tvojim genom IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Mi smo spet pokonc od 7h ko so pri sosedih začeli delavci ropotat. Hej, mi mamo vsak dan razen nedelje tko. Delajo blok nasprot moje spalnice (oziroma blokovsko naselje - poleg tega, pridejo še trije ) in si prov želim, da bi kdaj zjutri zaspal... pa ni variante - so točni k urca. Ko odbije 7, se začne... klenk, klenk, puf, bum, beng, tink, brrrrrrr IZVIRNO SPOROČILO: martita kako jih odvadit od nočnega dojenja? Se mi zdi, da se tega enostavno ne da na silo. Tko kot se vsak različno odstavi, eni začnejo spat celo noč že v porodnišnici, eni se zbujajo do 3. leta... in tud tuki se mi zdi, da bo sčasoma sama skužila, da je noč za spanje. Moja trenutno par noči že v redu spi, ampak jo pustim čist pri miru, dokler ne dobi pop...iz...ditis. Če se samo zbudi, jo pustim, da mal pogunđa, včasih clo vstane, pogleda naokol, se uleže nazaj, si zbaše dudo v usto in zaspi nazaj. Če se pa reeees začne dret, pa najprej dam mal čaja, pa spet mal počakam da pogunđa in če ne gre drugač, dam zizo, ki pa je itak bolj ko ne že izsušena, tko da od obupa ponavad zaspi IZVIRNO SPOROČILO: martita Imate kak nasvet kako ji izboljšati prebavo? Gruška daje Taji donat z vodo. Probi. Jedilniki... a se vam uspe striktno držat sistema hranjenja - zajtrk mleko, malica sadje, kosilo, malica jogurt, večerja kašica...?? Jst ne vem kako mi to rata, ampak včasih ji dam že dopoldan kak jogurt, kosila včasih sploh ne dočaka, včasih ga pa je ob 6h popoldan IZVIRNO SPOROČILO: Dajica oranza-jaz odkar pomnim, sem nora na sladkarije, vegi gor al pa dol Jst tud. Se mi pa ful pozna na koži, ker mam res obupno. Ampak očitno še zmer ne tok, da bi se nehala basat s čokolado Pa še za Anžka! Grem pa zdele h prjatlci na balkoniado (beri: sedenje na balkonu, vsaka enga Ice-a, pa en kuuup enga čvekanjaaaaa)