|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
13.7.2008 12:07:10   
K_a_t_j_a
Sam toliko, da se vam oglasim. Jaz sem še doma. So ponoči bili tudi prisotni krči in otrdevanje, vendar ni bilo tako hudo. Me pa še zmeraj prime kdaj pa kdaj kakšen krč in še vedno imam bolečine v križu. Boga molim, da še zdržim en teden.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
13.7.2008 12:08:30   
košuta
Oj, drage čvekice!
Ne, ne, ne! Mene se pa še ne boste kar tako znebile! Še nisem naredila rezervacije v P, tako da še nikamor ne grem. Sem danes komaj nastopila porodniško (pri mojem dragem), pa jo mislim še malo izkoristit. user posted image

Mishel - Če bom jaz imela pol tako lepo izkušnjo poroda, bom pa zelo srečna! Pa David je takoooo lušten!

Sandra, Kaja, Katja - Nič se vam še ne mudi; kar lepo še doma počakajte kak teden!

Laufam nazaj kosilo pripravljat.... Uživajte in dober tek!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
13.7.2008 12:11:48   
sandra123
Gajkauser posted image user posted image user posted image user posted image , tega likanja ne zmanjka, ker sem malo bolj počasna pri vsem skupaj....user posted image ....sicer si pa itak videla mojega bušija, ki se že zdaj konkretno nasloni na likalno desko, pol se pa malo poparim, pa me seveda mine vse skupajuser posted image ... pa glede slikc....midva imava generalko, no, moj dragi jo ima, pa še Tinka pomagauser posted image user posted image user posted image , jaz sem dala kuhat juhco, pa solato že imam pripravljeno, ostalo pa še moram, ampak seveda z vmesnimi premori - ležanjem z nogami v zraku, ker mi že ene 14 dni kar zatekajo....
Upam, da še ne bom rabila odpustnice, ampak danes me spet tako daje, da samo čakam in na uro gledam, kdaj me krči zagrabijo in kdaj spustijouser posted image ...JAZ ŠE NISEM PRIPRAVLJENA, NAJ ŠE MALO POČAKATAuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 13.7.2008 12:14:41 >

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
13.7.2008 12:11:53   
gajka
Aja, pa kaja02, nimaš se še česa za bati... Saj veš, če obvelja tista od košute, sem jaz naslednja na vrsti (od tistih, ki smo bile v petek na srečanju v CE), po drugem scenariju pa je kar ona sama, ker je prva šla... user posted image  Sicer ne vem, kako bo potem šel vrstni red naprej, če se ne vidimo več pred našimi dnevi D... user posted image  Hmmm, tele teorije so očitno nekak bolj na majavih temeljih... user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
13.7.2008 12:13:38   
sandra123
Katja, zgleda, da naju je dajalo v duetuuser posted image , s tem, da pri meni stanje ni nič boljšeuser posted image ...user posted image

Gajka....zgleda, da mojega tudi daje gnezdenjeuser posted image user posted image user posted image , že celo dopoldne nekaj prčka po stanovanju, pospravlja, pa nonstop me sprašuje, če sem okuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 13.7.2008 12:16:20 >

Lp, Sandra

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
13.7.2008 12:15:13   
gajka
sandra123 - itak še pri tebi ne more iti zares, ker še odpustnice nimaš. In tukaj smo punce zelo stroge glede tega! user posted image  Lepo se v vrsto postavi in počakaj! user posted image  Pa še ona teta na CSD ti je lepo povedala, da moraš prej še julijsko plačo dobit... user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
13.7.2008 12:17:10   
sandra123
Gajka, julijsko plačo ne, ampak junijsko, ki sem jo že dobila 10. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 13.7.2008 12:18:02 >

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
13.7.2008 12:33:05   
kaja02
gajka, sandra- a sta vedve svojim dragim dale kaj za popit al za pojest, da ju gnezdenje daje, če poznata kakšen recept, prosim, zaupajta mi ga. Moj se sploh ne premakne, mi je obljubo, da bo dnevno in kuhinjo še prebelu ( že pred 2 mesecema, še dobro, da mi je ate spalnico, medtem, ko smo bili na morju ), pa še kr ni nič iz njega, ne vem al čaka da grem v P, da bo potem to v miru počel in brez mojih komentarjev ?

če nas bodo takole krči dajal, potem bomo kar vse, ki smo bile na srečanju v Celju isti čas v P ležale, no bi blo zelo zanimivo, sam predlagam, da do avgusta pridno noge skup držimo

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
13.7.2008 12:48:39   
gajka
kaja02 - daj ga malo prestraši s kakimi popadki, ščipanjem, otrdevanjem trebuha...! Mojega je npr. en tak čuden izcedek ful prestrašil, pa je bil prej ves korajžen! user posted image

sandra123 - no, pol pa junijsko plačo. Ampak, če bi vam jo šele 15. izplačevali, je še ne bi dobila in bi jo mogla še pridno čakat... Pa pol, da ti v računovodstvu papirje izpolnijo itd., to vse traja in boš do avgusta komaj zrihtala papirologijo! user posted image  Pa vlogo za odpustnico moraš še dat... Žal, nič še ne bo, še nisi na vrsti! user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
13.7.2008 12:56:36   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
sandra123 - no, pol pa junijsko plačo. Ampak, če bi vam jo šele 15. izplačevali, je še ne bi dobila in bi jo mogla še pridno čakat... Pa pol, da ti v računovodstvu papirje izpolnijo itd., to vse traja in boš do avgusta komaj zrihtala papirologijo! user posted image  Pa vlogo za odpustnico moraš še dat... Žal, nič še ne bo, še nisi na vrsti! user posted image

Gajka, že dobim vse papirje izpolnjene iz firme - sem jim vse poslala, da izpolnijo, potem pa mi bodo oz.so mi že poslali nazaj...bom ju3 dobila po pošti, tako, da samo nesem na CSD...če me pa kaj prehiti, bo pa moj dragi neseluser posted image

Kaja....saj tudi mi še nimamo vse porihtano v stanovanju....moj dragi zdaj čaka, da grem rodt, potem se bo pa lotil vsega, kar je še ostalouser posted image , je pa res, da ga malo skrbi zdaj, ko me nekaj daje, pa je šel kar sam v akcijouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 13.7.2008 12:57:03 >

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
13.7.2008 13:07:56   
matejchi
Jaz sem si pa kar malinov čaj skuhala (itak aroma, če listov ni), lena sem danes na polno, pol se pa uležem, v trebuhu pa takšno kolcanje... že zdaj mi nagaja, ko se meni spi.

Važno, da je jutri ponedeljek in vem, da mi ni treba več v službo, imam dopust do 24.7., ko nastopim porodniško. V torek imam pa še pregled. Krči v nogah ponoči, ko se malo pretegnem so pa itak obvezni.
Tudi otečena stopala kot slon imam že par dni, tako da me ne vleče nikamor, edino jutri me bo dragi mal v Lj peljal.
Drugače pa ne morem nič narest, ker čakam da mi previjalno mizar naredi, je rekel da bo verjetno do konca julija, pol gre pa na dopust (halo??)

Vreme pa za nikamor!! Lepo nedeljo si naredite.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2511
13.7.2008 14:01:40   
matejchi
No ideja kaj početi popoldan, mi gremo v kino.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
13.7.2008 14:03:03   
kaja02
gajka- pol mojmu sploh ni pomoči, saj me je ponoč vidu, da me matra pa se je sam na drugo stran obrnu in spal dalje. Se spomnem pri Kaji, ko je blo že tako daleč da greva od doma me je sma vprašu, če že ( je bilo tud ponoč- je spal), tak da sem ga komaj pokonc spravla , očitno sem že v začetku nardila napako in ga nisem "vzgojila" sebi v priduser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
13.7.2008 14:08:48   
kaja02
matejchi- user posted image  za dopust, pa prav zanimivo idejo si dala kaj počet danes, sam si ne predstavljam skoraj 2 uri sedet, nazadnje ko smo bili v kinu sem pol filma zamudila, ko sem mogla hodit na wc, sem se zafrkavala, da bom drugič kar polovično karto vzela, še sreča, da smo sedel na koncu, da  ni bilo treba celi vrsti vstajat

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
13.7.2008 14:33:25   
astrea
daaan!

jaz tudi skozi slabše spimuser posted image ...komaj se obrnem iz enega na drugi bok... pa trebuh mi otrdeva, krči so tudi prisotni... ampakpijem magnesol in mi res pomaga.

zdej bom pa malo zaspalauser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
13.7.2008 14:42:29   
anita goitan
jutro, user posted image sem spala do nevihte, uf kašno blo u Kamniku, norooo!!!
Jutri ima pregled, tako da se beremo več ksno ker grem tud mal v Mullerja v Qulandijo, lepo bodite, pazite nase!

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
13.7.2008 15:22:03   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

gajka, sandra- a sta vedve svojim dragim dale kaj za popit al za pojest, da ju gnezdenje daje, če poznata kakšen recept, prosim, zaupajta mi ga.

ti ga povem jaz- kar eno na gobec...user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
13.7.2008 17:51:02   
Erin
Ha ha hauser posted image user posted image user posted image karmar, kakšne ti streljašuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
13.7.2008 18:04:41   
sandra123
Jutrouser posted image user posted image user posted image , zgleda, da nisem edina, ki jo je spanec premamiluser posted image user posted image user posted image , no mene je kar konkreten spanec zagrabil - sem spala kar 3 ureuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
13.7.2008 19:19:07   
naty13
Dannnnnnnnnn.

Mi smo danes malo poležavali, ko je lilo. user posted image user posted image user posted image  Po kosilu naju je pa ati peljal na user posted image user posted image  in sladoled. user posted image  Potem smo šli pa še srnice gledat in vlak. Nejc je užival. user posted image  Malo ga sicer matra driska, čez dan je bilo dobro, potem sem mu pa prej dala jogurt, ker sem mislila, da je že ok, pa smo takoj kakali. user posted image

Očitno je res danes bil dan za poležavanje. user posted image user posted image user posted image

Tudi mene zanima, kaj dajete user posted image , da tako pospravljajo in gnezdijouser posted image  Ali jih je že tako strah bližajočega se poroda in želijo vse tipi topi. user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša user posted image user posted image user posted image  Prepričaj vajino user posted image , da ostane še malo v trebuščku. user posted image user posted image

Kaja02 imaš odpustnico.

Drugače se pa odpustnica dobi po dopolnjenem 37t in jo lahko podeli katerakoli. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2520
13.7.2008 19:38:40   
naty13
Rabim pomoč:

Tejka ti si se zanimala glede noric, če bi jih Eva dobila. Sama sem v podobni situaciji. Nejc je bil v stiku s sosedo en teden nazaj, naslednji dan je dobila norice. Ali je kaj nevarno za plod, če bi jih Nejc slučajno dobil. Od tega je že 9 dni, inkubacijska doba je 21dniuser posted image  Sem pa jaz že prebolela norice.  Verjetno ni nevarnosti za plod, glede na to, da mi teče 36t. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
13.7.2008 20:51:06   
Ancy
Naty13 če si ti norice že prebolela za plod ni nobene nevarnosti, ker se ne moreš ponovno okužiti zaradi protiteles. Ne skrbi user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
14.7.2008 5:20:57   
izabella08
Dobro jutro vsem...

naj vas cisto na hitro pozdravim. Me daje nespecnost pa se zbujam zeeeelo zgodaj. Mah, grem likat, tako ubijem dve muhi na en mah - mogoce se utrudim in kasneje spet zaspim pa se zlikano bom imelauser posted image .

Lep dan!

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
14.7.2008 6:30:34   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Moja noč pa katastrofalna. Sicer je bilo moje počutje čisto ok. user posted image  Me je pa zbujal dež (beri nalivi) sredi noči. user posted image  Parkrat se je tako ulilo in bliskalo, da tudi spati nisem mogla. user posted image  Zdej imam pa komaj oči odprte. user posted image

pa pa

(odgovor članu izabella08)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
14.7.2008 7:15:44   
ozziebo
Jutro še od mene, me tudi daje nespečnost user posted image  Saj, čez en mesec, ko bom pa hotela spat...
Rabim eno veeeliiiko user posted image , hvala Naty.

Potem pa na pregled oz. CTG, pa upam, da bo dež nehal, da še malo na razprodaje.

Smo bili v soboto v Čateških, ja tamali ful užival v otroškem bazenu. Nisem bila tam že ene pet let, pa se je kar spremenilo, pa za tamale imajo ful luštne bazene! Včeraj pa pri naših na pikniku, upam, da danes ne bo vaga preveč pokazalauser posted image ?
Se slišimo!! Lep dan vsem!!user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?