Krysia
|
Pozdravček! No, pa smo očitno tudi udeleženke gorenjskega srečanja prišle k sebi in se danes javljamo. Jaz sem šla včeraj po srečanju še k svojim, pa sem zvečer samo padla v posteljo ... Skratka, bilo je super, punce so zabavne in zgovorne (no, tega mi ne bi bilo treba napisat glede na količino naših postov na tem forumu, a ne? ). Smo bile pa atrakcija v Kranju - sem se že ustrašila, da bo kdo PopTV poklical, da nas mal posnamejo, ko so imeli ravno zadnjič en prispevek o baby-boomu pri poročilih ... Na srečo ni nobenmu to padlo na pamet - so bili po moje preveč šokirani, ko so videli toliko na kupu ... Anita, kakšni kufri - če jih spakiram, bom sigurno šla takoj v P, rok imam pa čez en mesec pa pol ... Bom kar še malo počakala ... se mmi še nmič ne mudi, moram doma še en kup stvari porihtat ... Mishel, hvala da si opisala svojo izkušnjo popadkov ... mene je najprej skrbelo, da ne bom vedela, da je to to, ampak mi je že toliko punc reklo, da definitvno veš, da se nekaj začenja ... bi pa jaz tudi imela tak porod kot ti ... da te ni preveč bolelo vse do zadnjega ... Midva greva pa jutri (al pa danes zvečer) na morje ... pa nimam še nič spakirano in mi je to kar malo čudno ... do zdaj sva namreč vedno kampirala, pa sva tovorila s sabo vse živo - saj veste, kamp oprema pa posoda pa tona hrane za na Hrvaško pa hladilnik (ja, tudi to - ko sva enkrat ugotovila, kako je fajn imet hladno pijačo, sva si kar en majhen hladilnik omislila ...) pa kaj jaz vem, kaj še vse - in vse to z mojim Cliotom (ubogi avto) Zdaj greva pa na domačo obalo, pa bova nesla samo obleke, brisače in toaletne torbice s sabo, pa mi je hecno, ko nimam nobenega kupa krame po stanovanju ... po moje bo avto čisto prazen ... Skratka, kakšen teden se vam ne bom nič oglašala, ker bo moj celo laptop pustil doma - je rekel, da noče imeti nič s službo ... če bo pa abstinenčna kriza (od RR) prehuda, bom pa našla kakšen internet kje ... Ok, pridne bodite, lepo se imejte, pa da ne bom čez en teden brala še o 10 novih avgustovčkih!!!!! Ker takrat bo šele polovica julija mimo ...
|