|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
12.7.2008 13:18:29   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

sayuri sporoča:

Ojla rr-jevke. Sem še vedno na intenzivni in malih dveh nimam še ob sebi. Komaj čakam da ju vidimuser posted image Jst sem ok le šivi malo bolijo.Lp

sayuri upam da ti mala štrukla kmalu pripeljejo da se končno pocartateuser posted image ...šivi bodo pa še nekaj časa malce skeleliuser posted image , ampak se bo vse pozdravilo ane?  user posted image

Sayuri upam, da čimprej objameš svoji dve štručki in da šivi kmalu nehajo boleti. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
12.7.2008 13:24:01   
bella02
user posted image user posted image user posted image sayuri, iskrene čestitke ob prihodu Zare in Lovra!!! Želim jima vso srečo tega sveta in upam, da ju boš kmalu stisnila k sebi!!!user posted image user posted image user posted image

Drugače kar po starem. Vroče, vroče, vroče ... S četrtka na petek nisem nič spala in je bilo grozno, to bedenje! Včeraj sva šla z mojim user posted image nekaj v mesto urejat in tista ure hoje me je čisto zdelala. Je pa res, da je mož že cel teden bolan (beri driskast), včeraj je še bruhal, Tjaša je mehko kakala 2 dni, mene je pa tudi 2 dni nekaj matralo. Danes smo mal bolš. Očitno smo pobrali en virususer posted image . Ponoči mi je bilo ful slabo. Ko zdaj pomislim, da se mi je ta grozna slabost vlekla cel december in januar, sem prav srečna, da sem pri koncu. Še malo, pa bo.

Veseli me, da ste se načvekale, tako gorenjke kot štajerke. Žal se mi v tej vročini brez klime ne da nikamor. Bom se pa jeseni potrudila, ko bomo že z našimi pikicami, da se kaj spoznamo.

gajka in Vilika, čaj iz malinovih listov se dobi v Škofji Loki v trgovini Sivka, samo ne vem, če vama to kaj pomaga, ker nista iz tistih koncev. Morda sem pa kateri drugi pomagala.

Lep dan še naprej! Sem skozi blizu računalnika in se sigurno še kaj javim.

< Sporočilo je popravil bella02 -- 12.7.2008 13:26:55 >

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
12.7.2008 13:26:12   
anita goitan
mishel o lepo te je brati, takoj podpišem za tak porod!user posted image POvej a David je bil že dovolj zrel (pljučka) da je zato hotel mal prezgodi na svet?

Kako so pa noči? Dojenje ti laufa? A te joške kaj bolijo, mene je tega bolj strah ker imam že od vedno take mal smotane joškeuser posted image

sayuri drži se! Upam da res čimprej dobiš tvoji dve štručki!!!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
12.7.2008 13:27:38   
iva77
user posted image   user posted image   user posted image

kul slikice iz srečanja  user posted image

erin tnx

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
12.7.2008 13:32:06   
anita goitan
še neki punce:  a kufre že mate pripravljene? Jaz vsak dan rečem da si ga bom pripravila, ma kar se mi ne ljubi, osebne zadeve ala toaleta itak vsak dan uporabljam in si nekaj extra novega ne bom kupila, edin modrček pa blazinice so tiste katerih sedaj ne nucamuser posted image ,sem v Kr pisala če tud vlože vzamem pa mi je prijazna Lea Ahčin odpisala, da potrebujemo samo toaleto, materinsko+vso dokumentacijo, zdrvastveno in modrček+blazince, vse ostalo dobimo, no seveda copate pa nogavičke (sem si danes une ta nizke v H&M kupila). Seboj nameravma vzet tud oblačila za domov-mah itak kompliciramuser posted image sem dala Alanu Hranitelju eno obleko za nardit da bom kul za ven iz P  user posted image  user posted image  user posted image , joke

Neposredna povezava do sporočila: 2455
12.7.2008 13:34:34   
iva77
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

a kufre že mate pripravljene?

user posted image   kaj pa je to

mah kje pa, ko ga bom pripravila grem ziher predčasno v P. bom raje še malo počakala

Neposredna povezava do sporočila: 2456
12.7.2008 13:36:42   
anita goitan
iva77 sej maš prou! A ti greš tudi v Kr rodit?

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
12.7.2008 13:42:34   
iva77
JA

Neposredna povezava do sporočila: 2458
12.7.2008 13:53:03   
sandra123
Evo mene spet malo med čvekamiuser posted image user posted image user posted image ...sem šla k frizerju, kjer sem se počutila kot, da me mučijouser posted image user posted image user posted image , no, samo, da je mimouser posted image pa še dobro, da imajo tam wc, ker sem nonstop na njem čepelauser posted image user posted image user posted image ...sem se pobarvala in postrigla, tako, da sem zdaj res pripravljena, da počasi grem v Rimuser posted image user posted image user posted image ...malo se hecam...sploh še nisem pripravljena, da grem rodit, je še toliko stvari za ureditiuser posted image , jaz bi rada vse porihtala po stanovanju, čas pa kar beži, energije pa od nikoderuser posted image ...
Moj dragi me je počastil s kosilom - sva jedla pico po dolgem času....je prav pasalo malo razvajanjauser posted image user posted image user posted image , popoldan pa šibava po najino princesko...sem ji nabavila tepih s princeskami, da bo malo presenečena, ko pride domov...zdaj je cela njena soba okrašena s temi princeskami, samo beljenje njene sobe je še na sporedu - seveda bo bolj na roza barvo potegnilo stenouser posted image user posted image user posted image .

Lp, Sandra

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
12.7.2008 13:59:18   
Krysia
Pozdravček!

No, pa smo očitno tudi udeleženke gorenjskega srečanja prišle k sebi in se danes javljamo. Jaz sem šla včeraj po srečanju še k svojim, pa sem zvečer samo padla v posteljo ... Skratka, bilo je super, punce so zabavne in zgovorne (no, tega mi ne bi bilo treba napisat glede na količino naših postov na tem forumu, a ne? user posted image ). Smo bile pa atrakcija v Kranju - sem se že ustrašila, da bo kdo PopTV poklical, da nas mal posnamejo, ko so imeli ravno zadnjič en prispevek o baby-boomu pri poročilih ... user posted image user posted image Na srečo ni nobenmu to padlo na pamet user posted image - so bili po moje preveč šokirani, ko so videli toliko user posted image na kupu ...

Anita, kakšni kufri - če jih spakiram, bom sigurno šla takoj v P, rok imam pa čez en mesec pa pol ... Bom kar še malo počakala ... se mmi še nmič ne mudi, moram doma še en kup stvari porihtat ...

Mishel, hvala da si opisala svojo izkušnjo popadkov ... mene je najprej skrbelo, da ne bom vedela, da je to to, ampak mi je že toliko punc reklo, da definitvno veš, da se nekaj začenja ... bi pa jaz tudi imela tak porod kot ti ... da te ni preveč bolelo vse do zadnjega ...

Midva greva pa jutri (al pa danes zvečer) na morje ... pa nimam še nič spakirano in mi je to kar malo čudno ... do zdaj sva namreč vedno kampirala, pa sva tovorila s sabo vse živo - saj veste, kamp oprema pa posoda pa tona hrane za na Hrvaško pa hladilnik (ja, tudi to - ko sva enkrat ugotovila, kako je fajn imet hladno pijačo, sva si kar en majhen hladilnik omislila ...) pa kaj jaz vem, kaj še vse - in vse to z mojim Cliotom (ubogi avto) user posted image Zdaj greva pa na domačo obalo, pa bova nesla samo obleke, brisače in toaletne torbice s sabo, pa mi je hecno, ko nimam nobenega kupa krame po stanovanju ... po moje bo avto čisto prazen ...  Skratka, kakšen teden se vam ne bom nič oglašala, ker bo moj celo laptop pustil doma - je rekel, da noče imeti nič s službo ... če bo pa abstinenčna kriza (od RR) prehuda, bom pa našla kakšen internet kje ...

Ok, pridne bodite, lepo se imejte, pa da ne bom čez en teden brala še o 10 novih avgustovčkih!!!!! Ker takrat bo šele polovica julija mimo ...

Neposredna povezava do sporočila: 2460
12.7.2008 14:02:02   
sandra123
Upam, da bo Sayuri čimprej imela štručki ob sebi, pa da bolečine čimprej minejo user posted image
Gajka...moj trebuh še vedno ostaja spuščen...saj ponavadi je tako, da se ne dvigne več, ko se enkrat spustiuser posted image , me pa tudi krči še vedno dajejo....user posted image , Tina je pa sigurno morala koga slišati, ko so vsi tako pametni okrog nje, kaj se dogaja z menoj, da grozauser posted image user posted image user posted image , ko bi vedele, kako me to jeziuser posted image user posted image user posted image , kot da nima folk drugega dela, kot da se z menoj in mojim stanjem ukvarjajouser posted image user posted image user posted image ...Sem že rekla user posted image , da ne bova nikomur povedala, ko me bo peljal rodit, ker imam že "poln kufer" vseh okrog mene...mi je tašča zadnjič zatežila, da moram nujno k frizerju, da si pobarvam narastek, da bom šla urejena rodituser posted image , pa sem ji rekla, da ne vem, kako bom zdržala pri miru skoraj dve uri, pa mi ženska reče, da si naj blazino zraven vzamem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...adijo pametuser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
12.7.2008 15:45:20   
anita goitan
sandra123user posted image user posted image user posted image za frizuro, pravilno da se urediš, jaz vsak dan pogledam in si mislm če si ti tudi že v P ker čitam kako imaš že trebuh spuščen,..vse bo, sedaj ko imaš vse rady pa kar!

Krysia en lep dopust, fajn se odpočij in naužij vsega dobrega! Se beremo ko prideš nazaj!

Uf punce sem spala eno urco, blo pa tako fajn, sedaj so me ene kaplje zbudile, ja v Kamniku neki dežuje, sam tolk da je še bolj soparno in da mi je ta zgornje cote na stojalu mal ofriškalo-zmočilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2462
12.7.2008 15:50:37   
sandra123
Ja, moj trebuhuser posted image user posted image user posted image , je tako ogromen, da sem že pravi user posted image , čeprav sem videla, da imajo nekatere, ki nosijo samo 1 user posted image večjega od mene...spustil se mi je pa ful, tako, da ga imam, ko sedim že skoraj do kolenuser posted image , seveda sedi na stolu že poleg meneuser posted image user posted image user posted image user posted image ...na žalost mi nekako ne uspeva prepričati mojega dragega, da kakšno slikco objavi za vas...nima "časa", ker nonstop po porokah hodi in se potem z obdelovanjem tistih fotk ukvarjauser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 12.7.2008 15:52:59 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 2463
12.7.2008 16:36:33   
gajka
sandra123 - to pa je mal žalostno, da tvoj brez problema po porokah slika, tebe pa ne more enkrat škljocnit... Ti ga kar malo v rit brcni! Lahko pa mu zagroziš, da se utegne izgubiti vsaka sled za fotoaparatom, če si ne bo vzel 2 minut še za tebe ovekovečit. user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2464
12.7.2008 16:53:40   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

sandra123 - to pa je mal žalostno, da tvoj brez problema po porokah slika, tebe pa ne more enkrat škljocnit... Ti ga kar malo v rit brcni! Lahko pa mu zagroziš, da se utegne izgubiti vsaka sled za fotoaparatom, če si ne bo vzel 2 minut še za tebe ovekovečit. user posted image  user posted image

S tem se pa strinjam user posted image user posted image user posted image

Pa saj ne boš celo življenje noseča, da bi lahko čakali, tebe pa lahko še vsak moment že "zvije"...spominčki pa lahko kaki ostanejo in kaj je boljše kot ene lepe slikce... tisti v glavi zbledijo, nazaj pa ne bosta mogla časa zavrtet.
Vsaj nekaj slikic naj naredi: tebe pa tebe in Tino... no dej noooo...če ne bom jaz prišla sitnjarit muuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
12.7.2008 16:54:50   
sandra123
Gajka, mu bom tvoj post pokazalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da vidimo, če bo kaj učinkauser posted image user posted image user posted image , sicer pa...saj me slika, ampak tiste slike niso za objavo - so čisto privatne user posted image user posted image user posted image ...
Moj obseg trebuha danes, če katero zanima.....124cm user posted image ...le kam še misli rastit tale moj bušiuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
12.7.2008 17:14:23   
anita goitan
sandra123 sem si šla takoj po meter, obseg mojega je 101, samo ti nosišuser posted image user posted image in druga nosečnost!

Neposredna povezava do sporočila: 2467
12.7.2008 17:39:40   
ANA_P
ojla, čveke

malo pa bo res pomagal vas včerajšnji čvek, bo jutri dež in ohladitveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

sayuri, želim ti hitro okrevanje po CR in da čimprej vzameš v roke svoja sončka.

Katera bo naslednja? stavim na sandro 123user posted image

Erin, mi daš geslo za ogled slikic iz srečanja, prosim, da vas vidim kak fletne ste bile naše souser posted image

tatly, ne se obremenjevati če bi bilo kaj narobe bi ti povedal. Ziher ti je rekel, nosečnost poteka normalno, ni videti nič takega, se vidimo te in te. Če ti najin G reče tako, verjemi da je vse OK. Na naslednjem pregeldu pa mu reči, da ti jo naj stehta. Jaz mu bom. Kdaj pa imaš naslednji pregled?

Neposredna povezava do sporočila: 2468
12.7.2008 17:49:29   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P
Erin, mi daš geslo za ogled slikic iz srečanja, prosim, da vas vidim kak fletne ste bile naše souser posted image

Moram najprej vprašat za dovoljenje ostale...velja?

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
12.7.2008 18:07:39   
tatly
ANA_P-JA JE MI REKEL DA NE VIDI NIC KAJ DA BI BLO KAJ NAROBE IN DA JE VSE OKuser posted image user posted image NASLEDNJI PREGLED IMAM 24.7!PA TI?KAJ TA SESTRA VCERAJ JE BILA OD G ZENA?FULLLLLLL JE PRIJAZNAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
12.7.2008 18:33:02   
gajka
sandra123 - sem šla svoj buši merit... 116 cm! user posted image  user posted image  user posted image  Pa je samo 1 notri! No, vsaj kolikor je meni znano... user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
12.7.2008 18:58:18   
nell
Pozdravček babike!

Sandra - ej si nardila lušte, sem si šla js tud bušija merit in naj te šokiram - obseg mojga je 121cm, pa mam samo enga...tko da ja js hočem it prej rodit. Men se vsa kilaža na bušiju nabira, jošk nič več nimam, bedre mi je pobral, edin boki so se zdej mal razširil, sam to je po moje zarad medeničnih kosti.

Ej danes sem babike končno prišla spet domov...kdo bi si mislil, da sem prejšnji teden še jokala, ko sem šla stran od mami, danes sem pa komi čakala, da pridem na svoje....ufff sem bla srečna.
Pri mami zdej belijo, menjujejo okne, rihtajo njeno spalnico, jo bo prestavla v mojo bivšo sobo, ker je precej let morala kraljevati v dnevni, tko da si zdej že zasluži svojo sobo...js sm jim pa mal kuhala kosilo, še v službi uredila papirje...sem mogla nest obvestilo o spremembi stalnega prebivališča...mi je naša tajnica kr maql grdo rekla, da ona nau zdej še tega urejala, da šele po 23 juliju, bo to zrdihtala...da jih mora še marsikteri...k še dlje čakajo ko jst. Me je kr mal razpenalila...ko da je problem en papir izpolnit in ga poslat na ZZZS, da mam js v evidensci vse urejeno...no mogoče pa js mal pretiravam...js sm si sam želela vse pred rojstvom še uredit, da nimam potem nepotrebnega laufanja.

No pa sem vam malo potožila.

Zdej pa grem, je moj pico spekel in grem poskusit kakšna je.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
12.7.2008 19:33:57   
Višnja
SAYURI, ČESTIEKE!!!!!!!!!!!!!!!!
upam, da dobiš čim prej štručki k sebi.

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
12.7.2008 20:00:00   
anita goitan
še nekaj čtiva, super članekuser posted image , no sej imate potem povezave na razne vsebine v zvezi z dojenjem:

http://med.over.net/forum5/read.php?94,1978480,1978489#msg-1978489

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
12.7.2008 21:25:53   
tatly
ja kje ste pa danes???????????

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?