Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 21:41:12
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Punce meni je snoči kar pogosto otrdeval trebuh pa še špikalo me je dol spodaj pa bolelo. Sem danes cel dan že na magnezolu, pa kar naprej hodim na wc (na blato). Čez dan me ni veliko bolelo zdaj me je pa spet začelo nekaj bolet spodaj. Bomo vidli kako bo čez noč. Jaz še nebi šla v P.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 21:42:40
|
|
|
|
matejchi
|
Tudi mene skrbi, da so vse v P. Jutri bo pa spet eno scanje od vremena... Lepo nedeljo pa eno belo za večerjo oz. za na teraso..
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 22:03:40
|
|
|
|
mishel
|
Hojla! ANITA GOITAN Ja, David je takoj zadihal s polnimi pljuči, je pa res, da sem v 32. tednu dobila injekcijo za razvoj pljučk, čeprav mislim, da je bil že vseeno dovolj razvit, ker tudi dojila sem ga že takoj v porodni sobi. Dojenje je super! Zdaj ga še bolj cenim, ker sem ga mogla v bolnici začet hranit po flaški s svojim mlekom, ker se je s sesanjem preveč utrudil in je šla teža dol. Ko pa sem ga začela hranit po flaški, so šli grami že naslednji dan takoj gor. Zdaj ga doma počasi privajam nazaj na dojenje in za enkrat ni težav. Danes je spil celo rekordnih 80 ml (patronažna sestra je posodila vago in ga tehtava pred in po obroku, da vidima kolk poje). Sem pa jaz tudi vedno imela fullllll občutljive prsi, vendar z dojenjem večjih težav vseeno nisem imela.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 22:30:55
|
|
|
|
ANA_P
|
Erin, OK seveda razumem. Katja, ne še, malo še počakat!!!! Upam, da se ti stvar umiri! tatly, ja žena je bila. Res je ful prijazna . Naslednji pregled imam 21.7.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 22:47:12
|
|
|
|
tatly
|
ojoj....zdaj sem lezala in se mi je v trebuhu slisalo kot da bi mi voda tekla ...kaj to pomeni??ce katera ve,,,,,,,,,m.... nic nevem samo sprasujem.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 23:31:09
|
|
|
|
matejchi
|
Že vem kje ste vse.... nič tajit, vikend je, imate doma pa masirate presredke. Lepo, samo uživajte!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 23:43:59
|
|
|
|
kaja02
|
matejchi- hahaha, moj je resda doma sam gleda Gospodarja prsatnov, me je sam butast pogledu, ko sem mu omenla za tvojo idejo
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 12.7.2008 23:48:08
|
|
|
|
kaja02
|
mishel- opisala si nam lepo porodno zgodbo, čestitke tudi glede uspešnega dojenja, te boleče bradavice, pa se tudi čez nekaj časa utrdijo in potem ne boli več, mene je bolj črpanje izčrpaval, tako da sem nato prekinala s tem in sem sam dojila, sem si rekla, dokler mam mleko jo bom dojila, ko ga bo pač zmanjkal pa bom nehala. Na koncu se je sama odstavla pri 8 mesecih, sem bla kar mal žalostna
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.7.2008 0:11:23
|
|
|
|
sandra123
|
Vidim, da nisem edina, ki je še pokonci No, jaz sem tudi gledala Gospodarja prstanov , Matejchi, jaz sem dobila masažo nog Pa krči me dajejo že cel večer...še magnesol nič ne pomaga , sem kar malo nervozna, ker ne minejo
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 13.7.2008 0:15:42 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.7.2008 6:42:42
|
|
|
|
sandra123
|
Jutro so , pošiljam vam eno sveže kuhano , da vas zbudi....meni se zelo prileže po neprespani noči, ki sem jo preživela v bolečih krčih, ampak so se potem spet pomirili ...No, pa sem že od 6-ih pokonci in malo brskam po forumu
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.7.2008 7:48:59
|
|
|
|
anita goitan
|
jutro punce, sandra & tatly & Katja???? povejte KAKO je z vami? Vse uredu, krči, otrdevanje, wc,.. mishel hvala za podroben opis vsega da si sploh čas vzameš, veš mal me vse skupi skrbi-normalno kot vse prvorodke, ampka na koncu vem da narava poskrbi da je vse tako kot mora biti! Jaz pa naty pogrešam
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 13.7.2008 7:49:24 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.7.2008 7:54:28
|
|
|
|
sandra123
|
Jutro Anita ...ma pri meni je še kar ista zadeva....otrdevanje trebuha, ki je kar pogosto, pa občasno krči spodaj....eh, bo že , meni se še nikamor ne mudi , sploh pa ne danes, ko imam še toliko dela - predvsem likanje bo na sporedu - že spet Saj res, kje pa si Naty Katja, upam, da si ok
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 13.7.2008 7:58:32 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.7.2008 7:58:26
|
|
|
|
anita goitan
|
sandra kollk mg MG na dan spijše? Jaz pijem tega od Fidija 300mg http://www.fidimed.si/o_izdelkih/predstavitev_izdelkov/19/fidimag_reg_300.html no sej jutri imam pregled pa bom dr.vprašala do katerega tedna naj se filam s tem fuj Mg, ker jemljem ga že od 10t predvsem zaradi zvišanega krvnega tlaka, sedaj pa tud tega več nimam oz od kar sem na dopustu je vse pase
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.7.2008 8:01:57
|
|
|
|
sandra123
|
Anita maksimalno 2 spijem na dan, tudi jaz pijem tega od Fidimag-a...včasih si ga dam na pol, da imam na rezervi polovičko, če je nuja ...Je pa zanimivo to, da ga v prvi nos. nisem nikoli pila, pa sem imela iste težave kot zdaj
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.7.2008 8:09:20
|
|
|
|
naty13
|
Jutro. Sandra hvala za . Jaz pa sem spala res super. En obisk WC-ja, pa še ta je bil bolj v spanju. Nejc je tudi super spal, sem mislila, da bomo vstajali. Ima vneto ritko in ga peče, no danes je že bistveno bolje. Sandra in Anita hvala, da me pogrešata. Mal sva se z Nejcem po postli valjala, se mi ni mudilo nič vstat. Bi še kar mal poležala, pa je imel Nejc že dovolj. Sandra upam, da še nekaj časa zdržiš, saj veš, odpustnica je pri 37-ih tednih. Je pa lepo slišat, da se ti nikamor ne mudi. Tudi jaz pijem iste magnesol tablete kot vidve Sandra in Anita. Mishel hvala, da si vzameš čas in nam opisuješ kako poteka življenje z novim članom, .....
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.7.2008 9:21:50
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Dobro jutro in hvala za Kako ste preživele noč? Upam, da ne preveč v krćih in z otrdelim trebuščkom...pa upam, da nam ponoči ni katera pobegnila v P. Magnesol sem jaz že nehala pit (se sedaj nacejam s čajem iz malinovih listov)...krči proti koncu so nekaj naravnega, tako da bom jaz kar pustila, da me malo grabijo...res pa je, da nimam tako hudih pa tudi otrdevanje trebuha je zmerno. Včeraj sva z preživela čudovit dan. Najprej sva šla iz Planice v Tamar peš...potem na kosilo v Kr. Goro....zvečer pa v en super kafič na koncer ki je bil wwaaww....reagge varianta, samo malo drugače. res nooorooo dobr. Ne spomnim se kdaj sem nazadnje tolk uživala. Mala je v trebuščku ves čas plesala zraven...smo se hecali da si drede plete . Za povrh vsega smo za zaključek večera še mal , pa še petelinjega zajtrka sem bila zjutraj deležna . He he, mora mali večkat na počitnice . Sedaj pa na terasi lepo pijeva kavico, pa dežek pada. Sama uživancija! Erin, a midve sva pa kar iz istega kraja...a misliš da se poznava? Sedaj čekiram vsako nosečko in se sprašujem, če si mogoče ti . Bi se kdaj lahko na kaki kavivc dobile?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.7.2008 9:56:24
|
|
|
|
nell
|
Pozdravček punce! Kaj to berem...neki krči in to, upam da se je umirilo in tko kot smo se zmenile brez prehitevanja. Mi smo spali dobro, čeprav sem wc obiskala mende enih 10 krat. Danes je moj dan, sem se odločila, da cel dan lenarim in to tudi bom...no če me moj s kako idejo ne preseneti. lep dan vam želim
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.7.2008 10:05:40
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar Cebrca ne se obremenjevat s pospravljanjem... Odpri tisto omaro, ki je najbolj prazna in zbutaj noter kolikor gre. Pol pa obrni tepih kontra in se sprehodi po hiši, da pobereš smeti. Še je kaka packa po tleh, jo pobriši in.....VOILA!!! Super, to je pa instant pospravljanje. To bom pol prakticirala, ko bom imela pikico doma! mishel to je bilo pa kot v pravljici! Jaz tudi upam na tak prijeten porod. Pa hvala, ker si zmeraj najdeš čas še za nas poleg Davida, ki je pa tak cukerček. sayuri da bodo bolečine hitro mimo in boš čimprej svoji štručki držala v naročju! sandra imaš pa zelo skrbno taščo, ko jo še tvoj narastek skrbi! Mogoče še kakšno kozmetičarko, da boš imela popoln makeup med porodom (pa ne zameri) Erin za geslo, maš moj žegen! Pa meni si tudi malo bušija ujela! Julija08 smo te pa zvesto pogrešale na čveku, ker si rekla da prideš. Žalostno če smo se res samo zgrešile, pa smo vse tako gledale okoli, če bo še kje kakšna z avgustovskim trebuščkom okoli hodila. Včeraj uspešno preživela obiske in vsa izžeta padla v posteljo. Sem šla ponoči samo enkrat na WC, pa še to v polsnu, tako da sem se oreng naspala . Jaz sem torbo za P že pripravila in se mi zdi, da sem zdaj bolj sproščena in se mi nikamor ne mudi. Magnesol sem pa tudi nehala pit, ker sem v 37t. Zdaj pijem čaj od Tekanne za nosečnice, ker ima v mešanici tudi malinove liste, pa na nogah se tudi pozna, da manj zatekajo! Zoja Miša vse prav lepo pozdravlja prav posebej pa Sayuri in ji je blazno dolgčas po RR. Njena princeska se pa kar ne more odločit o dolžini podnajemniške pogodbe. Ko zgleda, da je že vse u redu, pa se ji spet pojavi kakšen popadek, tako da ne ve ali jo bodo še kaj spustili domov!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.7.2008 11:50:41
|
|
|
|
bambi14
|
daaaaan, hvala za , jaz še kr lenarim. Sem bila včeraj na poroki oz. še danes......sva bila tam do 2,30 in sva tudi malo plesala in so naju vsi z nasmeški gledali, ker jaz nikakor ne vem kam naj postavim svoj trebuh(al levo al desno ,..). Pa šopka nisem vlovila, ker se je ena vrgla pred mene,...jaz pa nisem upalo malo poskoknit, ker slončki ne skačemo- hihi.Najbrž pa res zgledam že konkretno okrogla, ker so me vsi spraševali kdaj bo srečen dogodek in svetovali naj se naspim zdaj ko še lahko. Danes je na vrsti počivanje in na kosilo grema k kolegici, ki ima ju3 PDP in organizira še zadnji piknik brez . Vsaka ji čast, ker se full dobro drži(mi2 bova seveda čičale in papale,dečki pa naju bodo stregli). karmar- pppsssssssssssstttttttttt,..pa sem mislila, da sem samo jaz tako prebrisana glede pospravljanja. mishel- zelo lepo je prebirat tvoje poste in komaj čakam, da dobim svojo v naročje. sandra- za frizurco zoja misa- hvala za pozdrave,..... sayuri- čimprej se pocajtaj in tvoji bosta kmalu pri tebi. Mislimo nate. Joj toti kufri, me že moj vsak dan spominja naj si že enkrat pripravim stvari, ker on ne ve kako in kaj. Ga je že malo strah in me včasih malo čudno pogleda, ko se spravim delat kakšne čudne stvari( danes me je npr. imelo, da bi si šla po lojtri pogledat kako zgleda druga plošča prizidka....pa čeprav se vidi iz stanovanja.) Ja dobro, da me čuva. - napišem vse to,..pogledam vmes še na prejšnje strani pokukam.... in tam potrdim napisano, še prej copy stisnem in hvala- errrroooooooorrrrrrrrr-grrr .
Zgleda, da moram potrditi dodan tekst samo na zadnji strani.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.7.2008 11:51:43
|
|
|
|
kaja02
|
pozdravljene!!!!! kakšna grozna noč je za mano, čisto nič nisem spala, sem ves čas gledala na uro in štela, na kako pogosto mi utrdeva trebuh in kako pogosti so krči, pa križ me je vedno bolj bolel, na koncu sem prišla na 10 minut, pa se je proti jutru vse čudežno pomirilo. Saj prvi datum mam že čez en teden, sam jaz še ne bi šla, sem kar mal zajc postala, po drugi strani pa komaj čakam, da bom držala malo v naročju. Se mi je pa danes ful umirila, vsake toliko časa mal pomiga, tako na rahlo, da vem da je vse vredu, ne rogovili več tako močno po trebuhu. Ja mogoče pa je že čas . nič grem kosilo skuhat do konca, pol pa mal se uležt in nadoknadit zamujeno spanje, vas še berem
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.7.2008 11:52:41
|
|
|
|
bambi14
|
.....no zdaj pa je objavlo brez smeškotov.....
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.7.2008 11:54:26
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 pozdravljene!!!!! kakšna grozna noč je za mano, čisto nič nisem spala, sem ves čas gledala na uro in štela, na kako pogosto mi utrdeva trebuh in kako pogosti so krči, pa križ me je vedno bolj bolel, na koncu sem prišla na 10 minut, pa se je proti jutru vse čudežno pomirilo. Saj prvi datum mam že čez en teden, sam jaz še ne bi šla, sem kar mal zajc postala, po drugi strani pa komaj čakam, da bom držala malo v naročju. Se mi je pa danes ful umirila, vsake toliko časa mal pomiga, tako na rahlo, da vem da je vse vredu, ne rogovili več tako močno po trebuhu. Ja mogoče pa je že čas . nič grem kosilo skuhat do konca, pol pa mal se uležt in nadoknadit zamujeno spanje, vas še berem .....ej ne še nam pobegnit v Rim, nisi še dobila odpustnice. Čuvaj se!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.7.2008 11:57:24
|
|
|
|
kaja02
|
aja, na katero se morem obrnat, da izpiše odpustnico, ji predlagam, naj jo še za nekaj časa založi
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.7.2008 12:01:38
|
|
|
|
gajka
|
Pozdravček še od mene! pa tale RR! Mi je pravkar cel post zbrisalo, ker sem bila toliko pametna, da nisem copy-paste variante uporabila... Zdaj pa jovo na novo... Kljub odpustnici, za katero sploh še nisem dala prošnje , še vedno vztrajam v enem kosu! Pa pridno prepričujem , da bova v enem kosu ostala še nekaj dni čez PDP. Ali mi bo uspelo, pa je že druga zgodba... Drugače pa še vedno trmasto vztrajam in si torbe za v P še nisem pripravila in je tudi še ne nameravam prehitro in pika! No, mogoče bom počasi vsaj seznam reči na kak listek zapisala, da ne bo panika, če me kaj preseneti... Kot pravijo, za vsak slučaj ima še župnik kuharco... Moram pohvalit mojega , ker je včeraj uspešno zmontiral vse luči (no, razen v jedilnici, ker morava najprej še mizo nabavit in potem luč direkt nad mizo zmontirat). Pa danes mi je malo pomagal pospravljat in se je lotil ploščic v kopalnici in WCju. A katera ve, a dedce tudi tole gnezdenje daje? Zoja Miša - drži se in prepričaj svojo , da bo vsaj do avgusta še na varnem pri tebi! mishel - hvala za porodno zgodbo in vse druge informacije, kako se štimate z . Vidim, da sicer zelo uživaš v novi vlogi. sandra123 - a tebi pa tega likanja nikoli ne zmanjka? A Tina te je že uspela prepričat, da bi ji kakšne pleničke dovolila zlikat? Tile tvoji krči pa upam, da se ti bodo malo umirili, da ne boš na koncu zaradi take male količine spanja že kot kak zombi... A svojega še vedno nisi uspela prepričat, da te malo ovekoveči vsaj za naše firbce potešit? Sem pa bila jaz tudi zvečer deležna masaže nog, poleg tega pa še masaže hrbta in bušija! sayuri - upam, da si svoji štručki že dobila v naročje in se zdaj veselo crtljate! K_a_t_j_a - vse OK? nell - se ti pridružim pri lenarjenju. To je tudi moj plan za danes, če mi bo seveda uspelo spregledati kaj, kar bi bilo še za naredit... Pa kje za se naša Neža7 skriva? Vem, da je nekaj morje omenjala, ampak to je že ful časa nazaj...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 13.7.2008 12:04:44
|
|
|
|
gajka
|
kaja02 - odpustnice je zadnjič Naty13 delila. Jaz tudi nisem prošnje dala, pa mi jo je kar potalala... Jo pa očitno dobiš, ko 37 tednov dopolniš. Če bi le vedela, da imaš ti po enem izračunu PDP že orng v juliju, bi jo ziher že zdavnaj dobila... Naty13, a si slišala zdaj?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?