|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
12.7.2008 21:41:12   
K_a_t_j_a
Punce meni je snoči kar pogosto otrdeval trebuh pa še špikalo me je dol spodaj pa bolelo. Sem danes cel dan že na magnezolu, pa kar naprej hodim na wc (na blato). Čez dan me ni veliko bolelo zdaj me je pa spet začelo nekaj bolet spodaj. Bomo vidli kako bo čez noč. Jaz še nebi šla v P.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
12.7.2008 21:42:40   
matejchi
Tudi mene skrbi, da so vse v P. Jutri bo pa spet eno scanje od vremena...

Lepo nedeljo pa eno belo user posted image za večerjo oz. za na teraso..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
12.7.2008 22:03:40   
mishel
Hojla!

ANITA GOITAN Ja, David je takoj zadihal s polnimi pljuči, je pa res, da sem v 32. tednu dobila injekcijo za razvoj pljučk, čeprav mislim, da je bil že vseeno dovolj razvit, ker tudi dojila sem ga že takoj v porodni sobi. Dojenje je super! Zdaj ga še bolj cenim, ker sem ga mogla v bolnici začet hranit po flaški s svojim mlekom, ker se je s sesanjem preveč utrudil in je šla teža dol. Ko pa sem ga začela hranit po flaški, so šli grami že naslednji dan takoj gor. Zdaj ga doma počasi privajam nazaj na dojenje in za enkrat ni težav. Danes je spil celo rekordnih 80 ml (patronažna sestra je posodila vago in ga tehtava pred in po obroku, da vidima kolk poje). Sem pa jaz tudi vedno imela fullllll občutljive prsi, vendar z dojenjem večjih težav vseeno nisem imela.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
12.7.2008 22:30:55   
ANA_P
Erin, OK seveda razumem.

Katja, ne še, malo še počakat!!!! Upam, da se ti stvar umiri!user posted image

tatly, ja žena je bila. Res je ful prijaznauser posted image user posted image user posted image . Naslednji pregled imam 21.7.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
12.7.2008 22:47:12   
tatly
ojoj....zdaj sem lezala in se mi je v trebuhu  slisalo kot da bi mi voda tekla ...kaj to pomeni??ce katera ve,,,,,,,,,m.... nic nevem samo sprasujem.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
12.7.2008 23:31:09   
matejchi
Že vem kje ste vse.... nič tajit, vikend je, user posted image imate doma pa masirate presredke.

Lepo, samo uživajte!

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
12.7.2008 23:43:59   
kaja02
matejchi- hahaha, moj je resda doma sam gleda Gospodarja prsatnov, me je sam butast pogledu, ko sem mu omenla za tvojo idejo

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
12.7.2008 23:48:08   
kaja02
mishel- opisala si nam lepo porodno zgodbo, čestitke tudi glede uspešnega dojenja, te boleče bradavice, pa se tudi čez nekaj časa utrdijo in potem ne boli več, mene je bolj črpanje izčrpaval, tako da sem nato prekinala s tem in sem sam dojila, sem si rekla, dokler mam mleko jo bom dojila, ko ga bo pač zmanjkal pa bom nehala. Na koncu se je sama odstavla pri 8 mesecih, sem bla kar mal žalostna

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
13.7.2008 0:11:23   
sandra123
Vidim, da nisem edina, ki je še pokonciuser posted image No, jaz sem tudi gledala Gospodarja prstanovuser posted image , Matejchi, jaz sem dobila masažo nog user posted image
Pa krči me dajejo že cel večer...še magnesol nič ne pomagauser posted image , sem kar malo nervozna, ker ne minejouser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 13.7.2008 0:15:42 >

Lp, Sandra

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
13.7.2008 6:42:42   
sandra123
Jutro souser posted image , pošiljam vam eno sveže kuhano user posted image user posted image user posted image , da vas zbudi....meni se zelo prileže po neprespani noči, ki sem jo preživela v bolečih krčih, ampak so se potem spet pomiriliuser posted image ...No, pa sem že od 6-ih pokonci in malo brskam po forumuuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
13.7.2008 7:48:59   
anita goitan
jutro punce,
sandra  & tatly & Katja???? povejte KAKO je z vami? Vse uredu, krči, otrdevanje, wc,..user posted image

mishel  hvala za podroben opis vsega da si sploh čas vzameš, veš mal me vse skupi skrbi-normalno kot vse prvorodke, ampka na koncu vem da narava poskrbi da je vse tako kot mora biti!

Jaz pa naty pogrešamuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 13.7.2008 7:49:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 2486
13.7.2008 7:54:28   
sandra123
Jutro Anitauser posted image ...ma pri meni je še kar ista zadeva....otrdevanje trebuha, ki je kar pogosto, pa občasno krči spodaj....eh, bo žeuser posted image user posted image user posted image , meni se še nikamor ne mudiuser posted image , sploh pa ne danes, ko imam še toliko dela - predvsem likanje bo na sporedu - že spetuser posted image user posted image user posted image
Saj res, kje pa si Natyuser posted image
Katja, upam, da si okuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 13.7.2008 7:58:32 >

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
13.7.2008 7:58:26   
anita goitan
sandra kollk mg MG na dan spijše? Jaz pijem tega od Fidija 300mg http://www.fidimed.si/o_izdelkih/predstavitev_izdelkov/19/fidimag_reg_300.html no sej jutri imam pregled pa bom dr.vprašala do katerega tedna naj se filam s tem fuj Mg, ker jemljem ga že od 10t predvsem zaradi zvišanega krvnega tlaka, sedaj pa tud tega več nimam oz od kar sem na dopustu je vse paseuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2488
13.7.2008 8:01:57   
sandra123
Anita maksimalno 2 spijem na dan, tudi jaz pijem tega od Fidimag-a...včasih si ga dam na pol, da imam na rezervi polovičko, če je nujauser posted image ...Je pa zanimivo to, da ga v prvi nos. nisem nikoli pila, pa sem imela iste težave kot zdajuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
13.7.2008 8:09:20   
naty13
Jutro.

Sandra hvala za user posted image . Jaz pa sem spala res super. En obisk WC-ja, pa še ta je bil bolj v spanju. user posted image  Nejc je tudi super spal, sem mislila, da bomo vstajali. Ima vneto ritko in ga peče, no danes je že bistveno bolje. user posted image

Sandra in Anita hvala, da me pogrešata. user posted image  Mal sva se z Nejcem po postli valjala, se mi ni mudilo nič vstat. user posted image user posted image user posted image  Bi še kar mal poležala, pa je imel Nejc že dovolj.

Sandra upam, da še nekaj časa zdržiš, saj veš, odpustnica je pri 37-ih tednih. user posted image  Je pa lepo slišat, da se ti nikamor ne mudi. user posted image

Tudi jaz pijem iste magnesol tablete kot vidve Sandra in Anita.

Mishel hvala, da si vzameš čas in nam opisuješ kako poteka življenje z novim članom, ..... user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2490
13.7.2008 9:21:50   
*zvezdica*
Dobro jutro in hvala za user posted image

Kako ste preživele noč? Upam, da ne preveč v krćih in z otrdelim trebuščkom...pa upam, da nam ponoči ni katera pobegnila v P.
Magnesol sem jaz že nehala pit (se sedaj nacejam s čajem iz malinovih listov)...krči proti koncu so nekaj naravnega, tako da bom jaz kar pustila, da me malo grabijo...res pa je, da nimam tako hudih pa tudi otrdevanje trebuha je zmerno.

Včeraj sva z user posted image preživela čudovit dan. Najprej sva šla iz Planice v Tamar peš...potem na kosilo v Kr. Goro....zvečer pa v en super kafič na koncer ki je bil wwaaww....reagge varianta, samo malo drugače. res nooorooo dobr. Ne spomnim se kdaj sem nazadnje tolk uživala. Mala je v trebuščku ves čas plesala zraven...smo se hecali da si drede pleteuser posted image .
Za povrh vsega smo za zaključek večera še mal user posted image , pa še petelinjega zajtrka sem bila zjutraj deležnauser posted image user posted image user posted image . He he, mora mali večkat na počitniceuser posted image .

Sedaj pa na terasi lepo pijeva kavico, pa dežek pada. Sama uživancija!

Erin, a midve sva pa kar iz istega kraja...a misliš da se poznava? Sedaj čekiram vsako nosečko in se sprašujem, če si mogoče tiuser posted image . Bi se kdaj lahko na kaki kavivc dobile?

Marcel in Zarja

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
13.7.2008 9:56:24   
nell
Pozdravček punce!

Kaj to berem...neki krči in to, upam da se je umirilo in tko kot smo se zmenile brez prehitevanja.

Mi smo spali dobro, čeprav sem wc obiskala mende enih 10 krat.

Danes je moj dan, sem se odločila, da cel dan lenarim in to tudi bom...no če me moj s kako idejo ne preseneti.

lep dan vam želim

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
13.7.2008 10:05:40   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

Cebrca ne se obremenjevat s pospravljanjem... Odpri tisto omaro, ki je najbolj prazna in zbutaj noter kolikor gre. Pol pa obrni tepih kontra in se sprehodi po hiši, da pobereš smeti. Še je kaka packa po tleh, jo pobriši in.....VOILA!!!user posted image user posted image user posted image

Super, to je pa instant pospravljanje. To bom pol prakticirala, ko bom imela pikico doma! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mishel to je bilo pa kot v pravljici! Jaz tudi upam na tak prijeten porod. Pa hvala, ker si zmeraj najdeš čas še za nas poleg Davida, ki je pa tak cukerček. user posted image

sayuri da bodo bolečine hitro mimo in boš čimprej svoji štručki držala v naročju! user posted image

sandra imaš pa zelo skrbno taščo, ko jo še tvoj narastek skrbi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče še kakšno kozmetičarko, da boš imela popoln makeup med porodom (pa ne zameri) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin za geslo, maš moj žegen! Pa meni si tudi malo bušija ujela! user posted image user posted image user posted image

Julija08 smo te pa zvesto pogrešale na čveku,user posted image ker si rekla da prideš. Žalostno če smo se res samo zgrešile,user posted image user posted image pa smo vse tako gledale okoli, če bo še kje kakšna z avgustovskim trebuščkom okoli hodila.

Včeraj uspešno preživela obiske in vsa izžeta padla v posteljo. Sem šla ponoči samo enkrat na WC, pa še to v polsnu, tako da sem se oreng naspala user posted image user posted image user posted image . Jaz sem torbo za P že pripravila in se mi zdi, da sem zdaj bolj sproščena in se mi nikamor ne mudi. Magnesol sem pa tudi nehala pit, ker sem v 37t. Zdaj pijem čaj od Tekanne za nosečnice, ker ima v mešanici tudi malinove liste, pa na nogah se tudi pozna, da manj zatekajo!

Zoja Miša vse prav lepo pozdravlja prav posebej pa Sayuri in ji je blazno dolgčas po RR. Njena princeska se pa kar ne more odločit o dolžini podnajemniške pogodbe. Ko zgleda, da je že vse u redu, pa se ji spet pojavi kakšen popadek, tako da ne ve ali jo bodo še kaj spustili domov!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
13.7.2008 11:50:41   
bambi14
daaaaan,
hvala za , jaz še kr lenarim.
Sem bila včeraj na poroki oz. še danes......sva bila tam do 2,30 in sva tudi malo plesala in so naju vsi z nasmeški gledali, ker jaz nikakor ne vem kam naj postavim svoj trebuh(al levo al desno ,..). Pa šopka nisem vlovila, ker se je ena vrgla pred mene,...jaz pa nisem upalo malo poskoknit, ker slončki ne skačemo- hihi.Najbrž pa res zgledam že konkretno okrogla, ker so me vsi spraševali kdaj bo srečen dogodek in svetovali naj se naspim zdaj ko še lahko.
Danes je na vrsti počivanje in na kosilo grema k kolegici, ki ima ju3 PDP in organizira še zadnji piknik brez . Vsaka ji čast, ker se full dobro drži(mi2 bova seveda čičale in papale,dečki pa naju bodo stregli).
karmar- pppsssssssssssstttttttttt,..pa sem mislila, da sem samo jaz tako prebrisana glede pospravljanja.
mishel- zelo lepo je prebirat tvoje poste in komaj čakam, da dobim svojo v naročje.
sandra- za frizurco

zoja misa- hvala za pozdrave,.....
sayuri- čimprej se pocajtaj in tvoji bosta kmalu pri tebi. Mislimo nate.

Joj toti kufri, me že moj vsak dan spominja naj si že enkrat pripravim stvari, ker on ne ve kako in kaj. Ga je že malo strah in me včasih malo čudno pogleda, ko se spravim delat kakšne čudne stvari( danes me je npr. imelo, da bi si šla po lojtri pogledat kako zgleda druga plošča prizidka....pa čeprav se vidi iz stanovanja.) Ja dobro, da me čuva.

• napišem vse to,..pogledam vmes še na prejšnje strani pokukam.... in tam potrdim napisano, še prej copy stisnem in hvala- errrroooooooorrrrrrrrr-grrruser posted image user posted image .
Zgleda, da moram potrditi dodan tekst samo na zadnji strani.user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
13.7.2008 11:51:43   
kaja02
pozdravljene!!!!!

kakšna grozna noč je za mano, čisto nič nisem spala, sem ves čas gledala na uro in štela, na kako pogosto mi utrdeva trebuh in kako pogosti so krči, pa križ me je vedno bolj bolel, na koncu sem prišla na 10 minut, pa se je proti jutru vse čudežno pomirilo. Saj prvi datum mam že čez en teden, sam jaz še ne bi šla, sem kar mal zajc postala, po drugi strani pa komaj čakam, da bom držala malo v naročju. Se mi je pa danes ful umirila, vsake toliko časa mal pomiga, tako na rahlo, da vem da je vse vredu, ne rogovili več tako močno po trebuhu. Ja mogoče pa je že čas .

nič grem kosilo skuhat do konca, pol pa mal se uležt in nadoknadit zamujeno spanje, vas še berem

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
13.7.2008 11:52:41   
bambi14
.....no zdaj pa je objavlo brez smeškotov.....

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
13.7.2008 11:54:26   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

pozdravljene!!!!!

kakšna grozna noč je za mano, čisto nič nisem spala, sem ves čas gledala na uro in štela, na kako pogosto mi utrdeva trebuh in kako pogosti so krči, pa križ me je vedno bolj bolel, na koncu sem prišla na 10 minut, pa se je proti jutru vse čudežno pomirilo. Saj prvi datum mam že čez en teden, sam jaz še ne bi šla, sem kar mal zajc postala, po drugi strani pa komaj čakam, da bom držala malo v naročju. Se mi je pa danes ful umirila, vsake toliko časa mal pomiga, tako na rahlo, da vem da je vse vredu, ne rogovili več tako močno po trebuhu. Ja mogoče pa je že čas .

nič grem kosilo skuhat do konca, pol pa mal se uležt in nadoknadit zamujeno spanje, vas še berem

.....ej ne še nam pobegnit v Rim, nisi še dobila odpustnice. Čuvaj se!!!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
13.7.2008 11:57:24   
kaja02
aja, na katero se morem obrnat, da izpiše odpustnico, ji predlagam, naj jo še za nekaj časa založiuser posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
13.7.2008 12:01:38   
gajka
Pozdravček še od mene! user posted image

user posted image  pa tale user posted image  RR! Mi je pravkar cel post zbrisalo, ker sem bila toliko pametna, da nisem copy-paste variante uporabila... user posted image  Zdaj pa jovo na novo...

Kljub odpustnici, za katero sploh še nisem dala prošnje user posted image , še vedno vztrajam v enem kosu! user posted image  Pa pridno prepričujem user posted image , da bova v enem kosu ostala še nekaj dni čez PDP. Ali mi bo uspelo, pa je že druga zgodba... Drugače pa še vedno trmasto vztrajam in si torbe za v P še nisem pripravila in je tudi še ne nameravam prehitro in pika! No, mogoče bom počasi vsaj seznam reči na kak listek zapisala, da ne bo panika, če me kaj preseneti... Kot pravijo, za vsak slučaj ima še župnik kuharco... user posted image

Moram pohvalit mojega user posted image , ker je včeraj uspešno zmontiral vse luči (no, razen v jedilnici, ker morava najprej še mizo nabavit in potem luč direkt nad mizo zmontirat). user posted image  Pa danes mi je malo pomagal pospravljat in se je lotil ploščic v kopalnici in WCju. user posted image  A katera ve, a dedce tudi tole gnezdenje daje? user posted image

Zoja Miša - drži se in prepričaj svojo user posted image , da bo vsaj do avgusta še na varnem pri tebi! user posted image

mishel - hvala za porodno zgodbo in vse druge informacije, kako se štimate z user posted image . Vidim, da sicer zelo uživaš v novi vlogi. user posted image

sandra123 - a tebi pa tega likanja nikoli ne zmanjka? A Tina te je že uspela prepričat, da bi ji kakšne pleničke dovolila zlikat? Tile tvoji krči pa upam, da se ti bodo malo umirili, da ne boš na koncu zaradi take male količine spanja že kot kak zombi... user posted image  A svojega še vedno nisi uspela prepričat, da te malo ovekoveči vsaj za naše firbce potešit? Sem pa bila jaz tudi zvečer deležna masaže nog, poleg tega pa še masaže hrbta in bušija! user posted image

sayuri - upam, da si svoji štručki že dobila v naročje in se zdaj veselo crtljate!

K_a_t_j_a - vse OK? user posted image

nell - se ti pridružim pri lenarjenju. To je tudi moj plan za danes, če mi bo seveda uspelo spregledati kaj, kar bi bilo še za naredit...

Pa kje za user posted image  se naša Neža7 skriva? user posted image  Vem, da je nekaj morje omenjala, ampak to je že ful časa nazaj...

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
13.7.2008 12:04:44   
gajka
kaja02 - odpustnice je zadnjič Naty13 delila. Jaz tudi nisem prošnje dala, pa mi jo je kar potalala... user posted image  Jo pa očitno dobiš, ko 37 tednov dopolniš. Če bi le vedela, da imaš ti po enem izračunu PDP že orng v juliju, bi jo ziher že zdavnaj dobila... Naty13, a si slišala zdaj? user posted image  

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?