bella02
|
Dan! Še sem tle, sam vikend gre hitro mimo in še zaradi vremena in obiskov nisem skoraj nič za računalnikom. Meni trebuh zaenkrat še ne otrdeva, moram pa začet pit čaj iz malinovih listov. Noge manj otekajo, čeprav so včerej kar, sam bila cel dan aktivna. Tudi mojih noči je vedno manj. Te nevihte pa sploh naredijo svoje. HB je ponoči poleg mene moj , ker me je drugače grmenja in bliskanja fuuul strah . Je Tjaša spala ko , pa sem jo enkrat že hotla it iskat, pa bi blo brez veze, ker je spala. Sej spala itak nebi, ker rabim pol postelje, da se obrnem . Sicer pa hodim skozi na wc in včasih traja kar nekaj časa, da grem z desnega boka na levega, da lahko vstanem. Še malo, pa bom spet spala na trebuhu!!! In takrat bomo že imel našo težkopričakovano pikico . Matejka, če ne boš prala vsak dan plenic, jih 30 kom ni nič preveč. Vsaj ko sem jaz mela Tjašo in je precej polivala, sem jih ravno porabila, ko so bile tiste ponucane oprane in zlikane. Res je bil takrat februar in se ni glih sušilo, pa še likala sem jih, zato sem jih tolk rabila. Saj bo še katera povedala, kolko jih je rabila v prvo. Zakaj so pa cene take, pa nimam pojma. andrejaboris, za okrasitev. Mi bomo tudi najbrž šli kar po nalepkice, ni kaj veliko umetnika v meni . Zdaj pa še za 5 min noge gor, nato pod tuš, potem pa na CTG in na pregled. Jutri pa imam v planu še nabavo kozmetike in pripravo torbe, potem pa sem nared za akcijo. In ko bo, bo. Želim vam lep dan, brez kakih neviht!
< Sporočilo je popravil bella02 -- 14.7.2008 11:46:57 >
|