|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
12.7.2008 21:54:23   
lana luna
čer punce...

jest sem bla pa dons ceu mili božji dan tam kjer bom pol živela. in sem vas kr pogrešalauser posted image pa vidm da ste ble precej pridne glede na to da je sobotauser posted image user posted image user posted image

me to you fajn vozk, men je tut všeč...

*bubi* tvoja postlca mi je tut. tako sem mislna tut jest met, pa sva se zdej z mojo mami ki bo to financirala zmenli da bo kupla rajš tavelko postlco, pa uno postelnino iz www.galeb.eu pa še baldahinček zravn.

bark nkar ne lez tkola visok u tej vročinuser posted image sej si dobra da se ti sploh da. jest sem pa popoldne okrog štirih z user posted image šla brodit po enem mal večjem potočku, ko je mal bolj nizka in hladna vodica. kok nama je obema pasal. jest sem uživala kot en mali otrok ko sem čofotala po voduser posted image

aja, pa še eno vprašanje. končno sem prišla do zaključka, da zdj si bom pa res mogla kupit nov modrc. in rabim vaš nasvet kakšnega nej si kupm. pr temu mi je obseg začel bit premajhenuser posted image a nej zdej sam tazga z večjim obsegom kupm, al kšnga športnga al unga za dojenjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
12.7.2008 21:57:35   
lana luna
aja saraya se maš fletn (no pa ostale tut) ko lahk kupujete opremo za stanovanje. jest pa zdej mojmu lubiju vsak dan jokcam user posted image user posted image user posted image da se počutm k ptičk brez gnezda, k še nimam stanovančiča. pa sm mu rekla da bi jest v gnezu zdele že rada mal čičala, pa jajčka valila, pa nimam gnezdecauser posted image user posted image user posted image user posted image pol bom pa rodila Kukavičjega Lovrota al pa Sarouser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
12.7.2008 21:59:51   
bark
Jaz sem si v petek že kr enga za dojenje kupila.

Neposredna povezava do sporočila: 3103
12.7.2008 22:00:52   
bark
Drugač je pa men tista čišča kr neki,sploh zato, ker so nam v MŠ rekl,da je kužnauser posted image mislm halo,al pol bom kužna ala kajuser posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
12.7.2008 22:14:28   
ključek
Jaz sem si v petek že kr enga za dojenje kupila.

kje pa?? si kupila sedanjo velikost ali kaj drugačno - večjo, manjšo??

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
12.7.2008 22:15:05   
ključek
Drugač je pa men tista čišča kr neki,sploh zato, ker so nam v MŠ rekl,da je kužna mislm halo,al pol bom kužna ala kaj

aaaaaaaaaa?????????user posted image user posted image user posted image
jz nč ne vem, k še nisem bla v materinski......................

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
12.7.2008 22:25:16   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

fishi, si tukaj??????????

...zdaj sem ....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
12.7.2008 22:29:24   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: bark

Aja pa še neki.
Ker imam doma sam tangice - ja res jeuser posted image in ker na te verjetno vir vložki ne bodo šli, pa še škoda se mi jih zdi,ne vem,al bi si šla kupit nekaj navadnih spodnjic za v porodnišnico al sem pa že razmišljala, da vzamem od Tosame ene mrežaste, ki so za enkratno uporabo. Kaj mislite?

..... ko sem jaz prvič rodila smo v bolnici dobili take mrežaste.....imam še sedaj 1 domauser posted image .... kako je pa zdaj pa nimam pojma....

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
12.7.2008 22:31:44   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Me smo si vsaka po ene par kar domov odnesle(pa ne me zatožit).

...zgleda, da nas je blo kar nekaj takihuser posted image ....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
12.7.2008 22:34:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

fishi, si tukaj??????????

...zdaj sem ....user posted image

...pa zgleda, da imam monologeuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
12.7.2008 22:34:46   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Me smo si vsaka po ene par kar domov odnesle(pa ne me zatožit).

...zgleda, da nas je blo kar nekaj takih ....

meni je sestra rekla, da naj vsak dan, ko sem bom tuširala, vzamem kakšen par viška za domov...............user posted image ...........da so baje zeloooooooooooooo fajne................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3111
12.7.2008 22:35:52   
ključek
...pa zgleda, da imam monologe

ne ne...............sem tle...........sam gledam gospodarja prstanov..............ta desetič že menda...........user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3112
12.7.2008 22:44:28   
gold fish
.... mi pa smo se danes fajn imeli in poleg vsega še fajn napapcali postrvi.......  Naš pikec je res pravi ribič....skoraj vsakič, ko je vrgel trnek v ribnik je kako uloviluser posted image ...smo na koncu domov nesli 10 postrvi...in so že lepo na hladnem v skrinji.......

Lara Croft- ta dolina Vinetu je na našem Štajerskem koncu..... blizu Majšperka/Ptuja...  ni nič kaj ekstra ...je pa fajn izlet...pa zabava otrokom in tudi odraslim, ko z bambusovimi palicami lovijo postrvi iz manjšega ribnika.....    Imajo prostora kar za veliko št. ljudi, pa otroška igrala, pa ........ - pa njihove kremšnite za na vrhuser posted image .........

Pol smo pa šli nazaj in je bila kolona vozil iz smeri Mb proti Gruškovju..... v bistvu od Starš pa vse do Gruškovja so avti dobesedno stali..... , mater so se mi zasmili ti tujčeki, sploh tisti brez klime in z malimi user posted image ..

...edina slaba stvar danes....moje noge user posted image user posted image user posted image user posted image ...to ni več normalno....kot kaki buhteljni.....

...pol mi je pa možek pripravil mrzlo kopel.... + afroditina kopel rožmarin+ mislim da breza...in je malo boljše.....samo jaz ne morem cel dan noge v lavoru držatuser posted image ...

< Sporočilo je popravil gold fish -- 12.7.2008 22:46:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 3113
12.7.2008 22:51:22   
ključek
...edina slaba stvar danes....moje noge ...to ni več normalno....kot kaki buhteljni.....

moje so danes tudi grozne.............zatečene, pekoče, bolijo..............user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3114
12.7.2008 22:52:52   
ključek
.... mi pa smo se danes fajn imeli in poleg vsega še fajn napapcali postrvi....... Naš pikec je res pravi ribič....skoraj vsakič, ko je vrgel trnek v ribnik je kako ulovil ...smo na koncu domov nesli 10 postrvi...in so že lepo na hladnem v skrinji.......
- pa njihove kremšnite za na vrh .........

njami..............lačna user posted image ..................postrvi, kremšnite........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa čestitke pikcu za dober ulov. bo mali taprav ribič...............user posted image ...........bo ribice pecu tudi ko bo zrastel!!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3115
12.7.2008 22:53:41   
ključek

hvala..........user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3116
12.7.2008 22:55:03   
ključek
ko lahk kupujete opremo za stanovanje. jest pa zdej mojmu lubiju vsak dan jokcam

sej bo lana luna................midva tudi nisva mislila, da bova kdaj začela zidati.............pa poglej sedaj, še dobre 3 mesece, pa se bova selila...............user posted image user posted image user posted image ..............vse se bo uredilo, samo verjeti moraš..............user posted image user posted image user posted image user posted image
pa kredit moraš vzeti na banki........................user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3117
12.7.2008 22:55:15   
gold fish
...včeraj smo dobili stolček-gugalnik-ležalnik...pa je naš pikec kar z eno pupo probal kako to delujeuser posted image .....  jo je pol cel čas zibal....   Zgleda, da se že pripravlja, da bo veliki brat..... je rekel...samo tisto, ko se med nogami not pripne pa je malo težko nardit user posted image .....   Ja vaja dela mojstra....user posted image  nimaš to kaj......

...zdaj rabim samo še lupinico, pa previjalno podlogo, pa take drobnarije-plenice, pa ...   pol pa sledi pranje in likanje in priprava posteljice (je ne bom še sedaj oblačila) , pol pa lahko naš mali pikec počasi pride.....

....  aja glede vložkov Vir natura - imajo jih v Tušu- tiste Normal in Super...... a to so pol take kot včasih Ona 5user posted image  - tisti modri paket ...nisem čist ziher,če sem prav napisala...bile so ene rumene in ene modre pa mislim, da se je reklo Ona.....

Neposredna povezava do sporočila: 3118
12.7.2008 22:56:14   
gold fish

..pa men tuduser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
12.7.2008 22:56:21   
ključek
včeraj smo dobili stolček-gugalnik-ležalnik...

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3120
12.7.2008 22:58:07   
gold fish
..... mi nekak v tej rundi rata, da mi kar dajo stvari oz. posodijo user posted image user posted image user posted image ...pri prvem pa sem morala čisto vse kupiti.....
.... sedaj pa še nič......user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
12.7.2008 22:59:32   
ključek
...pri prvem pa sem morala čisto vse kupiti.....

no, jaz pa kupujem, mi pa v drugo in tretje ne bo treba....................user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3122
12.7.2008 23:00:50   
ključek
pa veš kaj..............ena kolegica mi je rekla-ti kr nakupuj stvari, boš potem meni vse dala. user posted image user posted image user posted image  in ker je tko rekla-ne v hecu, čist resn-ja, dej kupuj, da bom pol jaz mela.........me kr mineva, da bi ji kaj posodila..........kaj meniš??

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
12.7.2008 23:01:48   
ključek
user posted image , midve ne morva spat......................še Sarayo čakam...............user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
12.7.2008 23:03:18   
ključek
user posted image , sm zdle vidla, kok je tavelik pikec že velik.................no, sm fajn napisala..........user posted image user posted image user posted image ...............je kar razlika..............sam ti bo lahko pomagal................vidim pri sestri, med njima je dobrih 6 let razlike.............

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.