|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
1.7.2008 15:50:44   
Anonimen
user posted image yo, yo ... kje ste?
ta večja se je rešla enga zoba, drugega ji bo drug dan zdrla. mene še vedno matra zobobol, moja zobrca je na dopustu, eden jo nadomešča, k je lih tako na dopustu, in tretji neveš kdaj dela. ma za pop....user posted image no, da bi vsaj na netu kje objavili dežurstvo v naši občini. Bomo preživeli!
Malo se ustavili pr mojih, si je ena golobica naredila gnezdo med rožami na balkonu, včeraj dobila mlade in morali it pogledat kako zgledajo ti mladički.Pa eno počitniško sličico pošljem vsem
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
1.7.2008 22:18:14   
ona
Še moja malenkostuser posted image
Ali ste na dopustih al pa vas niuser posted image
No,no,saj razumem tole sonce,pa lepo vreme,pa se vam ne da pisat,no razen ANAKARIN;si me tako lepo nasmejala z to slikco,pa z uno včerajuser posted image
Ma daj mi link,da si jih dam med priljubljene te slikce?
Saj jaz sem tudi bolj lena zadnje cajte oz. da ne bom lagala,skoz nekaj delam,ker moram še kaj nadoknadit,saj so bili prejšnji tedni zame prav katastrofa in zdej malo hitim z delom!
Danes sem se lotila čistit led v skrinji,ki jo imam tam v delavnici,ampak je napol prazna,ker so minili cajti ko se je dajalo mesa v skrinjo,tako,da že počasi razmišljamo,da bi jo stran dali,ker nam samo prostor zavzema,no bomo še videli!
Včeraj smo šle s tamalo v Sesljan in greva kar same.Ponavadi je šla nona z nami med tednom a kaj ko nekaj zidajo pri njih,tako,da ne more z nami,Še dobro,da je tamala že večja,pa se da lepo preživet z njo na plaži,pa še družbo si ona takoj najde in se igra tam z kakšnimi punčkami.Ne vem pa kako trofi samo italijanke,potem jih pa nič ne razumeuser posted image
Včeraj v Sesljanu sem prav mislila,da bi se z TRIXI res mogle zmenit,da se pa tam spoznamo!Ala,TRIXI,javi kdaj greš tja!!!!!!!!Jaz grem verjetno v četrtek ali v soboto,bom še videla kako bo s časom.
Ok,uživajte še naprej,pa naše dopustnice se imajo sigurno super in fajn!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
1.7.2008 22:36:20   
ona
user posted image

sem samo provala iz ene strani prilepit sem,kaj ni dobra tale poslikava?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
1.7.2008 22:37:53   
trixi
ojla,

se vam javljam z dopusta, smo na morju, se imamo super fino fajn, samo nisem imela dostopa do neta in se vam nisem nič javla. Smo se pa tako na hitro odločili, da vam nisem imela časa povedat. Skratka, je ful lepo, več pa, ko se vrnemo, čao

user posted image user posted image user posted image user posted image
ja, pajade, v resnici nam je šel modem, zdaj imamo spet novega, če pa že tekmujemo, kdo gre zadnji na dopust imam kar nekaj možnosti za zmago, naj vam povem, da moj preljubi koruznik dela še 8. avgusta, se bom načakala, sploh pa je "najboljše"  to, da moram biti jaz v Ljubljani na prvem popočitniškem sestanku 20. avgusta. Ja, ful dosti nam ostane za it kam skupaj.user posted image
Sicer pa jutri in pojutrišnjem še v službo, sicer v četrtek združeno prijetno s koristnim, grem na obalo, pa poberem še otroke s sabo in se bomo šli še malo namočit. Čeprav resnici na ljubo ne vem, kaj naj naredim z našo preljubo najstnico, je bila zdej čez vikend na morju s prijateljico in je ta kura, ma ne morem drugače, ker sem če rečem samo jezna, rečem premalo, no, v glavnem je zaspala na soncu. Zdaj je take malinaste barve, no, če bomo res šli, gre oblečena v pajac in skoz v senci. Ma kaj pri teh letih jo bom morala pazit ko dojenčkauser posted image . Sicer pa ni njen tata nič boljši, saj je bil zdaj čez vikend res priden, je pokosil, vse poštimal okoli hiše, ma kaj mu je bilo to res treba počet po soncu.
Dobro, zdaj sem se spihala. torej ona, za četrtek se ne bova nič zmenle, v soboto pa še manj, mene Sesljan za vikend ne vidi, se mi zdi, da mora bit kar gužva. In v vsakem primeru bi blo dobro, da si izmenjava mobi št., ma to na ZS, ok.
Zdaj grem še pod tuš, potem pa knjiga, smo bili danes v knjižnici in imam čtiva, juhuhu. Taprvo bom brala Zlikane gube, štrleči balkoni, malo sem jo prelistala, zgleda fajn, za dat možgane na pašo
nočko

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
1.7.2008 22:41:45   
Anonimen
Čer, zgleda, da bove z ONO same čvekale. ONA uživajte z malo v Sesljanu, mi bomo pa pod paviljonom. Smo ga namreč danes postavili, pa en mali bazenček nabavli (velikega se ne splača postavit, ker je vedno kak del dneva mrzlo pri nas), in pred dvema urama pršla od zobarce-končno. In še tam pošizila, ker mi anestezia ni primla, pa me morala na živo vrtat.
ala lahko noč
user posted image

user posted image Sm prehitro pisala, TRIXI se javila

< Sporočilo je popravil anakarin -- 1.7.2008 22:43:47 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1155
2.7.2008 22:10:37   
ona
Ojla,
TRIXI,sem že verjela,da ti to resno z morjemuser posted image user posted image
Ma tudi vaš čas bo prišel,ne skrbi!
Ti bom poslala na zs telefonsko,da se kdaj zmenimo za Sesljan,Jaz grem jutri po 12 uri in potem verjetno šele kdaj drugi teden med tednom,samo ne vem še kdaj me bo primlo!Baje pa da nekaj napovedujejo dež naslednji tedenuser posted image
Saj bo kar prav prišel,ker tole zalivanje mojih rožic mi pa kar preveč časa vzameuser posted image
ANAKARIN;glavno,da si zob poštimala pa da si bolje!Sem te zadnjič vprašala,če mi napišeš link do unih slikc,ker če kliknem na sliko pod lastnosti mi noče odpret te strani,torej,čakam....

Joj,veste,da se po dolgem času spet bašem s čokolado in sicer sem sedaj zmazala dve kinder duplo,pa bi še eno,če bi jo imela.Mnami kako je dobro,ker že en cajt nisem jela čokolade,saj mene ko zafrkafa psiha ne dam nič v usta!Sem pa shujšala ene 3 kg zdaj ko se je tole z sinom dogajalo!
Danes sem govorila z sestro in je tam doli že cel kažin.Mulc baje,da je ratal prav žleht,noče none ubogat prav nič in se kar nekaj upira.Tale nonica ga je prav sita počasi in zgleda,da bo kmalu prišel nazaj,ker bo komu počil film,saj ga ne morejo preživljat oz. skrbet zanj!Bomo vidli kaj bo,je rekel slepi!
Ala,letim zdej pod tuš,pa depilacija me še čaka,ma volje prav nobene!
Uživajteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
2.7.2008 22:40:35   
trixi
ojla, ona, ja, tole z morjem sem mislila tako resno, da bi jutri prišla z naše obale kar v Sesljan. Tak je bil tazadnji plan, to pa zato, ker ne vem za nobeno plažo pri nas, ki ima kaj sence. Stvar je pa taka, da jaz končam delat glih sredi dneva, ko je najbolj močno sonce in kam se češ takrat dat?! Torej sva s hčerko poštudirale, da bi bilo najboljše kar do Sesljana, pa še pot domov je pol krajša. Ampak, sedaj pa pride tisti ampakuser posted image : naš sine neki kuha in če bo jutri slabo, ga peljem k P in potem cel plan odpade. No, da ne bom zdaj tle še drugim delala gušte z morjem se zmeniva na ZS.
No, pa če se ona hvali kako še baše s čokolado ( ma saj ji privoščim) naj povem, da se jaz spet trudim dat kako kilo dol, samo žal ugotavljam, da to s sladkarijami ne gre. Hja, nič novega, ampak če imaš vsak dan oblečene kopalke in te tisti rešilni šlauf okrog trebuha stalno opozarja, da bi bilo dobro ga vsaj malo odstranit, ne vem no, naša soseda pravi, da se lotimo skupinsko hujšat septembra. Ma ja, takrat bojo itak spet bunde na sporedu, konec opominov in slabe vesti.
Aja, še to vam povem, una knjiga včeraj, ki sem jo začela brat, ma je prav brez veze, potem sem vzela eno drugo in sicer Dekle na poziv. Ni ne vem kaj, ma se da brat.
Anakarin, kdaj je tisti del dneva pri vas, ko je mrzlo? Se takoj povabim na obiskuser posted image . In če bi še ti prišla kakšen dan v Sesljan se pogret, smo očitno same ostale tle gor.
Ala, čau, grem pisat oni zs

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
3.7.2008 8:44:08   
Anonimen
user posted image
en pozdravček za vse nas k klepetamouser posted image . TRIXI pri nas je hladno tam od 13-16ure, zanimivo a ne, proti večeru pa je stanovanje toplo. Zjutraj je peklensko vroče, ker sonce direkt vžge v  stanovanje, opoldne se  skrije (sije nad bajto) in  okoli  17 ure  greje  otroško sobo.
ONA sorry , sm čist pozabl za link, pa sm mela že prištimano, da ga prilima. Vskočijo mi mulci in pozabim:
http://www.animaatjes.nl

Eto še mene s čokoladamiuser posted image , na največji vročini se bašemo s čokoladno. Ma slano pa mi ne paše.

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1158
4.7.2008 10:08:37   
Anonimen
Ja hudiča nouser posted image , nč ni za čitat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
4.7.2008 11:03:45   
trixi
IZVIRNO SPOROČILO: anakarin

Ja hudiča nouser posted image , nč ni za čitat

ma veš kaj, ene par nas je počvekalo v živo, sicer ful na hitro, ampak ja, nama z ono je uspelo it na eno hitro kafe, MID pa ni upala, no, pa drugič.
Jaz zdaj peljem tamalega pokazat k P, za kaj več napisat pa upam, da si bom lahko vzela čas zvečer.

čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
5.7.2008 15:44:04   
MID
Hej,hej bejbe!
Evo mene...user posted image .
Preživela ta teden,preživela obisk ta nar ta blj ta glavne v naši firmi(ok obstaja še en moški,ki je nad njouser posted image ,ma ta skoraj ne pomoli nosa med nas črnce)in še kar živim.
Saj res;ONI in TRIXI se vsaj malo svita o čem govorim,tebi ANAKARIN pa verjetno ne.No,zdaj žeuser posted image .Vseeno;imela sem napovedan obisk vodje prodaje 4.7.Prišla,videla in ocenila trgovino kot zelo lepo urejeno.Za pop***no!Itak,da je bila kot iz škatlice,saj smo garale cele dneve,samo to zame ni normalno!Sploh pa ne realno pišuka!Bi jih vse te mačke od tam zgoraj dala en mesec delat kot magarce,pa naj vidijo realnost in kako se stvarem streže ozorimoma kako se jih da obvladovatuser posted image
Pa dovolj o moji službi!Mi je pa še danes žal,sta me hoteli ONA in TRIXI  povabit na kavo,pa zaradi te drhali nisem mogla.Sej ne za drugo,ma kdaj bo spet prilika,da se dobimo na kup.
Drugače pa pri nas vse po starem,če odštejem,da je imela hčerka v ponedeljek hudo drisko in smo jo relativno na hitro ustavili.Bruhala ni,hvala bogu.Ja,me je kar malo strah tega tedna.Smo namreč tik pred dopustom in otroci najraje zbolijo,ko res ni potrebno.Ok,sej potrebno ni nikoli
Aja,pa za vratom in na ramcah je dobila en tak rdeč posip,baje od te neznosne vročine.Ima katera kakšno izkušnjo s tem,kako oziroma s čim naj jo namažem,da se kožica popravi?
Sploh ne vem,kaj naj vam še napišem,ker se mi razen službe nič ne dogaja.user posted image
Edino to vem,da bo ta teden živi noritis,ker bo ogromno priprav okrog našega dopusta.Glede na to,da gremo kampirat se vam verjetno svita,na koliko stvari moram mislit.
Ma,sej bo.Važno,da ta dopust že enkrat pride.
Aja,skoraj bi pozabilauser posted image !APRILČICA mi je poslala eno njeno fotko iz dopustauser posted image

user posted image
Nič,ala,lep vikend vam želim!

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
6.7.2008 10:37:56   
ona
Ojla,
šele danes sem ugotovila,da skor 3 dni nisem bila tle goruser posted image
Ja,tej dnevi grejo ko strela hitro mimouser posted image
V petek se ni nič dogajalo razen,da sem klicala sina in mu rekla,da ga pridem iskat,pa je začel kar noret,da on ne pride več sem in,da bi on bil tam!kar ne morem verjet,da tako govori in sem se v petek počuitila tako krivo.da kaj zaboga sem jaz naredila,da je šel k očetu,samo vem,da nisem mu nikoli nič slabega naredila in rekla,da bi se to zgodilo in po eni strani se mi vse bolj zdi,da je mogoče bolj srečen pri očetu,pa čeprav ne more skrbeti zanj.Ja.pa bodi pameten!Zdej sem mu še rekla,da mu dam še do ponedeljka čas,da premisli in mi pove kaj hoče,ker je tudi rekel,da sam ne ve kaj bi rad.
pOL sem bila prav slabe volje,samo se moram samo sebe nekako prepričat,da mogoče je prav kot je in,da ostane tam,kaj pa vem!Oče mu je rekel,da ga bo imel tam do sodišča,potem sem pa sinu lepo razložila,da se sodišče čaka lahko 1 leto in,če ga bodo potem dali nazaj k meni,vprašanje,če ga bom jaz vzela nazaj,resno!Komaj po temu je začel malo razmišljat,ker sem mu poskušala situacijo lepo razložit,da je razumel!
Mah,škoda,da se tolko sekiram,ker ne pridem nikamor,pa še slabe volje sem potem!Bo kar bo,čudežev ne morem delat!
Pa dovolj nakladanja!
Včeraj smo bile s tamalo na morju,smo še mamo vzele s sabo,oz je ona hotla it in sploh nisem imela v planu,da grem,a na koncu smo se imeli prav super!zvečer pa je imela nona od mojega rd,pa so nas povabili ven na večerjo!
Danes mogoče tudi kam gremo,kaj pa vem,bomo vidli kakšna volja bo!
MID,tale tvoja služba pa je res ubibože!Ne sekiraj se tolko,ker je brezveze!
Škoda ker nisi šla z nama na kavo še ti,pa drugič,ok!
TRIXI,moram prav rečt,da si prav ena simpatična punca,no!Upam,da se še kdaj dobimo!Kako je s tamalim,je vse ok?
ANAKARIN,danes boš pa imela nekaj za bratuser posted image

Uživajte,se beremo!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
6.7.2008 16:55:03   
Anonimen
user posted image ma zadnjič mi je bil tak dolgcajt, doma vse narjeno, ta mali so bli nek bolani (vročina) in so skoz spali. Pa sm skoraj cel dan na netuvisela, ker nism mogla it na zrak.
zdej so vsi ok, včeraj sva šla z mojim mal v šoping;jz krilo, moj kratke hlače, beniju tud eno frajersko srajčko s kratkimi rokavi in hlače, puncama pa ista krilca. Vmes sm gledala kake natikače z visoko peto (tam 5-6cm) pa nikjer niso imeli spet št.41. Sm si zamislila ene take imet zravn krila in zdej jih ne dobim-katastrofauser posted image . Pa sm si naročila preko Quelle na spletu, da vidim če jih bom dobila. V ponedeljek bom poklicala.
Zvečer je mojga in soseda pičlo, da ušpičijo kj na žaru in sedeli zunaj do 23. Ma so otroci da lepo spali ponoči in lej hudiča, pa jz nism mogla. Spala samo eno uro.
Danes pa spet delali deci kosilo na ribičiji in šla z otroci tam. Se najedli, naigrali, se zmočili s pištolami, ....maloprej pršla domov. Vsa sm zbita, a ne morem zaspat.

MID tud moja dva ta mala sta imela to od vročine in zginejo tako, da sm jih vsak večer dala malo pod tuš in jih namazala z oljčkom (ni važno kako, pač eno otroško). Za šiht se ne sekiraj, pojdi raje s puncami na kavo.
ONA saj si mama in normalno je, da se sekiraš za sina. Kaj bi blo, če se ne bi? Ti kr razli kar te teži, ti ja kej lažje potli.

Ej kaj sm vam pozabla povedat, prejšnjo soboto sm se srečala z Mucko v Sparu, na blagajni, da se ja nismo mogli kej več povedat kot pozdrav. Zdej se dogovarjamo za kako kavico.
Ala

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1163
8.7.2008 9:39:29   
ona
Ojla,
ma kje pa ste,razen Anakarin?user posted image
Ja,MUCKO pa že jaz počasi pogrešam,pa RAGLJA...
Zgleda,da jih moramo prav malo spomnit,kajne?user posted image
MID;sem ti zadnjič pozabila napisat oz. pokomentirat tiste flekce od tamičkene!Po moji logiki je vse od vročine in nimaš kaj mazat kot počakat ali pa jo z kakšno otroško kremo namaži!Saj do zdaj je verjetno že vse zginilo,kajne'
Včeraj sem ti rekla,da pridem do tebe,a sem zgleda bila prezgodnja,ker te še ni bilo,pa potem se mi ni dalo čakat.Pa drugič,ok,brez zamere!
Ja.včeraj sem jaz pametnjakovič šla na razprodaje,o razprodajah pa ne duha ne sluhauser posted image user posted image Sem bila sigurna,da se včeraj začnejo,ma se baje drugi teden,če katera kaj več ve?
Pol sem si šla kopalke gledat v beti v Sežani,samo ni in ni nič pametnega,kar nič mi ni všeč,nujno pa jih rabim,ker sedaj imam ene bele bikinke in ne vprašte kakšne so po dveh sezonah morja-sive,grde,flekaste....meni pa nič novega ni všečuser posted image Jao,najbolje,da grem na nudistično,pa bouser posted image
Nič,bom kakšen dan skočila do N.Gorice si ogledat kakšne kopalke,mogoče jih pa  tam najdemuser posted image
Včeraj sem se lotila pometat na podstrešju in zidove malo zbrusit,da se lotim belit!Uf,komaj čakam,saj raje to delam kot kuham....Danes pride še lady od tasta in mi bo kaj tamalo počuvala,da jaz na hitro gor pobelim.Sem pa bila včeraj od tistega pometanja kot sneženi možuser posted image Je to eno delo,vam rečem,enega praha v zraku,da ni za govorit in to so nam vse tisti gipsarji naredili,pa nič za sabo počistiliuser posted image No,počasi tudi tole naše podstrešje dopiva lepo podobo in prav kmalu bom mogla selit vse škovace nazaj gor,bom pa zelo pazila kaj nesem gor in kako si uštimam,ker ne mislim imet kot prej,eno goro smeti gor!
Zdaj pa,ko ni sina in vprašanje,če pride nazaj imam tle eno sobo fraj,tako,da bom menda kar likanje tukaj obdržala,pa sobo od sina preuredila za tamalo,ker se mi zdi nesmiselno,da njej novo sobo kupujem sedaj!Ja,sem včeraj klicala sina,ker sem mu rekla,da naj do včerj premisli kaj bo naredil in je trdno odločen,da ostane tam dol.Ma kaj ga ni uni debil celo v šolo vpisal v Izoli,pa mu stalno bivanje zamenjal....Sem klicala na šolo tam,pa so to potrdili in,ko sem rekla odvetnici je kar ponorela,saj nima nobene pravice kar tako ga vpisat tam in bo odvetnica pisala še na šolo,da ne dovolimo,da se ga tam vpiše dokler ni nekaj uradnega iz sodišča,komu ta otrok pripada.Na šoli sem prav malo dvignila glas,kako to lahko naredijo,pa je tam ženska rekla,da na podlagi prebivališča,ker ima zdaj sin tam bivanje,da potem ga oni lahko prijavijo v šolo,bivanje pa ni noben problem uredit,samo na občino gre in ga tam prijavi,mene ni dolžen nobeden obvsetit,pa čeprav imam trdno zapisano,da otrok pripada meniuser posted image Kar ne morem verjet kako je tale birokracija,da lahko tako delajo,brez se sploh kje pozanimat kakšno je stanje!
Saj po drugi strani,ko se z sinom pogovarjam si mislim,pa naj bo tam,če tako želi,jaz sem prav nemočna,z silo pa ne mislim ga spravit nazaj,da mi bo še tle po glavi hodil.Včeraj mi je še socialna rekla,da ga moram imet vsaj vsakih 14 dni čez vikend,ma jaz ne vem če bi ga imela,da mi bo potem še tamalo zmešal.Glih se bo ona navadila,da je tukaj,pa bo šel stran in pol mi bo tamičkena cel teden jokala,kje jeuser posted image Ne hvala,raje potrpim in naj bo raje tam.edino ga bom šla kaj obiskat kadar bom na volji.Kaj pravite,delam sploh prav?Saj še sama ne vem kaj je pravuser posted image Na koncu pa se sin tako obnaša do mene,da me srce boli.Je sin prejšnji teden klical socialno delavko in ji rekel,da hoče,da mu jaz dam mir,da ga ne ne kličem,ne hodim iskat...kar verjet ne morem,no.Ja,ok,bom jih pustila na miru pa bo!
Z sestro od bivšega sem na vezi in mi pravi,da je cel kažin doli,ker ga nima kdo čuvat tega otroka,bivši pa si bo menda poiskal stanovanje,ker revež pri 40 letih še vedno živi pri mami in si v celem življenju ni nič ustvaril,zdej bo pa on skrbel za otroka,ja pa ja!No,naj prova,bosta oba vedela eno več!pa še službo ima bolj revno oz. vozi nek kamiončin in ima bolj majhno plačo,tako,da bo težko preživel z otrokom mesec!Sploh se ne sekiram,naj prova rečem jaz!
Joj,ma vam nakladam,a?Bo vsaj ANAKARIN mela kaj za bratuser posted image
Se hecam....
Ok,zdej pa veselo na delo v pisarno user posted image
Uživajte!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
8.7.2008 12:06:11   
trixi
bom še jaz napisala eno poglavje, da bo mela anakarin kaj za brat, a je prav? (ma vsak izgovor mi prav pride, samo, da se ne odpravim likat, kup pa kar raste, raste user posted image )

no, najprej da se opravičim, ker sem tale roman obljubljala že v petek, ma pole je bilo tako, da je bila nevihta in ni dalal net, vikend je bil pa tako pester, da to ni res.
Smo imeli namreč fišpiknik. To je zdaj pri nas tako, da tvorimo s sosedi eno tako fajn klapo, kakšno leto gor dol smo iste generacije, otroci tudi un potem je žur zagotovljen. Torej, ena familja je pripravila vso hrano, mi smo dali plac in potem smo se meli fajn. Ampak...enim gre pa to na živce, pa sploh nismo delali nekega hrupa, malo poklepetali, se nasmejali, take zadeve pač. Imamo pa za sosedo eno starejšo tetko, se ne bom spuščala na njen nivo in bom ostala vljudna. In naslednji dan je eden izmed naših sosedov doživel pridigo, da ker kažin smo delali. Potem me včeraj kliče druga soseda in mi pove, da jih je tudi ona slišala, pa da tisti tatretji -njen sin z družino, so tudi že pokasirali svojo porcijo. Zdaj ostajamo samo še mi, ampak, je moj tako mimogrede govoril s svojim bratom, čisto ene x zadeve, pa mu brat pove, da je ta tetka nas že zašpecal njegovi mami- se pravi moji tašči. Takoj v nedeljo po maši. Ma zdaj pa ne vem, al smo mi al ona čoravi? Priznam, da nas je bilo slišat, itak, če smo bili zunaj, ampak ob enajstih smo že končali, začeli smo namreč ob šestih. Ma jaz se samo smejem, sam moj bo pa popenil, če mu bo kaj rekla, jaz ga mirim in prepričujem, da naj se ne spušča tako nizko, on pa ,da ena ... ne bo psihirla cele soseske in da je čas, da ji eden neki pove.

Se spomnete, ku sem zdej en dan napisala, da bo treba shujšat? Ma kaj se je meni zgodiliuser posted image . Smo se en dan pod večer, ko se malo ohladi spravli sedet na našo "plažo", tata in mali vsak na svoj ležalnik, jaz pa na un viseč stol, tipo viseča mreža, samo da visi na eni (očitno prešvoh) ketnci.  S kafetom, user posted image  seveda. Pa se takole malo zagugam inuser posted image  naenkrat se znajdem na tleh, se je vtrgal en člen tiste ketnce. Mojedva v tak smeh, jaz pa s polnim naročjem kafeta zamotana v tiste štrikce na tleh. Pole mi je moj pel uno ( melodija je od Smolarja  je treba delat) bo treba shujšat, ne sladkarije jestuser posted image user posted image

Ona, jaz vem, kaj bi naredila v tvoji situaciji, sem ti že na kafetu povedala, ti se odloči, kot se zdi tebi najbolj prav. Samo ne se pustit za..bavat.
Kopalke, Calzedonia, tam se ti splača pogledat, pa v Italiji so baje že škonti. In če se res odpraviš po nakupih v Gorico, imaš mojo gsm številko!!! Ma jaz si vsako leto kupim ene kopalke na škontih v Calzedoniji, tako, da jih kar imam nekaj, letos sicer niso v planu, samo mogoče bi pa še ene ne bile odvečuser posted image user posted image

Ma veste kaj, jaz sploh ne bom likala, zdaj naredim nama s tamalim neki za jest, pol pa bova šla v knjižnico, si bom prav vzela čas, bova tam malo- dosti knjigice prebirala, pa eno kafečke iz avtomata- meni je njami, pole še na sladoled in po eno mičkeno špežo. Imava prost dan, tata je službeno odsoten, hči je v Ljubljani, pa se mi zdi, da je kar dolgčas, ko sva takole sama in potem mi paše, da malo po svoje preživljava dan.

čau, grem kuhat

< Sporočilo je popravil trixi -- 8.7.2008 12:08:35 >

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
9.7.2008 7:18:09   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image TRIXI si me nasmejala s tvojim dogodkom o hujšanju. Ma o sosedih pa se ne sekirajte preveč, samo čakajo da vas v obrate spravijo.
Ste me pa napadle za čitatuser posted image
No mi smo pa včeraj imeli lauf cel dan. Zjutraj ob 7 zbudila škrate, peljala ta večjo k ortodontu in zobarci, da rešijo eno bulo na dlesni, aparat pregledali,....pršli domov, pospravili, pojedli kosilo (nardila sm ga že ob 6zjutraj), leteli po narezke,popoldne malo odspali in proti večeru je ta mala Anastazia pihala drugo svečko. Ja včeraj smo praznovali rojstni dan, ker med vikendom bom sama z mulci, folka ne bo in smo se v ponedeljek popoldne odločili in naročili torto za včerajšnji dan.
Morm že it, se kompanija zbuja, pa se kasneje javm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1166
9.7.2008 21:52:55   
MID
user posted image
Da se vam malo pred dopustom oglasim še jaz.Ne vem ali naj sem zmatrana,ali tečna,ali zaskrbljena,ali...Ma poln kufer imam že vsegauser posted image .Tile dnevi ta teden mi tako neznosno bežijo,da je za pop***Danes sem si vsaj te posrane cunje skoraj do konca oprala in zlikala,pripravila in spakirala vse cunje za s sabo,me pa čaka še 1000 stvari,za skrbet zanje.Ok,sej je tu še moj,ki mi ful pomaga,ma kar se tiče hrane in cunj,se pa na moške res težko zaneseš.Po moje bi pol stvari pozabill,da mu samo enkrat prepustim vse.Hvala bogu,da je vsaj on flegmatik in se ne sekira za vsak drek.
Jutri me čaka še pucanje bajte,naročila sem se ob 18h pri osebni zdravnici,da mi da še par zdravil na recept,če bi rabili(hvala bogu,da je taka zlata duša in si je vzela čas še za moje dopustne norijeuser posted image )ob 20-ih sem naročena na depilacijo,v petek pa samo pakiranje.Vsekakor,da ne pozabim omenit,da delam do zadnje minute.Vse našteto se bo opravljalo po 16-i uri popoldne.
Ne vem,ali sem samo jaz tako čudna,ali še katera tako sovraži dneve pred dopustom.Ok,sej,dokler nisem imela tamale,mi je bilo to v veselje,zdaj,se mi pa zdi en sam predvsem psihični napor.Ne vem,no,mogoče sem pa čudnauser posted image !
ONA sorry,za danes,ma za jutri,pa res velja.Upam da prideš.Veš,v moji službi je kot nestanovitno vreme.Zdaj velja ena,čez pet minut pa že druga.Če imaš čas le pridi,si bom res vzela čas za eno hitro kavo,pa bova kakšno rekle!user posted image
TRIXI,ti se nikar ne sekiraj za sosedo.Lahko ti samo rečem,da imaš srečo,ker imate samo eno tako.Da vidiš nas v kakšnem(bi rekel moj mož)kačjem gnezdu živimouser posted image Vse okrog nas same stare srake,ki jim je blazno dolgcajt in ker nikoli ne počnemo nič za njih interesantnega,ne zganjamo niti najmanjšega hrupa,se pa kaj izmislijo,nas napadajo in hujskajo ulico naprej,kjer živijo malo bolj normalni ljudje in jih ne jeb*** 5 posto,saj jih dodobra poznajo vse.Kot sama praviš,je najbolje se ne spuščat na njihov nivo in to jih samo še bolj razjedauser posted image .
Zadnje se je ena stara kokoš tle čez cesto spravla na mojega moža,da naj si pazimo psa,ker ji vsako noč hodi srat na zelenico pred hišo in ima ona kao tega zadosti in da če ga bo njihov zet(lovc)naslednjič videl okrog njihove hiše,da ga bo z vso pravico ustrelil.Ampak pazi!Vsako noč,je od 20-ih dalje naš pes zaprt v svojem pesjaku in niti pod točko razno ne more ven.
In se ji tega ni dalo na noben način dopovedat.Mah,kure stareuser posted image !
Kar se pa tiče kil,ga nehaj srat.Ti in ONA,kar naprej nekaj jamrata.Poglejta mene in se zamislita.Kaj naj potem jaz rečem.Super postave imata.Jaz bi vse dala da bi bila na vajinih kilah!
ANAKARIN tvoji Anastaziji pa vse naj,naj,za rojstni dan!Da bi rastla v pridno in zdravo punčko!
user posted image od mene in moje družinice za tvojo Anastazijo!
Nič,grem jaz počasi v ležečke.Sem utrujena kot 100 user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
9.7.2008 22:31:07   
Anonimen
Ola pupe,
tlele pa nisem bila že celo večnost, no na splošno na forumu. Kako ste kaj?
Jaz prav nič dobro . Pred dobrim mesecem sem začela delati.user posted image . No ma saj gre. Pridno hodim zdaj na razgovore za novo službo, če jo bom našla. Prejšnji teden sem bila v Sežani za razgovor za DM. Kako je kaj z tisto trgovino. A katera pozna. Men full teži ker je delavnik samo 5h na dan.
No drgač, se bo že kaj našlo, drgač, če ne dobim službe do konca avgusta, bomo delali pa še na enemuser posted image .

Naš mali škratek je dopolnil eno leto. Je pravi nagajivček, vse gre pred njim. Počasi dela prve korake, se spušča in verjetno bo prav kmalu shodil. Pol bo šele vragec.

Vse najboljše, ki ste v tem času ko me ni bilo tu gor praznovali, pa vaši pikeci in pikice tud vse naj naj.

Kako ali ste že šli kam na dopust, mi mogoče konec julija, bomo videli.

No se vam bom še kaj javilča, sam zdaj sem na tesnem z časom, delo pol pa gas za tamalim čez dan, tako da ni časa.

Lp MIkena

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 1168
9.7.2008 22:46:48   
MID
user posted image
Si ne morem kaj;jaz sem še kar tu in sem mogla spustit tega smeškota.
Nekatere že veste zakaj...user posted image
No,pa saj ni tako hudo...
...za nekatere...
...bi prej verjela,da samo zame...user posted image ...
Zdaj pa res spat!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma,meni se fuzlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
9.7.2008 23:08:31   
trixi
ojla, jaz sem si vzela pet minut odmora, imam namreč minute (ne morem reč uro) športne vzgoje, eno serijo vaj sem že oddelala, zdaj bom pa še eno. bravo jstuser posted image . Ma, mid, saj ne da jamram, da ki imam preveč kil, jaz si samo želim, da bi vse skupaj zdržalo vsaj še nekaj let bolj čvrsto, da se ne vse gunca. Pa da bi mi ni treba stalno kupovat nove garderobe, še posebej hlače, za vsako klinčevo kilo, ki se zredim mi komaj rata zapret lampo.

Jupijupidu, mi pa gremo tudi v petek na dopust, ma tokrat zares, samo bo en tak mini dopustek, ma ni važno. Juhu, pakiranje, prihajamuser posted image . Gremo pa v MS, ima moj dragi eno tekmo v nedeljo in mi gremo že v petek popoldne, tako, da bomo imeli celo soboto fraj za pohajat. kaj bo v nedeljo ne vem, al bom svetla s tamalim tam na tekmi, al mi bo dolgcajt, boooo. Mi je pa obljubil, da se po poti nazaj ustavimo na pici v MB pri M..., to je ena članica tle gor in vedno, ko je govora o njeni piceriji jo brišejo. Valda da sem radovedna kake pice majo toti štajerciuser posted image
Drugače pa, mid, naj te potolažim, očitno je bil danes en tak k dan, al je luna al kaj. Jaz imam tudi občutek, da se stalno vrtim ko v enem začaranem krogu, pa skozi isto počnem. Za nameček mi je tamali danes polil še cel vrček čaja, ma je bil glih povsod, po pultu, tla da ne govorimo, v kašetinih, ni da ni. Še v krožnik v predalu mu je uspelo pricurit in še zdaj, ko odprem predal neki pokaplja ven. Sploh ne vem od kje, menda je šel čaj še v vodila. Pa take strašne načrte sem imela, kaj vse bom počela, ko bojo počitnice. Ma prmejveri, da si včasih želim, da bi kar šla v službouser posted image
Ampak... jutri, jutri si grem pa olajšat dušo, ma klinc gleda vse skupi, grem na škonte v Italijo, si ukradem sama sebi par euričkov in si kupim neki za boljšo voljo.
Ala, daj, še malo, malo, potem pa uživanje, boš vidla, kako bo fajn. Za kolko časa greste?

Anakarin, tvoji tamičkeni pa ni še treba voščit ne? Al pa ja, naj bo dvakrat, bo bolj držalo, pa za dobre želje ni nikoli prezgodaj, torej: vse naj naj najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Kdaj pridejo one dopustnice nazaj, karolina, aprilčica?
Ona, kje si?

Ja nič, grem jaz odtelovadit še en del, čau, čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
10.7.2008 7:05:54   
Anonimen
ma lih ko tu visim, javim da sm v portorožu, pa naslednjič kj več povem

MID lep dopust ti želim, TRIXI tebi pa lep vikend

ala čau

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
10.7.2008 22:39:28   
MID
Ojla;
da se vam javim še pred odhodomuser posted image ,no v bistvu se bom potrudila napisat še kaj jutri zvečer.
Današnji dan je potekal po planih,bajta je spucana,recepti za zdravila so napisani,noge zdepilirane in ne boste verjele...celo za porihtat obrvi,se je pri kozmetičarki našel čas!user posted image Izredno,na njeno pobudo.
Mater,sem zdaj sexiuser posted image .Bejžte dedci MID prihajauser posted image user posted image user posted image !
TRIXI super,za prihajajoči dopust.user posted image Nič ne maraj,včasih malo odnese več kot veliko.Če se spomnem samo lanskega dopusta...7 dni na Cresu mi ni pomenilo skoraj nič,medtem ko smo šli 2 tedna kasneje za vikend na Krk v kamp h kolegom,v obupnem vremenu,s tem da je mala staknila prehlad,mi je več odneslo,kot vsa dopust.
Na pico v MB,pa le pejte,pa poročaj kašna je bila.S to žensko sem bila zadnje dni kar precej v kontaktu,ker je bila edina na celem spletu,ki mi je nudila toliko informacij glede otoka in kampov,kamor nameravamo it.Je zelo preprosta,simpatična,na dopust grejo skoraj v istem časovnem obdobju kot mi in sva se zmenile,da se dobimo.
Ja,KAROLINA in APRILČICA,pa mislim,da se vrnejo domov v toku tega vikenda.
Ne dvomim,da sta se imeli fantastično.Sploh KAROLININIH potopisov se veselim,saj me je že začelo mikat,da bi drugo leto mi udarili isto destinacijo.Tako,da,KAROLINA,ko se vrneš,in prebereš to-prosim,čimbolj obširnouser posted image user posted image .Pa fotk ne pozabi dat v album!
ANAKARIN a ti pa že kar na morju al kako?user posted image Brez predhodnega obvestila?A tako se bomo zdaj šliuser posted image user posted image Se hecam.Ti samo uživaj!
ONA oprosti,ker ti nisem odgovorila.Itak,da bomo šle naslednjič na kavo.Sem bila pa tako pripravljena na to kavo,da sem mogla ituser posted image .Sem kar sosedovo prodajalko stegnila izza pulta,da je šla z mano.Tako je imela ona čast,da je krstila mojo prvo kavo med službenim časomuser posted image .
Nič,bo počasi treba it v ležeče...
Lepo ninajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
11.7.2008 14:02:54   
Anonimen
Eto me
ah včeraj je blo kr neki. V sredo zvečer so se moji spomnili peljat prikolico na našo obalo, nism pa vedla kam. Za famili od svaka. Pa smo se kr tako priključili, da kje drugje zabijem dan in zamenjam klimo.
Kamp je ok, wc tud čist čez dan. Plaža je ubijalska. Samo beton in globoka voda, da se mulci takoj potopijo. Ma ko gremo mi na dopust, se po prikolica prestavila v drug kamp, makar na hrvaško, ni važno haterega, samo da imam nizko obalo, da se otroci lahko igrajo. Moj ima željo v Medulin, ma meni ni važno kam, samo plaža mi je važna.
Vseeno smo se malo naplavali s pripomočkiuser posted image .

danes dopoldne sm se dobila z MUCKO pred Epicentrom,da so se lahko moje pupe malo  izživljale na igralih dokler sve kavico pile. Ma lih dolgo nismo klepetale, ker sta nama še frajerja nagajala. Vmes je ta mala dražla malega od Mucke, ma kako se lepo smeji naglas, je blo smešno slišat in videtuser posted image . Moj ta mali pa skoz rit vrtel na meni ali v vozičku. Kmalu smo mogli it, saj sta bla mala dva prava zaspanca. No v avtu je takoj zaspal.

Ala letim kj pospravit dokler kompanija spi

< Sporočilo je popravil anakarin -- 11.7.2008 14:09:42 >

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 1173
11.7.2008 18:40:50   
ona
A ste me kaj pogrešale?user posted image
No glih danes,ko se odpravim kaj napisat mi crkne taglavni računalnik,ki ga imamo v dnevni in zdej sem se dala na prenosnika,ki ga imam ponavadi samo za službene zadeve,ma pride prav ob takih situacijah!Sploh ne vem kaj je z glavnim računalnikom,da kar na lepem crkneuser posted image Saj je vse ok,samo zdej imam drug teden spet enega skakanj,pelji vse to na servis,pa pejdi iskat...user posted image
No,te dni,ko me ni bilo gor,sem pač maksimalno izkoristilo našo lady,da mi pazi tamalo,da sem jaz belila podstrešje!Saj je res naporno in  eno težko delo,samo je pa meni prav fajn tole delat,ker sem se prav sprostila in še kar dosti pobelila...ma bravo jaz!!!
Včeraj smo šle z lady na vrat na nos v tori de europa v Trst malo po nakupih,ker je ona želela tastu kupit nekaj hlač in smo šle zjutraj in ne boste verjele,da sem si kupla kopalke in eno majčko,smo se pa mele kar lepo tam klatit po trgovinah.Za tasta smo tudi dobile hlače in potem ko sem prišla domov sem malo razmišljala,da bi lahko tudi mojemu dragemu kupila kakšne pametne hlače in smo potem zvečer šle še enkrat nazaj in sem še mojemu kupila hlače in jih zadela v nulo,mu stojijo koz ulite,tako,da gremo verjetno v nedeljo še po kakšne v isto trgovino,bomo še videli...
No,in danes je že petek,lady in tast sta šla danes v LJ,ker sta si rezervirala dopust v Grčiji na Kreti in jutri gresta tja...joj,bo mir,ko bomo samiuser posted image ...se hecam...
Danes sem šla sina odjavit od našega dopusta in mi je dohtar dal potrdilo,da ne sme it na morje in sploh ni kompliciral,ker sem mu povedala po pravici kakšno je stanje,ma je prav zlat dohtar,no!
Tako mi bojo na kompasu lahko vrnili cel denar za sina nazaj,sinu sem pa danes to povedala,ker še vedno on hoče bit tam pri očetu in mu ni bilo niti malo žal,da gremo brez njega...je kar rekel,da sem ga mogla že zdavnaj odavituser posted image
mah se sploh ne več sekiram,zgleda,da mora še malo provat kako je tam,saj ga vabim,da pride na obisk,pa reče,da bo premislil...ma kar nekaj....sem pa rekla,da ko bom imela kaj več časa ga grem obiskat,bomo videli kako bo!Se pa jaz do njega obnašam najbolj ljubeče kot lahko,z ničemer ga ne obremenjujem,nič ga ne sprašujem o tej zadevi,če se vrne,skratka mora dobit zaupanje vame in ne sme mislit,da ga magari ne maram,mogoče se bo še kaj dalo uredit!
MID,oprosti za zadnjič,smo šle v Trts in upam,da se zmenimo za kdaj drugič,ok!
Ma kaj ti greš jutri na dopust al kaj?Sem prav pozabla...
Če greš pa uživaj maksimalno in,da ne bi slučajno kaj mislila na službouser posted image
ANAKARIN,tvoji tamičkeni pa vse naj,naj za rojstni dan,čeprav malo bolj pozno...slikco dobiš drugič,ker jih tle nimam!
Kako ste se meli na morju?
TRIXI,ti tudi uživaj na vikendu,ok!
Ma kaj ta vikend bom pol sama s sabo klepetala al kajuser posted image
Ma  grem pa še jaz jutri na morje,ok!user posted image
Ala,imejte se super pa kjerkoli že boste!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
11.7.2008 21:28:18   
MID
Ojla;
da vas še enkrat prav na hitrco pozdravim!Tamala spi,mož pridno zlaga vso kramo v avto,jaz sem se pa raje odmaknila v stran,da nebi človeku vzdignila živce,ker že celo popoldne jamram,da nam vse te krame 100%ne bo ratalo spravit v avto.user posted image Pravzaprav premišljujem,kaj bomo mogli pustit doma.user posted image user posted image
Vsake toliko ga grem naredit nervoznega in se vrnem nazaj za računalnik.user posted image
ONA čestitam,za dobro opravljen šoping.user posted image Upam,da je možek zadovoljen z nakupomuser posted image .
Res mi je žal,da se sina ne da spravit iz njegovega razmišljana.Ma,če prav razmišljam,mu bo slej ali prej žal za vse.Boš vidla!Skušaj se sprostit in uživat na morju s tamalo in možem.Vem,da je lahko govorit,ma potrudi se vseeno-za vas tri.
Za kavo se pa ne sekiraj,bo še veliko prilik.Važno,da je lady uživalauser posted image user posted image .
Nič,grem jaz še malo mojemu glavo razbijatuser posted image ,pa malo še hrbet zravnat.
Imejte se skrajno lepo te dni ko me ne bo,pa čim več klepetajte,da bom imela kaj za brat,ko se vrnem,ok?!
Pa,pa!
Morje,prihajamo!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.