|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
11.7.2008 13:34:48   
natasa34
Darmar, ja težko se je izogibati vsega mlečnega. Za zajtrk sploh nimam nobenih idej več .... Prej sem najrajši jogurt s kosmiči, pa margarina ...
Najhuje je bilo ukiniti čokolado user posted image
Se pa takoj pozna, če se slučajno pregrešim s kavo s smetano. Pa bomo že zdržali.

Ne bom gledala za nazaj, ena je spraševala za uspavanke. Mi smo čisto slučajno odkrili recept za našo bejbo oz. bratec je. Ko je tečnarila ji je na telefonu predvajal komad iz risanke Alvin and the Chipmunks. Zdaj jo pa ta muska ali umiri ali pa uspava. Smo takoj potegnili dol muske za cel CD. user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
11.7.2008 13:50:28   
bobika
pozdravljene
oooo 100 stran user posted image user posted image user posted image

že lep čas se nisem nič oglasila. Nazadnje sem se takrat ko je Anže zbolel. Danes po dolgem času malo več spi in sem lahko malo na rrju.
Najprej hvala za dobre želje, da čimprej ozdravi. Na žalost ni bilo tako. Ponovno je bolan. Včeraj sva prišla iz pediatrije, kjer sva bila tri dni. Sprejeli so naju na opazovanje, ker je po 10 dneh ab ponovno zbolel, poleg tega pa še jesti ni hotel. Ob vsakem hranjenju se dere kot zmešan in se zvija.
Ugotovili so, da ima v grlo neko bakterijo ki z ospenom ni bila pozdravljena. Sedaj je dobil še amoksiklav za 10 dni. Upam, da bo ta ab uničil bakterije.
Dretje in zvijanje pa je posledica zelo močnih kolik. Ne preostane nama nič drugega, kot da se bojujeva, iščeva pravi način kako se bo najedel in vstrajava. Saj tudi ob steklenički je stanje enako. V bolnici se je najedle le pri cuclju, ki je imel veliko luknjo in mu je kar samo steklo v želoček. Ne vprašajte kakšne kolike so še le potem bile.
Včeraj sva poskusila dojenje v pauchu in nama je šlo brez bojev. Tako sedaj dojim v pouchu takrat ko mu drug položaj ne paše. Se pa tudi zelo rad nasi v njem. Še dobro, saj le tako lahko kaj storim zraven. Mi res pride zelo prav.

Zelo bi rad akaj čvekala z vami pa mi ne uspe. Tako tudi nimam pojma kaj se pogovarjate, ker nisem utegnila nič prebirati.

Se spomnim, da je ena pisala, da je naročila neke probiotične kapljice. Ne spomnim se katera in katere kapljice so to bile. Kaj mi lahko poveste kako delujejo, saj jih tudi jaz danes dobim in upam, da mu bodo res pomagale.

Toliko zaenkrat grem kosilo kuhati.
Naslednjič pa upam, da še kakšno veselo novico napišem user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
11.7.2008 14:03:21   
mya26
A je morda katera videla slinge v prosti prodaji, ne na internetu? Se navdušujem nad njim in bi si ga kupla.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
11.7.2008 14:24:02   
kasso
bobika, držim pesti, da Anžetu prime amoksiklav user posted image user posted image pa čimmanj kolik!
Kaj je pauch?

Mya kaj je sling?

mal sem za luno user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
11.7.2008 14:25:35   
jana81
kasso mislim da si enkrat pisala o tem ali pa dala link, katere kreme za sončenje so najboljše, pa sem zdle 20 minut iskala nazaj kje je to bilo in ne najdem...pa imaš še mogolče kje shranjeno??

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
11.7.2008 14:26:15   
jana81
aja punce morem se pohvalit, da sem uspešno prestala BRAZILSKO DEPILACIJO.user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
11.7.2008 14:32:17   
aurora28
Oj ja čestitke za uspešno depilacijo user posted image user posted image user posted image . Povej mi kak to zgleda, ker meni je tak nerodno, da bi imela noge narazen in bi mi kozmetičarka pacala med nogami user posted image A fejst boli?

A si videla slike najinih korenjakov? Glede krem je pa na seznamu o katerem je govorila Kasso bila na 1. mestu Eucerinova sončna krema. Ti pa lahko povem Jana, da so meni za dojenčka pod 6 meseci odsvetovali Eucerinovo kremo, ker je bolj primerna za starejše otorke in so mi svetovali kremo Ilrido, ki nima nobenega parfuma in čisto neutralen vonj in dobra zaščita, prijetna za dojenčkovo kožo. Jaz sem to kupila in bila z njo zadovoljna. user posted image Jo pa kupiš samo v lekarni.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
11.7.2008 14:39:33   
eole
bobika - držim pesti, da se boste zdraviuser posted image

mi imamo sling (dobili za darilo), pa noče biti v njem. kasso sling je v bistvu štorklja, taka cunja v kateri nosiš dojenčka, roke pa so proste.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
11.7.2008 14:40:04   
mya26
kasso: nisi za luno, sej jaz sem tud pred kratkim zvedla za to. Je pa ruta k si jo zavežeš okol telesa in notr nosš otroka, k v afriki user posted image . Se mi zdi da bi blo bolj praktično za kakšne kratke sprehode, npr. po mestu, ali pa če moram na hitro v trgovino ali pa po Lano v vrtec,... KLIK

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
11.7.2008 14:56:04   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28Oj ja čestitke za uspešno depilacijo user posted image user posted image user posted image . Povej mi kak to zgleda, ker meni je tak nerodno, da bi imela noge narazen in bi mi kozmetičarka pacala med nogami user posted image A fejst boli?

A si videla slike najinih korenjakov? Glede krem je pa na seznamu o katerem je govorila Kasso bila na 1. mestu Eucerinova sončna krema. Ti pa lahko povem Jana, da so meni za dojenčka pod 6 meseci odsvetovali Eucerinovo kremo, ker je bolj primerna za starejše otorke in so mi svetovali kremo Ilrido, ki nima nobenega parfuma in čisto neutralen vonj in dobra zaščita, prijetna za dojenčkovo kožo. Jaz sem to kupila in bila z njo zadovoljna. user posted image Jo pa kupiš samo v lekarni.

AHA..super hvala..imam od bubchna pa jo bom mela še kr naprej, če tista ni vredu, sej ga ne bom izpostavljala soncu direkt.
ja naša dva sta super pozerja...prava prijatelja.
Depilacija: ja prideš tja, in se vležeš na mizo, najprej mi je noge zdepilirala, pol sem se pa slekla(ne sme ti bit nerodn, sicer pa pri porodu je okol mene hodl 5 dr.), pa je vzela en drug vosek, ki ga namaže, počaka da se strdi, in odlepi, tak ne bom rekla da ne boli, ampak zapeče mal. Ampak se da potrept, pa še mal dlje kot 1 mesec maš mir...user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
11.7.2008 15:15:00   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
aja punce morem se pohvalit, da sem uspešno prestala BRAZILSKO DEPILACIJO.user posted image user posted image
¸

user posted image  user posted image  user posted image  BRAVOOOO user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
11.7.2008 15:16:18   
Čmrlika
Hojla mačke!
upam, da preživljate lep dan....Moram vam povedat, da Taji včeraj nisem dala D3 in ni blo krčkov ...user posted image Tud danes jih nisem in je malo zaenkrat brez...Hvlaabogu, če je t to, mam občutek da ji ne bom dajala---do zdaj res nisva prav vedeli kaj so hude kolike, in po moje je še ona revica sama zdaj zarad tega bolj trpela...ker je tud njo presenetla bolečina...user posted image

Drugače pa ima danes svoj dan...samo reži se...če lahko verjamete še enkrat ni zajokala danes...user posted image Trenutno ji je ful zanimivo iz stolčka opazovat mami, ki nekaj klofka po  tipkovnici...user posted image  Joj res mam zlato dete...upam, da tako ostane...

Ne vem, ste me včeraj spregledale, ko sem spraševala po Barbaw in Skye?

sling, si bom pa jaz kr sama nardila, oziroma mi ga bomo od prijateljice mama...da probamo, včasih je fajn met roke proste, ne? Drugač se mi zdijo fajn cena...pol še not ne bo hotla kje bit...

Joj kaka faca je...ugotovila, da ma nogice...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
11.7.2008 15:17:12   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34
Darmar, ja težko se je izogibati vsega mlečnega. Za zajtrk sploh nimam nobenih idej več .... Prej sem najrajši jogurt s kosmiči, pa margarina ...
Najhuje je bilo ukiniti čokolado user posted image
Se pa takoj pozna, če se slučajno pregrešim s kavo s smetano. Pa bomo že zdržali.

Sploh si ne predstavlam bit brez vsega mlečnga... ampak, če bi mogla, bi se probala držat, za user posted image  vse.

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
11.7.2008 15:19:34   
valentina2006
bobika: Teb in tvojmu user posted image  pošiljam

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
11.7.2008 16:48:40   
aurora28
Ženske nekaj mi predlagajte: Gal ima eno majčko, ki je snežno bela, na sprednji strani je natisnjen plav zajček in rokavi in ovratnik so prišiti s patentov, ki je zeleno-sive barve. Vprašanje je kako naj perem to majčko: ali zraven belih ali zraven barvnih? Je pa majčka ful umazana in jo moram strojno oprati. 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
11.7.2008 16:52:02   
Estrella*
kasso: zgleda, da smo "ta straejše mamice"vse bolj v zaostanku s vso to napedujočo baby tehnologijouser posted image Še dobro, da smo na rr u, da se malo izobražujemo tudi v tej smeri.

nataša: prosim povej mi kaj ješ za zajtrk????Jaz morm tudi ukiniti mleko, pa se brez njega ne znam prehranjevatuser posted image

bobika: držim pesti za vaju, da se čim prej pocajtata. Sem se že spreševala kje si tako dolgo časa. S hranjenjem imata težave? Mi smo jih tudi imeli, pa smo se sedaj malo poboljšali. Kako pa ti napreduje s težo?

Špelin@: pestke so pomagale, saj je mala v enem tednu pridelala 260g in smo sedaj na 4900g. Kontrola ni več potrebna, žal pa je še vedno vsa pikasta in bom mogla jaz na enotedensko dieto brez mleka. Upam, da se ji je čišča malo zavlekla in da ni alergija.

Neposredna povezava do sporočila: 2491
11.7.2008 16:59:07   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Ženske nekaj mi predlagajte: Gal ima eno majčko, ki je snežno bela, na sprednji strani je natisnjen plav zajček in rokavi in ovratnik so prišiti s patentov, ki je zeleno-sive barve. Vprašanje je kako naj perem to majčko: ali zraven belih ali zraven barvnih? Je pa majčka ful umazana in jo moram strojno oprati. 

Jaz bi jo dala prat na 40-50 st k  "svetlo pisanim cunjam"- nežne barve(rumene, bele, bež, sv.modre barve)
Jaz doma perem vedno svetlo in temno pisane poosebej. P
Prej jo probaj malo namočit , mogoče v vanish in že na roko malo podrgnit.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
11.7.2008 17:04:26   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jaz bi jo dala prat na 40-50 st k  "svetlo pisanim cunjam"- nežne barve(rumene, bele, bež, sv.modre barve)

Tudi jaz user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
11.7.2008 17:09:00   
špelin@
Špelin@: pestke so pomagale, saj je mala v enem tednu pridelala 260g in smo sedaj na 4900g. Kontrola ni več potrebna, žal pa je še vedno vsa pikasta in bom mogla jaz na enotedensko dieto brez mleka. Upam, da se ji je čišča malo zavlekla in da ni alergija.

user posted image  za težo. In user posted image user posted image user posted image , da ne gre za alergijo.

Neposredna povezava do sporočila: 2494
11.7.2008 17:10:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
Ne vem, ste me včeraj spregledale, ko sem spraševala po Barbaw in Skye?

Obe sta se malo nazaj oglasili user posted image  V iskalnik daj posamezen nick in najdeš zadnji javljanji user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
11.7.2008 17:11:11   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
Drugače pa ima danes svoj dan...samo reži se...če lahko verjamete še enkrat ni zajokala danes...user posted image Trenutno ji je ful zanimivo iz stolčka opazovat mami, ki nekaj klofka po  tipkovnici...user posted image  Joj res mam zlato dete...upam, da tako ostane...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
11.7.2008 17:12:59   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: bobika
Se spomnim, da je ena pisala, da je naročila neke probiotične kapljice. Ne spomnim se katera in katere kapljice so to bile. Kaj mi lahko poveste kako delujejo, saj jih tudi jaz danes dobim in upam, da mu bodo res pomagale.

http://www.biogaia.si/
Obrni se na Majabo, ona jih uporablja user posted image

In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za revčka Anžeta user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
11.7.2008 17:15:21   
valentina2006
.... žal pa je še vedno vsa pikasta in bom mogla jaz na enotedensko dieto brez mleka. Upam, da se ji je čišča malo zavlekla in da ni alergija.

Estrella*: Tud naš je pikast user posted image , a je to zarad mleka user posted image . Men je v posvetovalnici rekla, da je zarad hormonov user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2498
11.7.2008 17:36:53   
sesil
jaz pa sporočam veselo novico. naša se je včeraj kopala brez dretja user posted image user posted image user posted image (no, za vzorec ga je bilouser posted image ). jupi, sta bla mami in tatko prav vesela.
jana, čestitam za pogum za na brazilsko. jaz nimam jajcuser posted image .
naša je spet spremenila ritem hranjenja. iz 3 ur smo prišli na 2 uri. ponoči pa še vedno 2 x treba dat joško ven. a ve imate tehtanje???? mi imamo naslednjo posvetovalnico komaj 3 septembra. mogoče bi pa vprašala , če mi jo stehtajo v porodnišnici, ko bom šla na kontrolo kolkov. upam da bodo tolko prijazne sestre.

Neposredna povezava do sporočila: 2499
11.7.2008 17:40:22   
sesil
imate kakšno idejo, kako bi obesla igračke na steno, s tem da ne bi vtrala v zid ali žebljev zabijala? kakšno lepljivo varijanto bi, ki se da potem tudi odstranit.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?