|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
11.7.2008 9:00:42   
*bubi*
Punce a ti vožički Hartan so ful kvalitetni.....so mi ful usec..a se jih da kej v živo vidt???

Ja, so ful kvalitetni. Ampak tudi dragi user posted image  V živo jih lahko vidiš v večini avstrijskih trgovin (XXXLutz, Kika, baby1one), v Slo pa nekje v Mozirju. So se punce tu na RR pogovarjale, malo poišči po forumih.

Za cene pa lahko pogledaš kataloge zgoraj navedenih trgovin, malo za primerjavo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
11.7.2008 9:04:41   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235
Punce a ti vožički Hartan so ful kvalitetni.....so mi ful usec..a se jih da kej v živo vidt???
A lupince od maxicosija pasejo gor??

Da se jih videt na sedežu firme v Mozirju. Mogoče še kakšnega najdeš v Rutarju,sam tam ti o njih ne znajo nič povedat.
Če kupiš adapter za avtosedež se da lahko na voziček katerikoli avtosedež.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
11.7.2008 9:06:53   
bark
Punce
a pozna katera kakšno familijo, ki v Bohinju (Stara Fužina) oddaja apartmaje, al pa da je katera že v kakšnem bila, tako, da vem, da je preverjen - dober, pa ne predrago. Seveda za dve osebi.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
11.7.2008 9:25:00   
ključek
Uceri sva pa mela z mojim obletnico, 2. mesca odkar sva mož in žena.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
11.7.2008 9:28:48   
ključek
jaz sem bila par let nazaj pri družini Malej............... user posted image user posted image

http://www.bohinj-info.com/hj.php?langID=1&catID=1526&pID=2020

ampak se ne spomnim več, kakšna je bila cena............... pa čim prej se pozanimaj, so zelo zasedeni..........no, vsaj včasih so bili................user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 11.7.2008 9:38:45 >

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
11.7.2008 10:11:49   
arabela*
jutro babike.user posted image
Danes sva imele uro za ob sedmih,pa sva spale do pol desetihuser posted image .
user posted image  imam neko alergijo na sonce na levi roki.Pa se samo preskam.Taki mali mehurčki,komaj vidni.Nevem,kaj bi to bilo.Bubiuser posted image user posted image user posted image ?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
11.7.2008 10:18:38   
alysa
Gold fish, lepo, da si uživala in da si nazaj user posted image user posted image

Js sm pa dans kr fajn spala, sam enkrat sm se vmes zbudla in šla na WCuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
11.7.2008 10:35:35   
lana luna
Meni je tudi Sara ful lepo ime.

je biu moj user posted image vcerej zalostn k je mau špegou kaj sem na forum pisala. in je vidu da za fantka ime pa nism napisala in je revček noska pa šobico u tla vrguuser posted image user posted image user posted image

ja za fantka je u glavnm naš user posted image izbral ime Lovrouser posted image sem vidla da enako pravi tudi meta21. sam problem je v tem, da ena kolegica k je tut noseča pravi da bodo oni mel Lovrota, ampak smo mi tri mesece v prednostiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
11.7.2008 10:36:12   
lana luna
Moj mož je rekel, da on bi si dal epiduralno, že ob pozitivnem testu nosečnosti

amor real ta je pa svetovna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
11.7.2008 10:37:45   
lana luna
Danes sva imele uro za ob sedmih,pa sva spale do pol desetih

saraya nč se sekirat, važn da sta se spočiliuser posted image jest tut šele okrog šestih zjutri zares zaspim in pol do desetih dreto vlečem...

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
11.7.2008 10:49:51   
ključek
sam problem je v tem, da ena kolegica k je tut noseča pravi da bodo oni mel Lovrota, ampak smo mi tri mesece v prednosti

pol ni kaj za tuhtat..............vaš bo lovro..............user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2961
11.7.2008 11:59:25   
arabela*
user posted image  spet mi je tako slabo.Že kako uro traja.user posted image  pa tak živahna ,brca nonstop.
Zdaj pa je že res skrajni čas,da bo čimprej september,ker še komaj shajamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
11.7.2008 12:06:01   
ključek
spet mi je tako slabo

mislim, da boš ti mogla začeti malo več počivati, saj si skoz "na terenu". probaj za par dni, pa boš videla. imaš ti še bolniško ali koristiš svoj dopust??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
11.7.2008 12:13:41   
ključek
http://www.galeb.eu/vzorci.html

sem na forumu zasledila tole....................luštno, pa še baje kvalitetno in sprejmljivo (cenovno) user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
11.7.2008 12:24:34   
pf
Saraya probaj spit kako kalcijevo šumečko, mogoče te je samo sonček malo preveč nabliskal po roki. Saj bo bolje.

Jaz imam pa danes generalko po kuhinji, vse iz predalov ven, vse v pomivalca, predale prebrisat in ko je oprano vse noter. Zdaj še samo pečico, rešeta za v pečico in keramično ploščo in sem gotova. Jupi.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
11.7.2008 12:25:44   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image  imam neko alergijo na sonce na levi roki.Pa se samo preskam.Taki mali mehurčki,komaj vidni.Nevem,kaj bi to bilo.Bubiuser posted image user posted image user posted image ?

Saj si že sama napisala user posted image  Običajno so take drobne rdeče pikice, ki zelo srbijo. Če je nevzdržno, lahko namažeš s Fenistil gelom. Če pa je še bolj nevzdržno, pa tudi kaka tableta Claritine (Letizen ali kaj podobnega) ne bo škodila. Recimo 2 večera po ena, ne more user posted image  nič škodit.

Možno, da te je skozi šipo v avtu dobilo, če je samo na levi roki user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
11.7.2008 12:28:30   
*bubi*
sam problem je v tem, da ena kolegica k je tut noseča pravi da bodo oni mel Lovrota, ampak smo mi tri mesece v prednosti

Če je vama to ime všeč, se ne oziraj na kolegico. Jaz sem se malo ozirala samo na bližnje sorodnike, pa še to bi dala enako ime kot je npr. moj bratranec, če bi nama ime bilo res tako blazno všeč, potem pa daleeeeeč nobeno drugo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2967
11.7.2008 12:31:48   
ključek
Jaz imam pa danes generalko po kuhinji, vse iz predalov ven, vse v pomivalca, predale prebrisat in ko je oprano vse noter. Zdaj še samo pečico, rešeta za v pečico in keramično ploščo in sem gotova. Jupi. user posted image user posted image user posted image

kok si pa ti pridna...............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
11.7.2008 12:52:51   
Marsy
Zdaj vas pa lepo pozdravljam iz Izole, lokalčka v bližini najinega novega domeka.
Dogodivščin je bilo že precej user posted image . Najprej neurje v ponedeljek, ki sva ga nič hudega sluteč preživela v trgovini in ko sva se vračala peš proti stanovanju, nama nič ni bilo jasno, zakaj je toliko vej po tleh in podrtih dreves, pol sva pa slišala, da sva imela pravzaprav srečo, da naju ni ujelo na poti (v eno smer imava 20 minut).
Zdaj obiskujem šolo za starše v Kopru. V sredo sem šla prvič in so me najprej v napačni zdravstveni dom poslali, tako da sem morala najti drug zdravstveni dom. Seveda sem hitela, da bi čim manj zamudila. Ko sem jih našla, mi je postalo slabo in mi je bilo kar mal nerodno še na to opozarjat, ko sem že pol ure zamudila. In pol sem imela več dela sebe pri zavesti obdržat, ker se mi je tako vrtelo, pot me je oblival... kot pa poslušat.
Danes sem bila spet, tema je bila kopanje otroka in ni bilo banjice user posted image . Ne vem no, kopanje otročka so predstavili kot cel projekt, ki ga nekako ne zmore samo ena oseba, temveč morata biti prisotna 2. Upam, da bo meni, navadni smrtnici uspelo kdaj spodobno očediti otročka user posted image .
Primorke so mi prijazno svetovale, naj si zrihtam preglede tukaj, da se mi ne bo treba vozit v Domžale. Pa sem šla še v bolnico v Izolo povprašat, kako je s tem. V ponedeljek imam pregled pri svoji zdravnici, menda mi mora dati napotnico in me bodo lahko tukaj pregledovali.

Se mi je pa dva dni nazaj zvečer zgodilo nekaj čudnega - cel trebuh sem imela pikast. Drobne rdeče pikice po celem trebuhu. Sem lubija budila, da bi pogledal, pa mu ni bilo dosti mar, jaz sem imela pa že ne vem kakšne scenarije, kakšna alergija je to in kaj se bo še dogajal z mano ponoči... Ampak zjutraj ni bilo nobene pikice več. Ali katera od vas ve, kaj naj bi to bilo?

Ta vikend pa dobim oblačilca od prijateljice, da se bom lahko pohvalila, da imam tudi jaz že nekaj za otročka user posted image .

O imenih se midva ne pogovarjava kaj dosti. Tako da še nimava izbrano. Zaenkrat je kar 'Dojenči' .

Lepo se imejte, pa se beremo, ko spet najdem povezavo!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
11.7.2008 12:53:13   
pf
Gold fish in Gloria a sta zasledili, da je danes Sayuri rodila? Imajo Zaro in Lovrota. Verjetno se je spomnita iz foruma Upajmo skupaj, ker je bila na umetni oploditvi kake dobre tri tedne pred mano. Kako sem vesela zanjo.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
11.7.2008 13:51:15   
emi*
Caw!

Lep pozdrav.Včeraj me ni blo nič gor pa sem danes imela res dosti za brat.user posted image Imela sem opravke s tem urejanjem papirjev pa plačevanjem položnic,od zjutraj do 17h.Potem pa mi je postalo tako slabo,da nisem več mogla hodit in trebuh se mi je tako napel,da je bil napet dokler nisem šla spat.user posted image Ampak user posted image  se je cel čas premikala.Včeraj sem res mislila,da bom šla rodit,nikakor dihat normalno,full slabo mi je blo pa še trebuh se mi je non stop napenjal.Kar trest sem se začela pa mi je blo vroče pol pa mrzlo,kr neki.user posted image Včeraj pa smo prav meli to predavanje o porodu in sem si mislila:Ja zdaj sem vidla kako to zgleda,zdaj bom očitno še sama šla to nardit!user posted image Taka muka mi še ni bla nikoli.A tolko opravkov smo meli še popoldan,da je vse odpadlo,ker bi sigurno končala v porodnišnici.Danes je že malo boljše,saj se moram čuvat,če mislim še en teden na morju zdržat a v nedeljo gremo.Vsaj zrihtala sem si kartico zavarovanja za tujino,če me bo kje kap slučajno,ampak mislim,da me sonce ne bo tolko vidlo,ker se mi začne vrtet.

Vsake tolko me prime strah ali,da grem na morje ali pa ne??Bojim se,da ne bi blo kaj narobe.Kaj pravite??user posted image user posted image Čeprav se danes dobro počutim,samo nekam zaspana sem.Treba bo it počivat.Najbolj mi je muka zaradi user posted image ,ker že tolko čaka to morje,da se gre namakat a jaz si tudi želim,da se še malo ohladim to leto.Saj nama bo uspelo,bo treba vse lepo počasi pa samo ležat v senci s knjigo,to mi valjda ne more škodit.user posted image

Potem sem še imela take čudne sanje,da sem šla rodit ampak ni prišlo do konca,kr neki včerajšnji dan,da te kap.user posted image user posted image

FUUUJJJJ zdaj pogledam na strop in vidim veliko kobilico,samo še to mi manjka.user posted image user posted image user posted image user posted image  Naj čaka da dragi pride domov.

Spet se menite o tej pijači in spet me ne bo tukaj,če se boste odločle za drugi teden.user posted image user posted image Ampak mam res srečo s tem.

Tolko sem se razpisala in če me sedaj ven vrže,bom počla.Bom probala pa bom nadaljevala.user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
11.7.2008 13:55:00   
*bubi*
user posted image  marsy, pa boš le na vezi user posted image

Pikice, ki so se pojavile in izginile user posted image  tukaj mi pade na pamet samo alergija na kako novo oblačilo, nov gel za tuširanje, kremo za trebušček ali celo zaradi vode!!!! Kolikor vem, imajo v Primorju precejšnje težave in je voda zelo klorirana.

No, če je izginilo, nima kaj bit.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
11.7.2008 14:00:10   
gloria
Pf zasledila sevedauser posted image ....jaz brez punc na ivf-u skor nemorem....vsak dan ih spremljam.....za Sayuri sem pa zelo veselauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
11.7.2008 14:05:36   
emi*
Uau še sem tu!!user posted image

Jaz bom tudi vzela denar na CSD.Nima smisla nekaj tam vzemat,pa še ne rabim vsega kar je tam za paket.

Joj komaj čakam ta pregled že enkrat,a komaj 30.7. je.user posted image Še UZ bi morala imet,saj bom že v 35.tednu,ta moj G je res kot Kitajec,nima pojma o pojmu.Pač zdrava sem in po izvidih in tako in mi pol nič več ne pove.user posted image user posted image 30.-ga pa bom vztrajala z ultrazvokom,če ne me bo pobralo do septembra.Da bi lahko bi šla kam drugam,ampak kaj čem,ko pa je bla ta selitev a G imam v Novem mestu.user posted image To me najbolj matra.Kateri G je dober v Ljubljani,da se pol prepišem sem po porodu in seveda pred porodom par tednov,da ne bom tekala v 40.tednu v Nm!A ve katera za katerega ali katero??user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
11.7.2008 14:09:02   
ključek
Vsake tolko me prime strah ali,da grem na morje ali pa ne??

to pa sama najbolj veš, kako se počutiš. jaz osebno ne bom šla, ker nočem reskirati, pa probleme z zatekanjem imam............čez 14 dni greva v Ikeo, že to me skrbi...........sama najbolj poznaš sebe in najbolj veš.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.