asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Asso.. mi tudi imamo Elidel, ampak nam ni nič pomagal dokler nismo dali Advantan.. je pa enaka packarija kot Eolcom Kakšno kolekcijo si kupla za AD.. nam je super tista ki sem ti takrat napisala...smo pa tudi ful porabli... kerma,, gel za tuširanje,.. Advantan ji je dala pediatrinja in ni nič pomagal. Zdej dajem Elidel, ampak je rekel dermatolog, da bo trajalo cca. en teden, da bo boljše. Jaz že vidim izboljšanje. Ja sem kupila za enkrat samo milo tekoče za umivanje od Aderma, za mleko sem dobila testerčke, ampak itak, da bom mogla it kupit. Bom porabla celo premoženje Sicer sem gledala tudi od Avene. Za AD full škodi voda. Kopanje samo 10 minut, sonce - čim manj, nam je rekel, da na travo naj poskušamo jo izogibat, sem mu že rekla, da je nemogoče, ker jo imamo pred hišo... bo upam, da pozimi boljše, ko ne bo več morja... Ja, nogice pa rastejo predvsem med poletjem tako, da zna zrasti za eno do celo dve številki, potem pa je celo zimo ena. Vsaj to, ker zimski čevlji so dražji Grem jaz malo na kavč, Nastia joče v sobi, ker si zmišljuje, da hoče imet zaprta škura, jaz pa ji ne ugodim, ker prej je hotela imeti odprta...