Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.7.2008 21:35:03
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim aja...jutri zjutraj bo solinar prilepil slike na svoj blog...ta teden se bom tudi jaz potrudila in zapekla cd-je---še od naše porodniške---vsaka ima svojo mapo komi čakam da jih pogledam!!! Pridna
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.7.2008 21:38:10
|
|
|
|
majrim
|
a,bo treba neki menjat...sem se zdaj spomnila,da eni niso radi gor...pa je treba to spoštovat,čeprav so slike zakon.. ...ufff,za cd-je pa se jih je nabralo...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.7.2008 21:48:08
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim a,bo treba neki menjat...sem se zdaj spomnila,da eni niso radi gor.... gggrrrrrrrrr
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.7.2008 21:57:42
|
|
|
|
majrim
|
sej boš dobila cd---in boš imela kej gledat
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.7.2008 21:59:48
|
|
|
|
majrim
|
grem počasi....jutri je zjutraj
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.7.2008 23:23:12
|
|
|
|
tejčica
|
Čeeer! Za začetek malo novih slikic naših dveh otročkov. zelo rad sem bos... še raje pa v mamičinih čevljih uživamo na igralih žlička pašte, žlička lubenice, žlička pašte... ta teden nam je končno uspelo uštimat peskovnk in maledva sta navdušena naš vozni park se je povečal za en traktor Taja in Jaka Pri nas je te dni kar pestro. Taja bo ta teden imela 6. rd in z žurkami smo začeli že ta vikend, končamo pa naslednjega. Vid pa je je čist bogi zaradi zobkov. Štirke ga matrajo da se trga njemu in nam. Par noči nazaj mu je ena končno prilezla ven in ponoči smo imeli žurko da je joj, zjutraj pa vidimo da je vsa posteljnina krvava od izraščanja zobka. Ponoči nisem niti opazila, ker mu v sobi ne prižigam luči da ga lažje nazaj uspavam. Sedaj pa počasi v mižule, ker ob 5.20 je auf.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.7.2008 23:43:03
|
|
|
|
nektarina
|
THaiss: ja, ja s septembrom v vrtec. MA kaj si mislila na tiste Cicibanke katere jaz sovražim. Rabim 5 minutk za eno nogico not vrinit, se pravi 20 minut za vse 4 nogice Nekaj preprostega????????????????? Žana: bravo za Julijo. Pri nas tusi NIk laufa naokoli ampak siguren še ni. Alex je pa ratal plesalec in na vsako reklamo na TV začne migat. Mela: pri nas je morje katastrofa in odreagirajo kot Val. Najboljše jim je doma v bazenčku kjer uživajo. Pri nas je kriva temperatura vode. Če je pod 30 nočejo noter. Je pa bazen en k..... Vsak dan treba menjavat vodo, ker notri je vsega. Asso_ hvala. Tudi jaz sumim na 6 otroško bolezen. Moram pa poklicat P, ker NIk noče več jest. Je samo zmiksano in gorje ,da je kakšen košček notri, ker mi vrže vse ven. Zdaj jemo le kašice, jogurte in pudinge. Pred 4 mesedi pa je pojel cel kos kruha in tudi solato. Mogoče pa ima kakšne afte v grlu... booooo Nisem več pametna.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 13.7.2008 23:45:42
|
|
|
|
nektarina
|
Tejčica: lepe slike za zobke, da bodo čimmanj boleli.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.7.2008 8:31:31
|
|
|
|
melaverde
|
dobro jutro!! sem že na delovnem mestu, sama ker sodelavke ni več...s kom bom sedaj klepetala res ne vem sploh nimam občutka, da sem bila na dopustu.... helenav,ma Val od vedno ful spi... tudi v trebuhu mi je delal skrbi ker se ni nič premikal... zvečer pa gre spat ob 20h in spi do 6h (danes hvala bogu do 7h)...kaj pa vem če sem v nosečnosti ful spala , ma manj kot zdaj - zdaj izkoristim ko njega uspavam... Danijela je bila na Mercatorjevi garaži...ma je bila dobra kot zmeraj, celo salonarje je podarila glede borše, ma mi je ne bi prinesla en dan ko si kaj po KP ??? glede na to, da delam do 16h mi ne rata na šetnjo po Izoli zrak, včeraj sem bila pri njej in Enei prav lepo hodi in še lepše se obrne - maneken bo !!! thaiss, upam da si boš vzela čas, da se vidimo ker Matia me ne bo več poznal pa tudi jaz imam boršo zate...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.7.2008 8:33:33
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina Mela: pri nas je morje katastrofa in odreagirajo kot Val. Najboljše jim je doma v bazenčku kjer uživajo. Pri nas je kriva temperatura vode. Če je pod 30 nočejo noter. Je pa bazen en k..... Vsak dan treba menjavat vodo, ker notri je vsega. ma mi bazen pokrijemo in dva dni je voda ok, pol tretji dan pa je že cel sluzast in ga morem prat... ampak tako je če ne daješ notri tabletk....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.7.2008 12:40:20
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav Majrim lepe slikice......v bazenčku so vsi tako uživali... super slike je po sliki sodeč ....čim je Vala napadla Neža ni hotel več notri sem se ful nasmejala tisti sliki, ko Enei čaka pod mizo če bo kaj padlo... helenav, ma javi mi ko se odpravljaš v Kp, da nem bom že kam prej zbežala....
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.7.2008 13:02:15
|
|
|
|
asso
|
Pozdravček še od mene... Zjutraj sem napisala cel roman in že ko sem hotela potrdit mi zmanjka elektrike Potem pa sem bila v Kopru na škontih. Joj kaka gužva... za pridet v Koper sem porabla 15 min več, za parkirat na Tržnici drugih 15 in za it ven s Kopra še tretjih 15 tako, da sem samo eno uro preživela v avtu Tašči pa rekla, da pridem čez dobro urco domov, ker je imela obe No, dobila sem japonke, ki sem jih čakala, da bodo znižane in celo 50% so bile. Ene dve majčki sem si kupila in eno krilco v Oliverju. Tako, da zdej do plače bom jedla prepečenec in vodo In še otroškega mi niso še nakazali Mela dobrodošla nazaj. Majrim in Tejčica, super slike Zrak, a jutri proti večeru ste doma? Grem malo počivat, ker ta gužva prav utrudi...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.7.2008 19:55:30
|
|
|
|
helenav
|
čer.... Klara spančka....jaz pa se odpravljam na orbitrek..čekiram po TV kje bo kaj zanimivega, da bom čim dlje gor . sem pa bila v Naracamicie v Portorožu in me je prodajalka takooooooooooo razočarala....pa kje najdejo tak folk, ki se niti premikat ne zna po trgovini in je nesposoben strečt dve stranke naenkrat..Čakala sem ko štupida, da je rešla eno pred mano. ampak fora je v temu, da med tem ko si je una merila bluze v kabini, bi lahko meni marsikaj pokazala...Jaz sem čekirala ponudbo in jo spraševala za ustrezno št. ona pa meni, naj počakam..ja zakaj???? ker ne more niti pogledat..jao meni in nesposobneži ...potem sem našla eno sama, jo pomerla, kupila in šla, ker se ji ni dalo niti računa napisat ...Par mesecev nazaj, me je pa ena druga postregla in sem v pol ure, po mojem sprovala vse kar imajo..mi je kar v kabino nosila modele....bem, sem vsaj manj zaružla.. In to je to...od mojih razprodaj..kupla sem si še za mojo dušo en kompletek spodnjega perila in drugega do vstopa v službo ne potrebujem.... zdej pa grem dokler je volja...
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.7.2008 20:17:22
|
|
|
|
asso
|
Helena, lepo "orbitriraj". Jaz grem tudi počasi moji dve odpravit in potem na kavč gledat mojo najljubšo "nadaljevanko" GreysAnatomy končno v Italijanščini. Pa zraven moram še preštudirat kaj bom za večerjo. Kakšno omleto s sirom in šunko Prejle pa sem vso travo pred hišo pokosila, ker je bila že da gorje. In zdej je prav lepo. Pero smo spet rabili skoraj dolg rokav Ajd, grem, se beremo ju3.
< Sporočilo je popravil asso -- 14.7.2008 20:18:01 >
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 14.7.2008 20:42:20
|
|
|
|
thaiss
|
ojli, kaj zdej boste vse zbežale??? helena si pridna... sploh te ne bom prepoznala asso kaj ti si še ta teden na dopustu??? Si dobila Crocse škontate al ne?? Jaz sem šla samo do S`Oliverja in so imeli že vse razbrano, samo XS je ostalo... Ja no, ena L se je našla tudi zame Majrim&Solinar lepe fotke!!! Tejčica tvojedva sta
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.7.2008 7:39:33
|
|
|
|
asso
|
Dobro jutro, jaz sem že v akciji. Me je Nastia vrgla ob 6,30 gor. Prišla je v sobo z medotom, rjuhico in flašo v roki, da ona ne bo več spala. Sem ji rekla, da je še zgodaj naj gre malo počivat, pa da ne, na koncu sem jo prepričala in ji dala še flašo mleka in med tem ko sem segrevala mleko upala, da mi bo ostalo še malo plina za kavo skuhat, ker tako zgodaj se mi prav ni dalo hodit dol po jeklenko in menjavat. In nekdo me je uslišal in je kava ratala. Nastia pa je spala naprej in seveda še spi. Jaz pa se spravim še en stroj zlikat (končno sem prišla na konec s tem likanjem, mislim, da sem imela še par cun od lanskega poletja ) in malo okrog pospravit potem pa na zrak. Končno se malo diha... IZVIRNO SPOROČILO: thaiss asso kaj ti si še ta teden na dopustu??? Si dobila Crocse škontate al ne?? Jaz sem šla samo do S`Oliverja in so imeli že vse razbrano, samo XS je ostalo... Ja no, ena L se je našla tudi zame Ja še ta teden in pol naslednjega. Naslednji četrtek grem delat, ampak že včeraj me je panika, ko sem pomislila, da sta dva tedna tako hitro šla mimo, in da bo tik tak tu četrtek. Crocskov nisem še dobila škontatih. Ko si jaz spomnem kupit itak, da jih nimajo nikjer (sem gledala pri nas). Kupila jih bom ko bom šla kaj v Udine in upam, da bodo še imeli. Ko sem bila so jih imeli za 27€, več ne dam za njih, še posebno za doma. Ti si dobila za Matio Ma si prepričana, da prihajajo iz Nemčije. Ko sem jaz naročevala iz Nemčije so bile najkasneje v treh dneh pri meni Kdaj si bila ti v S`Oliverju? Ko sem bila jaz (zjutraj) so imeli skoraj vse L. Helena, mi je znana tvoja dieta. Je podobna moji Par dni akcija in pride en dan ko se mi ne da, potem pa naslednji... in pozabim na vse. Potem pa znova od začetka. Grem zdej, da ne bom visela tu gor.
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.7.2008 12:58:27
|
|
|
|
zrak
|
Zrak, a jutri proti večeru ste doma? smo smo,, fešta je v soboto.. gužva na terenu, pa verjetno še n javil.. Tudi jaz moram pogledat te slike, samo moram pridet na bolj kvalitetno povezvo... Pri nas pa so popisovali za kabelsko, mogoče se bomo modernizirali.... Obvezno moram kupit čevlje za Eneia... upam da še kaj dobim.. Thaiss... ti bom prinesla v Izolo en popoldan, sicer se bo obrnilo 1 leto naokoli. Al pa ti lahko prinesem na parkirišče tvoje službe ob 11.30, ko jaz končam??? Boš lahko minutko skočila ven????? Sem brala, da rabiš idejo za par dni... najemi kamper (Mela pozna neke iz Ankarana, ki ugodno oddjajo in pejte za par dni po Istri.... al pa Italiji,... pa greste vmes v to Guliverladijo.. al neki takega.. saj to Melči vse ve...) Zdaj pa vas pozdravim..... Kaj se kaj vidimo......???????
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.7.2008 13:32:29
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Sem brala, da rabiš idejo za par dni... najemi kamper (Mela pozna neke iz Ankarana, ki ugodno oddjajo in pejte za par dni po Istri.... al pa Italiji,... pa greste vmes v to Guliverladijo.. al neki takega.. saj to Melči vse ve...) Kaj se kaj vidimo......??????? ma to s kamperjem je dobra ideja, to pa ne pomeni da poceni... tukaj pri nas (OBala) pride 100 eur na dan + bencin, vem pa, da se da že v Gorici najet za veliko manj denarja.... spet vabiš , bo izpadlo da nimaš kaj delat !! joj majrim, meni bi tako prišla prav tista tvoja kolegica...kupi se mi kar rušijo...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 15.7.2008 21:10:44
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav ..no coment.. ........................... ........... .............. . ................. ................. .. . .. . ... . .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?