asso
|
Dobro jutro, kje ste vse čveke. V glavnem mi smo preživeli. Punci sta bili pridni, dragi malo manj Sicer sem jiju pustila, da se naspita popoldne in potem sva jih šla iskat, ker itak ob 14-ih je bilo toplo za znoret, v cerkvi ne bi zdržali niti sekunde in potem bi bile sitni, ker ne bi bile naspani. Vse skupaj je bilo vroče za znoret, brez zraka in vse malo prepozno, ampak ni bilo tako slabo, kot smo mislili. Zdržali smo do dveje ure. Nastia je non stop lavfala, dokler se ni vsedla v avto in še takrat namesto, da bi omagala je blebetala. No, Tarin je malo manj, vsake toliko se je v naročju spočila in potem naprej akcija. Nič kaj dosti nista bili sitni. Pozni pa smo bili, ker seveda smo mogli počakat torto in ta je prišla šele ob 1.30 potem pa smo se počasi odprvli. Kroštoli so bili super. Se priporočam za recept in peko Čeprav jih nisem uspela kaj dosti jesti, ker so bili samo pri njih preden smo šli v cerkev in nato šele malo pred torto so dali vso pecivo na mizo tako, da nismo niti torte skoraj mogli jest. Namesto, da bi bilo pecivo cel čas na mizi je bilo na koncu, katastrofa IZVIRNO SPOROČILO: thaiss Crocse za Matio še čakam, upam da bojo v naslednjih dneh. Midva z A jih imava in sva full zadovoljna, so mehke, noga se nič ne poti, ker je guma antibakterijska, ko so svinjske jih lahko kr v stroju zalaufaš... zame so vredne unih 40€ Allora si jih bom tudi jaz nabavila za doma. In mogoče mi ne bo žal za 27€, baje, da je zdej tudi v Supernovi takšna cena Da so znižane. Samo nisem kaj dosti verjela. Bom šla ju3 pogledat ko bodo začeli škonti. Punci sta včeraj v njih bili kar komot. IZVIRNO SPOROČILO: NAVT IZVIRNO SPOROČILO: helenav bom vidla..v kakšni obliki jih bo mali imel..zaenkrat zgleda ful blaga oblika....tako, da...mislim, da se bom na koncu odločla tik pred zdajci... Sej ni fora v tem v kakšni obliki jih nekdo preboleva, ker jih lahko naslednji okužen otrok preboleva v ful hudi obliki. Nič ni rečeno! Mogoče je mislila v tem smislu, da koliko časa se bodo vlekle. Mogoče bodo po 5-ih dneh že vse suhe... Tako, da potem ni več nevarnosti, da se okuži in bodo lahko skupaj šli. Če je v hujši obliki, potem traja tudi več dni... Mela raconta, raconta... ste uživali.
< Sporočilo je popravil asso -- 13.7.2008 10:28:41 >