asso
|
Dobro jutro, IZVIRNO SPOROČILO: majrim Brina pa dobro,kaj ste normalne al kaj???...na drugi strani smo Ne samo, da smo na drugi strani, ampak nobena se ne javi Kaj vas je vse ponedeljkova nevihta odnesla. Jaz sem včeraj zjutraj pogledala in videla, da se kaj dosti ne dogaja tako, da se mi ni dalo nič napisat. Popoldne sem šla k mami, pustila obe pri njej in skočla v Trst. Menjala sem oblekico za Nastio, dokupla še par stvari, potem sem še v Iani zapravila nekaj, sem Tarin nakupla hlače-trenirke za jeseni za v vrtec, pižame, Nastii dolge majčke... in še dobro, da sem plačilno kartico pozabla doma, ker če ne bi zapravila še več. Po Crocske sem na koncu šla v Trst kupit dražje Pri nas jih nisem več nikjer dobila (sv. roza) in sem klicarla okrog tako, da edino v Trst mi je še preostalo jih it iskat in cena 35€ Katastrofa, še dobro, da časti sestra V glavnem ponovim nakupe čez ena dva tedna, ko bodo imeli še večje znižanje Danes za 9. grem reševat malo službenih zadev, potem pa greva z Nastio za eno k dermatologu. Itak po moje bo ugotovil, da je eden od "poletnih" dermatitisov in tu se bo končalo. Kako pa vam je kaj všeč to vreme Včeraj zvečer je bilo celih 19°C No, meni mi kar ugaja, ker ne prenašam vročine, ampak še kakšen dan bi lahko bilo lepega. V soboto gremo na eno poroko in skoraj ne vem kako nas oblečt. Za zvečer bomo skoraj bunde rabli, če gre tako naprej Dajte punce se malo "odlenobitis" in kaj napište. Zrak, kako kaj v službi. Si zakopana v delo in ko prideš domov zmantrana, da niti tu gor ne uspeš, ali imaš potem doma toliko dela Allo, grem likat dokler je še kaj hlada - ja vsako jutro po malo likam in kaj ki potem vsak dan naberem nov stroj in ni nikoli konc tega likanja...