asso
|
Dobro jutro, ja, jaz sem tista od zgodnjih tako v službi, kot doma Čeprav bi še poležavala, ampak potem bi bila za en kup d**** in nič ne bi naredila in bi bila jezna sama nase... IZVIRNO SPOROČILO: nektarina IZVIRNO SPOROČILO: zrak V ponedeljek pa smo imeli ful neurje.. Ne mi omenjat. Jaz sem bila trda od straha. VSi smo bili doma in gledali skozi verando. Jaz sem tudi najprej gledala skozi verando, ampak ko je začelo trest od verande vrata pa sem pomislila, da je mogoče boljše, da se umaknem, da ne odnese vrat in mene Čez nekaj časa pa mi je dobesedno začelo tečt voda v verando. Še dobro sem v tistem trenutku imela v uporabi vodni sesalec in sem samo s sesalcem posesala vodo, ker če ne ne vem kako se bi rešla te poplave Res je bilo, da gorje. No, nam pa tokrat hiška od otrok ni letela. Je pa letela mislim, da lani in se nekaj polomila, ampak še vedno stoji. IZVIRNO SPOROČILO: zrak Allora kaj naj vam poem kako je v službi in vas morim??? Tuga... se mora še najdet delo zame hahah... ma sej prvi teden je vedno bolj tako... Ja, ja sej to je začetek, potem pa boš jokala kako se ne vidiš ven Jaz prve dneve niti računalnika nisem imela Drugič pa niso niti vedli kje bom sedela Tako, da nekje je to normalno, da nimaš kaj delat. IZVIRNO SPOROČILO: zrak Enei pa skoraj hodi.. naredi ful ful korakov, pol se zave in hitro da na vse štiri.. ma se tudi zgodi, da hodi, pol skoraj teče, pa neki pobere in gre naprej.. in pol čez ful časa na tla... Zdej pa pripravi med za vse buške, ki jih bo pokasiral. No upam, da bo kot Nastia, ki da potrkam kot majhna ni pokasirala niti ene... Da pa o Tarin koliko jih je imela niti ne govorim. Ja, to je pa ko so otroci živi in še posebno ko so drugi, ki vse oponašajo. Nonoti od sosedovih otrok se ne morejo znova in znova načuditi, kako so to žive (imajo tudi dve punčki - seveda mirnejši). Že za Nastio so govorili, da kako je to živ otrok, da zdej za Tarin ne govorim... IZVIRNO SPOROČILO: thaiss oblačila: čim bolj komot (trenirke..) Predstavljaj si bogega otroka da mora bit 8 ur v kavbojkah, se igrat.. pa še nekomot je vzgojiteljicam za previjat itd Pa boge une punčke ki jih mame skos v kiklce in mašnice opravljajo, da so totalno nekomot Zdej poleti je priporočljivo da so samo v bodiju oz. hlačke+kanotjerca pozimi pa je tudi toplo, tako da zabice, dolgi bodiji.. odpadejo!! To se popolnoma strinjam. IZVIRNO SPOROČILO: thaiss in se spotakne in na kolena, vsa podrsana. In takšni bomo mi v soboto se prikazali na poroki Ajoj mene. da te ne kdo na socilano prijavu Sej tega se bojim Kako jo je dermatolog šele debelo gledal, pa pol ni bila podrsana kot zvečer. Vsa popikana od komarjev in to spraskano. Jaz samo, ne to je od komarjev... Pa po hrbtu ima neke praske, pa po ramenih, sploh ne vem od kje Še dobro, da bo hrbet imela pokrit. A kako smo jih oblekli za poroko Čisto enaki bosta. Sej meni to ni glih všeč ma je moja sestra vztrajala in sem rekla naj bo (pa tudi prepiranja ne bo, da Nastia pa bi rada tisto kar ima Tarin...). Oblekci taki preprosti pisani, v istem stilu klobučke in obuto Crocske Spet ideja moje sestre. Mah... no so tiste roza antika tako, da niso vpadljive. Sej seboj bom imela še sandalčke. Morem pa vam povedat, da ko je Tarin dobila Crocske, da to je bilo eno tako veselje. Nisem res še vidla otroka tako veselega za eno stvar. Zgrabla jih je si obula in tekla z njimi, ni jih hotela več dat... res kaj takega si ne bi mislila, da otrok pri niti dveh letih pokaže tako veselje za ene "šlape" prav žarela je. IZVIRNO SPOROČILO: zrak Asso zdaj sem pogruntala komu greste na poroko.... moja patronažna=????? Se mii zdi, da ji bo moja tašča pekla kroštole..Imejte se lepo.. pa ulovi pušelc Ne je moja patronažna O pol pa bodo sigurno dobri kroštoli, če bo pekla tašča. Ke lepo se jih bom najedla. Jih daleč obožujem. Če bodo res tako dobre mi boš zrihtala recept. Ker že en čas iščem dober - preizkušen recept za kroštole in ga ne dobim. Samanto gnjavim že dve leti, da naj mi zrihta od Mondijeve none... ampak neuspešno. Pero tisti so res, ne samo za si oblizat prste, ampak... Ja, ja pušeljc Sej itak se "poročavava" že toliko let. Tudi letos je bilo nekaj v planih, ampak potem je neki prišlo vmes in na koncu je rekel A, da nima več šoldov, ker je investiral Tako, da je na govoru spet za drugo leto IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Asso-mogoče pa je kdo bral RR in videl da si dosti gor?MA mene bi tudi razjezilo da vsi dobijo in samo jaz ne...mora biti res slab feeling. Tisti, ki delijo niso na RR. Pa tudi, če sem bila gor, moje delo je bilo opravljeno... pa tudi z dopusta hodim, če je potrebno in tudi nego sem prekinla... Brez veze govorit, sej vem kakšna je situacija in niti malo se ne čudim, da nisem dobila. Bila sem pa malo razočarana... Glede vrtcev, pa ne se sikirat. Otroci se privadijo na vse. Sploh ne moreš verjet ko ti vzgojiteljica kaj pravi. Naučijo se tudi jest, ker vidijo druge. Pri nas če ne jejo tisto kar je jim dajo pač tisto kar jejo, če imajo seveda pri roki. Nastia je na začetku jedla samo kruh... Zrak, a ti si že vpisala Eneia za drugo leto. Daj kar pohiti, ker je gužva... tudi če imate poznanstvo Evo, sem rekla, da ko začnem ne morem končat. Sem tu že pol ure, a jaz vstajam zgodaj, da kaj naredim na koncu visim tu gor. Grem by
< Sporočilo je popravil asso -- 10.7.2008 7:40:38 >