Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 15:30:01
|
|
|
|
mesecnica
|
Aja - imam pa Grand Modusa - kupila v TPV Avto.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 15:31:19
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Smo glih pojedli, zdej sem pa mojmu rekla da naj vsaj še 5 min ma tamalo, ker komaj stojim. Spodnji štuk me boli za znoret tako da danes al pa jutri pričakujem upam da ne bo prehudo, če že danes komaj funkcioniram Naša noč je bla kr neki spet, no vsaj flašo zagrabi (vsaj do zdaj jo je ), grem ji pa zdej spet joške dat... Odkar sva na GH sploh nimam več cajta kosila do cajta skuhat tolk enga pacanja za par žlic v usta Evo, me že forsira... matr so vsi zoprni... al pa sem jest Dolenjka za kopalke. Meti za diplomo. Mlavla za šivanje. Mary za tvojega srčka da se že tako plazi. Bom še pol kej pokomentirala...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 15:57:44
|
|
|
|
itata
|
meti ful dobr za diplomo moj jakob je danes jedel kolerabico opoldne. pa nič se ni popackal mali šteka žlico že od rojstva zdej probava še par zadev pol bom probala pa na morju počas že kar dop sadje in zvečer rižek z zelenjavo, da bo mogoče malo dalj spal... sanje bomo vidl. klele v eni knjigici lepo piše, da je nočno zbujanje znak, da je treba z GH začet... čez dan ni panike k se mu dogaja in ke lepo na 4 ure... ponoč ma skoz neki, mal pa kontrolira kje sem verjetno...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 16:01:00
|
|
|
|
dolenjka
|
Mi smo se pa zbudili Tokrat je bilo samo 1 urico Zdej bo pa papcala,d a bosta mami in oči pol lahko tudi v miru Oči pride čez pol urce, tko da je vse on tajm
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 16:02:04
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja Meti, za diplomco
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 16:32:29
|
|
|
|
Februarka08
|
Jest sem mela pa zdele mal cajta k Larisa nina in sem nardila nov albumček slikic od naše princess, če katera hoče kej pošpegat. Dolenjka, men so tud všeč kopalke , še posebi tiste tigraste. Mi je pa letos možek kupu za obl.poroke ene kopalke, je dal tud kar dost ker so od Triumpha in so letošnji model. Če katera hoče vidt, bom poslikala. Men so ful dobre. Sam kakšne bojo na men, to pa ne vem Dokler spi, grem še mal v horizontalo, pol greva pa ven.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 18:16:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dan, moj je malo popakal in sta šla na potep. Jaz pa tokrat izjemoma ne bom nič naredila doma. Bom se malo spočila. kati kati - aja, zadnje slike sem zaklenila - geslo je morje. mlavla - dobre mere tvoje Neže , Lana je imela pri 5,5M takšno kilažo, pa 4 cm več. Pridna si s šivanjem, le pokaži blazinice. larisa - pridna pridna pridna, da greš že v službo pomagat. meti - super pridna za diplomo, ČESTITAM Kar se pa tiče vaše občine - vsaka jim čast. pina - upam, da vaša Ana čimprej dobi zobek, če jo to muči. Ubožčica A si si kakšno veliko spremembo omislila glede frizure? Jaz imam take dolge "čodre", pa ne zberem poguma, da se postrižem na kratko. mesečnica - za nov avtek, naj ti dobro služi itata - upam, da vama tole z GH res znese v tej smeri, da bosta ponoči več spala. Se počutim kot kakšen POP-tevejevec, ko sem toliko komentirala. Če pa imam čas, voljo, ....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 18:17:37
|
|
|
|
srečka nosečka
|
aja, pa še to februarka - Larisa pa bo šarmirala sosede, že zdaj je prava lepotička
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 18:59:28
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka aja, pa še to februarka - Larisa pa bo šarmirala sosede, že zdaj je prava lepotička oooo, hvala Evo, midve sva prišle not, zdej se greva pa počas skopat, pa mal riževe kašice pojest, pol pa še kaj očija itak spet ni bohved kdaj pride gor
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 20:28:10
|
|
|
|
mlavla
|
evo slikce od blazinic za stolček sem prilepila .. zdej pa šibam še tamalo skopat pa spat dat..pol se pa še vam mal posvetim..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 21:09:19
|
|
|
|
kati kati
|
mesecnica-lep avtek mlavla-a sama to šivaš, kak fajn...bi se prlegu našmo stolčku
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 21:10:54
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer evo, presenečenje za očija uspelo PŠotem smo šli pa na hrib peške na pivo, potem pa kopanje in nina nana. Midva sva pa zdej že tortico popapcala in mami gre po repete Pa nogice mu bom mal zrihtala oz spedikirala ko je ravno njegov dan Kje ste pa ostale? Peglate? Kavče?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 21:11:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Mlavla Če se slučajno odločim za Trip trapa sem sigurno tvoja stranka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 21:17:01
|
|
|
|
kati kati
|
srečka nosečka-lepe slike, kje ste bli na morju?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 21:17:14
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka a si ti vidla sms-se na tvojmu telefonu???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 21:22:21
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mlavla Če se slučajno odločim za Trip trapa sem sigurno tvoja stranka enako
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 21:22:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dolenjka a si ti vidla sms-se na tvojmu telefonu??? Sem kmetica, pa si bla nedosegljiva pd 17.50 dalje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 21:24:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Evo, naša je komaj zdaj zaspala. Jaz na RR, ati pa gobe čisti. Njami bomo mazali gobove juhice in omake. kati - hvala, bili pa smo v Petrčanih pri Zadru.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 21:24:37
|
|
|
|
pina-1
|
maš ZS
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 21:26:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 maš ZS ti tut
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 21:49:05
|
|
|
|
mlavla
|
evo mene..punči je zaspala..je kar trajalo nekaj časa... ja glede blazinic..hvala za pohvale...vam pa moram povedat, da sem čisti samouk in še sploh nimam veliko kilometrine za sabo glede šivanja... vendar sem kar zadovoljna s svojimi izdelki..no moja mami je še pred časom mela komentarje..ti itak nič ne znaš, pa sej ti ne bo ratal, škoda blaga pa cajta..sem bila kar mal jezna nanjo.. meti..veš tudi sama si želim zašiti oblogo za okrog posteljice..to bo zame naslednji podvig..ti sporočim če mi bo uspelo... aja še prej se bom pa najbrž lotila šivanja blazin za na stole v jedilnici (saj so mi trenutno zelo pusti..)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 21:49:57
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mlavla Če se slučajno odločim za Trip trapa sem sigurno tvoja stranka enako če bi bile pa rade stranke..pa z veseljem..sploh za februarčke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 21:53:07
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati mlavla-super zgleda...kako pa je s poštnino in dostavo?? glede tega ti lahko pomagam le delno..saj sva ga naročili s sosedo skupaj..in sva si poštnino delili..pa k njej je prišel paket..dobili pa vsa ga okrog 10 dni od naročila tko da me vse skupaj stalo malo manj kot 130 evrčkov..še zmeraj ceneje kot pa pri nas(okrog 160eur)..pa še zelo težko jih pri nas za dobit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 21:54:12
|
|
|
|
mlavla
|
Ja kje pa ste vse?? A joto kuhate..no to pa kar..pri nas bo menda tud...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 21:57:26
|
|
|
|
pina-1
|
čer. mi smo koi sedaj v posteljci, pa še ne spimo . Nas tile zobki kar pošteno mantrajo. Mia je pa še pri sosedovih in jo grem iskat in spakirat spat. bi pa sedaj najraje bila venih, ker se tam da dihat. v hiši je še vedno fulll vroče. Mlavla, jaz ma trip trap stolček, če bom rabla blazinico se priporočam.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?