gruška
|
Nč ne berem počas, samo natančna sem ... bom pa kaj spustila me boste pa spet šinfale .... Sliva, za Anžeta... se jutr slišva.... IZVIRNO SPOROČILO: tintin vinjeta, vrbsko: Oranža vidim, da ste šli in da ste se znašli. Sicer pa ne, midva nikoli nimava vinjete. Midva pa vedno... zadnjič sva pred Grazem naletela na kontrolo - zaprejo avtocesto in vse šibajo skozi počivališče in kontolirajo ... je prevelika kazen, da ne bi kupila vinjete .... IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Gruška a ti tud prideš? Dej no dej no dej no..... Ej lahko bi se na gibigibu dobili k bo lepo vreme pa da bodo otroc mel kej počet, ker v Qlandiji ne smejo nič razen sedet pri miru, a ne Jooly Torej, KR: Tintin, Oranža, Debeluška, Gruška, Jooly, Scuba, Manca, Ej, ne vem še, ker sem z Jooly zmenjena, da se dobiva .... Jooly, povej, a čva solo al se jim pridruživa? (zdej berem naprej, da si se kar zmenila brez mene ) IZVIRNO SPOROČILO: mamuška ...ker jaz SOVRAŽIM polulan WC!!! Se še danes zgodi, da desca pucata WC, da jaz ne sikam. Mi ni hujšga, k sred noči v lužo sest , mi nič ne pomga, če je K-jeva, bljak. Jaz tudi in zato smo si omislili pisoar - in to na senzor, da še vodo potegne za njimi, če revčki (slučajno) pozabijo IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Ni pomagalo cist nic, da sem ga nosila, da sem mu pela, se joska je zatajila. Ce se je pa ze lih umiril, se je pa obrnil na trebuh, na vse stiri in se je pol zaletavla v pojstlco in tulil se zaradi tega No, to je pri nas delala enkrat Taja, pa sem na koncu ugotovila, da je reva ful žejna ... dojit se ni hotla, lonček sem ji pa sicer ponudila, pa ga je odrivala, potem se ji pa kar mal "na silo" dala v usta in ko je začutila vodo, je začela pit kot nora.... potem je lepo zaspala .... Zdaj že po obnašanju vem, kdaj je žejna, ker začne ful "ritat" v naročju in odrivat vse kar ji ponudim ... na koncu spije skor cel lonček vode.... IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: mama11 GB, si pogumna... sicer pa ti vse sledimo... jaz čez 3 mesece in par dni A že Jst grem čez 5 mesecev Jaz grem točno čez 5 mesecev.... No, itak da sem pol pozabila pokomentirat, slikce z dopusta še sledijo, pa kakšno poročilo o dopustu tudi.... Grem spat, ker dobim zjutraj obiske - pride sodelavka, ki ima čez tri tedne rok NOČKO!!!!!