|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
4.7.2008 15:54:10   
viator
In seveda, kdaj bi ti lahko, Mateyka? Sem mal prehitro potrdi stisnilauser posted image ...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
4.7.2008 16:19:02   
mateyka
men jutri dopoldne sede user posted image to je sobota, ne? user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
4.7.2008 17:22:06   
makala
Hojla.
Jst mam pa dons ful priprave na jutrišnji dan, ko z mojimuser posted image pripravljava fešto za najina okrogla rojstna dneva. Povabljena imava 40 ljudi, fešta pa bo v eni lovski koči.
Upam, da bo vse gladko steklo in se bomo ful zabaval.
Bom poročala.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
4.7.2008 18:49:36   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

men jutri dopoldne sede user posted image to je sobota, ne? user posted image

user posted image user posted image user posted image , ja sobota je - ta teden sem kar na tekočem, kateri dan je. Kdaj rečeva - ob 10, na standardni lokaciji - al pa Kresnička (tam so torte, sladoled, ledena kava), al pa Koseze - slaščičarna?

KT - kaj pa ti?

Makala - obema VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image . Itak bo super in ga boste sekali do jutra, v to ne dvomimuser posted image user posted image .

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
4.7.2008 20:44:43   
neli99
user posted image

en velik srček za veliko izpolnjenih srčnih želja za našo natašo, ki danes praznuje svoj RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
4.7.2008 21:15:50   
mateyka
Kdaj rečeva - ob 10, na standardni lokaciji - al pa Kresnička (tam so torte, sladoled, ledena kava), al pa Koseze - slaščičarna?

mogoče 9-9.30h?
kje je kresnička? user posted image če pa so koseze, lahko gremo pa skupaj tja.. a te pridem iskat? user posted image jaaaa, prideva vaju iskat user posted image

ja, KT, kaj pa ti - bi šlo? user posted image

za Natašouser posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 4.7.2008 21:17:16 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
5.7.2008 8:10:03   
viator
Dobila SMS - zmenjeno.

NATAŠA..VSEEEEE NAJBOOOLJŠEEEEE!!!! Lepo praznujte!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
5.7.2008 16:54:44   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

user posted image

en velik srček za veliko izpolnjenih srčnih želja za našo natašo, ki danes praznuje svoj RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NATAŠA-VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
6.7.2008 7:36:18   
Laubica
DOBRO JUTRO-mi smo pa včeraj na kahlo kakali

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
6.7.2008 8:27:03   
viator
Dobro jutro - Laubica, ja to pa je dosežek. user posted image user posted image user posted image user posted image .  Zgodnji steuser posted image user posted image user posted image .
Madonca, sej res...kahlo bo treba kupituser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
6.7.2008 9:53:22   
Laubica
Ja po zaslugi tašče-jaz še nisem na to mislilauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
6.7.2008 11:50:15   
mateyka
jaz sem pa mislila, kar na uno baby wc dilo počakat - kaj pravite?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
6.7.2008 15:08:03   
stephany
Pozdravljene!

Zadnji teden sem šla vsak večer kar s Klemnom spat. Ne vem, kaj mi je. Me grabi "poletna" namesto spomladanska utrujenost. user posted image  Ali pa kronično pomanjkanje spanja...

Vsem, ki so praznovali obmesečnice želim vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najbolje za rojstni dan pa želim Natašiom in Duškici - malce pozno, a iz srca!

user posted image

< Sporočilo je popravil stephany -- 6.7.2008 15:10:19 >

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
6.7.2008 15:12:59   
pikica36
po dolgem času ... POZDRAVLJENE  KONZERVE!!user posted image user posted image user posted image user posted image
tako, mi smo z dopusta, imeli  smo se enkratno, res  smo uživali 100/h
jutri pa že delovni dan...user posted image  no, to mi ne diši najbolj, vendar imam malo volje in veselja, kajti včeraj sem delala test inmi je pokazal močnouser posted image user posted image .
sem fulll srečna, samo mi ne da miru, da se slučajn0o ne ponovi zgodba iz prejšnje nosečnosti.
saj vem da moram pozitivno razmišljat pa vendaruser posted image
je pa zanimivo naključje... SS sem imela 4.3. rok poroda , če bo vse ok po zadnji M pa naj bi imela 4.3 2009user posted image user posted image

vsem partizankam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  !!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
6.7.2008 16:59:42   
majrim
pikica36user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravooooooooooooooooooooooooo,končno nekaj lepegauser posted image
natasaom in makala
user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
6.7.2008 21:18:27   
neli99
joj pikica, men so šle kar kocine pokonc, kakšno naključje, upam da bo zdej vse lepo teklo brez zapletov in naj se detece lepo razvija in donosi. držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... glej da boš poročala user posted image

kam je duškica ušla:  en kup user posted image user posted image user posted image  za rojstni dan user posted image

laubica ne ga srat ... sej mali še ni za na kahlo ... kaj mate zdaj to ene hitre metode? ... drgač pa jst tut bolj za wc dilo navijam kot za kahljico. potegneš vodo pa je ... jst pa pri mojem kar odlašam pa odlašam ... vse ve: kdaj kaka, kdaj lula, sam noče hodit na wc, da ga dam pa kar v hlače pa potem non stop nesreče, pa priznam: nimam volje, še bol pa se bojim da se mu bo vse uprlo, pol bom pa res mela problem.

bolj zanimiva je ta mala, ker začne sitnarit kadar je pokakana, sinetu je pa to čist vseeno, on je lahko pokakan cel dan, pa ga ne moti.

nč pridne bodite ... pri nas že vsi trije spijo ... bom šla kmal za njimi. user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
6.7.2008 21:29:29   
stephany
Vau, Pikica, tole pa je novička!  user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz ti želim, da bo šlo tokrat vse po sreči, do konca!

Pri nas smo pa preživeli lepo popoldne. Najprej je Klemen užival v bazenčku, ki ga imamo na balkonu. Kako je čofotal! Potem je bil kmalu zaspan, je spal skoraj uro in pol, jaz pa sem mu pridno pomagala. Potem pa je ati namontiral sedež, ki smo ga kupili včeraj in smo šli na poizkusno vožnjo. In mali je spet užival 100 na uro. Me je malce skrbelo, da bo čelado dol trgal, pa ga niti ni preveč motila... Sedaj bomo pa lahko nabirali kilometre, super. Upam, da me ta zadnja jutri ne bo preveč bolela. Je že skoraj dve leti, kar sem nazadnje kolesarila.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
6.7.2008 21:32:24   
majrim
naša tudi uživa sto na uro na kolesuuser posted image user posted image user posted image ...pa fajn se ji zdi čeladauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
6.7.2008 21:45:09   
stephany
Pri nas je pa sedajle zunaj grozno vreme. Tako piha, da kar žvižga okrog vogalov, pa dež lije kot iz škafa.
Iz balkona nam je odneslo eno prevleko za ležalnik, drugo mi je pa uspelo spravit.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
6.7.2008 21:49:42   
Duškica
Hvala za čestitke!

Mi imamo prave počitnice - se v glavnem pri mami namakamo v bazenu. Pa v četrtek smo se šli kopat v Lipnico..... edino danes nam je slabo vreme proti večeru prekrižalo načrte.

In, spet sem eno leto starejša. Zato vas častim z
user posted image

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
6.7.2008 21:52:36   
Duškica
Julči - prideš jutri??

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
6.7.2008 21:55:43   
majrim
hmmmmmmmmmmmmmmmmm...skrij tortouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
6.7.2008 21:58:23   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

hmmmmmmmmmmmmmmmmm...skrij tortouser posted image user posted image user posted image

Če jo samo gledamo nam ne škodi....user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
6.7.2008 22:12:21   
majrim
ja sej...ampak zgleda dobrauser posted image ...ajde punce moje...se beremo čez kak teden,ko pridem nazaj...jutri še delam,v torek pa grem na hribuser posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
6.7.2008 22:12:48   
majrim
oooooooo,dodiuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?