Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.7.2008 15:54:10
|
|
|
|
viator
|
In seveda, kdaj bi ti lahko, Mateyka? Sem mal prehitro potrdi stisnila ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.7.2008 16:19:02
|
|
|
|
mateyka
|
men jutri dopoldne sede to je sobota, ne?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.7.2008 17:22:06
|
|
|
|
makala
|
Hojla. Jst mam pa dons ful priprave na jutrišnji dan, ko z mojim pripravljava fešto za najina okrogla rojstna dneva. Povabljena imava 40 ljudi, fešta pa bo v eni lovski koči. Upam, da bo vse gladko steklo in se bomo ful zabaval. Bom poročala.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.7.2008 18:49:36
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka men jutri dopoldne sede to je sobota, ne? , ja sobota je - ta teden sem kar na tekočem, kateri dan je. Kdaj rečeva - ob 10, na standardni lokaciji - al pa Kresnička (tam so torte, sladoled, ledena kava), al pa Koseze - slaščičarna? KT - kaj pa ti? Makala - obema VSE NAJBOLJŠE . Itak bo super in ga boste sekali do jutra, v to ne dvomim .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.7.2008 20:44:43
|
|
|
|
neli99
|
en velik srček za veliko izpolnjenih srčnih želja za našo natašo, ki danes praznuje svoj RD
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.7.2008 21:15:50
|
|
|
|
mateyka
|
Kdaj rečeva - ob 10, na standardni lokaciji - al pa Kresnička (tam so torte, sladoled, ledena kava), al pa Koseze - slaščičarna? mogoče 9-9.30h? kje je kresnička? če pa so koseze, lahko gremo pa skupaj tja.. a te pridem iskat? jaaaa, prideva vaju iskat ja, KT, kaj pa ti - bi šlo? za Natašo
< Sporočilo je popravil mateyka -- 4.7.2008 21:17:16 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.7.2008 8:10:03
|
|
|
|
viator
|
Dobila SMS - zmenjeno. NATAŠA..VSEEEEE NAJBOOOLJŠEEEEE!!!! Lepo praznujte!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.7.2008 16:54:44
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 en velik srček za veliko izpolnjenih srčnih želja za našo natašo, ki danes praznuje svoj RD NATAŠA-VSE NAJBOLJŠE
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.7.2008 7:36:18
|
|
|
|
Laubica
|
DOBRO JUTRO-mi smo pa včeraj na kahlo kakali
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.7.2008 8:27:03
|
|
|
|
viator
|
Dobro jutro - Laubica, ja to pa je dosežek. . Zgodnji ste . Madonca, sej res...kahlo bo treba kupit .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.7.2008 9:53:22
|
|
|
|
Laubica
|
Ja po zaslugi tašče-jaz še nisem na to mislila
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.7.2008 11:50:15
|
|
|
|
mateyka
|
jaz sem pa mislila, kar na uno baby wc dilo počakat - kaj pravite?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.7.2008 15:08:03
|
|
|
|
stephany
|
Pozdravljene! Zadnji teden sem šla vsak večer kar s Klemnom spat. Ne vem, kaj mi je. Me grabi "poletna" namesto spomladanska utrujenost. Ali pa kronično pomanjkanje spanja... Vsem, ki so praznovali obmesečnice želim vse najboljše! Vse najbolje za rojstni dan pa želim Natašiom in Duškici - malce pozno, a iz srca!
< Sporočilo je popravil stephany -- 6.7.2008 15:10:19 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.7.2008 15:12:59
|
|
|
|
pikica36
|
po dolgem času ... POZDRAVLJENE KONZERVE!! tako, mi smo z dopusta, imeli smo se enkratno, res smo uživali 100/h jutri pa že delovni dan... no, to mi ne diši najbolj, vendar imam malo volje in veselja, kajti včeraj sem delala test inmi je pokazal močno . sem fulll srečna, samo mi ne da miru, da se slučajn0o ne ponovi zgodba iz prejšnje nosečnosti. saj vem da moram pozitivno razmišljat pa vendar je pa zanimivo naključje... SS sem imela 4.3. rok poroda , če bo vse ok po zadnji M pa naj bi imela 4.3 2009 vsem partizankam !!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.7.2008 16:59:42
|
|
|
|
majrim
|
pikica36 bravooooooooooooooooooooooooo,končno nekaj lepega natasaom in makala
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.7.2008 21:18:27
|
|
|
|
neli99
|
joj pikica, men so šle kar kocine pokonc, kakšno naključje, upam da bo zdej vse lepo teklo brez zapletov in naj se detece lepo razvija in donosi. držim pesti ... glej da boš poročala kam je duškica ušla: en kup za rojstni dan laubica ne ga srat ... sej mali še ni za na kahlo ... kaj mate zdaj to ene hitre metode? ... drgač pa jst tut bolj za wc dilo navijam kot za kahljico. potegneš vodo pa je ... jst pa pri mojem kar odlašam pa odlašam ... vse ve: kdaj kaka, kdaj lula, sam noče hodit na wc, da ga dam pa kar v hlače pa potem non stop nesreče, pa priznam: nimam volje, še bol pa se bojim da se mu bo vse uprlo, pol bom pa res mela problem. bolj zanimiva je ta mala, ker začne sitnarit kadar je pokakana, sinetu je pa to čist vseeno, on je lahko pokakan cel dan, pa ga ne moti. nč pridne bodite ... pri nas že vsi trije spijo ... bom šla kmal za njimi.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.7.2008 21:29:29
|
|
|
|
stephany
|
Vau, Pikica, tole pa je novička! Tudi jaz ti želim, da bo šlo tokrat vse po sreči, do konca! Pri nas smo pa preživeli lepo popoldne. Najprej je Klemen užival v bazenčku, ki ga imamo na balkonu. Kako je čofotal! Potem je bil kmalu zaspan, je spal skoraj uro in pol, jaz pa sem mu pridno pomagala. Potem pa je ati namontiral sedež, ki smo ga kupili včeraj in smo šli na poizkusno vožnjo. In mali je spet užival 100 na uro. Me je malce skrbelo, da bo čelado dol trgal, pa ga niti ni preveč motila... Sedaj bomo pa lahko nabirali kilometre, super. Upam, da me ta zadnja jutri ne bo preveč bolela. Je že skoraj dve leti, kar sem nazadnje kolesarila.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.7.2008 21:32:24
|
|
|
|
majrim
|
naša tudi uživa sto na uro na kolesu ...pa fajn se ji zdi čelada
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.7.2008 21:45:09
|
|
|
|
stephany
|
Pri nas je pa sedajle zunaj grozno vreme. Tako piha, da kar žvižga okrog vogalov, pa dež lije kot iz škafa. Iz balkona nam je odneslo eno prevleko za ležalnik, drugo mi je pa uspelo spravit.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.7.2008 21:49:42
|
|
|
|
Duškica
|
Hvala za čestitke! Mi imamo prave počitnice - se v glavnem pri mami namakamo v bazenu. Pa v četrtek smo se šli kopat v Lipnico..... edino danes nam je slabo vreme proti večeru prekrižalo načrte. In, spet sem eno leto starejša. Zato vas častim z
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.7.2008 21:52:36
|
|
|
|
Duškica
|
Julči - prideš jutri??
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.7.2008 21:55:43
|
|
|
|
majrim
|
hmmmmmmmmmmmmmmmmm...skrij torto
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.7.2008 21:58:23
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim hmmmmmmmmmmmmmmmmm...skrij torto Če jo samo gledamo nam ne škodi....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.7.2008 22:12:21
|
|
|
|
majrim
|
ja sej...ampak zgleda dobra ...ajde punce moje...se beremo čez kak teden,ko pridem nazaj...jutri še delam,v torek pa grem na hrib
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 6.7.2008 22:12:48
|
|
|
|
majrim
|
oooooooo,dodi
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?