Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 1.7.2008 15:25:08
|
|
|
|
viator
|
Dašabina..luštne fotke...in kakšne lepe punce in mali junak. Super ste.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 1.7.2008 15:28:40
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 ... drgač se pa moram pohvalit: jst HUJŠAM sta že 2 kile manj. tok sem vesela, in spet mam voljo da rečem NE vsej uni packariji in svinariji k redi. sine mi vztrajno nosi svoje ostanke da jih pojem, jst mu pa razlagam, da mami hujša kej preveč se pa ne bom hvalila, da mi ne bo pol vse spodletelo. za začetek bi bla rada lažja od moje boljše polovice ... mi je zmer smešno ko hanna napiše: moja težja polovica ... pri naši hiši sem to jaz bi pa rada prišla v službo vsaj približno taka kot so me ohranili v spominu ... drgač bojo mel pa tok za povedat, smo babji kolektiv Neli , kar tako naprej...pa predvsem počasi spravi te kile dol..ful stroge diete so običajno neučinkovite na daljši rok.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 1.7.2008 17:33:11
|
|
|
|
julci
|
Viator sam da si preživela prvi dan,ki je najhujši.Kako je pa malika preživela.Saj otroci se itak prilagodijo kr hitro. Dašabina lepe slikce,kakšni cukri so vsi po vrsti.A Miha je dal pa tako dobrodošlico Makali se zgodi. Neli za -2 kg,kr tk naprej.Tk ko ti je viator že rekla,počasih se daleč pride. Duška včeraj je blo pa super,sam naša je pravi živc,Mihanu se pa itak vedno domo mudi sam škoda da ni blo več časa za čvek.Bo v pondeljek boljš. Laubica sma te pogrešale .
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 1.7.2008 17:38:21
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator Na punce, pa je za mano prvi dan...hvala za podporo....res, to pa človek rabi v takih trenutkih. Ko te dolgo ni, je treba spet cel kup stvari urihtat -1001 geslo za računalnik, mal po papirjih pobrskat, pa kaj stran zabrisat...itak se mi pa zdi, da sem čisto vse pozabila, kar sem znala. Se je pa v tem času spremenila tudi zakonodaja..tako da nič hudega - itak se bom mogla na novo učit . Po eni strani je kar fino, da sem uletela v času dopustov, ker bodo (vsaj upam tako) stari bolj na easy in bom imela več časa se spet spravit na stare tire. No samo da je 1. dan mimo dašabina-super lepe slikce z otroci JULCI-kako lepo je prebrat da te nekdo pogreša
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 1.7.2008 19:04:37
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Viator sam da si preživela prvi dan,ki je najhujši.Kako je pa malika preživela.Saj otroci se itak prilagodijo kr hitro. Lara je OK, pazi jo moja mama pri nas - tako da je kar dobro prestala prvi dan, malo je jokala zjutraj, potem pa je bilo OK. Upam, da bo tako tudi naprej... uhh moram dol...večerja..mogoče mi uspe še kasneje kaj gor uletet
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 1.7.2008 21:46:49
|
|
|
|
majrim
|
viator.... kaj tudi ti že delaš???...ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj....gremo vse počasi v vrsto ...tebi je verjetno lažje,ker imaš samo jutranji urnik..to je ogromno...jaz ko jo bom dala septembra v vrtec, je po en teden ne bom nič videla,razen tiste ure zjutraj laubica... hvala za čestitke
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 1.7.2008 21:53:03
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim viator.... kaj tudi ti že delaš???...ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj....gremo vse počasi v vrsto ...tebi je verjetno lažje,ker imaš samo jutranji urnik..to je ogromno...jaz ko jo bom dala septembra v vrtec, je po en teden ne bom nič videla,razen tiste ure zjutraj laubica... hvala za čestitke BOGA MAMICA
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 1.7.2008 21:57:06
|
|
|
|
majrim
|
bo že laubica...kaj čem...sem si sama kriva
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 1.7.2008 21:57:39
|
|
|
|
neli99
|
viator tko pozitivno zveniš, da sem še jst čist pomirjena ... torej ni tko grozno. je pa res veliko to, da si za pol, pa lara se pazi doma, mislim da je to res pol manj stresno. ... sem tut jst danes dorekla z mojo šefico finese ... pa mi je neki jamrala, da bojo toooook težko dobil še enega od 1. septembra do 1, novembra ... je hotla rečt, da bi blo fino, da bi prišla že septembra ... pa sem jo hrabro preslišala.... pa kooook ne bojo dobil človeka za 1/3 (sva se zmenile da bom delala 2/3) ... to je čist njen problem, ona je organizator. jst sem pa MAMA ... pol pa šele njena uslužbenka. bentiš pa ta naša šefica. ko sem omenila polovico, mi je že težila da mi ne more zagotovit ta dobrega urnika . tko sva se pa zdilale za 2/3 pa nou mela ona problemov z organizacijo pa ne jst s preveč visenja v službi. spet jamram ... julči jst sem pa že cvetoče rožice presadila ... sem mela nekje luknjo, pa sem kar mal enih presadila, zdej pa ne vem če bojo boge reve k sebi prišle vsak večer čist ovenejo ... kera prava ljubiteljica rož bi se držala za glavo ... jst pa nimam tgovine pred nosom, sem pa kar mal doma reorganizirala. a ja pa še to: pri nas mamo v hlevu dvospolno teličko ... je bla nekam čudna videt tja v rit, pa itak mislim da ne bo preživela, noče jest, pa čudno leži ... je danes prišel veterinar in ugotovil da ma obe napeljavi, da je dvospolna punce vam povem, da se ta svet včasih čudno vrti zdej grem pa spat.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 1.7.2008 22:06:14
|
|
|
|
neli99
|
joj majrim, tega sem se jst bala ... en teden sam popoldne. pa sej jo lahko kasneje pelješ v vrtec, al pa sploh ne. itak ti plačaš. sicer pa sama najbolje veš. drgač pa kadar govoriš o tej svoji službi pa svoji mali, vedno vidim tisti prizor iz zoo pred sabo: ti na klopci pa pihaš balončke tvoja mala pa uživa 100 na uro ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 1.7.2008 22:32:51
|
|
|
|
julci
|
julči jst sem pa že cvetoče rožice presadila ... sem mela nekje luknjo, pa sem kar mal enih presadila, zdej pa ne vem če bojo boge reve k sebi prišle vsak večer čist ovenejo ... kera prava ljubiteljica rož bi se držala za glavo ... jst pa nimam tgovine pred nosom, sem pa kar mal doma reorganizirala. nELI ČE SO SADIKE ŽE VEČJE JIh jaz fajn zalijem,pol pa čez poveznem tist e kozarce od pol literskih jogurtov.Da se sadike prej primejo,pa še ovenejo ne,ker majo dost vlagwe okol sebe,jih pa poveznem postrani,da malo zraka dobijo pod lonček.Tako delam tud pri solati,pa se vse sadike hitro primejo,pa manj se zamotijo pri rasti. Če maš pa sadike že previsoke,pa veljajo tud odrezane plastenke.upam da ti bo kaj prav prišlo.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 1.7.2008 22:38:23
|
|
|
|
julci
|
Majrim kaj pri vas pa nimate možnosti popoldanskega vrteca.Sama sem pri Mihanu to skusla pa mi je bla kr groza ,ko je bil v vrtecu,jaz pa doma.Tk da ga potem nisem devala tiste dni v vrtec.Da sva se lahk cartala. Zato pa zdaj sploh nisem mela kaj študirat,ko se mi je ponudla služba sam zjutr. Neli za the best mamo,ki se ne pusti šefom .ASaj je res,da za delo bi te najrajš kr tam meli nalimanga,ko pa pridetrenutek,ko ostaneš brez dela,pa tega noben ne upošteva.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 1.7.2008 23:02:47
|
|
|
|
julci
|
Ja nač žive duše ni kje,grem pa ajat že 14 dni sama ajam
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.7.2008 14:35:46
|
|
|
|
Laubica
|
Dan smo na drugi strani
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.7.2008 16:31:29
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim viator.... kaj tudi ti že delaš???...ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj....gremo vse počasi v vrsto ...tebi je verjetno lažje,ker imaš samo jutranji urnik..to je ogromno...jaz ko jo bom dala septembra v vrtec, je po en teden ne bom nič videla,razen tiste ure zjutraj laubica... hvala za čestitke Ja vidiš, vse se bomo počasi v službi znašle...je pa res, da mi je lažje, ker delam samo zjutraj, 4 ure - mine ful hitro, pa še neki od dneva ostane pol. Sicer ko bo plačilni dan, bo bolj tuga, ampak čas z otroci - neprecenljivo. Joj, tale popoldanska je pa res zoprna... . Mogoče pa res, tko kot so rekle punce - se zmeniš, da jo kasneje v vrtec pripelješ. Neli- prav si povedala šefici. Sej veš kakšni so, proba pa če ji rata OK, če na pa tud. Nič zdej več o službi razmišljat - uživaj v poletju in otrocih. Lara je bla danes že čist OK, nič jokala...tko da je domača varianta dobra. Na zdej pa moram v akcijo!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.7.2008 19:02:18
|
|
|
|
neli99
|
julči hvala za nasvet ... sej jst jih kar pridno zalivam, pa zgleda da bojo prišle k sebi. jih hodim gledat pa takoj ko hočjo venet jih zaljem, drugač jih bom pa res kar pokrila. nam je pa ta zadnji konec košnje zmočilo ... bentiš. pa fertik bi bli jutri zjutrej, tko bo pa treba še sušit, pa grabt, pa obračat, pa ... eh sej bo, je pa mal njivo zalil, kar je blo tut potrebno
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.7.2008 19:36:13
|
|
|
|
Laubica
|
MAJRIM-jaz sem mojega vedno vozla v vrtec tik pred njihovim kosilom ko sem delala popoldan in sva bila celo dopoldan skupaj ob 11.30 je moral bit na kosilu tak da sva se imela čas nacartat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.7.2008 21:40:39
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 joj majrim, tega sem se jst bala ... en teden sam popoldne. pa sej jo lahko kasneje pelješ v vrtec, al pa sploh ne. itak ti plačaš. sicer pa sama najbolje veš. drgač pa kadar govoriš o tej svoji službi pa svoji mali, vedno vidim tisti prizor iz zoo pred sabo: ti na klopci pa pihaš balončke tvoja mala pa uživa 100 na uro ... bom še premislila.. ...da jo vidiš sedaj...ko zraven še klepeta ko prava babnca
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.7.2008 21:42:12
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica MAJRIM-jaz sem mojega vedno vozla v vrtec tik pred njihovim kosilom ko sem delala popoldan in sva bila celo dopoldan skupaj ob 11.30 je moral bit na kosilu tak da sva se imela čas nacartat bomo vidli,kako bo to šlo...me že zdaj boli srce,čeprav vem,da njej ne bo hudega
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.7.2008 21:59:53
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: Laubica MAJRIM-jaz sem mojega vedno vozla v vrtec tik pred njihovim kosilom ko sem delala popoldan in sva bila celo dopoldan skupaj ob 11.30 je moral bit na kosilu tak da sva se imela čas nacartat bomo vidli,kako bo to šlo...me že zdaj boli srce,čeprav vem,da njej ne bo hudega zakaj-saj ni nič problemov-samo tam poveš-ta teden pride komaj na kosilo-in je problem rešen
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.7.2008 22:00:48
|
|
|
|
Laubica
|
Majrim-moj ima v službi možnost najem apartmaja v Izoli tak da se če ne prej vidimo pozimi
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.7.2008 22:03:46
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Majrim-moj ima v službi možnost najem apartmaja v Izoli tak da se če ne prej vidimo pozimi iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...bom pa še jaz takrat vzela dopust ...ampak upam,da se kej prej srečamo...sej bi lahko naredili kak sestanek v septembru ...kaj pravite punce??
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.7.2008 22:54:33
|
|
|
|
neli99
|
srečanje, jupi sam tokrat pa tut korošice, jst bi jih rada spoznala, pa dolenjska pa tale naša selška tut
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 7:12:01
|
|
|
|
lumpa6
|
ojla pa da se malo javim, mi smo prispeli domov v torek, sedaj operem perilo in oddam klaudijo na avtobus, gre malo z otroki na dopust, pol jo pa mahnem nazaj na morje včeraj je bila pa stara že 12 let , joj kako leta bežijo žiga pa se je pozdravil , nima več bronhitisa, mu paše morje pa dva zobka že ima 1 je dobiu v ponedeljek 23.6. drugega pa v sredo25.6.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 8:31:22
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim ...sej bi lahko naredili kak sestanek v septembru ...kaj pravite punce?? Odlična ideja mi2 z Alino sva takoj za Majrim drži se v službici - jaz probam kar na nek način preklopit in se skoncentrirat na delo - težko, ko sam a pomaga pa pomaga.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?