|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
3.7.2008 9:04:01   
Saška Lacko
Ker smo malo starejše mamice bolj zrele in bolj osveščene me zanima katero naravno kozmetiko uporabljate za svoje otročičke?
Jaz uporabljam AVALON naturkosmetik ima BDIH certifikat.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
3.7.2008 10:47:44   
Laubica
Jaz ne uporabljam nobene kozmetike ima samo hladilno mazilo ki mu p. predpiše
TUDI JAZ SEM ZA SREČANJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Saška Lacko)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
3.7.2008 11:12:13   
mateyka
na švedskem odsvetujejo vso nepotrebno "kozmetiko" (beri ni potrebno, če ni vnetja, suhe kože itd) user posted image

jaz sem tud za kako srečanje user posted image samo september je tako daleč in nimam pojma kaj se bo z nami takrat dogajal.. user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 3.7.2008 11:13:22 >

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
3.7.2008 12:07:16   
makala
Jupiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srečanje.
Lana pa je včeraj prvič v posteljici vstala, vse kar je blo not je ven zmetala, mislm postelnino.Pa še baby fon je odtrgala iz stranuce, k smo ga mel prlepljenga. Živ razbojnik. mi pa namesto, da bi bli hudi, se ji pa smejimo. Če se ji pa tku dobr zdi. Ja pa sej bo še čas za kreganje.
Mi tud ne uporabljamo nobene kozmetike, razen hladilno mazilo po potrebi.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
3.7.2008 14:51:53   
Laubica
Makala-mene je pa prav strah ko bo vsal v postlici da se mi ven ne prekucneuser posted image
JOJ mi ta oranžna nič ne paše tako seva-mislim rr barva

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
3.7.2008 15:10:41   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

user posted image user posted image user posted image srečanje, jupi user posted image user posted image user posted image

sam tokrat pa tut korošice, jst bi jih rada spoznala, pa dolenjska pa tale naša selška tut user posted image

Ja, se podpišem pod tole....

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
3.7.2008 15:14:24   
viator
Kozmetika - v bistvu tako kot ostale, čim manj...hladilno pri previjanju...aja pa zdej poleti od Eucerina kremo za sončenje, kadar je treba - sej ne da jo sončim, da ne bo nesporazumauser posted image user posted image user posted image .

Laubica - meni tale oranžna tud ne sede najboljše..čeprav je to moja najljubša barva drugače.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
3.7.2008 15:18:41   
viator
Haha vstajanjeuser posted image ...neki časa sem se mal pritoževala, ker je bila naša punca tud bolj vrtni palček (kot pravi KT), zdej pa mamouser posted image ...v zadnjih 3 tednih se zadeva drastično spremenila...začela se je ful hitro plazit, vstaja v vozičku v fliperju, ob steni...skratka povsod, kamor se lahko mal prime, ko stoji, se neha držat  in je sposobna kakih 15 sekund celo stati samostojno...pa hodi ob opori....posledica je da stalno letam za njo in je tudi za mal ne smem pustiti izpred oči...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
3.7.2008 15:19:24   
neli99
o hudoooooo kere barve user posted image  ... se bom mogla kar mal navadit, čeprav ni slabo user posted image

kera je spraševala za kozmetiko: se tut jst strinjam, čim manj. tudi po izkušnjah.  voda, pa kremce le ko je kaj vneto ali rdeče. v banco sem pa jst ta mali dajala mandljevo olje. glavo sem ji pa do sedaj šamponirala lih ene 3x.

zdej sem se pa na dodi spomnla user posted image  ... so vsi nosil to otroško kozmetiko za darila, sem jo mela zmer več. pol sem pa šla k dodi na kofe, pa sem ji prinesla celo vrečo šamponov.   ... bi prej šla oba v šolo kot pa da vse ponucam. user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
3.7.2008 15:19:32   
viator
Bravo Lanauser posted image user posted image user posted image user posted image - kar tko naprej!!!!

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
3.7.2008 15:20:35   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

na švedskem odsvetujejo vso nepotrebno "kozmetiko" (beri ni potrebno, če ni vnetja, suhe kože itd) user posted image

jaz sem tud za kako srečanje user posted image samo september je tako daleč in nimam pojma kaj se bo z nami takrat dogajal.. user posted image

Mateyka..upam, da bo vse OK in da boš lahko tudi ti prišla. A imaš še obisk (taščo)?

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
3.7.2008 15:24:44   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

ojla

pa da se malo javim, mi smo prispeli domov v torek, sedaj operem perilo in oddam klaudijo na avtobus, gre malo z otroki na dopust, pol jo pa mahnem nazaj na morje

včeraj je bila pa stara že 12 letuser posted image user posted image user posted image user posted image , joj kako leta bežijouser posted image

žiga pa se je pozdraviluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nima več bronhitisa, mu paše morje

pa dva zobka že ima 1 je dobiu v ponedeljek 23.6. drugega pa v sredo25.6.

Lumpa, lepo da si se javila....VSE NAJBOLJŠE KLAVDIJI!!! Ti kar mal zavidam, ko ste tolko na morju..
Za bronhitis je pa morje verjetno res blagodejno...user posted image user posted image user posted image za zobke, pri nas še vedno nič. Da ne bo prej shodilauser posted image user posted image user posted image , preden bo kak zobek .

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
3.7.2008 15:25:12   
viator
user posted image user posted image user posted image user posted image zdej grem pa dol...madonca sem naložila. 

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
3.7.2008 15:46:43   
majrim
ko jaz pridem,pa grešuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
3.7.2008 15:47:37   
majrim

septembra sem rekla,ker zdej so vse po dopustihuser posted image ...ma dej,sej boš tle....bi te rada spoznalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
3.7.2008 15:47:50   
lumpa6
¸kozmetike ne uporabljamo

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
3.7.2008 15:48:31   
lumpa6
jaz sem tudi za srečanje

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
3.7.2008 15:48:49   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

¸kozmetike ne uporabljamo

mi tudi ne....škoda kože..user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
3.7.2008 19:50:17   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

zdej sem se pa na dodi spomnla user posted image  ... so vsi nosil to otroško kozmetiko za darila, sem jo mela zmer več. pol sem pa šla k dodi na kofe, pa sem ji prinesla celo vrečo šamponov.   ... bi prej šla oba v šolo kot pa da vse ponucam. user posted image

Joj....te kozmetike ni nikjer več...pr nas pa gre v promet predvsem kopeli in za tuširat...zmer kupim ta največje pakunge pa še tiste kuj zginejo...no saj je tudi malo morje usranih in umazanih rok,nog,obrazov...zvečer bi blo itak najbolje,da bi vzela kar špohtl in jih obdrsala,da bi sploh vidla ker je ker.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač pa peterica najmlajših že spi,pet se jih pa zunaj še žoga...

Včeraj  nam je namočilo ene dve nakladalke sena...eno smo popgrabili danes...ena tisto kar je ob robovih gozda in v eni mlakuži pa smo še pustili...je blo pa najhuje pol po grabljenju privlečt domov voz...glih pokonc,pa po travniku...mater smo potival k norci...voz in mali dve...blizu 50 kg..pa ves zmatran,prešvican....jao dans bi pa rabla da bi voz imel motor...pol je pa moj prišel naproti in pomagal potiskat proti domu...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dodi -- 3.7.2008 19:53:04 >

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
3.7.2008 21:42:46   
neli99
ojla dodi user posted image  ...

na sej drgač pa nimam nič pametnega povedat.

viator ti vse tako lepo pokomentiraš user posted image user posted image user posted image  
... a ja pa lumpa tvoj žiga je mel 10 mesecev. user posted image user posted image  pa klaudija 12 let user posted image user posted image

user posted image

jutri ma pa natasaom RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... to bom pa jutri pokomentiral user posted image user posted image

pa pol še duška

pa lara

pa dodina fanta Žan in Nace

pa makala

spet cel kup RD user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
3.7.2008 21:48:18   
dodi
O Neli  lepo da si se malo oglasila....kako si kaj?
Nč se ne oglasiš...ti,ti....
Ti tolk fajn zmerej napišeš,da te je tolk lepo brat...bravo...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
4.7.2008 11:31:03   
Laubica
Dannnnnnnnnnnnn-jaz sem že danes iz pohoda po Pohorju in našem gozdu-kje ste pa veuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
4.7.2008 12:45:47   
viator
user posted image user posted image user posted image user posted image Laubica, evo mene iz službe. Tvoja današnja varianta je seveda mnogo boljša, uhh jaz bi tudi.
Nič grem kuhat, pol pa mal ven, če ne bo dežja.
Pozdravček vsem!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
4.7.2008 14:06:48   
mateyka
tašča je ravno šla nazaj na švedsko s farfar-jem, tako da smo spet sami user posted image čakamo očija, ki pride 5. avgusta - komi čakava user posted image
drugače pa - spoznala je dedija in babico, čeprav jih ni vidla 3 mesece. pa sem zadnjič v reviji brala, da majo spomin v tem obdobju dolg 14 dni. blablabla.. tko da očija se bo sigurno spomnila user posted image

viator, KT in tiste, ki ste v bližini (al pa tud ne user posted image ) in mate čas - kavicaaaa? user posted image lahko je ledena
(tale je iz zbilja, sam nima veze) user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.7.2008 20:17:25 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
4.7.2008 15:48:32   
viator

tašča je ravno šla nazaj na švedsko s farfar-jem, tako da smo spet sami user posted image čakamo očija, ki pride 5. avgusta - komi čakava user posted image
drugače pa - spoznala je dedija in babico, čeprav jih ni vidla 3 mesece. pa sem zadnjič v reviji brala, da majo spomin v tem obdobju dolg 14 dni. blablabla.. tko da očija se bo sigurno spomnila user posted image

viator, KT in tiste, ki ste v bližini (al pa tud ne user posted image ) in mate čas - kavicaaaa? user posted image lahko je ledena
(tale je iz zbilja, sam nima veze) user posted image

user posted image

Uhhhh takoj bi eno. Kako lepa fotkauser posted image user posted image . Glede kave...jutri dopoldne bi šlo, naslednji teden pa po 12.00 uri...ko pridem iz službe. KT - kako pa si ti s časom?

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.7.2008 20:18:04 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?