Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 9:04:01
|
|
|
|
Saška Lacko
|
Ker smo malo starejše mamice bolj zrele in bolj osveščene me zanima katero naravno kozmetiko uporabljate za svoje otročičke? Jaz uporabljam AVALON naturkosmetik ima BDIH certifikat.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 10:47:44
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz ne uporabljam nobene kozmetike ima samo hladilno mazilo ki mu p. predpiše TUDI JAZ SEM ZA SREČANJE
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 11:12:13
|
|
|
|
mateyka
|
na švedskem odsvetujejo vso nepotrebno "kozmetiko" (beri ni potrebno, če ni vnetja, suhe kože itd) jaz sem tud za kako srečanje samo september je tako daleč in nimam pojma kaj se bo z nami takrat dogajal..
< Sporočilo je popravil mateyka -- 3.7.2008 11:13:22 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 12:07:16
|
|
|
|
makala
|
Jupiiiiiii srečanje. Lana pa je včeraj prvič v posteljici vstala, vse kar je blo not je ven zmetala, mislm postelnino.Pa še baby fon je odtrgala iz stranuce, k smo ga mel prlepljenga. Živ razbojnik. mi pa namesto, da bi bli hudi, se ji pa smejimo. Če se ji pa tku dobr zdi. Ja pa sej bo še čas za kreganje. Mi tud ne uporabljamo nobene kozmetike, razen hladilno mazilo po potrebi.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 14:51:53
|
|
|
|
Laubica
|
Makala-mene je pa prav strah ko bo vsal v postlici da se mi ven ne prekucne JOJ mi ta oranžna nič ne paše tako seva-mislim rr barva
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 15:10:41
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 srečanje, jupi sam tokrat pa tut korošice, jst bi jih rada spoznala, pa dolenjska pa tale naša selška tut Ja, se podpišem pod tole....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 15:14:24
|
|
|
|
viator
|
Kozmetika - v bistvu tako kot ostale, čim manj...hladilno pri previjanju...aja pa zdej poleti od Eucerina kremo za sončenje, kadar je treba - sej ne da jo sončim, da ne bo nesporazuma . Laubica - meni tale oranžna tud ne sede najboljše..čeprav je to moja najljubša barva drugače.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 15:18:41
|
|
|
|
viator
|
Haha vstajanje ...neki časa sem se mal pritoževala, ker je bila naša punca tud bolj vrtni palček (kot pravi KT), zdej pa mamo ...v zadnjih 3 tednih se zadeva drastično spremenila...začela se je ful hitro plazit, vstaja v vozičku v fliperju, ob steni...skratka povsod, kamor se lahko mal prime, ko stoji, se neha držat in je sposobna kakih 15 sekund celo stati samostojno...pa hodi ob opori....posledica je da stalno letam za njo in je tudi za mal ne smem pustiti izpred oči...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 15:19:24
|
|
|
|
neli99
|
o hudoooooo kere barve ... se bom mogla kar mal navadit, čeprav ni slabo kera je spraševala za kozmetiko: se tut jst strinjam, čim manj. tudi po izkušnjah. voda, pa kremce le ko je kaj vneto ali rdeče. v banco sem pa jst ta mali dajala mandljevo olje. glavo sem ji pa do sedaj šamponirala lih ene 3x. zdej sem se pa na dodi spomnla ... so vsi nosil to otroško kozmetiko za darila, sem jo mela zmer več. pol sem pa šla k dodi na kofe, pa sem ji prinesla celo vrečo šamponov. ... bi prej šla oba v šolo kot pa da vse ponucam.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 15:19:32
|
|
|
|
viator
|
Bravo Lana - kar tko naprej!!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 15:20:35
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka na švedskem odsvetujejo vso nepotrebno "kozmetiko" (beri ni potrebno, če ni vnetja, suhe kože itd) jaz sem tud za kako srečanje samo september je tako daleč in nimam pojma kaj se bo z nami takrat dogajal.. Mateyka..upam, da bo vse OK in da boš lahko tudi ti prišla. A imaš še obisk (taščo)?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 15:24:44
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 ojla pa da se malo javim, mi smo prispeli domov v torek, sedaj operem perilo in oddam klaudijo na avtobus, gre malo z otroki na dopust, pol jo pa mahnem nazaj na morje včeraj je bila pa stara že 12 let , joj kako leta bežijo žiga pa se je pozdravil , nima več bronhitisa, mu paše morje pa dva zobka že ima 1 je dobiu v ponedeljek 23.6. drugega pa v sredo25.6. Lumpa, lepo da si se javila....VSE NAJBOLJŠE KLAVDIJI!!! Ti kar mal zavidam, ko ste tolko na morju.. Za bronhitis je pa morje verjetno res blagodejno... za zobke, pri nas še vedno nič. Da ne bo prej shodila , preden bo kak zobek .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 15:25:12
|
|
|
|
viator
|
zdej grem pa dol...madonca sem naložila.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 15:46:43
|
|
|
|
majrim
|
ko jaz pridem,pa greš
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 15:47:37
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka na švedskem odsvetujejo vso nepotrebno "kozmetiko" (beri ni potrebno, če ni vnetja, suhe kože itd) jaz sem tud za kako srečanje samo september je tako daleč in nimam pojma kaj se bo z nami takrat dogajal.. septembra sem rekla,ker zdej so vse po dopustih ...ma dej,sej boš tle....bi te rada spoznala
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 15:47:50
|
|
|
|
lumpa6
|
¸kozmetike ne uporabljamo
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 15:48:31
|
|
|
|
lumpa6
|
jaz sem tudi za srečanje
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 15:48:49
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 ¸kozmetike ne uporabljamo mi tudi ne....škoda kože..
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 19:50:17
|
|
|
|
dodi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 zdej sem se pa na dodi spomnla ... so vsi nosil to otroško kozmetiko za darila, sem jo mela zmer več. pol sem pa šla k dodi na kofe, pa sem ji prinesla celo vrečo šamponov. ... bi prej šla oba v šolo kot pa da vse ponucam. Joj....te kozmetike ni nikjer več...pr nas pa gre v promet predvsem kopeli in za tuširat...zmer kupim ta največje pakunge pa še tiste kuj zginejo...no saj je tudi malo morje usranih in umazanih rok,nog,obrazov...zvečer bi blo itak najbolje,da bi vzela kar špohtl in jih obdrsala,da bi sploh vidla ker je ker..... Drugač pa peterica najmlajših že spi,pet se jih pa zunaj še žoga... Včeraj nam je namočilo ene dve nakladalke sena...eno smo popgrabili danes...ena tisto kar je ob robovih gozda in v eni mlakuži pa smo še pustili...je blo pa najhuje pol po grabljenju privlečt domov voz...glih pokonc,pa po travniku...mater smo potival k norci...voz in mali dve...blizu 50 kg..pa ves zmatran,prešvican....jao dans bi pa rabla da bi voz imel motor...pol je pa moj prišel naproti in pomagal potiskat proti domu...
< Sporočilo je popravil dodi -- 3.7.2008 19:53:04 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 21:42:46
|
|
|
|
neli99
|
ojla dodi ... na sej drgač pa nimam nič pametnega povedat. viator ti vse tako lepo pokomentiraš ... a ja pa lumpa tvoj žiga je mel 10 mesecev. pa klaudija 12 let jutri ma pa natasaom RD ... to bom pa jutri pokomentiral pa pol še duška pa lara pa dodina fanta Žan in Nace pa makala spet cel kup RD
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 3.7.2008 21:48:18
|
|
|
|
dodi
|
O Neli lepo da si se malo oglasila....kako si kaj? Nč se ne oglasiš...ti,ti.... Ti tolk fajn zmerej napišeš,da te je tolk lepo brat...bravo...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.7.2008 11:31:03
|
|
|
|
Laubica
|
Dannnnnnnnnnnnn-jaz sem že danes iz pohoda po Pohorju in našem gozdu-kje ste pa ve
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.7.2008 12:45:47
|
|
|
|
viator
|
Laubica, evo mene iz službe. Tvoja današnja varianta je seveda mnogo boljša, uhh jaz bi tudi. Nič grem kuhat, pol pa mal ven, če ne bo dežja. Pozdravček vsem!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.7.2008 14:06:48
|
|
|
|
mateyka
|
tašča je ravno šla nazaj na švedsko s farfar-jem, tako da smo spet sami čakamo očija, ki pride 5. avgusta - komi čakava drugače pa - spoznala je dedija in babico, čeprav jih ni vidla 3 mesece. pa sem zadnjič v reviji brala, da majo spomin v tem obdobju dolg 14 dni. blablabla.. tko da očija se bo sigurno spomnila viator, KT in tiste, ki ste v bližini (al pa tud ne ) in mate čas - kavicaaaa? lahko je ledena (tale je iz zbilja, sam nima veze)
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.7.2008 20:17:25 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.7.2008 15:48:32
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka tašča je ravno šla nazaj na švedsko s farfar-jem, tako da smo spet sami čakamo očija, ki pride 5. avgusta - komi čakava drugače pa - spoznala je dedija in babico, čeprav jih ni vidla 3 mesece. pa sem zadnjič v reviji brala, da majo spomin v tem obdobju dolg 14 dni. blablabla.. tko da očija se bo sigurno spomnila viator, KT in tiste, ki ste v bližini (al pa tud ne ) in mate čas - kavicaaaa? lahko je ledena (tale je iz zbilja, sam nima veze) Uhhhh takoj bi eno. Kako lepa fotka . Glede kave...jutri dopoldne bi šlo, naslednji teden pa po 12.00 uri...ko pridem iz službe. KT - kako pa si ti s časom?
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.7.2008 20:18:04 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?