asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma thaiss: crocsi so . Razmišljam, da bi jih dala Emi za v vrtec namesto copat, ker te si zna lepo sama obuti in sezuti ... pa ne drsijo, če se polije ali polula jih samo splakneš in so spet uporabni .... res so fajn . A res se ne zuvajo Ne vem no, Nastia sicer jih ima, ampak če malo več teče z njimi so hitro vse drugje kot na nogah ne. No, res pa da nima "pravih" Crocsov. Tarin pa je daleč navdušena nad njimi. Čim uspe Nastii ne imet na nogi si jih takoj prisvoji. Tako, da jih je tudi ona imela naročena, ker jih je moja sestra naročila na tistem štantu pri Supernovi, ampak nikoli jih ni dobila. Itak, da jaz ne bi dala 30€ zanj tako, da sem rekla, da bomo počakale Udine bomo mogoče kaj ceneje dobile. Danes bom šla tam mimo z njo in ji jih bom prav probala. Kje ste kaj ostale. Majrim se vsaj kaj javi, ampak ker nima s kom klepetat gre tudi hitro dol Ciao Majrim. Ste se kopali včeraj. Kako je Neža? Mela, se pripravljaš na dopust? Nimaš časa niti pokukat gor. No, razen v službi si vzameš kakšno minutko. IZVIRNO SPOROČILO: melaverde asso, una vrata od massa štekajo...zadnjič so stisnila mojo nečakinjo !!! Kako so jo stisnila. A ko so se zapirala? Hvala bogu ni bilo z nobeno nič, ampak... ko sem to moji mami omenila, je bila že pripravljena, da jim bo šla ene dve rečt, da naj malo poskrbijo in naredijo kaj na tistih vratih. Po mojem bo že danes tam. Navt, Neži, zdej bo šele pestro. In en koš za Aljošo, da bo čimprej šlo vse mimo. Helena, kje si pa ti. Se tudi bolj a hitrco zadnje čase javljaš. Aja, uživaš na morju Jaz danes ne grem, ker sem pozabila, da imam s Tarin posvetovalnico. In je glih takšna ura, da bom raje doma, jo dala malo prej spat, ker jo bom itak zbudila doooostii prej. Joj, bo sitna. Nena26, kje se pa ti skrivaš. Zrak ci sei? Itak ti pokukaš le vsake toliko. Smo te navajene, da te doooolgo ni, pa potem kar naenkrat večkrat. Kako je Panika pred službo Boš vidla, da bo. Pa itak tebi bo šlo hitro. Dvakrat se boš obrnila in boš že doma. Boš imela mogoče v službi malo več časa za RR Pozdravček tudi ostalim, javte se kaj. Ciao Cuma te vidim