|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska - 2.del
4.7.2008 7:53:30   
asso
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cuma

thaiss: crocsi so user posted image . Razmišljam, da bi jih dala Emi za v vrtec namesto copat, ker te si zna lepo sama obuti in sezuti ... pa ne drsijo, če se polije ali polula jih samo splakneš in so spet uporabni .... res so fajn user posted image .

A res se ne zuvajouser posted image  Ne vem no, Nastia sicer jih ima, ampak če malo več teče z njimi so hitro vse drugje kot na nogah ne. No, res pa da nima "pravih" Crocsov. Tarin pa je daleč navdušena nad njimi. Čim uspe Nastii ne imet na nogi si jih takoj prisvoji. Tako, da jih je tudi ona imela naročena, ker jih je moja sestra naročila na tistem štantu pri Supernovi, ampak nikoli jih ni dobila. Itak, da jaz ne bi dala 30€ zanj tako, da sem rekla, da bomo počakale Udine bomo mogoče kaj ceneje dobile.
Danes bom šla tam mimo z njo in ji jih bom prav probala.

Kje ste kaj ostale. Majrim se vsaj kaj javi, ampak ker nima s kom klepetat gre tudi hitro doluser posted image  Ciao Majrim. Ste se kopali včeraj. Kako je Neža?

Mela, se pripravljaš na dopust? Nimaš časa niti pokukat gor. No, razen v službi si vzameš kakšno minutko.
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
asso, una vrata od massa štekajo...zadnjič so stisnila mojo nečakinjo !!!

Kako so jo stisnila. A ko so se zapirala? Hvala bogu ni bilo z nobeno nič, ampak... ko sem to moji mami omenila, je bila že pripravljena, da jim bo šla ene dve rečt, da naj malo poskrbijo in naredijo kaj na tistih vratih. Po mojem bo že danes tam.

Navt, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Neži, zdej bo šele pestro. In en koš user posted image  za Aljošo, da bo čimprej šlo vse mimo.

Helena, kje si pa ti. Se tudi bolj a hitrco zadnje čase javljaš. Aja, uživaš na morjuuser posted image
Jaz danes ne grem, ker sem pozabila, da imam s Tarin posvetovalnico. In je glih takšna ura, da bom raje doma, jo dala malo prej spat, ker jo bom itak zbudila doooostii prej. Joj, bo sitna.

Nena26, kje se pa ti skrivaš.

Zrak ci sei? Itak ti pokukaš le vsake toliko. Smo te navajene, da te doooolgo ni, pa potem kar naenkrat večkrat. Kako jeuser posted image  Panika pred službouser posted image  Boš vidla, da bo. Pa itak tebi bo šlo hitro. Dvakrat se boš obrnila in boš že doma. Boš imela mogoče v službi malo več časa za RRuser posted image

Pozdravček tudi ostalim, javte se kaj.

Ciao Cuma te vidimuser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
4.7.2008 7:55:20   
melaverde
jutroooo

čeprav mi je oranžna všeč, me malo moti ta podlaga... user posted image
ampak je poletje, morajo dodat malo žive barve... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

mela....alora boste pili na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

questa veramente non l'ho capita....se ne barvam brezveze user posted image
ma kaj bomo pili, da ne bomo kakali ?!

thaiss, si me zmedla s čevlji !! ma crocsi niso čevlji, so papuče... user posted image  ma zakaj si jih mogla naročit??? kaj v sparu tista punca jih nima ???? se mi zdi da je ful založena...

helenav, ma dobra si veš !! meni se ne bi dalo sami na plažo...že včeraj sem bila s sestro in mamo po supernovi in sta me vročina ter Val za rokico uničila!! user posted image

ma kaj tudi vaši otroci ful spijo??? Val spi od 10h-13h in od 16-18h user posted image , zraven pa samo pije...mi ne je nič razen sadja in kakšnega jogurta user posted image

Bravo Neža za prve korake !!! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
4.7.2008 8:00:48   
melaverde
asso, ma je hodila tam naokoli in zgleda da je niso zaznala (Ema ima leto in pol) sej veš da ponavadi niti ne vidiš kako se je zgodilo user posted image
ampak kako imajo lahko taka vrata, notri je 40 stopinj ker je klima prešvoh če se vrata skozi odpirajo....user posted image  pol pride ena kot jaz, ki skoraj padem potleh....

ma za dopust nimam še nič pripravljeno...se še vse suši, pol morem zlikat...včasih sem imela več dela s hrano ampak baje, da so letos ful strogi in neseš lahko s seboj za en dan user posted image user posted image

zrak, mi posodiš pojstlo???? kdaj lahko pridem mimo?????????? vem, da mi sploh nisi rekla da ja.... user posted image user posted image

Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
4.7.2008 8:05:38   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

ma kaj tudi vaši otroci ful spijo??? Val spi od 10h-13h in od 16-18h user posted image , zraven pa samo pije...mi ne je nič razen sadja in kakšnega jogurta user posted image

Moji sta kot dve polhici v zimskem spanjuuser posted image  Zjutraj bi itak spali do kakšne 10. če jih ne bi zbudila in popoldne tudi spita tam od 13,30 (na pojstlo gresta nekaj do ene) do 16-ih oziroma tudi več če ju pustim.
Glede hrane pa tudi jima paše bolj takšno lahko. Tako, da mi imamo angurio vsak dan na jedilniku, kakšen jogurt in za kosilo kakšno meso na žaru, ribo na žaru... res takšno lahko, ker ostalo niti jima ne gre. V tej vročini še dobro, da kaj spravita vase.

Nastii pa v tej vročini zvečer niti mleko ne paše. Oziroma miščjanca sadja in potem flašo in še kaj mleka ji naredi slabo. Tako, da mi je že dva večera (sicer ne zapored) vse zbruhala. In jaz sem zelo vesela, da moram ob 21.30 vse pucat. Še dobro, da je šla dol iz postelje in meni povedat, da ji slabo, da mi ni bilo potrebno še posteljnine menjavat. Mislim, da zdej do konc poletja ji zvečer ne dam več kot en deci mleka, pa naj tuli do jutra.

IZVIRNO SPOROČILO: helenav
Majrim sem končno dala v uporabo spet orbitrekuser posted image user posted image ..pol sem pa zakinkala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz bi mogla tudi kakšen telovadni pripomoček vrčt ven, ampak v tej vročini mi ne gre in ne gre...

Neposredna povezava do sporočila: 3854
4.7.2008 9:27:05   
zrak
superman prihaja.... začutila sem klic v sili in eko mi..

mela, valda... PRIDI KADAR HOČEŠ, samo javi 5 min prej, da jo spraznim, ker je polna igrač.

Služba... ful me daje panika.. zjutraj mi gre prav na jok, ker ne bom videla tega zaspanega obrazka... in ko si učke menca, ker ga svetloba zmoti.user posted image user posted image user posted image ... jooooojjjj  in pol ko mu dam šalco mleka in mu rečem naj sam pije, se začne ful smejat od sreče, da ki lahko on to naredi sam... itak da vse polije..

Meni je pa všeč da oranžna barva...

Majrim, oprosti nisem brala za nazaj , ampak samo vidla bravo neža za prve korake.. a je prv shodla??? Ker mi še vedno se spustimo.. naredimo par korakov in pol hopla na kolena ali pa samo roke na tla in gre naprej...

Imamo pa modrico na riti... bogi... smo se igrali v bazenu in se je na polno usedu na en avtek z nago ritjo... tako je začel jokat, da sem mislila da je padu na jajčka... bogi,,, drugi dan smo vidli da je bila na riti črnica.. no danes je črno rumeno..

Thaiss nič mi ne odg.na sms... Kaj ti prinesem???

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
4.7.2008 9:35:33   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Majrim, oprosti nisem brala za nazaj , ampak samo vidla bravo neža za prve korake..

Neža od NAVT user posted image

Tudi Tarin se je udarla v ritko in full jokala, saj tam full boli... ampak ne na igračke, na kahlouser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
4.7.2008 12:48:32   
cuma
En hiter pozdrav ... ker moram kuhat

helena: kam gre Klara v vrtec?

asso: dobro opravita pri P user posted image !

mela:  danes sem bila v hoferju in sem dobila ful lušne bodije na snoopyja... sem se spomnila na tebe, ki si delala reklamo zanje in sem res zadovoljna z njimi. Zdaj sem že 3. kupila tam in so prav super. user posted image

zrak: verjamem, da ti je težko ... meni po skoraj treh letih sicer kar paše it malo med nove ljudi, počet kaj drugega ... a ko spomnim na moja dva čmrlja ... mi je hudo. Sploh za Tinkaro user posted image .  Se pa vsak dan prepričujem, da se bosta imeli obe lepo v vrtcu ... upam, da res.

Šibam kuhat ...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
4.7.2008 13:21:27   
helenav
ojlaaaaa

tudi pri nas nekaj novega....Klara gre skoraj na kolena..pri tem ji jaz še malo pomagam...pol je pa na kolenih full časa in zgleda da razmišlja , kako it naprej..se gunca in gunca..še od včeraj, je od tega položaja obnemogla in se vrgla na trebušček od danes, pa se iz tega položaja sama posedeuser posted image user posted image user posted image user posted image ..oleeeeee..sem vesela..toliko vaje in telovadbe, je  končno poplačano...

mela..meni paše it sama....itak je Klara ful pridna...smo že ob 8h na plaži in pojemo, potem pa gremo čofotat..ko pridemo ven, se še malo pocartamo..pol pa kinkada enih 45 minut in jaz berem, se sončim..skratka..uživam-še dokler lahko.
Danes je bila moja mama zraven in sem šla tudi plavat do podbelvederja...super mi je....malček pogrešam kavice in klepe..ampak v tej vročini mi senčka na plaži in osvežitev v morju več pomenijo...

asso pa sej se tu dostikrat..samo kaj ko, kot je rekla Majrim...ko pridem gor..ponavadi ne trofnem nobene in pol nimam časa..pa tudi se mi ne da..čakat, da kakšna pride in stiskat uni F5user posted image user posted image

cuma Klara naj bi bila zgoraj..ampak baje, da ni še zdefinirano kje bodo otroci, vse dokler se ne bodo formirale skupine...Dej mi povej..kaj boš delala...itd..magari na ZS, če tukaj ne želiš...

Klara spi in sedaj morem pospravit kosilo...

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
4.7.2008 20:27:44   
asso
Ku, ku je katera tuuser posted image

Da nas poberem s konca strani.

Mela uživajte na dopustu, pozabi na vse in posveti se tvojima fantomauser posted image

Jaz bom pa jutri uživala v špendavanjuuser posted image user posted image

Moji trije so vsi v kopalnici, vsak na svojem koncu. Punci v banji tati pa pod tušem. Jaz pa sem že opravila svoje.

Danes smo v posvetovalnici uspešno opravili. No, ne glih uspešno, ker seveda ni hotela kaj dosti sodelovat in pokazat katera je muca, katero je kuža ali ptiček... no, drugo pa je vse. Na začetku se je sramovala, ampak potem pa se bi kar igrala. In najbolj zanimivo je bilo, ko so ji dali pik ni mrdnila niti za milimeter, še sestra ni mogla verjet. Na koncu pa, ker je bila tako pridna jo je setra Ester celo požigosala (vidla je že prej na polici žige in težila po njih). Največje navdušenje pa je bilo ko smo prišli domov in jo je Nastia pregledala, vse žige in kje je dobila pik...
Sestra mi je celo sfalila kilažo. Rekla je 10,4 kg. Se mi je zdelo čundo, pa pač... malo prej pa jo zvagam in seveda ima 9,4 kg. Zdej smo do šole fertik s cepljenji in naslednji sistematski pri 3 letih. Upam, da bomo res do takrat čimveč stran od doktorjev.

Evo, zdej pa grem odpravit obe za spat, ker itak sta čez dan spali zeloooooo malo zaradi sistematskega.

Lahko nočko

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
4.7.2008 21:14:35   
thaiss
Čer, itak ni nobene.....

thaiss, si me zmedla s čevlji !! ma crocsi niso čevlji, so papuče... user posted image  ma zakaj si jih mogla naročit??? kaj v sparu tista punca jih nima ???? se mi zdi da je ful založena...
okej,okej, pa naj bojo papučeuser posted image
V SN je imela samo roza, in tanova pošiljka prihaja že sto let. Sem naročila te (pri nas jih še nimajo), pa še cena super

user posted image

Matia spi od 20.30 - 7h , od 11.45 - 14h in zadnje dneve še okoli 17.30 mrkne za ene pol urce.Verjetno ga ta vročina tako zmatra, še ponoči spi ko bubucauser posted image
s hrano pa ni problema..poje vse kar je na menujuuser posted image

Thaiss nič mi ne odg.na sms... Kaj ti prinesem???
ooppssss sem pozablauser posted image  Se bomo zmenle da se dobimo en dan!!!!

body iz hoferja- te od Snoopya sem mu že lani kupla, zdej pa sem večje za jesen, ker za poletje jih ima dovolj

bravo Klara za napredekuser posted image  user posted image  user posted image  Do vrtca boš sigurna še po vseh štirih naokoli laufalauser posted image

Jaz bom pa jutri uživala v špendavanjuuser posted image user posted image
sem kontenta zate, mi bomo verjetno tudi kej do Trsta skočli. Pa spomni se name in na robčkeuser posted image  Hvala

Ma res je drobižek tvoja Tarin, Matia ima že skori 11 kguser posted image

Melaverde želim vam polno sončka, uživajte!!!!

austen kaj se nič več ne javiš?????????????

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.7.2008 20:15:41 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 3860
4.7.2008 21:15:25   
thaiss
ups kašna velika slika... ne znam popravit...moderator na pomoč!!!!!!!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
4.7.2008 22:27:00   
cuma
Še par slikic od nas user posted image

Po kosilu paše malo poležavati s knjigo user posted image
user posted image

Ema na rumenem stolu user posted image

user posted image

Zdaj pa grem spat ... vam kej napišem jutri ...
Lahko noč user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
5.7.2008 7:21:26   
asso
Dobro jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

kaj v sparu tista punca jih nima ???? se mi zdi da je ful založena...
okej,okej, pa naj bojo papučeuser posted image
V SN je imela samo roza, in tanova pošiljka prihaja že sto let. Sem naročila te (pri nas jih še nimajo), pa še cena super

Thaiss full so dobri tej. Ma kaj Matia ima tako veliko nogo, 24/25? In koliko časa jih boš čakala, sej si prav te iz HongKonga naročila, ali kje drugje? Ko sem vidla ceno in kakšni so sem malo več pogledala, da jih bi naročila, ampak iz HongKonga? In kako je s carino? Pa majhnih številk nisem zasledila... sem samo v tej trgovini pogledala, ki si predložila.

Nič, jaz bom danes v Udinah pogledala, če imajo kaj pametnega, če ne bom ali po Ebayu iskala ali šla v SN. Oziroma bo sestra šla, ker ona častiuser posted image

Lep dan želim vsem, zdej pa odpotujem proti...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
5.7.2008 7:44:18   
tejčica
Jutro! Me še poznate?user posted image

Pri nas je glavna novica ta, da so vsi izpiti uspešno za mano in imam sedaj do oktobra počitnice. Kar čudno se tole sliši. Pol tolkih letih pavze od šole imam sedaj spet počitnice.user posted image

Maledva sta oba super. Taja že odšteva dneve v vrtcu. Še dva tedna (toliko da še rojstni dan praznuje tudi tam), potem pa ostane doma do septembra, ko začne s šolo. Mene kar zvija tale njena šola.user posted image Ma kdaj so minila ta leta???

Vid nam pa kravžlja živčke z njegovim spanjem oz. nespanjem ponoči. Vsako noč se zbudi med polnočjo in eno in potem se vsaj dve uri matramo da zaspi nazaj. Od noči mi ostane torej zelo malo in sem zjutraj čist aut.

Sedaj počasi šibamo zbudit otroke, ker gremo v Lj na dva rojstna dneva. Prej gremo pa še mal okrog pohajat.

Jutri nam pa mogoče rata priti do plaže. Se letos sploh še nismo namakali.user posted image  Ma ko slišim kakšna gužva je in še voda da je nekaj ful svinjska, me kar mine.

Pa pa!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
5.7.2008 8:09:45   
thaiss
Jutro

cuma- lepe fotke

IZVIRNO SPOROČILO: asso

Thaiss full so dobri tej. Ma kaj Matia ima tako veliko nogo, 24/25? In koliko časa jih boš čakala, sej si prav te iz HongKonga naročila, ali kje drugje? Ko sem vidla ceno in kakšni so sem malo več pogledala, da jih bi naročila, ampak iz HongKonga? In kako je s carino? Pa majhnih številk nisem zasledila... sem samo v tej trgovini pogledala, ki si predložila.

sem mu naročila št 23/24, pridejo pa iz Nemčije v roku 8-14 ni

o tejčica, pridna da se vsake tolko spomniš na nasuser posted image  Bravo za izpite

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
5.7.2008 19:01:12   
n€na
ojla,

evo mene po dolgem času, bi se oglasila večkrat, ampak je Zala postala tako nagajiva. Pospravi vse predale, omare oz. vse kar ji je na poti in kar lahko doseže. Zdaj hodi že tako lepo, da moram ves čas tekati za njo, da mi slučajno česa ne ušpičiuser posted image danes sem bila tudi eno urco zjutraj na plaži, sem nesla malo v vodo in ji ni bila preveč  všeč, mogoče ji je pa bila mrzlauser posted image

cuma- lepe slikice

tejčica - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpite

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
5.7.2008 19:06:35   
n€na
tudi pri nas nekaj novega....Klara gre skoraj na kolena..pri tem ji jaz še malo pomagam...pol je pa na kolenih full časa in zgleda da razmišlja , kako it naprej..se gunca in gunca..še od včeraj, je od tega položaja obnemogla in se vrgla na

user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
6.7.2008 11:47:07   
asso
Ojli,

ste vse na plaži? Mi se pripravljamo na kosilo k mami. Borovničeva pita se že peče, včerajšnja nakupljena roba se že pere, še otroke v banjo in gremo.

Včeraj sem zapravila en kup dnarja, ampak tudi dosti nakupila. Sebi sem par oblekic, krilco... za otroke sem par oblekic, kompletkov kratkih klač in majč, klobučke. Obema sandalčke od Iane oz. Primigi, ki delajo za Iano in vsake so bile 7,5€user posted image user posted image user posted image  Za Nastio je sestra kupila Crocse za 20€, za Tarin bo pri nas... za dragega sem poletne konetjere, kopalke... tako, da moram it še v Trst pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem pogledat, če se mi v peči ne pali... uživajte.

Lepo Thaiss za Crocse. Mi boš povedala, če bo res tako hitro. Robčke sem ti kupila tako, da se slišimo za predajo...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
6.7.2008 21:18:22   
zrak
ciao vsem... kaj se me še spomnete??????
JUTRI GREM DELATuser posted image user posted image user posted image ... saj ne vem, če dojemam, da je to res..

Klara čestitke za napredke...

Asso uživaj dopust..

Majrim kje pa si ti?? A delaš popoldan???

Thaiss kako je zdaj Matia ki spi v vrtcu??

Zgleda da se moramo kaj dobit, ker tukaj ne utegnemo več pisat..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
6.7.2008 21:26:48   
thaiss
Zrak user posted image user posted image user posted image  naj ti jutrišnji delovni dan čimprej mine!!!
Matia je zdej v vrtcu od 7.30 - 14h, po kosilu spi 2 urci...malo me je strah kako bo naslednje tedne. ker sta obe njegovi na dopustuuser posted image  Ma bo že!!!!
Kako Enei??? Bo z nonoti od jutri dalje????
En dan ta teden pridemo mimo, se bomo še prej zmenle!!!

asso - hvala, se bomo zmenle za predajo!!!
Mi smo bli tudi včeraj v šopingu, jaz sem se kr oblekla, Matia pa je dobil cunje in čevlje za jesen

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
6.7.2008 21:27:59   
majrim
evo mene...user posted image ...se ne oglasim,ker nisem ravno od volje in pol samo še koga zamorim....zdej sem prišla,ker me  pol verjetno ne bo cel teden gor user posted image ...bom umrla brez računalnika..user posted image  in brez mojega piščančkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zrakkkkkk...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je za jutri...pa saj boš samo po 4 ure...to gre kot bi migniluser posted image ...boš vidla....žal ne bom na tekočem ...user posted image
...sem bla zjutraj ta teden,pa sem pop hodla na plažouser posted image ...zvečer pa se nisem vidla ven iz dela,tako,da ne utegnem niti semuser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
6.7.2008 21:28:59   
majrim
ma kako vam uspe vsem hoditv šoping????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
6.7.2008 21:29:03   
thaiss
majrim ne bit slabe volje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
6.7.2008 21:29:53   
majrim
ma ne morem bit dobre...res neuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
6.7.2008 21:32:38   
thaiss
ma zaradi službe al je kej druzga????????

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Pri odnosu s partnerjem mi je pomembno

ljubezen (59%)

seks (7%)

materialne dobrine (3%)

komunikacija (29%)

ostalo (3%)

Število vseh glasov: 379

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!