|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska - 2.del
1.7.2008 20:58:47   
cuma
Čeeeer user posted image

Ne boste verjele ... ma punci že spita user posted image ! Zgodaj vstajata in hodita pozno spat ... to ne gre ... torej od danes naprej 20.30 je že noč. Upam, da bo šlo ... sicer pa se jima bo v vrtcu itak spremenil ritem.

helenav user posted image  ben tornata!!! Ma ke lepo je dol ... in Klara je pravi cukerček user posted image

melaverde:  nimam pojma za plenice ... moji dve sta nagici ... Sicer sem imela namen kupiti Emi kopalke (samo spodnji del), pa sem prišl v okaidi in imajo že vse jesensko in zimsko user posted image user posted image  .... Upam, da bo z Valom vse ok ... čeprav ne vem zakaj se gre.... Moja Tinka bo tudi še morala na kontrolo v Valdoltro ko shodi ... ima namreč že od rojstva malo zavito ritno gubico in sem se ustrašila, da ni kaka oblika SB ... pa so rekli pri 3. mesecih, da se bo videlo, ko shodi oz. da bo prišla na vrsto za slikanje šele tam enkrat pri 2 letih user posted image user posted image  ... zaenkrat ji nič ne fali, speriamo bene ...

nena: fajn, da si na 4 ure ... taki dnevi pa so sploh fajn ... user posted image  

asso:  Jaz si tudi ne upam kupovati za naslednjo sezono .. Za Emo še mogoče, za Tinkaro pa res ne ... Pri 9m ji je točna št.86 ... v okaidiju to recimo pomeni za  2leti ... še malo, pa bom kupovala dvojne enako velike cotice.

nektarina: Pri nas pa avti niso in ... vsaj pravi ne. Ema se jih boji user posted image , še posebej "motonjev -motorjev", Tinkaro pa ne brigajo 5% .... ima rajši kako orodje ... user posted image

thaisss: ala šu, javi se kej!

Bo treba nekaj jest .... user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
1.7.2008 21:16:04   
asso
Evo zdej, ko sem hotela ugasnit računalnik pa mi odpira. Zadnje cajte me non stop neki zeza. Odpre mi še, ampak ko hočem odgovorit mi okno za odgovor odpira pol ure tako, da me mine volja...

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

je pa tuga po Izoli....se kopam sama, ker ostalim ni do tega...I je predaleč san simon, S pa ima premalo pupico in ji je trenutno plaža brezveze...tako, da...čmrkkk

Si mogla meni rečtuser posted image  Sem rekla, da bom hodila s puncama zjutraj se kopat, ampak potem dokler se odpravimo in zjutraj je doma lepa senca tako, da se mi skoraj ne da odpravit od doma. Mogoče ju3 gremo, ampak verjetno v Koper, ker potem grem direktno za 12 k doktorci z Nastio za neko alergijo.
Še dobro, da poleti posvetovalnica dela zjutraj. Jaz že dva dni klicarim in mi pravijo, da dela popoldne na koncu pa me naroči v petek za 14.45user posted image

Cuma, sej sem rekla, da kupujem za ta večjo za naprej. Ko sta imeli eno leto niti jaz nisem upala, ker nisem vedla kako bosta rastli, ampak zdej pa ja. Sej na leto zrasteta za eno številko, če pa bi za več pa itak za Nastio načeloma ponuca vse Tarin tako, da...

Glede kopalnih pleničk. Pri Nastii res jih nisem rabila, ker ni kakala v plenice, ampak pri Tarin jo imam za vsak slučaj, ker se bojim, da bi kakšen drekec splaval, čeprav zadnje dva dni moram potrkat, ampak kar vpraša ko ima za kakat... upam, da bo tako še naprej in da ji bom to poletje odstranila plenico.

Thaiss tebe pa še vedno niuser posted image

Grem še večerjo naredit (jajca s čebulouser posted image ) in spat.
Med tem še Nastii grozim, naj spi, drugače ne bo tega, in onega in tretjega... ampak ne pomaga kaj dosti.

lahko noč

< Sporočilo je popravil asso -- 1.7.2008 21:17:48 >

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
1.7.2008 21:22:13   
thaiss
ojli, evo meneuser posted image

Helenav dobrodošla nazaj, po slikicah sodeč ste res uživaliuser posted image user posted image user posted image

asso se proporočam za robčke!!!

...pridem nazaj......

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
1.7.2008 21:30:12   
majrim
user posted image user posted image user posted image komaj pride,pa že zgineuser posted image user posted image user posted image
mela...kdaj bi rabla??...mi gremo v petek gor prespat tako,da ni problem...samo povej,kdaj ti odgovarja,pa dobišuser posted image ...držim besedouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
1.7.2008 21:56:35   
cuma
Sej sem vedla, da sem se prehitro pohvalila .... je Tinka zdej 45 minut kričala user posted image  ... ker ni nič zaleglo sem ji dala svečko ... upam ,da jo samo zobki matrajo user posted image . Ema se na srečo ni zbudila, ker bi dve sireni sama težko folgala ...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
1.7.2008 21:58:15   
majrim
in se je umirila po svečki???user posted image ...naši nič ne pomagauser posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
1.7.2008 22:01:42   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

in se je umirila po svečki???user posted image ...naši nič ne pomagauser posted image

Ma ja, se je, samo je trajalo 20 minut, da je primlo in zdaj spi revše. Na srečo nam kar pomagajo te svečke, Calpola pa ji ne spravim v promet, ga pljune ven v momentu ... tako da uporabljamo svečke.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
1.7.2008 22:09:57   
thaiss
sem nazaj...je rabu user posted image  PC

...aktualna debata -->>kopalke - za v morje mu dam navadne kopalke, za šetkanje po plaži pa ima kopalno pleničko. Meni (ampak to je samo moje mnenje) ni všeč da je otrok nag, ne obsojam pa vas ki jih imate, tako da brez zamereuser posted image

cuma upam da bo Tinka po svečki dobro spala.

majrim jaz bi kako fotkouser posted image

aja, služba - zaenkrat sem full zadovoljna, z naslednjim tednom ostanem sama,gre moja šefica na dopust, pa direktorji tudi, tako da bo dolgcajt, nič dela....

< Sporočilo je popravil thaiss -- 1.7.2008 22:12:23 >

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
1.7.2008 22:33:44   
thaiss
v vednost....user posted image

http://obala.net/novice/news.php?id=19376

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
2.7.2008 6:39:40   
asso
Dobro jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
asso se proporočam za robčke!!!

Zmenjenouser posted image

Helena a si imela preveč dela s pospravljanjem robe z dopusta ker te včeraj več ni bilo gor.

Grem spit user posted image  in potem pod tuš, pa verjetno na morje z obema, če me katera ne bo fajn razjezila.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
2.7.2008 14:02:43   
asso
Ojla,

nobene nikjeruser posted image

Mi smo iz morja in zdravnika. Najprej smo šle vse tri v Koper na plažo in potem z Nastio k doktorci, Tarin pa je tačas čuvala moja mama.
Dr. nam je dala napotnico za dermatologa. Zdej pa mi povejte h kateremu pridem najprej na vrsto (ZD Koper ali Izola oz. Bolnica Izola)user posted image  Tista, ki ima kaj izkušenj naj mi pove.

Dr. pravi, da se je pogovarjala z Dr. Deisinger in ta druga pravi, da je to kontaktni dermatitis, moja pa pravi, da ni, glede na to da ne pomaga nobena od krem, ki jih predpišejo. In upa, da bom prišla prej na vrsto kot bo izginilouser posted image
Bomo vidli.

Med tem pa ko je mama čuvala Tarin sta šle v Mass in si je Tarin stisnila rokico v drsna vrata (tam vmes, kjer je ena nepremična stena in potem se zadi zdrsnejo drsna vrata). Najprej se vrata niso hotela odpret in je ona baje držala gor rokico in so se naenkrat odprla in je potegnilo not rokico... več od tega ne vem  ker nisem bila zraven. Tako, da pazite na tista vrata. No, za enkrat ne zgleda nič hujšega le malo otečeno je in premika normalno tako, da mislim, da ne bo nič, le malo črno bo imela. Moja mama pa je verjetno še vedno prestrašena.
In to ni bilo dovolj. Potem gremo vse 4 neki pogledat v Rogaško in se Nastia speče na tiste reflektorčke, ki jih imajo za osvetljevat policeuser posted image user posted image user posted image    in spet jok in obe seveda, da k meni... tako, da sem se samo še domov pobrala (namen sem imela it še v Spar). zdej spita, no Tarin verjetno še ne čisto... in jaz se grem tudi vležt, ker je bil kar naporen danuser posted image
Una non va bene...

< Sporočilo je popravil asso -- 2.7.2008 14:06:21 >

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
2.7.2008 14:22:52   
cuma
Dan!

asso: Ma ke sfiga ... user posted image  Upam, da bosta Nastia in Tarin kmalu pozdravili vsaka svojo bubo user posted image user posted image !

Tinkara je po svečki spala celo noč user posted image  ... danes pa ima novo vijola črtico na dlesnih ... zobek prihaaajaaa!
Zaenkrat obe spita, jaz pa grem malo peglat ... danes jemož dežuren v kuhinji user posted image !

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
2.7.2008 14:28:22   
zrak
ciaoo

Asso imaš pa res pestro... pa naroči se na debelem rtiču... mi smo prišli na vrsto v roku 1 tedna.. pa še je zelo fajn..

kopalke ali kopalne plenice: prvi dan smo imeli plenico gor, ampak ta je bila skozi mokra od morja in še na pasu je dobil rdeče pikice od vročine in smo kar slekli.. in moram reči, da je tudi njemu ugajalo..tako da je bil kar nagec... in seveda en dan je bilo tudi presenečnje... , smo pobrali in odvrgli, nič takega... za v pesek ali podobno pa dam kopalkice, da ne zleze vsepovsod in pol za morje free...ravno tako doma v bazenčku.. naga rita..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
2.7.2008 15:00:32   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO:

in seveda en dan je bilo tudi presenečnje... , smo pobrali in odvrgli, nič takega... za v pesek ali podobno pa dam kopalkice, da ne zleze vsepovsod in pol za morje free...ravno tako doma v bazenčku.. naga rita..

Pri nas je isto .... nosim prav vrečkice s sabo user posted image  ... Emo pač zdaj, ko nima več pleničke, prime kakat kjerkoli, na wc pa noče .... torej kakamo zunaj in potem pobiramo. Če sem za svojim user posted image vedno pobirala kakce, ne vem zakaj jih zdaj za otrokom ne bi user posted image ! Lužic pa ne pobiramo user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
2.7.2008 16:14:54   
helenav
ku ku ku.....tistim ki so tuuser posted image user posted image user posted image PA ŠE RIMA SEuser posted image user posted image user posted image

Klara je pri mami od 11h....jaz pa čakam user posted image da jo gremo iskat in pol gremo na prijeten obiskuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa je vse b.p.aja-zavrnili so mi prošnjo za podaljšanje....ma ni panike....po eni strani manjka malo službe..pa itak čas tako hitro beži...da bom tik tak še enkrat noseča ( uuuuuuuuuuuupam) in bom spet domauser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
2.7.2008 16:19:41   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Asso imaš pa res pestro... pa naroči se na debelem rtiču... mi smo prišli na vrsto v roku 1 tedna.. pa še je zelo fajn..

Ja, ja kaj čmo, tako je z otroci. Zdej še obe spita. No, Tarin je zaspala šele po 14,30 tako, da... bomo videli zvečer kakšen kraval bo.

Na Debelem rtiču je baje argeološki, ne dermatologuser posted image  in to naj ne bi šlo za alergijouser posted image  Oziroma, če je potem potrebno dermatolog pošlje naprej argeologu. Tako mi je vsaj doktorca rekla, ko sem jo povprašala o Debelem rtiču, ker sem si spovenla prav nate. Boo. Bom jutri poklicala in se naročila na vse tri konce, če ne pa bom poskusila uporabiti kakšno vezo. Oziroma pač bo zginlo samo po sebi.

Grem kuhat kosilo (ja zelo zgodnji smo, če pa toliko spita)user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
2.7.2008 16:23:16   
asso

Drugače pa je vse b.p.aja-zavrnili so mi prošnjo za podaljšanje....

Veš kaj, raje tako pa da je s Klaro vse OK, kot pa obratno. Lahko smo veseli, da imamo zdrave otroke.

da bom tik tak še enkrat noseča ( uuuuuuuuuuuupam) in bom spet domauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
2.7.2008 16:47:25   
asso
In še to je v akciji, če kateri slučajno pride prav:

user posted image

in

user posted image

Zdej grem pa uni dve zbudit, ker je že preveč...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
2.7.2008 20:13:05   
helenav
čveke čveke čvekiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ajooooooojjjjjj

Klara in tata so v sobi....bomo vidli, če bo zaspala kot je treba...nekam tiho jeuser posted image ..ne moreš verjet..user posted image user posted image

drugače pa smo se danes prav lepo imeliuser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
2.7.2008 20:39:21   
n€na
Klara in tata so v sobi....bomo vidli, če bo zaspala kot je treba...nekam tiho jeuser posted image ..

mogoče bo pa tata zaspal prej ko Klarauser posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
2.7.2008 21:06:35   
asso
Lahko noč čveke in načvekajte se.

Helena, veš da bo Klara zaspala kot je treba. Kaj dvomiš v sposobnosti tvojega user posted image user posted image

Allo se beremo ju3, naporen dan je za mano...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
2.7.2008 21:35:36   
majrim
čer..........................user posted image user posted image user posted image ...ufffffffff,me daje vročinauser posted image user posted image user posted image ...manjka klimauser posted image ...se bo treba zapufat do konca in kupit klimo,ker ni več za dihat.-...30 stopinj v sobahuser posted image user posted image
...bolj mirno je tle...nič, grem kuhatuser posted image ...oz. se mineštra sama kuha,samo še zmiksam,pa je kosilo za moje dve ljubezni
..pop preživeli doma med obiski..user posted image user posted image user posted image , jutri pa spet na plažouser posted image user posted image user posted image
melaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image ...kaj zdej???
thaiss....slike od RD???

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
2.7.2008 21:36:33   
majrim
thaiss...poškili na blog od I...jih bo dal še nekaj naslednje dni

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
2.7.2008 21:58:50   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: majrim
melaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image ...kaj zdej???  Dove sei?????????
thaiss....slike od RD??? ja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
2.7.2008 22:04:54   
majrim
nočkoooooooooooooooooooooooooooooooo....grem brat v pojstlouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?