asso
|
Evo zdej, ko sem hotela ugasnit računalnik pa mi odpira. Zadnje cajte me non stop neki zeza. Odpre mi še, ampak ko hočem odgovorit mi okno za odgovor odpira pol ure tako, da me mine volja... IZVIRNO SPOROČILO: helenav je pa tuga po Izoli....se kopam sama, ker ostalim ni do tega...I je predaleč san simon, S pa ima premalo pupico in ji je trenutno plaža brezveze...tako, da...čmrkkk Si mogla meni rečt Sem rekla, da bom hodila s puncama zjutraj se kopat, ampak potem dokler se odpravimo in zjutraj je doma lepa senca tako, da se mi skoraj ne da odpravit od doma. Mogoče ju3 gremo, ampak verjetno v Koper, ker potem grem direktno za 12 k doktorci z Nastio za neko alergijo. Še dobro, da poleti posvetovalnica dela zjutraj. Jaz že dva dni klicarim in mi pravijo, da dela popoldne na koncu pa me naroči v petek za 14.45 Cuma, sej sem rekla, da kupujem za ta večjo za naprej. Ko sta imeli eno leto niti jaz nisem upala, ker nisem vedla kako bosta rastli, ampak zdej pa ja. Sej na leto zrasteta za eno številko, če pa bi za več pa itak za Nastio načeloma ponuca vse Tarin tako, da... Glede kopalnih pleničk. Pri Nastii res jih nisem rabila, ker ni kakala v plenice, ampak pri Tarin jo imam za vsak slučaj, ker se bojim, da bi kakšen drekec splaval, čeprav zadnje dva dni moram potrkat, ampak kar vpraša ko ima za kakat... upam, da bo tako še naprej in da ji bom to poletje odstranila plenico. Thaiss tebe pa še vedno ni Grem še večerjo naredit (jajca s čebulo ) in spat. Med tem še Nastii grozim, naj spi, drugače ne bo tega, in onega in tretjega... ampak ne pomaga kaj dosti. lahko noč
< Sporočilo je popravil asso -- 1.7.2008 21:17:48 >