asso
|
Dobro jutro, IZVIRNO SPOROČILO: helenav jutrooo še od mene......mi gremo na plažo Jutri če boš kje v giru se lahko srečamo, ker bom tudi jaz z mojima verjetno šla zjutraj na plažo. Kam hodiš Danes sem zjutraj doma, da kej naredim, ker popoldne grem do mame. IZVIRNO SPOROČILO: melaverde allora, jaz rabim nujno pleničke ker Val se vedno pokaka v vodi in ne kaka trdo tudi doma v bazenčku ne morem menjavat vode vsako uro.... in lažje mi ga je držat v plenički.... thaiss, ma kaj že nove čevlje rabiš???? valda ti nisem prnjurla, kaj si jih tolko kupila in zdaj je prerastu obojne ??? nam ne gre noga nikamor asso, una vrata od massa štekajo...zadnjič so stisnila mojo nečakinjo !!! grem kaj delat oz se pripravit na odhod domov...včeraj sem dobila živčni zlom na poti po Vala sem čakala na križišču pred Lidlom 7 semaforjev, da sem se uspela vrinit in še mi je neka bjonda trobla ?!?! če se včeraj nisem stepla....policaji pa niti ne pomislijo, da bi šli na sonček promet usmerjat... Sej to je največji problem pri otrocih, ki dosti kakajo in ne trdo... Sicer čim bo kakal v vodi mu boš mogla menjat pleničko (vsaj po moje), ki ni da se ne bi notri zmočla Za to bi bile najboljše neoprenske kopalke... Thaiss ma res, kaj spet z novimi čevlji Potevi avertire prima, da tista vrata štekajo Ja kaos v Kopru. Jaz sem včeraj zjutraj se spraševala kako pridejo v križišče tisti iz strani Supernove, ker je bil semafor na oranžni in seveda prednostna ta ravno. Mislim, da je bila kolona do Supernove. Sicer kasneje je semafor delal in je teklo. Mene je prav strah it v Koper v takšnih urah, ki se vsi vračajo domov. Jutri imam glih ob takšni uri posvetovalnico (14.45) in že danes študiram katero pot ubrat, da bom šla mimo čimlaže. In še glede na to, da je petek (turisti). Mela, kam greste lepega na dopust in koliko časa Sej verjetno si že omenila, ampak mi je šlo z glave. V glavnem jaz sem začela Tarin odvajat od pleničke. Namreč včeraj zjutraj je bila plenička čisto suha in seveda, ko sem jo dala na školjko je lulala full (zvečer in ponoči je spila po eno flašo mleka). Tako sem popoldne ji dala gor kar spodnje hlačke in zdej bom to kar poskusla naprej. Ko sem jo dala lulat je lulala tako, da bom probala. Če bo bo, če ne pa tudi OK, bo pač kasneje. Jaz bi bila vesela, da bi prišparala vsaj pri pleničkah. Grem še stroj dat prat, frčafelci zbudit in malo na sprehod dokler ni še vročine... Lepo se imejte ene v službi, druge na morju. Ja, pa res ne vem kaj bi brez klime. Majrim, je draga investicija (no niti ne več toliko), ampak se splača. Mi smo prejšnjo noč spali brez klime in v bistvu nismo kaj dosti spali. Zdej pa je ne ugasnemo več dokler ne bo čez dan vsaj 26°C in ponoči 20 .
< Sporočilo je popravil asso -- 3.7.2008 8:16:37 >