NRMM
|
Daaaaaaaaaaaan! Petek je,še par urc in sem konec za ta teden,juhuhu. No Maša in Maruša sta snoč in ponoči odkuhali,tako,da se je stanje umirilo in sta bili zjutraj kot novi .Sta šli kar k varuški,ker je očitno bila vročina posledica bronchumunala,vsaj tako je rekla P.Sem ji hotela nesti kapsule,da jih da komu drugemu in mi je rekla,da če je vročina mimo,da je reakcija na zdravilo končana in,da jima lahko dajem dalje,tako kot smo se zmenili.Bom jutri jima zopet dala,pa da vidim,če njene besede držijo. Mml ti je to kaj znano?? Kar pa se podančič tiče,pa sem nekje prebrala,da moram vse cotke preprat in posteljnino,tako da pralni stroj deluje v polno danes,da se vsaj njune odejice,dekice,pojštri in obloga posušijo.Je tako ali je potrebno kaj drugače? Mene najverjetneje v ponedeljek ne bo .Sem pozabila,da ima v nedeljo mož nočno in,da pride v ponedeljek domov šele okoli 7.30 zjutraj,tak da bi morali M&M vstat že ob 5.00,da ju peljem k varuški.Za to dejanje pa nimam srca,naj ajata,če imata možnost.Pa grem v Lj v torek.Če je možno pa se lahko v torek tudi dobimo,ker v ponedeljek bo baje tak dež . Šnucika jah tako je,ko so prosta delovna mesta že zasedena pred razpisom in je razpis zgolj formalnost.Vip pri nas še vseeno prevladuje.Držim pesti še dalje. Glede moje nove službe še tudi ni razrešeno nič,bo pa baje v bližnji prihodnosti znano,vsaj tako so mi včeraj javili,čeprav bo tale Sevniška nesreča še vse skupaj malo zamaknila. Si grem počasi naredit nekaj za malico,potem pa delat dalje. Uživajte v sončku. LP