|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
2.7.2008 20:09:28   
NRMM
Čeeeeeeeeeeer!

Malo liftinga in me že ni več user posted image user posted image .

Pri nas je že skoraj mir.Maša že aja,Maruša pa gre kmalu.Mašo očitno daje reakcija po cepljenju.Ima revica mal vročine user posted image ,pri varuški ni hotela skoraj nič jest,no sej je pa popoldne in zdaj zvečer nadoknadila.Upam,da ne bo hujšega.Sem ji dala kar svečko zdaj in že spi kot polhek.Jutri moram pa v Lj,zato upam,da bo zjutraj z njo vse ok.

Cuma lepo,da si se oglasila,še večx pa bo,ker nas zadnje čase prav zanemarjaš user posted image user posted image .

Grem počasi dat Marušo aj aj,meni pa tudi ne manjka dosti do spanja.

Lep večer!

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
2.7.2008 20:38:53   
šnucika
Pa je spet dan mimo....

Živa se je malo kopala,malo težila noni in nonotu,prej pa smo prehodili vas za lažje spanje....user posted image to lahko samo upam,ker pred deseto ni šans za spanje.

NRMM - Maša bo prespala,pa bo reakcija mimo. Ta cepljenja v poletni vročini so včasih kar zoprna.

cuma - ja,tako je bilo na testih...ampak jaz jih nekako razumem.Mislim,da smo bile samo  dve brezposelni...zato je prišlo do konfliktov in slabe volje,saj so nekateri že na razgovorih prosili,če bo prišel kdo od dinersa,da jim kaj več pove...glede dela,plače,turnusov.Tako,pa ne vedo nič, jemljejo proste dneve za nekaj,kar ni niti najmanj sigurno.Baje ,da je bilo veliko odhodov s prejšnjih testiranj in odpovedi,potem,ko so jih že sprejeli...tako,da bo še avgusta izbiranje kandidatov...
No,zase sem pa itak že napisala,da me bodo imeli za psihiča...ko bodo videli moje testeuser posted image

bino - hvala za tvojo vztrajnost...ker držiš pesti...za nekaj bo mogoče le pomagalo.user posted image

grem Živo skopat,pa jo spravit spat...

lep večer!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
3.7.2008 7:38:30   
šnucika
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
3.7.2008 8:16:41   
ac
Šnucika, hvala za kofe! Jaz ga zadnje čase spet pijem, ker sem ugotovila, da se po njem veliko bolje počutim, me kar razganja.

Včeraj smo pa celo popoldne v gozdu nabirali borovnice, vse dokler nas ni dež pregnal. Se bo treba večkrat odpravit takole malo v naravo. Edino komarji so me spet čisto popikali, pa še ful sem bila namazana.

Sara gre jutri spet na morje, to bo dolgčas doma.

Janja - novega člana ali članico pa pričakujemo 7.1.2009.

Preživite lep dan!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
3.7.2008 11:32:02   
Kofi
Evo mene, da se vam mal javim...

dr...ah, pustmo stat! Samo me živcira ta zadeva in boljš bi blo kr vse skup v maloro poslat. Upam, da bo boljš ko pridemo nazaj z dopusta.

Neli - velika punca, ki trmari sto na uro! Takoj ko pridemo iz bloka od varuške začne jamrat...vroče ji je po mojem, samo boga revca ne ve kaj ji fali. Nič več ne je! Shujšala je za kake pol kile. In to sploh ni smešno user posted image  Je ponoči dobila kr vročino - 37.7 sem ji dala žličko Calpola. In je blo pol ok. Baje jo je buši bubal...sej ni čudno. V celem popoldnevu - to je od 16. ure dalje je spila samo 2 deci gostega soka. Padla ob 21 v posteljo in v 5 min zaspala. Tako se mi smili da je kaj!

Ažbe...priden ful. Mal jamra ko je v igralnici al ležalniku sicer pa spi, dojima se itak non stop...noče niti pogledat flaše z vodo al čajem...v glavnem pestro :D

Slike s krsta so pa katastrofa...jaz res ne vem kako da v naši familji ni enega ki bi znal slikat. Že Neline so ble prej za v smeti kot v album, te pa so še slabše. user posted image  Nekaj bom že zmutila in prilimala :D

S petka na soboto gremo za 10 dni na morje, da malo odklopim vse zadeve..pol pa se spet kaj beremo in pišemo...ne preveč pisat, da ne bom samo brala :D (hecam se!) Gremo na Pag - kamp Šimuni. Septembra, če bo cajt pa še kak Last minute vžgemo!

Pridne bodite...pa lepo se mejte! Tk kot ponavadi..sej veste :D 

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
3.7.2008 12:29:07   
NRMM
Daaaaaaaaan!

No evo,jaz v Lj,Maša doma kuha in kuha user posted image user posted image ,mož skrbi zanjo.Nič kaj noče jest,volje baje ni preveč slabe,se pa ji vidi,da jo nekaj muči.......kdo bi vedel kaj.Za jutri sem jo kar naročila pri P,ker baje bi moglo bit stanje po 48 urah od cepljenja ok.Ta cepljenja jo pa mučijo,bogo revico.
In še ena izmed veselih novic....grrrrrrrrr obe imata glisteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Zato pa je možno,da mi Maša zaradi tega kašlja včasih ponoči in ob jutrih in Maruša šeta ponoči k nama.Pa še pri nas ni za dobit sirupa,tako da bom jutri ziher prelaufala pol Mb,da ga dobim.Bogi moji punci.V svinjariji ne živimo,je pa res,da sta veliko zunaj in pri varuški so z otrocmi kuža in muce,tako da.......

Evo dir.že gnjavi in me vabi na sestanek,bo ga treba poslušat.

LP

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
3.7.2008 14:49:26   
Izabela_
Oj, NRMM, bogi tvoji pikici, zoprno tole z glistami. user posted image  A imata podančice? Si opazila v blatu? Me malo zanima, ker Matevž je tudi skoz z živalmi...

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
3.7.2008 17:37:43   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: Izabela_

Oj, NRMM, bogi tvoji pikici, zoprno tole z glistami. user posted image  A imata podančice? Si opazila v blatu? Me malo zanima, ker Matevž je tudi skoz z živalmi...

Blato sta moralii dati pred vstopom v vrtec in sta imeli obe parazite.V blatu nisem nikoli opazila,pa res zmeraj pregledam kahlo ali plenico.Mi je pa rekla zdaj v lekarni,da se zelo pogosto dobi od muc in seveda,mačk pri moževih starših mrgoli,pri varuški pa tudi.Zdaj pa je finta,ko se niti sirupa ne dobi,komaj sem nakrampala 2 flaški,da imata za prve 3 dni,potem pa upam,da bodo v 14 dnevih v tovarni kjer delajo sirup,dobili papirje in možnost izdaje zdravila.

No danes je pa še za povrh vsega zakuhala Maruša user posted image user posted image .Pred pol ure je dobila calpol in že veselo laufa naokoli in papca sendvič,prej pa ni bilo od nje nič od nič.Glede na to,da sta mi obe na1x zakuhali skoraj,malo sumim bronchumunal,kjer piše,da je lahko nezaželen učinek povišanna temp.Bomo videli kaj bo prinesla noč in jutrišnji dan.

Grem cartat moji dve punci.

Uživajte

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
3.7.2008 18:56:08   
Izabela_
NRMM, upam, da bo zdravilo hitro odpravilo te zoprne zajedalce in predvsem, da zdravilo dobiš. user posted image  Pa še vročina! Čimprej se zrihtajte. user posted image

Sem bolj površno vse prebrala, ampak mislim, da ni še nič o kakšnem srečanju drug teden? Kdaj torej pridem v ponedeljek v BTC? A je to spet Kolosej ali kaj pod milim nebom? user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
4.7.2008 8:00:05   
Nana Liza
Izabela - jest bom sicer v pon brez Ele, ampak se lahko dobimo v Koloseju. Lahko pa tudi v CP gremo na sladoled.user posted image
enkrat  gremo pa šše v ŽV z Elo, a ne?

vsem šše user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
4.7.2008 8:14:41   
šnucika
jutro!

user posted image user posted image user posted image ..ravnokar skuhana!

NRMM - gliste bodo šle ,držim pesti,da bo naslednji test negativen.Se jih pa ne vidi v blatu...razen malih podančic.To mi je razložila zadnjič pri P,ko smo živo testirali.
Pa upam,da Maša ne kuha več.user posted image

pegica - ja,ta vročina ubija.Živa je cele dneve "čudna"...čeprav je pod klimo.Včasih tudi ne je,samo pije pa ogromno.
Pa zelo malo spi.Že cel teden gre spat nekaj pred 23. in se zbuja ob 6.!?
Čez dan pa jo moram spet prisiliti,da kakšno uro zaspi.user posted image ...Potem pa začaran krog - utrujenost,tečnoba.

user posted image ,kako ste?...vas kaj matra vročina...

Da spet malo pojamram...user posted image
Včeraj sem dobila odgovor,da moji rezultati testov za Diners ne ustrezajo zahtevanemu profilu. No,to niti ni šok....
Šok je bil par dni nazaj,ko dobim negativen odgovor iz enega od vrtcev,kjer so imeli razpis.Pogoji so bili pedagoška izobrazba,izkušnje pri delu z otroki,kreativnost...blabla....Pa sem si rekla,pošljem...čeprav so pomočnice vzgojiteljev bolj slabo plačane,ampak to konec koncev počnem že celo življenje...samo ne v vrtcu,pa še pedagoško imam ...In dobim odgovor,da ne izpolnjujem pogojev razpisa...user posted image user posted image Po tem se vidi,da niso niti prebrali moje vloge.Pa me je kolegica potolažila,da so imeli razpis zaradi zakona,da že imajo dve,ena je kolegica ravnateljce in po izobrazbi natakarca.
****t ga....
Tako mi ostane čakanje na odgovor od penzionistov....čeprav sem že čisto pesimistična in se bojim,da tudi tam ne bo nič.

kakorkoli...en lep dan vam želim!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
4.7.2008 8:30:31   
mml
Jutro in ena user posted image  za boljši začetek dneva

NRMM ne se sekirat zaradi glist user posted image , tukaj imaš nekaj o podančicah, ker verjetno imata tvoji punčici podančice in ne človeške gliste...sicer pa držim pesti, da dobite sirup in zadevo odpravite enkrat za vselej. A so ti dali še navodila glede perila in posteljnine?

Nana Liza kaj pa če se v ponedeljek dobimo kje zunaj, če seveda ne bo deževalo? Lahko se dobimo pred Atlantisom, tam imajo nekaj igral ali pa pri Zvezdi, kjer imajo po novem tudi tobogan. Jaz bom tudi brez Mance, tako da mi ne bo treba tekati user posted image

izabela super, da prideta s Tevžem user posted image

bino prideta vidve z Beti tudi?

Jaz sem pa včeraj aktivirala bazenček in je Matic veselo poležaval v njem in se pogovarjal z igračkami user posted image , no popoldan je pa še Manca morala testriat zadevo. Je pa Matic po poležavanju v vodi zaspal, kot da bi ga ugasnil, bom danes ponovila user posted image . Manca gleda risanko, sem se trudila, da bi kaj narisal ali da bi kaj pbarvala v pobarvanki, pa ni hudega zanimanja user posted image , naredi dve čački in to je vse...očitno ne bo kakšnega hudega umetniškega talenta pri njej, pa tudi tako kot pripovedujete, kako vaši čmrlji pojejo in recitirajo pesmice, pri Manci ni. Občasno pove kakšen verz ali če ji jaz berem pesmice, pomaga in me dopolnjuje...pač porabi večino časa za zviranje in plezanje user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
4.7.2008 11:38:49   
NRMM
Daaaaaaaaaaaan!

Petek je,še par urc in sem konec za ta teden,juhuhu.

No Maša in Maruša sta snoč in ponoči odkuhali,tako,da se je stanje umirilo in sta bili zjutraj kot novi user posted image user posted image user posted image .Sta šli kar k varuški,ker je očitno bila vročina posledica bronchumunala,vsaj tako je rekla P.Sem ji hotela nesti kapsule,da jih da komu drugemu in mi je rekla,da če je vročina mimo,da je reakcija na zdravilo končana in,da jima lahko dajem dalje,tako kot smo se zmenili.Bom jutri jima zopet dala,pa da vidim,če njene besede držijo. Mml ti je to kaj znano??

Kar pa se podančič tiče,pa sem nekje prebrala,da moram vse cotke preprat in posteljnino,tako da pralni stroj deluje v polno danes,da se vsaj njune odejice,dekice,pojštri in obloga posušijo.Je tako ali je potrebno kaj drugače?

Mene najverjetneje v ponedeljek ne bo user posted image .Sem pozabila,da ima v nedeljo mož nočno in,da pride v ponedeljek domov šele okoli 7.30 zjutraj,tak da bi morali M&M vstat že ob 5.00,da ju peljem k varuški.Za to dejanje pa nimam srca,naj ajata,če imata možnost.Pa grem v Lj v torek.Če je možno pa se lahko v torek tudi dobimo,ker v ponedeljek bo baje tak dež user posted image .

Šnucika jah tako je,ko so prosta delovna mesta že zasedena pred razpisom in je razpis zgolj formalnost.Vip pri nas še vseeno prevladuje.Držim pesti še dalje.

Glede moje nove službe še tudi ni razrešeno nič,bo pa baje v bližnji prihodnosti znano,vsaj tako so mi včeraj javili,čeprav bo tale Sevniška nesreča user posted image user posted image še vse skupaj malo zamaknila.

Si grem počasi naredit nekaj za malico,potem pa delat dalje.

Uživajte v sončku.

LP

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
4.7.2008 12:41:34   
cuma
Čau!

Evo, punci spita, kosilo se kuha, jaz pa imam par minutk fraj. user posted image
Naše noči so zadnje čase spet bolj user posted image  ... Tinkara je ponovno uvedla nočno malico ob 3h ... Ema pa spet govori in jamra ... midva pa tekava enkat k eni, drugič k drugi, ali pa jaz k obema, ko možeka ni. Upam, da se bosta kmalu spet naštelali na spanje kot se gre.

NRMM: super, da sta M&M bolje ... za glistice pa tudi upam, da jih boste hittro odpravili ... vprašanje pa je za koliko časa, če mucam ne dajo zdravil. Mi smo dajali Emi bronchoimunal pozimi in mislim, da bomo ponovili zdaj pred vrtcem. Tudi naša P ga hvali. Upam, da se ti dobro razplete glede službeuser posted image .

šnucika: user posted image  Ne obupat ... boš videla, da bo prišla prava služba prej ali slej! Penzionisti pa tudi še niso rekli, da te ne rabijo ... user posted image ! Držim pesti!

mml: hvala za kavo ... prav mikavna je user posted image ! Ne morem pozabit tiste slike Mance v visokih petah ... user posted image  ... res je simpatična! Naša Ema pa zdaj po novem rada sama poje in noče več samo dopolnjevati pesmic. Od ustvarjalnih dejavnosti pa ima najraje slikanje z vodenimi barvicami. Včasih že navsezgodaj v pižami prosi za čopiče user posted image  .. potem pa dela čičke čačke user posted image . Nič mi nisi odgovorila glede vrtca ... a si že imela kak sestanek z vzgojiteljico?

Zdaj me čaka še posoda in stroj perila za oprat... kaj pospravit, popoldne pa gremo na en obisk.
Lepo se imejte in uživajte čez vikend! user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
4.7.2008 12:42:04   
šnucika
BlankaT. - vidim te!user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
4.7.2008 13:42:18   
mml
NRMM navodila so OK, skratka oprati moraš vse spodnje perilo otrok, posteljnino je najboljše, da oprereš tudi vajino, ker sta spali tudi pri vama, pa seveda vse plišaste in podobne igračke. Kar se mene tiče, se lahko dobimo tudi v torek, meni je čisto vseeno user posted image

cuma pri nas je pred vstopom v vrtec še osebni pogovr z vzgojiteljico, ki me bo menda enkrat čez poletje poklicala, da se zmeniva kako in kaj. Me je pa po svoje kar malo groz, kako bo šlo. Predvsem pa upam, da se Manca ne bo spremenila, ko bo šla v vrtec in bo še naprej ostala takšen pacifist kot je sedaj user posted image

šnucika ampak toel s službami na vašem koncu je pares malo mimo user posted image

Grem, ker je alarm

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
4.7.2008 14:41:07   
janja 27
ojla
da se vam tud jaz javim po dolgem času....
mi kr čas beži, hvala bogu da sem na bolniškiuser posted image user posted image user posted image sem hujš k kak upokojenec...
mi smo imeli sedaj dva dni veliko dela k je moj ata dubu novga kužija ima 2 meseca je bernski plašar in je tko luškan cel kosmat kot mali medko seveda Manca leti zanjim sto na uro tko da veliko časa preživim pri atu na vikendu mal ej edino nerodno k je tam full full komarjev ne vem kaj je letos ponavadi so bli bolj zvečer zdej jih pa najdeš čez cel dan...se špricam pa nič kej ne pomagauser posted image
jaz sem včeraj 4 ure likala mater je te robe za znoret.....no sej sem si sama kriva k likam na 14 dni do 3 tedne....sam mam un parni likalnik z mizo in ga moram sestavljat potem pa počakam da se nabere kupec....nimava še mansarde uštimane spimo v pritličju v sobi katero sem jaz namenla likalnici in igralnici...upam da bomo čez 2 leti uštimali gor sobe, čeprav moj že godrnja da ne bo hodu gor spatuser posted image user posted image
manca pri nas full poje non stop ..pa knjige gleda..jaz ji dam kupec knjig in ona je pri knjigah tud celo uro...kr kolegice ne morejo verjet...za risat pa ni tko navdušena dela čičke čačke čeprav v vrtecu rišejo itak full zdej so ji ratale zanimive škarje ona pravi da ščipa papir...upam sam da ne bo na kake cunje prešaltalauser posted image user posted image je pa bolj umirjene sorte ta naša pupa...
ac čestitke za user posted image si še na začetku jaz sem v 26 t , drugalče se počutim čist ok , še zatekam ne nič k jih veliko pri nas oktoberkah...sem mislila včeraj da bo kaj k sem tolk časa likala pa  je blo vse ok edino spodaj kosti so me začele mal bolet ma to so me pri manci tudi....
šnucika upam da se najde kak pameten job zate user posted image user posted image tud pri nas v po je tud tko da če mač veze lažje kam prideš....drugače pa pišeš tiste prošnje pa ti napišejo kot tebi da nimaš ustreznih pogojevuser posted image user posted image človek bi kar znoreluser posted image user posted image
NRMM upam da boš rešila s temi "glistami " je res nerodna reč....
vam skuham en popoldanski coffe
user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
4.7.2008 21:18:15   
mml
samo en večerni lifting na prvo stran...
user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
5.7.2008 7:36:59   
NRMM
Jutro!

user posted image user posted image user posted image  za vse,čaja se mi pa danes ne lubi kuhat user posted image .

Moji dve razgrajačici že divjata za mano,tastar je po dobrih 6 mesecih prvi v službi,jaz pa si v glavi in ob RR organiziram današnji dan.user posted image

Ko se nazajtrkujemo,gremo v Mb zopet iskat zdravilo proti glistom,ker ga res ni skoraj nikjer za dobit in tudi nadomestka nimajo nikjer nobenega user posted image .

Je pa danes super,da je mal hladnejše,da se ne bomo žgale po tisti vročini.Verjetno gremo popoldan na rd moževe tete,da nam popoldne mine.

A haaaa,neka smrdi v moji bližini user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lep dan in vikend.

LP

< Sporočilo je popravil NRMM -- 5.7.2008 7:37:23 >

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
5.7.2008 8:58:21   
Izabela_
Dobro jutro, delovno ljudstvo! Ali moram samo jaz...? user posted image

Nana Liza, Mml, Bino in še katera: če se dogovorite za ponedeljek, se vama z Matevžem pridruživa, čeprav ne bo decembrčkov - torej bom letala naokoli samo jaz. Za druge dni pa še ne morem reči, ker en dan sem zmenjena s še eno prijateljico, ostale dni pa upam na varstvo, da končno lahko spet delam dopoldne. Popoldne mi je ful težko, ker je prvič vroče, drugič sem pa že utrujena. Zjutraj je le laže.

Za ZOO pa seveda tudi še velja!

NRMM: upam, da najdete to preklemano zdravilo, no! user posted image

Ac: če te minejo slabosti, imam spet predlog za preživetje dopoldneva ali popoldneva. user posted image  V četrtek sem bila z Matevžem in očetom v Preddvoru. Matevž je užival ob jezeru, ljudi pa skoraj ni bilo, le še dva otroka z mamico in dve punci, ki sta se sončili (to je verjetno le med tednom). No, oče je imel sabo še napihljiv kajak in se je vozil, tudi Matevža je malo peljal. No, saj glede na večerne dogodke tistega dne, ga ne bi več pustila, že tako sem bila malo nervozna.... user posted image  Drugače pa kamnčki, nizka voda, race in vse kar spada zraven!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
5.7.2008 9:32:02   
šnucika
Jutro...ali pa že dober dan!user posted image

Danes smo pa imeli eno nevihto ponoči,tako,da je malo osvežilo zrak in zalilo suho travo.

Po cestah so take gužve,da ne moreš nikamor...zato bo treba dan nekako preživet doma.Upam,da dež ni preveč ohladil vode v bazenu.

user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
5.7.2008 18:53:24   
JanJan
user posted image

user posted image

Dve slikici, da nas dvignem malo višje...

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
5.7.2008 21:13:33   
mml
janjan Domen je pravi cukrček user posted image , a je tudi sicer tako dobrovoljen kot je fotkah?

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
5.7.2008 22:23:36   
Nana Liza
Čer!

JanJan - kako luškan fantek. Tale pa bo nagajivec. Že zdaj gleda tako bistro in kaže jeziček.user posted image user posted image Kako hitro rastejo. Naš Tevž bo zdaj zdaj splezal, že naredi nekaja korakcev po kolenčkih, pa se spet usede ali pa visoko dvigne rito in iztegne nogo. user posted image

Izabela, mml - jest bi bila zelo vesela, če se dobimo na kavi. V ponedeljek ob 10h v Zvezdi je čist super.  Ostale dneve bi bolj težko. Izabela za Zoo se pa še zmenimo.user posted image

Lep vikend. Mi smo danes dan preživeli na Bledu in je bilo res fantastično. Sam sem tako utrujena...

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 5.7.2008 22:24:38 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
6.7.2008 8:22:07   
Izabela_
Dobro jutro, ena Illy kavica za vse vas: user posted image

Nana Liza, Mml: Zvezda ob 10h zame okej, če bo pa dež, kot sem videla, da je napoved, bi se pa lahko prestavili v Kolosej, ker drugače bo Matevžu dolgčas, si predstavljam...

Binooooo, kje siiiiiii? Pridi tudi ti! user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.