tinas
|
ojla, da me ne boste čisto pozabile.... sem še tukaj. zdaj sem se ful nabrala, ker že nekaj dni abstiniram od RR-ja. jah, ni časa. zdaj pa je RES gužva. ko je tako lepo vreme delamo na polno. jaz cele dneve letam naokrog, se potim ker je GROZNO vroče! pa iz vročine na klimo, pa iz klime na vročino, pa v razbeljen avto (ker nimaš vedno sreče parkirat v senci), pa našopaj klimo, da ne crkneš.... užas! z veliko zamudo voščim našim enoletnicam, ki so ta teden pihale prvo svečko izrekam dobrodošlico janji 27. jaz imam pupiko Lio Rozo, ki je rojena 15. sem izb Nove Gorice, zadnje 13 let sem preživela v Ljubljani, zdaj pa sem nekaj mesecev spet Goričanka. Upam, da bomo zdaj ostali tu! edino, kar mi je grozno žal, da nisem več soseda od mml! sem isti letnik kot ti, le bolj na začetku leta. mml, pogrešam naš blok! čeprav ni tako hudo, kot sem mislila! imam preveč dela za mislit! zdaj je najbrž še bolj veselo, ko sta dva nova dojenčka pri hiši! ste že videli 'ta novega' Matica? Sicer pa se Lia velikokrat spomni Ljubljane. pa vrtca in sosedov seveda! drugače pa tako veselo čofota v bazenu, da jo je prav veselje gledat. si namontira svojega Freda (ona mu reče Ferdo) in plava, zraven poje, se smeji, zleze ven in skoči noter, da jo poškropi po glavi pa v oči, ona pa se samo smeji. res je lušna! pa novi užitek je odkrila: tuširanje. imamo namontiran tuš na vrtu in ona se uleže na ploščice, da ji voda teče po hrbtu in uživa. včeraj pa se mi je zgodilo nekaj groznega: ko smo se odpravljale zvečer od Soče domov, sem jo gatila v avtosedež, ključ od avta pa vrgla na voznikov sedež. medtem se je avto sam zaklenil in ko sem zaprla zadnja vrata je Lia (in ključ) ostala zaklenjena v avtu! me je skor kap. sem tekla po , on je skočil v svoj avto in odbrzel domov po rezervni ključ. še dobro, da je to Go in ne LJ, kjer so razdalje precej krajše in je bil hitro nazaj. Prvo minuto se mi je zdelo, da se mi bo kar zmešalo, sploh nisem mogla dihat. Lia pa nič! me gleda in pravi: mami, pridi v avto. jaz pa njej: takoj bom, samo še malo počakaj. Še dobro, da je bila tako mirna, sicer bi bilo hudo! sem si potem mislila, kaj bi se lahko zgodilo, da bi se mi to pripetilo naprimer čez dan, ko je grozna vročina in ko ne bi imela nikogar pri roki, da gre po rezerven ključ....uf, grozno! nikoli več ne bom vrgla ključa na sedež! moja pika poka pa hodi spat okrog 10h! grozno, vendar je šele zvečer možno bit zunaj! zjutraj pa spi ko polh - do 9:30 - 10. čez dan pa ne hodi več spat, tudi zaspana in sitna ni! očitno je to prerasla. bodi dovolj za danes, sem se razpisala! pa-pa t
|