|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
29.6.2008 21:15:55   
Taja Nagaja
Čer user posted image !

Sem se zjutraj spravila k branju in z željo, da vam kaj napišem. Pa je imela Bina bolj slab dan in je porinila stol, na drugi strani pa je bila Beti user posted image . Sem se kar precej ustrašila ker je imela v trenutku čisto krvava usta in nos. No, k sreči ni bilo hujšega. Bini pa so pikice izginile, ostal ji je le en lišaj na nogi in so naju poslali še na infekcijsko, da izločijo borelijo. Borelija ni, kaj pa je pa nihče ne ve user posted image Upam, da bo tega kmalu dovolj. Smo ji pa uspešno uvedli češnje user posted image user posted image user posted image . Dopust pa preživljamo doma user posted image .

janja27:
dobrodošlauser posted image , lepo je, če se nam še kakšna čveka pridruži. Moja sterejša princeska je rojena 16. in zadnje čase samo prepeva user posted image . Zna ogromno pesmic pa ji ni dovolj, zato si jih še sproti zmišljuje. V vrtec pa bo šla septembra. Upam, da bo vse OK, ker ima malo poseben jedilnik. Mlajša pa je prejšnjo nedeljo upihnila 1. svečko in je čisto nora na svojo sestro in je težko brez nje. Sledi ji kot mali kuža user posted image . Kako pa se ti počutiš? Že veš kaj bo maša dobila? Imena že izbrana? Ja, malo sem firbčna user posted image

mml: user posted image hvala! user posted image user posted image user posted image za akvarij. Jaz sem imela v službi to "čast", da sem skrbela za dva 150l user posted image . Biologinja pa sploh ni hotela sodelovat. Sedaj pa so vse skupaj rešili z zunanjimi sodelavci user posted image . Bina je imela sestavljanko na morju in jo je vsak dan sestavljala pri tem pa glasno komentirala, da ji jo je dala mami od Mance user posted image , jo pa skriva, ker je tudi Beti všeč (bi jo kar pohrustala) user posted image . Kolo je prispelo, sedaj pa počasi nabiram kondicijo. Moram še nekaj zrihtat ker me rit pošteno boliuser posted image za vse M-je.

NRMM:
če že sedaj začneva načrtovat počitnice za decembrke bo ravno prav user posted image . Kako je Maruša? Mogoče pa je princeska na zrnu graha? user posted image Si se že privadila na nove razmere? Ko boš v LJ sporoči, da greva malo spomine obujat in načrtovat nove podvige. user posted image

lonja:
lepo te je bilo slišat, sedaj pa uživaj še namesto nas user posted image Lupčka Ajdi. Smo bili na Vrhniki in je Bina pogrešala tvojo princesko.

pegica1: ti si pa tako pridna, dr, pa bo tudi, si že na seznamu in držim pesti

šnucika: a naj še držim pesti al si kaj zrihtala? Glede komarjev - mi imamo komarnike zvečer gremo pa hitro spat user posted image No, danes smo naleteli na en roj pa smo se obrnili in šli raje domov. Sem pa razmišljala o tisti napravici, ki oddaja nam neslišen zvok moškega komarja. Dokler ne rečeš drugače pa še vedno držim pesti Živa pa bo že pokurila svojo energijo. Upam, da jo smrkanje kmalu mine. Klopi pa so res zoprni. Meni je enkrat uspelo in sem jih psici odstranila 70 v enem dnevu.

cuma:  joj, tvoji sta pa taki lepi deklici , se vidi, da sta po mamici. Sem mislila, da bi se te dni odpravili kaj na obalo. Ko bo vreme primerno pa mogoče res pridemo. Te prej obvestim, sicer se pa vi tudi že odpravlajte že dolgo v naše konce. user posted image za morske deklice od marostarskih user posted image

jana73: končno so prave temperature zate. Ko mi je prevroče se spomnim nate in pomislim, da je vsaj tebi lepo user posted image , meni pa bo malo kasneje. A pikice so vse izginile, ali je princeski ostal kakšena za spomin? S plenicami za kakanje pa bova imeli še opravka user posted image

tinas: kdaj bi vama najbolj ustrezalo? Mi bi pa priši sprobat igrače user posted image . Daj zaupaj nam koordinate. En velik user posted image za Lio. Prejšnji teden mi je Bina razlagala, da gre k Lii, da ima Lia klavir. Nimam pojma kje je to pobrala user posted image

jan jan: ja Domen je pa pravi mali mož. Simpatičen mali škratek. Sem se kar malo zamislila kako hitro čas beži. Lepo se crkljajte in pusti se kaj razvajat. user posted image za Jana.

Izabela_: mi smo na dopustu doma, tako da sta ševedno vabljena na igralne urice. Avgusta pa bo Beti na uvajanju pri babici, z Binči pa se bova potepali. Morava malo nadoknadit. kako je Matevž? Mačja televizija?user posted image

Nana Liza:
mislim tudi na vas, uživajte! pošlji pozdrv na Ugljan.

ac: kako si opravila? Kako je Sara? Najbrž ste kje ob morju. Držim pesti, da se imate zelo lepo.

arielca:
kako lepo, da se večkrat javiš. kako je s tvojo službo? Ker jaz bi te dala na tisti seznam...user posted image Upam, da je vsa birokracija za teboj, da že uživaš s svojo princesko. Lupčka Brini.

HIMH: a si ti še med živimi? Da nisi preveč pretiravala z dieto pa se te sploh ne vidi več? user posted image Al pa so te ta kockasti ugrabili? Kako je Hana? A si že na dopustu?

pajaca: te pogrešam, da veš! user posted image

Najbrž sem še kaj pozabila, pa se še spomnim in kaj natipkam user posted image

Nočko, grem dražit komarje skozi komarnik user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
29.6.2008 22:32:15   
HIMH
Najprej za nazaj vsem slavljencem VSEEEEEEEEE NAJJJJJJJJJJJ BOLJŠE pa kr malo jezite mamice še bolj pa atije.

Pegica želja po kinu je bla moja in ne Blankina le ona jo je posredovala ker sem bila jaz pr sosedih.

Bino evo mene ja kockasti so me pustili doma.
Smo bli malo na kratkem delavnem dopustu.
Tamala je tud lepo pikasta presedlala k babici v LUCIJO očitno bo mogla bit brez krem za sončenje ker ji nekja v njih ne paše se je 1 dan malo več mazala seveda sama in je pol drug dan bla veselo prosena.
No sedaj ima zjutraj žličko Zirteka in 1/4 kalcijeve tabletke mažem jo pa z mešanico olivnega olja in gospine trave. Verjetno je v komb. sonce in te kreme naredlo svoje čeprav sva šli na plažo šele ob 18. Mah tako je ko maš občutljivo deco.
AJA DAJ MI NA ZS POŠLJI KJE LAHKO NAROČIM ONE RJUHICE ANTIALERGENSKE KER NIKJER NE NAJDEM TEH ZADEV.

No skratka danes sem uspela sicer iz vozila videt Portorož kar mi do sedaj ni uspelo. Sva z user posted image  tamalo odložla v Luciji pri babici in njeni sestri ki se vračajo šele v pon. 7.7. Tako da mam ta teden malo mira za spočit,pospravit in seveda delat v sob. pa greva na poroko.

Nič sem utrujena od poti tako, da grem pod tuš in ajo ajo se pa ajvim kaj še kak drug dan.

Mirno noč in lep delavni teden.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
29.6.2008 23:58:03   
janja 27
ojla
da se vam tudi jaz malo javim sem imela kar naporen vikend....danes smo imeli piknik k je tašča imela rojstni dan 69 let drugo leto bo "žurka" pa nardimo piknik pri naši hiši ker imava teraso pa tud moj možek peče meso sicer je pri nas to edini rojstni dan poleti...tko da vsa enkrat se mal žlahta in sosedje dobijo na kupu pri nas...vćeraj sva šla nablavljat meso pijačo itd tko da sem dopoldan letala po trgovinah pa še mojga sem imela s sabo kar je za njega največja kazen it v trgovino ma nisem hotela prekladat tistih zapakiranih pijač po 6 kom s tem trebuhom...tko da je mogle it z mano user posted image user posted image popoldan pa sem delala francosko in testeninsko solato pa mi je kr neki urc vzelo tisto rezanje na kockice zvečer pa sem kosila vrt..aja pa popoldan se nama je pokvaril hladilnik v kletiuser posted image imam tam pomožno kuhinjo za poleti je bolj pri roki če sem na terasi..tko da sva imela mal problem kako ohladit pijačo za danes pa sva vse rešila dve hladilni torbi in en veliko vedro polno zmrznjene vode pa je šlo skozi..no in danes pooldan ko sem pospravljala posodo za kosilom se mi je pokvaril še pomivalni stroj user posted image user posted image nima sreče s to belo tehniko....me kr kriza ker zame je največja muka pomivat posodo na roke..upam da serviserji ne bodo preveč časa hodili sicer pa stroj ni niti več v garanciji user posted image ...je pa delal 6 let brezhibno pa še firme beko je k gorenjevi stroji so se mi že skoraj vsi v tem času kaj zjuser posted image
naša Manca tud rada poje pesmice kr ne morem verjet kako si besedila ful zapomni..hudo mravljico zna celo na pamet..mi je tud vzgojiteljica v vrtcu rekla da zapoje vsak dan ko čakajo kosilo kakšno pesmico....sicer pa vedno pojeve pred spanjem razen če jo zmanjka kot danes je bila utrujen od vsega pa še spat ni šla popoldan nič...ne vem kako bo sedaj to k bo na počitnicah dva meseca....se kregamo vsakič k je treba it v popoldansko spanje...ona spat pa ne....v vrtcu pa ni problema user posted image ...
hvala še ostalima za dobrodošlico.....
pri imenih je pa tako za fantka imava zbrano že od mance bo gašper za punčko pa je sto idej in se še nisva uskladila, na zadnjem pregledu se spet ni videlo kaj je k mi ta pikica v trebuščku spi to že drugič..pa sedaj zadnjič sem šla na 3D da mi bo posnel cd pa je spalo in spalo ( sej zdej spi ) pa tud videlo se ni kaj je se skriva..sicer pa ni važno...verjetno bo punca k se ne moreva odločt za imeuser posted image user posted image
je že pozna urca p eltim tud jaz med rjuhe..oz. k je tko vroče na rjuhe..,,lep vikend in tistim k uživate na morju user posted image user posted image user posted image jaz komaj čakam ta teden bomo mogoče kaj skočili se namočit....
nočko

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
30.6.2008 9:13:02   
mml
Dan,

za začetek ena user posted image , kaj več pa kasneje

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
30.6.2008 10:33:53   
Nana Liza
Sem vse napisala, pa mi je miš šla h user posted image  in ni šlo drugač, kot da restartam comp. Uglavnem saj slike povejo več kot besede...user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
30.6.2008 11:36:16   
mml
user posted image

Tole časti Matic za 5 mesecev user posted image

Nana Liza vidim, da ste uživali user posted image

Ne morem tipkat kaj dosti,ker mi dela v naročju družbo Matic, ki pravi, da je že malo lačen in da naj čvekam kasneje user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
30.6.2008 12:13:31   
NRMM
Daaaaaaaaaaan!

En hiter žabarski pozdrav,dokler še gre v čas malice user posted image .Sendvič mi je nekdo pojedel,ledeni čaj pa pustil user posted image .

Pri nas nič  pretresljivo novega.Maruša me je izselila iz spalnice in me naselila v njeni sobiuser posted image user posted image .Prihaja ponoči zopet spat k nama in,ker res nimam moči čakat,da bo zaspala in se ubadat z njenimi obračanji levo/desno,se kar hitro odselim v njeno posteljo,da se vsi naspimo kot je treba.Ja Bino očitno jo daje grah pod jogijem user posted image user posted image .No sej 1x do srednje šole jo bo minilo.Je pa tudi nekaj dobrega v tem user posted image user posted image user posted image user posted image .....noben ne smrči zraven mene user posted image user posted image ,tako da zdej ponoči ati poje arije Maruši user posted image .

NL vidim,da ste užiiiivali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Tevž pa je fant in pol user posted image user posted image in Ela prijetna punca user posted image .

Bino  user posted image user posted image za tvoji dve nagajivki.Takšne in podobne nesreče se bodo dogajale.Pri nas so zaenkrat v mejah normale,drugače pa je na čase prav napeto.
Kar pa se jesenskih počitnic tiče,bi morale pa počasi res začet načrtovat user posted image ,ker drugače bova prišli na slab glas user posted image .Ta teden še bom ziher v Lj,tako da te pokličem.Je možna kavica že zjutraj okoli 8.00 ali ti je prehitro?

Mml hvala za posladek,je prav pasal. Čestitke Maticu za obmesečnico user posted image .

Lonja uživajte na dopustu in ne misli preveč na nas user posted image .Hvala za čestitke.

Janja
upam,da ti stroj pridejo čimprej popravit.Jaz pomivalca do lanske selitve nisem imela.Zdaj ga pa ne dam za nobeno ceno in,če mi crkne sem na istem kot ti user posted image .

HIMH zdej pa imaš teden zase in si odpočij in naberi nove energije.Hana bo pa brez dvoma uživala na morju.

Nič bo kar dovolj z malico,da še nekaj stvari naredim,potem pa šibam domu,k mojima puncama.Jutri ima Maša zadnjo posvetovalnico,Maruša pa pregled za vrtec.DObro,da je ati doma,ker drugače ne vem,kako bi izgledalo tole,da odpeljem ob k dr sam.

Uživajte maximalno!

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
30.6.2008 13:40:18   
mml
Saj sem res mislila kaj napisat, pa me je zgrabila totalna lenoba, tako da zaenkrat samo tole

Zrcalce, zrcalce v igralnici povej...
user posted image

Takole se me zjutraj razveseli Manca
user posted image

Ljubezen
user posted image

Prvi poskusi na gugalnici
user posted image

Zgodaj je treba začeti brati
user posted image

Tudi "velika" sestrica kdaj omaga
user posted image

Življenje na "veliki" nogi je lepše
user posted image  

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
30.6.2008 15:07:36   
Valeri
predno šibam domov, še na hitrico par besed....
za nazaj se tole spomnim, upam, da ostale ne boste jezne user posted image

NANA LIZA in MML - krasne fotografije, prekrasnih otročkov
MML - Maticu vse najlepše za pridnih 5 mesecev. user posted image user posted image

NRMM - tole s spanje se mi zdi, da čaka nas v prihodnjih dneh.
Namreč kot sem že pisala, se v naslednjih 14 dneh selimo in tako mali
dobi svojo sobo, kar pomeni nove spalne navade. Ufff..

Se mi pa zdi, da bo zgodba podobna vaši in bo mami spala v sobici, moška pa bosta skupaj vlekla dreto. user posted image

HIMH - vidim, da imaš teden zase. Naju to mogoče čaka naslednji teden.
Trenutno namreč potekajo pogovori in dogovori, ali bi šel mali letos prvič sam na morje; s taščo in nečakinjo.

Po eni strani sem prepričana, da se bo imel luštno, da bo užival in mi bo kakšen prost trenutek prav prišel, saj bo s selitvijo kar precej dela, po drugi strani, pa ne vem kako bom zdržala. Pa saj Krk ni tako daleč.....user posted image

No, odločitev mora pasti do sobote, tako da malo časa še imava.

Tolk na hitrco.

Tiste, ki ste na dopustu, uživajte še za nas.
Ostale pa se mejte lepo, poiščite kako prijetno senčko, poskrbite za hladen napitek in vročina bo znosnejša, razen seveda za Jano73, ki berem, da šele zdaj uživa.

lp vsem,
valeri

< Sporočilo je popravil Valeri -- 30.6.2008 15:10:04 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
30.6.2008 17:24:17   
arielca
Ojla,

Ja, upam, da je vsa birokracija za mano, da sem oddala vsa poročila, vse statistike in vso dokumentacijo user posted image .
Zdajle šibamo na sladoled, potem pa me čaka pakiranje, ker gremo ju3 v toplice user posted image . Z Brino sva bili danes na kontroli in ušeska so zdrava. Ne sme se potapljati user posted image , plava pa lahko.

Bodite pridne in se tipkamo čez 5 dni! Papa user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
30.6.2008 22:08:45   
janja 27
mam mal stare slike gor jih moram še dat iz fotiča dol ma sam tolk da vidte našo MANCO

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
1.7.2008 8:41:23   
mml
Dobro in lepo jutro user posted image

Njaprej ena velika skodelica
user posted image
vsebina pa po vaši izbiri in željah user posted image

janja tvoja Manca je tudi prav luškana punčka user posted image . Kar se pa tiče pomivalnega stroja, bi jaz tudi zelo težko brez njega, človek se ga kar navadi, ker res zelo olajša življenje user posted image

arielca upam, da si dobro spakirala in boste uživali v toplicah user posted image

NRMM, ko boš za kakšno kasnejšo kavo (se pravi po 10. dopoldan), mi sporoči user posted image . Ob 8. namreč Matic še spi (jaz bi tudi, pa me Manca vrže pokonci user posted image )

valeri upam, da bo selitev potekala čim manj stresno in da bo Maj lepo sprejel novo ureditev in pridno spal v svoji sobi. Manca je zadnje čase, kar se spanja tiče zelo pridna, zvčer gre v posteljo, prebereva kakšno knjigico, se malo pohecava, polupčkava in po tem reče mami lahko noč in me pošlje iz sobe in zaspi...

tinas super, da ste nakupili igračke za igralne kotičke v vaših lokalih, da bodo lahki starši v miru pili kavo in čvekali user posted image ...jaz to zelo pogrešam v LJ, v centru je ednini toboganček pri Asu, česa drugega pa zadnje čase tudi nisem opazila user posted image

HIMH lepo uživaj v prostem tednu in upam, da hane alergije ne bodo prehduo mučile user posted image

bino dobro, da ni z Beti nič hujpega, ti pa verjamem, da si se ustrašila. Super, da so Bini pike večinoma že izginile user posted image . Manca je imela lani celo leto lišaj na vratu, smo že misliii, da so glivice, po tem je pa zadeva na jesen (in po Kuteridu) izginila...letos se ji na srečo še ni ponovila, ima pa trenutno en čuden izpuščaj na ličku, ki se ji veča user posted image

izabela si polno zaposlena?

ac kako je bilo na NS?

Nana Liza ste naslednji teden za kakšno kavo ali kaj podobnega?

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
1.7.2008 10:41:07   
ac
Lepo pozdravljene!

Meni so se pa spet vrnile slabosti, ne vem, a zato, ker ni več vsakodnevnega vnosa raznoraznih vitaminov (sem jemala Elevit, pa je sedaj že 3 mesece mimo in sem ga nehala), al kaj je to user posted image . Tako se mi spet prav nič ne da... Na nuhalni je bilo luštno, rezultati ok. No, glavno, da je otroček v redu, jaz bom pa tud že enkrat spet 'normalna', upam (do poroke bo že vse dobro, pravijo user posted image ).

Sara je na morju ful uživala, tako da jo v petek moj svak na poti na morje pobere in bo najprej uživala z mojo sestro in njeno familijo, potem pa še z babico in dedkom. Potem pa prideva še midva z user posted image za 2 tedna na dopust. Samo se bo treba kaj aktivirat, ker se mi zdi, da se samo prekladam in ležim. No, vsaj za v službo imam še vedno bicikl za prevozno sredstvo.
Nana Liza, Mml in Janja, krasne slikice user posted image user posted image user posted image . Jaz sem pa kar nehala fotkat, se moram spet mal lotit.

Vse čim bolj uživajte! Jaz sploh ne vem, kam naj se po službi v tej vročini dam, še najbolje je doma, kjer imamo zaenkrat še celo prijetno hladno (je stanovanje na senčni strani), pa še kavč je na 'dohvat ruke' user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
1.7.2008 11:39:34   
NRMM
Pa še moji dve nagajivki:

user posted image

user posted image

user posted image

Mml ti javim za kavico.Med malico imam 1 uro časa,tak da za kavico in čvek v BTC bo.

Zdej pa grem počasi nekaj naredit za kosilo,ko prideta M&M domov,se napapata in letimo k P,potem v trgovino,ker jutri Maša praznuje pri varuški 1RD.

Uživajte!

LP

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
1.7.2008 12:14:02   
janja 27
NRMM maš pa luškani bjondi....midva sva oba temna in seveda bodo otročički tudi user posted image user posted image
sem vas že včeraj pozabila vprašat kako kaj vaše pupe pustijo nosit špangice pa repke naša je do leta in pol pustila vse pol ne vem kaj jo je pičlo neče niti videt ne špange ne lastike nč....pa tko bi ji rada včasih kaj dla gor..potem jo pa rajš na kratko ustrižem da je mir..
sedaj pa šibam bomo dali naš bazen končno ven ..tamala že nori okoli hiše....sam ji moram dopovedat da se mora voda mal segret...
ac kdaj boste pa vi zibali ???

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
1.7.2008 15:08:30   
Nana Liza
Bom poskusila danes kaj poslati, da ne bo na koncu spet I am sorry.user posted image
Ravnokar je Tevž zaspal, tako da imam nekaj časa.
Na morju smo se imeli zelo lepo. Sicer ni bilo ležerno dupostniško, ampak veselo in živahno.user posted image Ela je uživala neznansko v vodi in plavala z rokavčki. Ima novo pridobitev, dojenčka, ki mu je dala ime Matjaž. user posted image Tevž je budno spremljal ves čas, kaj počne Ela. Se je pa prvič sam usedel na morju. user posted image Pleza sicer še ne, ampak kakšen korakec pa že naredi po kolenčkih. user posted image Apartma je bil lep, uredu, ampak brez klime. Grrr. No, sej sem sama kriva, kaj se pa nisem pozanimala. Tako smo vroče popoldanske urice preživeli v šoping centrih, ki so nam dodatno izpraznili denarnico.user posted image Poslala sem tudi pozdravčke direktno osebno na Ugljan, saj smo en dan odšli na izlet s trajektom na Ugljan in Pašman in se tam kopali cel dan. Pozdravčke pošiljajo nazaj. user posted image Tevž je cel teden jedel blitvo s krompirjem, ker je to najlažje dobiti v njihovih restavracijah.user posted image Tolk na bolj na hitro.

MML Naslednji teden se lahko dobimo kaj na kavici dopoldne. BTC? Pride še katera? NRMM za malico? Ponedeljek?

Mislim iti pa en dan tudi v ŽV. IZABELA - A imaš Matevža doma, se zmenimo?

Ela ima doma tudi nov bazen, upam, da naredimo danes otvoritev, ko pride domov.

Vsem, ki greste na morje skrajno uživajte. Vsem pa popoldanska postrežba hladnega piva in slanih krekerjev.user posted image

Janja27 - Zelo smo vesele vsake nove čvekice.user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 1.7.2008 15:11:33 >

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
1.7.2008 15:51:46   
šnucika
ojla!

Na hitro....

Lep slikce ste prilimale!user posted image ...jaz moram še s fotoaparata kaj dol snet....

Danes sem tudi jaz opravila tista psiho testiranja,ki si jih imela ti cuma ...za diners.
Katastrofa...po mojem bodo ugotovili,da sem psihič in me odslovili....user posted image
Smo pa bili cela skupina precej uporniška in sem imela na koncu občutek,da smo mi psihično zdelali vodje testiranja...ker smo končali cele pol ure prej in nismo vseh nalog delali.Pa ene par jih je bilo ful jeznih in so jim kar povedali,da če se delajo norca iz nas....da si morajo jemat dneve fraj,še vedno pa niso zvedeli nič in še manj imeli stika z Dinersom.
Še vedno upam,da me čimprej pokličejo od penzionistov!!!

skratka...soparen,vroč dan...si moram glavo shladit....

kaR te ne ubije,te okrepi!

Neposredna povezava do sporočila: 2842
1.7.2008 16:12:17   
Izabela_
Oj, oj,

ja, Mml, res sem v gužvi za RR. Dopoldne imam Matevža in ne morem na računalnik (mi skoz nekaj pritiska), popoldne pa hitim z delom tistih nekaj uric, ko imam čas, pa še mož meni na čast vsak dan koristi ure in prihaja nekoliko prej domov...

Tako da dopoldne sem na razpolago user posted image  - Bino, Nana Liza, Mml, NRMM...

Nana Liza - ti bom prinesla škatlo cunj, če še velja. Lahko se dobiva v ZOO, lahko tudi pridem v BTC v ponedeljek, lahko v bistvu tudi oboje... user posted image  Naslednji teden sem zmenjena le v torek, če se ne motim, pa v petek imam varstvo za Matevža, tako da ostali dnevi so še frej pri meni.

Bino - bi ti tudi kam prišla zraven (ne vem, kako si fleksibilna z dvema punčkama?)? Tudi Matevž bi se rad igral. user posted image  Danes sva bila na obisku pri moji bivši sodelavki, ki ima dvomesečno punčko in je bil kar malo ljubosumen moj škrat, ko sem jo imela v naročju. Na koncu obiska pa jo je le pobožal po podplatih in ko je videl, kako se smeji, jo je še po ličkih in trebuščku.

Lepe slike, vse po vrsti! user posted image  Sploh Nana Liza mi je naredila lušte za morje, res lepe fotografije.

Šibam naprej delat... Ciao

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
1.7.2008 19:29:47   
NRMM
Ponedeljek bi bil res suuuuuuuuper,ker sem za ziher v Lj.Ura bi si sicer najbolj pasala okoli 12,če pa bo prej pa tudi ni problema,bom pa šla prej na malico.

LP

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 2844
1.7.2008 23:55:39   
tinas
punce, smo padle na drugo stran.
jutri odpremo lokal v centru, ampak še nimamo nočnega čuvaja in zato moram zdaj it user posted image zbudit, da gre za par ur tja dežurat, dokler ga ne zamenja svak user posted image .
ma to je grozno, kakšna brezposlenost v sloveniji, mi iščemo ku zmešani!

lahko noč
pa-pa
t

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
2.7.2008 7:44:12   
NRMM
Jutrrrrrrrrrrro!!!

Najprej user posted image user posted image user posted image  za vse.Moja se že hladi tukaj zraven mene.

Spet je bila vredu noč,Maruša je do jutra ostala v svoji postli,jaz pa v svoji user posted image .
Včeraj sem imela obe pri P.Maša je imela zadnjo posvetovalnico in je res velika punca v širinouser posted image ,Maruša je pa imela pregled za vrtec .Maša ima 11800g in velika 75,5.Maruša ima 13,6kg in velika 94.So pa Maruši vzeli tudi kri in ima malo premalo železa,tak da je dobila sirup in ga zeeelo rada pije.
Za obe sem tudi dobila 3 mesečno kuro bronchumunala,pa da vidimo,če je to res tako dobra stvar,kot hvalijo.Upam,da bomo mal bolani,ker da ne bi bili nič,je verjetno brezveze pisat.

Zdaj pa čakam kolegico,da greva skupaj proti vrtcu,ker moram oddat ta spričevala in še kopije iz moževe delavske knjižice.

Tinas jah huda brezposelnost je pri nasuser posted image .V.d.svak prekriva in rihta strehe in za 6 € + malica + prevoz, ne dobi delavca.Upam,da čimprej najdete nekoga.Kako pa gre prenova hiške?

A ha mi že zvonijo. Lepo bodite in uživajte v senčki!

LP

< Sporočilo je popravil NRMM -- 2.7.2008 7:46:24 >

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
2.7.2008 7:46:57   
šnucika
dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A je še kater decembrček tako neposlušen,kot naša Živa?user posted image
Nič ne uboga...nič ne sliši...vse po svoje...
Ali ji jaz delam krivico,ker je pač samo v takem obdobju trmastih dveletnikov...
Najhuje mi je med ljudmi,ker jo moram stalno imeti pod kontrolo,če ne takoj kaj ušpiči...potem pa se raje drživa zase,da ne dela vsega narobe.Tako je že kakšen mesec.

lep danuser posted image

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
2.7.2008 10:50:02   
mml
Dan,

si vzamem 5 minut, po tem grem pa likat. Moja mama je ob čmrlja odpeljala v ZOO, upam, da bodo preživeli in se lepo imeli.

Moram pa pohvalit Manco, ki je včeraj čisto sama odkolesarila od doma do kavarne in nazaj, v vsako smer dober kilometer user posted image . Je prav uživala, oči je malo pomagal navzgor po klancu in če je cesta zelo visela, sicer pa ne. Sem bila prav presenečena, ker sem mislila, da bo obupala po 100 m ali še prej, tako da me je prav presenetila

šnucika Manca uboga, kadar hoče user posted image , včasih se pa obnaša tako, kot da je gluha. Samo trenutno je v fazi, ko se ji da kar dosti stvari dopovedat, lahko pa da bo čez en dan spet grozno in bo trmarila in nergala za vsako figo...

janja Manca ne mara špangic in sem jo zadnjič komaj prepričala, da sem ji jih vtaknila v lase, ampak jih tudi ne potrebuje, ker ima čisto skodrane lase user posted image . Je pa po tem špangice v laseh pustila pri miru in se z njimi ni obremenjevala user posted image

Nana Liza meni je ponedeljek ok, ura pa kadar koli po 10., ker prej ne vem, če bomo že budni in spakirani. Čeprav je danes Matic spal do 8.15 brez vmesnega hranjenja, ampak samo z nerganjem okrog 4.30...nimam pojma kaj je pravzaprav hotel, ob 5., ko sem že skoraj obupala in se pripravila na dojenje je pa zaspal user posted image , sem imela že skoraj občutek ,da si dela norca iz mene user posted image

NRMM super, da ste spali vsak v svoji postelji user posted image , pa seveda bravo za nove mere tvojih gospodičen. Matic ima merjenje čez 14 dni. Pri nas pa za vrtec ni ptreben pregeld, samo potrdilo, da je otrok cepljenje in da nima/ima alergije...

tinas tole z varnostnikom je pares zoprno, upam, da ga čim hitreje najdete. Se pa strinjam s tabo, da je brezposelnost zelooooo relativna reč. Se mi zdi, da bi večina najrajši sedela doma in dobila kakšnih 2000€ na mesec...no saj jaz bi tudi user posted image

pegica kako kaj pri tebi? Dr. napreduje? Kako kaj Neli in Ažbe?  Pri nas se imat oba M-ja še vedno zelo rada, samo Manca kar naprej komandira in spravlja Matica v red user posted image , kaj šele bo user posted image

Nič, če hočem, kaj zlikat se moram spravit z RR

No še fotodokumentacija prvega koelsarskega podviga
user posted image

in še ena kar tako
user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
2.7.2008 11:12:02   
šnucika
Pa še nekaj malega naše Žive....

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
2.7.2008 14:44:04   
cuma
Daaan!

Ma kako lepo je, ko imamo toliko slikic za gledat! user posted image user posted image user posted image

Mi smo ok. Tinkaro malo matrajo zobki ... Ema pa trenira trmo in nagajivost za vrtec user posted image ...
Midva z možem sva malo zdelana od te vročine in rutine in vsak dan issto jovo na novo itd... Porodniška ni hec ... user posted image  Prav pasal bi kak odklop a ni realno za naše razmere.

šnucika: zanimivo, da so se nekateri tako obnašali  ... sicer pa mi je tak odnos kandidatov totalno mimo. Meni se zdi super, da preverjajo in da jih zanima koga bodo zaposlili, če ga bodo. To, da pa so dali agenciji nalogo, da filtrira maso ljudi, ki se je prijavila, pomeni samo, da imajo dnar in si to lahko privoščijo. Jaz v testiranjih ne vidim nič slabega, če pa komu kaj ne paše in ni pripravljen nič narediti za to, da bi dobil službo, potem naj pač odide in poišče službo drugje ali jo pa čaka doma.  
Živa je pa res svederček user posted image  ... in se prav vidi, da se v bazenu počuti kot doma user posted image .

Nana Liza: user posted image user posted image user posted image  za uspešen dopust in lepe fotke!

NRMM: user posted image user posted image user posted image  za lepe mere tvojih punc! Kaj pa pije Maruša za železo?

mml: user posted image user posted image user posted image  za Manco in kolesarski podvig ... mamini geni user posted image . Imaš kej treme pred vrtcem ... jaz imam malo user posted image

bino:  Kako ste punce? Kaj počnete v tej vročini?

ac: naj se slabosti čimprej spet poslovijo ... najbrž pa jih je tudi ta vročina malo priklicala.

izabela:  ti si pisala o spanju čez dan a ne? Mi imamo probleme, če recimo v avtu zaspita za par minut ... potem se vse podre.. drugače pa kr laufa in upam, da bo tudi v vrtcu šlo.

pegica1: kaj zdej ... hočemo tudi tvoja dva čmrlja videt ... hitro fotke prilimat user posted image

janja27:  tudi mi imamo "alergijo" na špangice in čopke user posted image .... Lušna tvoja pupika user posted image

Danes imam vaje ... komaj čakam user posted image ! Lepo se imejte prav vse!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.