Taja Nagaja
|
Čer ! Sem se zjutraj spravila k branju in z željo, da vam kaj napišem. Pa je imela Bina bolj slab dan in je porinila stol, na drugi strani pa je bila Beti . Sem se kar precej ustrašila ker je imela v trenutku čisto krvava usta in nos. No, k sreči ni bilo hujšega. Bini pa so pikice izginile, ostal ji je le en lišaj na nogi in so naju poslali še na infekcijsko, da izločijo borelijo. Borelija ni, kaj pa je pa nihče ne ve Upam, da bo tega kmalu dovolj. Smo ji pa uspešno uvedli češnje . Dopust pa preživljamo doma . janja27: dobrodošla , lepo je, če se nam še kakšna čveka pridruži. Moja sterejša princeska je rojena 16. in zadnje čase samo prepeva . Zna ogromno pesmic pa ji ni dovolj, zato si jih še sproti zmišljuje. V vrtec pa bo šla septembra. Upam, da bo vse OK, ker ima malo poseben jedilnik. Mlajša pa je prejšnjo nedeljo upihnila 1. svečko in je čisto nora na svojo sestro in je težko brez nje. Sledi ji kot mali kuža . Kako pa se ti počutiš? Že veš kaj bo maša dobila? Imena že izbrana? Ja, malo sem firbčna mml: hvala! za akvarij. Jaz sem imela v službi to "čast", da sem skrbela za dva 150l . Biologinja pa sploh ni hotela sodelovat. Sedaj pa so vse skupaj rešili z zunanjimi sodelavci . Bina je imela sestavljanko na morju in jo je vsak dan sestavljala pri tem pa glasno komentirala, da ji jo je dala mami od Mance , jo pa skriva, ker je tudi Beti všeč (bi jo kar pohrustala) . Kolo je prispelo, sedaj pa počasi nabiram kondicijo. Moram še nekaj zrihtat ker me rit pošteno boli za vse M-je. NRMM: če že sedaj začneva načrtovat počitnice za decembrke bo ravno prav . Kako je Maruša? Mogoče pa je princeska na zrnu graha? Si se že privadila na nove razmere? Ko boš v LJ sporoči, da greva malo spomine obujat in načrtovat nove podvige. lonja: lepo te je bilo slišat, sedaj pa uživaj še namesto nas Lupčka Ajdi. Smo bili na Vrhniki in je Bina pogrešala tvojo princesko. pegica1: ti si pa tako pridna, dr, pa bo tudi, si že na seznamu in držim pesti šnucika: a naj še držim pesti al si kaj zrihtala? Glede komarjev - mi imamo komarnike zvečer gremo pa hitro spat No, danes smo naleteli na en roj pa smo se obrnili in šli raje domov. Sem pa razmišljala o tisti napravici, ki oddaja nam neslišen zvok moškega komarja. Dokler ne rečeš drugače pa še vedno držim pesti Živa pa bo že pokurila svojo energijo. Upam, da jo smrkanje kmalu mine. Klopi pa so res zoprni. Meni je enkrat uspelo in sem jih psici odstranila 70 v enem dnevu. cuma: joj, tvoji sta pa taki lepi deklici , se vidi, da sta po mamici. Sem mislila, da bi se te dni odpravili kaj na obalo. Ko bo vreme primerno pa mogoče res pridemo. Te prej obvestim, sicer se pa vi tudi že odpravlajte že dolgo v naše konce. za morske deklice od marostarskih jana73: končno so prave temperature zate. Ko mi je prevroče se spomnim nate in pomislim, da je vsaj tebi lepo , meni pa bo malo kasneje. A pikice so vse izginile, ali je princeski ostal kakšena za spomin? S plenicami za kakanje pa bova imeli še opravka tinas: kdaj bi vama najbolj ustrezalo? Mi bi pa priši sprobat igrače . Daj zaupaj nam koordinate. En velik za Lio. Prejšnji teden mi je Bina razlagala, da gre k Lii, da ima Lia klavir. Nimam pojma kje je to pobrala jan jan: ja Domen je pa pravi mali mož. Simpatičen mali škratek. Sem se kar malo zamislila kako hitro čas beži. Lepo se crkljajte in pusti se kaj razvajat. za Jana. Izabela_: mi smo na dopustu doma, tako da sta ševedno vabljena na igralne urice. Avgusta pa bo Beti na uvajanju pri babici, z Binči pa se bova potepali. Morava malo nadoknadit. kako je Matevž? Mačja televizija? Nana Liza: mislim tudi na vas, uživajte! pošlji pozdrv na Ugljan. ac: kako si opravila? Kako je Sara? Najbrž ste kje ob morju. Držim pesti, da se imate zelo lepo. arielca: kako lepo, da se večkrat javiš. kako je s tvojo službo? Ker jaz bi te dala na tisti seznam... Upam, da je vsa birokracija za teboj, da že uživaš s svojo princesko. Lupčka Brini. HIMH: a si ti še med živimi? Da nisi preveč pretiravala z dieto pa se te sploh ne vidi več? Al pa so te ta kockasti ugrabili? Kako je Hana? A si že na dopustu? pajaca: te pogrešam, da veš! Najbrž sem še kaj pozabila, pa se še spomnim in kaj natipkam Nočko, grem dražit komarje skozi komarnik
|