|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
3.7.2008 9:36:16   
Polynesia

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        Spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ       pregled (MF)    user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ       MF 08.07 

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       31.07 (MF)      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB      pregled (MF)    user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (?user posted image ,?user posted image )     ?? let       kraj     MF 11.07.         user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     pregled (MF)    user posted image  

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM       pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice  pregled (MF)   user posted image

9.  05.11.   Mijavček           (1user posted image ,0 user posted image )        32 let        LJ        pregled         user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ      MF 27.06.

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         24.07. (MF)   user posted image

13. 07.11.  gugu                    (2user posted image ,0user posted image )      32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let  Jesenice   MF 08.07.

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj       pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj       pregled

17. 08.11   Nina BG              (? user posted image ,1user posted image      ?? let     kraj       pregled (MF)

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška     22.07. 

19. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       MF 16.07.        user posted image      

20. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled 

21. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled 

22. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled 

23. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      pregled

24. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale  22.7 (MF)        user posted image     

25. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        30.07.             user posted image

26. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         pregled 

27. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

28. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ         MF 02.07.

29. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš     25.07.          user posted image   

30. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    MF 02.07

31. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled

32. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    MF 15.07.       user posted image

33. 18.11.   spelka12 user posted image user posted image   (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR           pregled          user posted image user posted image   

34. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

35. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

36. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           MF 01.07.      user posted image

37. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          MF 15.07.      
user posted image

38. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          MF 11.07 

39. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled         user posted image user posted image

40. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         MF 21.07.     user posted image

41. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          MF 11.07.     user posted image

42. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP           MF 09.07.    user posted image   

43. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

44. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ            MF 01.07.    user posted image

45. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          MF 22.07.

46. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

47. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled

48. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

49. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          pregled        user posted image

50. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

51. 26.11.    amani                  (2user posted image ,1user posted image )      26 let       LJ          pregled

52. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        UZ 01.07.     user posted image

53. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

54. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                 (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 3.7.2008 9:38:13 >

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
3.7.2008 9:41:03   
mojsoncek
Dan!

No, z mozekom sva prezivela vecer, noc in jutro v tisini user posted image . Joj kako je cudno...

Imam pa ze prvo porocilo od tasce, ki pravi, da je bila noc BP. Mali je spal kot bubica (tega me je vedno najbolj "strah", ker nocem, da bi morali vstajati celo noc, ker bi mali tulil). No, sedaj so verjetno ze na vlaku in uzivajo. Je pa tasca se rekla, da je tako priden in bi ga imela brez problema kar do sobote user posted image .

bobika1, upam, da si se kaj naspala in spocila!

mali marsovcek user posted image za pregled in user posted image

To bo to za dobro jutro, ker sem se v fazi prebujanja user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
3.7.2008 9:55:51   
Polynesia
Jutro miške piške user posted image .

luna sem samo ažurirala seznam, ker sem videla, da so se nekje zbrisali spoli naših malčkov in še nekaj stvari je manjkalo, upam da nisi jezna user posted image .

No pa še poročilo z včerajšnjega kosila pri tašči. Bilo je full dobr, lepo sem se najedla, ker tašča dobr kuha user posted image . Mož je bil pri njej že kar nekaj časa pred mano, jaz pa sem prišla po službi. No pridem tja in naju čaka darilo, možu je kupila fuuuul lepo polo majico, men ene kratke nogavičke pa naši žabici slinček...sem kar pogledala, kaj pravite, slaba vest bi jaz rekla. No pa ko sva šla domov mi je mož reku, da sta se spet z mamo pogovarjala in da ji je že stotič povedal svoje, no in je tašča rekla, da je klicala drago hči in da ji je rekla, da bo dobila nečaka in da ne ve kako misli ona v življenju čez pridt s takim načinom obnašanja in da je lasten brat spet bolan-hrbet in da bo šel zgleda spet na operacijo, tko da ji je povedala svoje. Pol ji je pa menda še mož rekel, da zakaj se tko obnaša da je za punčko bolj vesela in da je to full grdo, pa da take fore skartka, vse ji je spet povedal, je pa rekle da se mu zdi da se je od zadnjič mal zamislila, no to bomo pa še videli, včeraj je bilo prav luštno. Aja, pa ko sem sedela na sedežni pravi mož a kej brca in jaz da trenutno igra nogomet, pa pravi mož mami dej poboži trebušček, pa me tašča pogleda in pravi ja ne vem če lahko, ah ta moja tašča, pa še sta se pogovarjala in tko,sam se zdej ne spomnim kaj vse, je še prezgodaj za moje možgančke da bi jih naprezala user posted image ...no sej za včeraj nimam kaj rečt, bomo videli sedaj naprej kako in kaj.

No hvala bogu da je danes že četrtek in jutri samo še petek in weeeeeekend user posted image , jupiiiiiiiii.
Danes po službi se dobim s prjatlco ki je tudi nosečka z dvojčki in greva malo v šoping za naše male žabice.
Tko da imam danes v službi kosilčka, brokoli juhico, mesno lazanjo in solatko, mmmmmmmnjami.

Tko, zdej si grem pa narest kavico user posted image .

A bo še katera kavico ali zajtrčka, dostava na dom ali službo, hahahahahaha user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 3.7.2008 9:58:44 >

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
3.7.2008 11:11:21   
lyra*
Jutro!

Jaz sem končno prilezla iz postelje...user posted image Sem še televizijo gledala in sem kavico dobila v posteljo pa zajtrk. Se je prav praznik zgodiluser posted image

polynesia  sam ta sestra od tvojega se pa res čudno obnašauser posted image  pa tašča tudi,no samo,da je zdaj porihtala vseuser posted image  V vsaki družini je nekaj...eni se kregajo z taščami,drugi z sestramiuser posted image  Pa pazi,da nebom preveč zapravljala!

Prejšnji teden sem bila v Rutarju glede vozička...in so mi rekli,da mi bodo v ponedeljek po mailu poslali glede barv in še nekih malenkosti in nič od njihuser posted image  So itak pozabili na meneuser posted image
Bom pa šla naslednji teden tja in malo rada naredilauser posted image

celulit  sem jaz dobila takoj,ko se mi je trebušček začel poznat! Ampak se za zdaj sploh ne sekiram..pa tudi,ko bom rodila bom že toliko stara,da bo to nekaj čisto normalnegauser posted image

mali_marsovcek čestitke za fanteka!user posted image user posted image  Zdaj pa le v napad za modrimi stvarmiuser posted image

saba  super za novo frizurco!user posted image user posted image A je velika razlika od prej?? Jaz tudi razmišljam,da bi se postigla in pobarvala sam sploh nimam idej za kakršno koli frizurco!

Danes pa bomo malo poležavali pa mogoče bomo šli potem k moji mami!
Zvečer pa na lent,da malo pozabim vse in se malo veselimuser posted image

Tako lepo se imejte..pazite svoje user posted image !

moja user posted image user posted image  ravno igrata nogometuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
3.7.2008 11:20:46   
saba
Veš kakšna je razlika Lyra:
včeraj sem bila takšna, kot sem že slikico nalimala, danes sem pa
user posted image

ahahahhahaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
3.7.2008 11:24:21   
Anonimen
zdravo, punce.

lyra, iskreno sožalje, drži se.

tašče, snahe ... očitno ima res vsaka družina neke svoje muhe. jaz sem pred parimi dnevi končno svojim staršem povedala za user posted image  user posted image  in sem bila čisto šokirana, kako lepo in veselo sta vse skupaj sprejela, ker kakor koli že stvar obrneš, vsekakor nisem v kaki idilični situaciji. pa nisem bila tako dolgo tiho, zato ker bi bila ona dva kaj čudna - to sta sicer super človeka, samo nisem hotela, da ju preveč skrbi vse skupaj.

včeraj sem bila prvič na UZ v ambulanti za rizične nosečnosti v porodnišnici. naj bi bila MF, pa na koncu ni bila. in se je začelo z vprašanjem, kaj naj bi bil problem s temi dvojčki. in ji povem tisto, kar itak piše na napotnici kot diagnoza. potem vklopi UZ in pravi, da tole ji pa ni čist nič všeč. potem mal meri bejbija, narekuje sestri par mer, pravi, da je zaenkrat še vse v mejah normale in da ja groba morfologija ok - z opombo, da ji vse skupaj ni preveč všeč. in meni itak da mi je šlo na user posted image , pa me na rahlo prime za roko in pravi: ja saj, meni pravijo, da sem kruta, ker vsem takim, kot ste vi, če jih le dovolj zgodaj dobim v roke, že v štartu svetujem splav. ji povem, da sem itak šele na pregledu NS zvedela, da imam dvojčke. (pa itak ne bi šla delat splava, razen če bi bila kaj bolna.) tišina. in potem pravi: ja nič, lahko le čakamo, da vidimo, kaj bo, pridite 18. 7. spet na UZ pa bomo takrat še enkrat pogledali. in še par besed o operaciji, na katero me bo poslala, če se bo zadeva slabšala. moje retorično vprašanje: a lahko kaj naredim? in pravi: v bistvu nič, aja, lahko kar srajčke začneš šivat. pravim, da to pa lahko, ja, sem itak iz foha. pravi ja, saj zato pravim, sem videla v materinski.
svašta ...
v glavnem - prišla sem od tam ven kot steklen kozarec, ki ga je nekdo vrgel ob tla.

in potem se na hitro nakulirat in na center za socialno delo na razgovor. in se potem spet nakulirat in opravljat razne delovne opravke. in se potem še bolj nakulirat, da ne pridem vsa zlomljena na obisk k staršem, da jih še dodatno ne spravljam v stres. in zbrat energijo, da fanta še dodatno ne zamorim po telefonu, ker mu je bilo dovolj hudo že prej, ko me je slišal takoj po pregledu.

pazite nase in res bravo in čestitke vsem, ki so vam in vam še bodo tile MF pregledi šli dobro že iz prve.

uživajte in naj bo lep dan. 

Neposredna povezava do sporočila: 2631
3.7.2008 11:26:16   
Polynesia
saba zdej sem se pa prov nasmejala res user posted image .

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
3.7.2008 11:39:59   
saba
Charley kaj pa je narobe, če smem prašat? Vem da nosiš enojajčna dvojčka, ki sta skupaj brez pregrade v isti posteljici - če sem te takrat prav razumela. A Ginekologu to ni všeč al kaj?user posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

Neposredna povezava do sporočila: 2633
3.7.2008 11:45:59   
lyra*
ooo saba zdaj sem pa konkurenco dobila user posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 3.7.2008 11:46:19 >

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
3.7.2008 11:48:03   
lyra*
user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
3.7.2008 11:49:43   
saba
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil saba -- 3.7.2008 11:50:04 >

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
3.7.2008 11:58:19   
lyra*
   user posted image Ti             user posted image   jaz

< Sporočilo je popravil lyra* -- 3.7.2008 11:59:59 >

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
3.7.2008 12:03:44   
lyra*
Oziroma ravno obratno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 3.7.2008 12:04:01 >

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
3.7.2008 12:31:23   
saba
AHAHAHAHAAHA, veš kaj jaz mislim da sva kar obe

user posted image user posted image

seksi in okrogle

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
3.7.2008 12:36:24   
lyra*
user posted image

Zadela si v polno!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
3.7.2008 12:40:58   
mojsoncek
vidim da vam je zalaufal cvek v sliki user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
3.7.2008 12:55:26   
luna8
polynesia  hvala, ker si popravila seznam, valda da nism jezna, še vesela sm!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
3.7.2008 12:58:10   
mojsoncek
tisti, ki se lusta in ko se ji bo lustalo, lahko seznam dopolni se z mojim datumom morfologije 23.7., ki je bil kot kaze med vrsticami spregledan user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
3.7.2008 14:11:24   
saba
uuuuu vse je roranžno ratalouser posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

Neposredna povezava do sporočila: 2644
3.7.2008 14:12:11   
mojsoncek
Zdej bom pa se vec na forumu visela, ker so ga obarvali v mojo najljubso barvo user posted image

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
3.7.2008 14:35:50   
caligula
vidim, da ste si najdle novo zabavo:D. Najprej opravičilo, dolgi odsotnosti, potrebovala bom kakšen teden da preberem vse za nazaj, potem hvala Andromeda za skrb pa oprosti da ti nisem takoj odpisala nazaj. V glavnem, preselila sem se in dokončno zapustila mojga zdaj že potrjeno bivšega partnerja, ker me je spravil na urgenco z njegovo težko roko, sledijo pretres možganov itd. Največja skrb mi je bila, da ni z otrokom kaj narobe, ker sva imela res burno noč, žal. Hvala bogu je vse ok, brcike sledim vsak dan 15x, gin mi je premestila rok nazaj na 16.11. v tor sem imela morf. vse ok. Rodila bom pa v nm, ker sem zdaj vn iz lj, in mi je prav super, samo da sem se rešila tirana.
Zdaj se bomo lahko več tipkale. papa

Neposredna povezava do sporočila: 2646
3.7.2008 14:40:48   
mojsoncek
caligula user posted image . Iz srca zelim tebi in tvojemu user posted image samo najboljse! user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
3.7.2008 14:43:38   
Polynesia
caligula user posted image user posted image user posted image  Pravilno si naredila, da si odšla, čeprav si morala zato drago plačati, ampak dobro, da se je vsaj izteklo tako kot se je. In najvažnejše je, da je tvoja žabica v redu, da sta vidva oba v redu. Zdej pa le uživaj in se prepusti rokam svoje mamice, mama je ena sama.
Pa še nas imaš tukaj user posted image .

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
3.7.2008 15:07:55   
lyra*
Waaaaw..ja dobili smo novo barvo...samo oranžno? No sej mi je oranžna všeč samo za ozadje se mi zdi malo preveč živa in me začnejo oči bolet..user posted image

caligula  samo,da si vredu in si nazaj med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2649
3.7.2008 15:08:25   
lyra*
Pa še moja pinki barva pisave ne pride več tako do izraza kot prejuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.