|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
4.7.2008 21:34:25   
srečka nosečka
čer, user posted image

berem, berem, samo pisat pa ni časa. user posted image

Pina - user posted image  da je s tvojo Ano vse Ok, pa nič si očitat, zanjo si najboljša mamica

bamby - pride kriza in gre, upam, da se pri vama činprej ton vrne in bo spet vse tako kot mora bit

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

srečka je pa menda da dopustu če se ne motim

ko bi le bila na dopustu user posted image , bom še počakala kakšen mesec in res spet gremo user posted image
Jaz sem tudi za kavico z vami user posted image , javite kdaj se boste zmenile, pa uletiva še midve z Lano.
Glede tvojega predloga za "ta veliko srečanje v MB ali CE" pa ga tudi jaz požegnam. Za v LJ je meni predaleč se vozit.
Bi pa vas vse tako zelo rada spoznala. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
4.7.2008 21:53:10   
dolenjka
Čer user posted image

Jaz sem pa zdaj 1 uro po netu gledala odlomke včerajšnje nesreče user posted image  Pa kaj jim je bilo tega treba user posted image  user posted image  user posted image

Mah sem čist brez volje, grem peglat, kavč seveda user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
4.7.2008 21:56:22   
Februarka08
Pri nas gre pa dežuser posted image pa glih dons k ga ne bi blo trebauser posted image mah...
Ja, tista nesreča... res je groznouser posted image

Grem jaz tud še mal mojmu drušno delat pred tv, mala spi že neki časa, upam da bo današnja noč res kaj boljša, če ne bom kot zombi jutriuser posted image

Nočko

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
4.7.2008 22:02:05   
srečka nosečka
Tista nesreča včeraj pa je res groza user posted image , jaz sem bila včeraj šokirana, ko sem slišala. user posted image

Evo, sedaj me je še moj zapustil in šel spat. Jaz pa oči kot sova. user posted image  
Upam, da ne bom bedla do 1,30, tako kot včeraj. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
4.7.2008 22:08:18   
pina-1
čer.
mi so se danes navozičkali, Mia se je naužila igre s svojimi vrstniki, tati pa še ni prišel doov. JE šel socializiratuser posted image user posted image

dolenjka tale nesreča je res huda. Zakaj so rinili naprej pa tudi ene zanima. Sem prej vidla izjavo uboge matere, ki je v tej nesreči zgubila 3 otrokauser posted image . Po moje da se mi strže.

bamby pri vas pa kar traja. Ater tile naši dedci so pa res legende.

suzi a pošlješ še malo dežja k namuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3880
4.7.2008 22:34:09   
Janey
selma vabljena da se nam pridrižiš če se nam uspe dobit mariborčankamuser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
4.7.2008 22:44:07   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Vsak dan ti jo bom na RR dala, ti pa prid prečekirat ko se iz prikole prklatiš user posted image

1. A misliš, da vem, kje pod olkami imajo internet priključek?
2. A misliš, da vem, kako je moje geslo?
3. A si prepričana, da me moj ne bo potem kar dol pustil, če bom še tam na RR visela?

Februarka, ga imajo samo v dm-ju: Alnarura riževa sluz. Sigurno ga imajo v dm-ju v Šiški (za CSD Šiška pri ta novem bloku ob Celovški) - bi ti ga šla jaz  iskat, ampak grem v pon. na morje. Sigurno ti bo katera znala povedat, kje je to - čez križišče pri uvozu iz Celovške na obvoznico prva ulica desno, pa spet desno, zraven knjižnice Šiška. Se pa ta riž dela z melkom, lahko ga pa uporabiš tudi za dodajanje zelenjavi ali sadju, kar je meni ful všeč.

Pri nas končno nekaj kaplja! user posted image user posted image user posted image

Ja, tudi meni je bilo grozno spremljati to nesrečo. Nekako ne razumem takih usod, ko mama izgubi vse otroke. LAnsko leto so se na naši šoli ponesrečili dijaki, ki so se vračali z mature, 2 punci sta umrli. Ena od teh je pred tem že igubila 2 brata. Ne vem, kako to preneseš ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri pa imam jaz 2 lepi obletnici: 9 let, kar sem naredila na faksu zanji izpit in 4 leta, kar sem postalča mamica!

user posted image
Evo, tole karjolo rožic sem si kar sama pripeljala!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
4.7.2008 22:45:36   
buči
Mene pa tale obupna oranžna zelo nervira! Še dobro, da ni letnga časa, ko bi ga na RR-julahko s pinki označili ...

Nočka!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
5.7.2008 8:11:08   
kati kati
jurto a sem prvauser posted image user posted image
noč je bila stalnica

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
5.7.2008 8:14:01   
Janey
jutro

gremo v auuser posted image user posted image user posted image juhuhu

lep dan

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
5.7.2008 8:16:45   
Janey
buči:

ALJAŽ vse naj najuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
5.7.2008 8:24:36   
buči
jutro, ne morem verjet, koliko ste včeraj klepetale! Srknem kavo, pa se grem s skirojem vozit. user posted image user posted image user posted image user posted image  No, Aljaž ... si ga je ful želel,zdaj ga pa gleda sredi dnevne sobe. Upam, da se ne potolče totalno pred dopustom. Je namreč še malo bolj neroden kot njegova mami ... user posted image  Jaz pa še v DM (Februarka, če ti kaj pomaga, da ti kupim riž, pa ga nekako prideš ta vikend iskat v kAvala), pa k frizerju. Končno!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
5.7.2008 8:27:50   
buči
Februarka, imaš ZS. Če se nič ne javi do 10.15, naj jo kakšna spomni, ker nimam njenega GSM-ja, naj me pokliče.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
5.7.2008 9:13:38   
itata
jutro,
evo končno mal bolj mirna noč. se je dojil "samo" 2x in to hitr in brez zapletov. tko da sem se uspela majčken bolj naspat danes. kosilo sem že včeri tolk skuhala, da imam še za danes in grem lahk v miru zdej v mesto na trg in na en kofeuser posted image  pridne bodite. jutri smo pri taščici, tko da se ne bom javljala. mogoče danes še kej kasnej. končno tud malo bolj primerna temperatura za okol hodituser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
5.7.2008 9:33:06   
dolenjka
Jutro user posted image

Evo, carica spala do 5h, pojedla in nadlajevala do 7.30 in pred 1 uro spet nazaj zaspala user posted image
Jaz grem mal popeglat na brzinco, dokler je še mal "hladno", pol gremo pa na tehničnega, pa po pleničke, ker sem butara kupila 4+ user posted image , pa po tortico, ker  moj danes za familijo RD praznuje user posted image

Itata user posted image  user posted image  user posted image  za Jakoba! Sem mu vibracije na daljavo pošiljala user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
5.7.2008 9:35:16   
Februarka08
Jutro...
Buči, še enkrat hvala.user posted image Jutri se vidiva na kavici.user posted image In Aljažu vse naj naj za roj. dan.user posted image user posted image
Naša noč spet neki tko-tkouser posted image , je bla pa tako sitna 1 uro prejle in zaspana da ni vedla kam bi sama s sabo.user posted image Tako da zdej spi, jest grem pa hit cunje obest pa pospravit mal pol pa kosilo pa tko naprej... pa dež je padal celo noč skor, kar bi blo super, če ne bi bla trava pokošenauser posted image user posted image mah, zmer gre neki narobe...

Vas berem še potem kaj, lepo sobotouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
5.7.2008 10:03:57   
Bajsa
No dobro jutro!

Včeri smo se cel dan potepale, sm bla v Grosupljem, Meti če bi mela minutko več časa bi te na kavico povabila, ampak žal ni šlo. Sm bla pa v vašem mercatorju, pa kašna fajna parkirna hiša, mi mammo v kr pač samo podzemno garažo user posted image , pa je itak skoz vse polno, pr vas pa vse frej user posted image . Bom šla pa drug teden spet, pa bi si takrat vzele čas za kavico, če ga boš mela seveda.
No pol sm šla pa zvečer na žurko, ko je madam trdno zaspala, pa ko je moja mami domov pršla, da jo je pomerkala. Je bla madam pridna in se ni nič zbudila user posted image user posted image user posted image user posted image , itak sem bla 2 minuti stran, tko da nebi blo panike. Je blo ful luštn, sam ker sem pršla šele 20 do 23 so ble že itak vsi nažgani, pol pa sej veste kako se je trezen vklopit zraven. No spila sem eno pivce, je nucalo so ble zize čist nabite zjutri user posted image , pa ob 20 do 1 sem dam pršla. Sem non stop na Zalo mislna, kaj če se zbudi, kaj če bo lačna...morem se mal skulirat, pa tud nase mal dat. Bom še kdaj jo za kakšno minuto mogla samo pustit pa na kakšno kavico letet, drgač bo kriza ko bo treba v službo.

Zdej si pa grem zajtrk narest  user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

Neposredna povezava do sporočila: 3892
5.7.2008 10:04:13   
Bajsa
Buči čestitke za obletnico in Aljažu za rojstni dan! VSE NAJBOLJŠE!  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Itata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za nočko.
Februarka ja tkole je vedno gre kej narobe ko nebi smelo it. Mati narava, nanjo ne more noben vplivat, žal. No pa sej se bo posušil al kako, pa bo.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
5.7.2008 12:57:01   
ELMA
Jutrooo, oziroma Dannnnn user posted image

Še  mi smo tukaj,
se moram redno oglašat da me ne boste pozableuser posted image
Aljaž vse najboljše za rpjstni dan , pa Buči user posted image za obletnicouser posted image
user posted image ELMA bo jutri stara 4 mescov ,in se še zdaj zbuja dvakrat po noći za jest user posted image  , no povejte a ni že čas da da prespi celo noć user posted image .

Mlavla lepo da vam gre z novo službo od moža na boljše user posted image user posted image user posted image , moj direktor je čez noć zapru podjetje in drugo otprl , po pošti sem dobila novo pogodbo user posted image če ćem potpisat , če pa ne pa ADIO , in stem nam ukradel REGRES , upam da se bo utopil v morju , z mojim denarjem ,user posted image   osel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tko sem jezna ,

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
5.7.2008 13:57:40   
buči
Februarka, imam 2 škatli, čisto "sveži" iz skladišča. Ja, jutri kar pokliči, če se da dopoldne, če pa, pa pač kadarkoli že. Bom pa sama priletela s kolesom, ker bo moj moral pakirat za na morje, samo ne vem, kako bom potem po klancu gor prišla ... user posted image user posted image

Elma, če ste bili zaposleni več kot 6 mesecev in si dobila odločbo o dopustu moraš dobiti regres, daj pokliči sindikat, ker je sigurno kje kaka finta. Upam le, da ne za direktorja ... Z eno besedo: prasec! Žal tisti, ki imajo veliko, nagrebejo še več. user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
5.7.2008 14:10:40   
ELMA
buči - se sem bla zaposlena 6 let pri njemu , za nedoločen čas ....Všestih leti nam je to že 3x naredil, pa sem čakala in na inšpektorat šla ampak on podjetje zapre , lubici ves denar na račun in je v minusu ...Nič mu ne morš ....Prasec ....Pri tem podjetju sem sam vstrajala , zato ker sem planirala naraščaj , zdaj bo drgač ko bo konec porodniške ...Če bi prej zamenjala službo in zanosila se veš kaj bi blo ?user posted image Samo ne vem kako lahko odpre drugao popdjetje, ne svoje ime , če je v minusu , in če je eno že propadlo ...A res ni nobenega zakona za takšne idiote....

Pa lepo se imejte na dopustuuser posted image user posted image

Ta sikca je pa za Aljaža ,user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 5.7.2008 14:20:04 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
5.7.2008 14:38:05   
Februarka08
Buči hvalauser posted image . Te pokličem jutri, sam ne morm pa obljubit kdaj, ker naši pospravljajo seno in ne vem če bojo dons že vse fertikuser posted image čak da mojga zahaklam in ga izprašam, pol ti pa povemuser posted image A za 14 dni greste na user posted image ? Matr sem vam fovšuser posted image

Naša bejba je spet zaspalauser posted image je spala dopoldne od 9-11, potem od 12-13, no zdej pa spet spi, tako da grem hit hit za delom, čeprav se mi po dobrem kosilu in kozarcu piva res nič ne dauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
5.7.2008 17:36:20   
kati kati
dan,
naš tamau pa je že 2 dni naspidiran...slabe volje
kakšni grozni dneviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

Neposredna povezava do sporočila: 3898
5.7.2008 18:11:10   
itata
jakob tud končno mal več spi zdejle... smo bli v mestu na kavi dop, pol smo šli še v semenarno in supernovo pa ni do 13h itak nič spal... se mu je preveč dogajaluser posted image zdej pa počiva. pa da vidmo do kdaj še. jaz sem vmes mal skuhala pa tko... mojga pa itak ni. dop služba pop tamala - mame "samohranilke?? upam, da se vam bolje godi - še sreča, da imam starše v isti bajti, ker drugač bi blo bolj švoh...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
5.7.2008 20:58:49   
Janey
čer
kake čveke ste, niti sledit ne morem večuser posted image user posted image user posted image user posted image kje ste babule??

kati kati nekaj je v luftuuser posted image user posted image kr je naš tut neki siten zadnje dni..no malo bolj kot ponavadi...ker drugač se hvala bogu zelo veliko smeji. spi pa ne ponoći že en mesec...ampak sej bo. danes je malo spal čez dan upm da bo zato kaj več ponoči.
jaz sem pa crkjena ko user posted image . cel dan smo letali. najprej sma peljala jakca k moji mami in sma šla v au nakupit opremo za motor za mojga. sma zapravla celo premoženje, ker je to drago ko user posted image , pa jaz sem dobila čeladouser posted image user posted image čeprav ne vem kolko se bom vozla...me je ful strah motorov, sem zgubila že 2 kolegauser posted image user posted image user posted image zdaj si je pa moj to omisluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sma se kregala do konca ampak kot vedno je obveljala njegova. no pol pa smo sli na kosilo in na dolgi spreeeehod. zdaj bom pa padla v postlo. ampak mi je moj prinesel sladoled. tak da bom še malo posedela. pol pridem pa še kaj f5 stisnituser posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.