Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 21:34:25
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, berem, berem, samo pisat pa ni časa. Pina - da je s tvojo Ano vse Ok, pa nič si očitat, zanjo si najboljša mamica bamby - pride kriza in gre, upam, da se pri vama činprej ton vrne in bo spet vse tako kot mora bit IZVIRNO SPOROČILO: Janey srečka je pa menda da dopustu če se ne motim ko bi le bila na dopustu , bom še počakala kakšen mesec in res spet gremo Jaz sem tudi za kavico z vami , javite kdaj se boste zmenile, pa uletiva še midve z Lano. Glede tvojega predloga za "ta veliko srečanje v MB ali CE" pa ga tudi jaz požegnam. Za v LJ je meni predaleč se vozit. Bi pa vas vse tako zelo rada spoznala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 21:53:10
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Jaz sem pa zdaj 1 uro po netu gledala odlomke včerajšnje nesreče Pa kaj jim je bilo tega treba Mah sem čist brez volje, grem peglat, kavč seveda
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 21:56:22
|
|
|
|
Februarka08
|
Pri nas gre pa dež pa glih dons k ga ne bi blo treba mah... Ja, tista nesreča... res je grozno Grem jaz tud še mal mojmu drušno delat pred tv, mala spi že neki časa, upam da bo današnja noč res kaj boljša, če ne bom kot zombi jutri Nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 22:02:05
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Tista nesreča včeraj pa je res groza , jaz sem bila včeraj šokirana, ko sem slišala. Evo, sedaj me je še moj zapustil in šel spat. Jaz pa oči kot sova. Upam, da ne bom bedla do 1,30, tako kot včeraj.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 22:08:18
|
|
|
|
pina-1
|
čer. mi so se danes navozičkali, Mia se je naužila igre s svojimi vrstniki, tati pa še ni prišel doov. JE šel socializirat dolenjka tale nesreča je res huda. Zakaj so rinili naprej pa tudi ene zanima. Sem prej vidla izjavo uboge matere, ki je v tej nesreči zgubila 3 otroka . Po moje da se mi strže. bamby pri vas pa kar traja. Ater tile naši dedci so pa res legende. suzi a pošlješ še malo dežja k nam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 22:34:09
|
|
|
|
Janey
|
selma vabljena da se nam pridrižiš če se nam uspe dobit mariborčankam lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 22:44:07
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Vsak dan ti jo bom na RR dala, ti pa prid prečekirat ko se iz prikole prklatiš 1. A misliš, da vem, kje pod olkami imajo internet priključek? 2. A misliš, da vem, kako je moje geslo? 3. A si prepričana, da me moj ne bo potem kar dol pustil, če bom še tam na RR visela? Februarka, ga imajo samo v dm-ju: Alnarura riževa sluz. Sigurno ga imajo v dm-ju v Šiški (za CSD Šiška pri ta novem bloku ob Celovški) - bi ti ga šla jaz iskat, ampak grem v pon. na morje. Sigurno ti bo katera znala povedat, kje je to - čez križišče pri uvozu iz Celovške na obvoznico prva ulica desno, pa spet desno, zraven knjižnice Šiška. Se pa ta riž dela z melkom, lahko ga pa uporabiš tudi za dodajanje zelenjavi ali sadju, kar je meni ful všeč. Pri nas končno nekaj kaplja! Ja, tudi meni je bilo grozno spremljati to nesrečo. Nekako ne razumem takih usod, ko mama izgubi vse otroke. LAnsko leto so se na naši šoli ponesrečili dijaki, ki so se vračali z mature, 2 punci sta umrli. Ena od teh je pred tem že igubila 2 brata. Ne vem, kako to preneseš ... Jutri pa imam jaz 2 lepi obletnici: 9 let, kar sem naredila na faksu zanji izpit in 4 leta, kar sem postalča mamica! Evo, tole karjolo rožic sem si kar sama pripeljala!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 22:45:36
|
|
|
|
buči
|
Mene pa tale obupna oranžna zelo nervira! Še dobro, da ni letnga časa, ko bi ga na RR-julahko s pinki označili ... Nočka!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.7.2008 8:11:08
|
|
|
|
kati kati
|
jurto a sem prva noč je bila stalnica
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.7.2008 8:14:01
|
|
|
|
Janey
|
jutro gremo v au juhuhu lep dan
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.7.2008 8:16:45
|
|
|
|
Janey
|
buči: ALJAŽ vse naj naj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.7.2008 8:24:36
|
|
|
|
buči
|
jutro, ne morem verjet, koliko ste včeraj klepetale! Srknem kavo, pa se grem s skirojem vozit. No, Aljaž ... si ga je ful želel,zdaj ga pa gleda sredi dnevne sobe. Upam, da se ne potolče totalno pred dopustom. Je namreč še malo bolj neroden kot njegova mami ... Jaz pa še v DM (Februarka, če ti kaj pomaga, da ti kupim riž, pa ga nekako prideš ta vikend iskat v kAvala), pa k frizerju. Končno!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.7.2008 8:27:50
|
|
|
|
buči
|
Februarka, imaš ZS. Če se nič ne javi do 10.15, naj jo kakšna spomni, ker nimam njenega GSM-ja, naj me pokliče.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.7.2008 9:13:38
|
|
|
|
itata
|
jutro, evo končno mal bolj mirna noč. se je dojil "samo" 2x in to hitr in brez zapletov. tko da sem se uspela majčken bolj naspat danes. kosilo sem že včeri tolk skuhala, da imam še za danes in grem lahk v miru zdej v mesto na trg in na en kofe pridne bodite. jutri smo pri taščici, tko da se ne bom javljala. mogoče danes še kej kasnej. končno tud malo bolj primerna temperatura za okol hodit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.7.2008 9:33:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Evo, carica spala do 5h, pojedla in nadlajevala do 7.30 in pred 1 uro spet nazaj zaspala Jaz grem mal popeglat na brzinco, dokler je še mal "hladno", pol gremo pa na tehničnega, pa po pleničke, ker sem butara kupila 4+ , pa po tortico, ker moj danes za familijo RD praznuje Itata za Jakoba! Sem mu vibracije na daljavo pošiljala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.7.2008 9:35:16
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro... Buči, še enkrat hvala. Jutri se vidiva na kavici. In Aljažu vse naj naj za roj. dan. Naša noč spet neki tko-tko , je bla pa tako sitna 1 uro prejle in zaspana da ni vedla kam bi sama s sabo. Tako da zdej spi, jest grem pa hit cunje obest pa pospravit mal pol pa kosilo pa tko naprej... pa dež je padal celo noč skor, kar bi blo super, če ne bi bla trava pokošena mah, zmer gre neki narobe... Vas berem še potem kaj, lepo soboto
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.7.2008 10:03:57
|
|
|
|
Bajsa
|
No dobro jutro! Včeri smo se cel dan potepale, sm bla v Grosupljem, Meti če bi mela minutko več časa bi te na kavico povabila, ampak žal ni šlo. Sm bla pa v vašem mercatorju, pa kašna fajna parkirna hiša, mi mammo v kr pač samo podzemno garažo , pa je itak skoz vse polno, pr vas pa vse frej . Bom šla pa drug teden spet, pa bi si takrat vzele čas za kavico, če ga boš mela seveda. No pol sm šla pa zvečer na žurko, ko je madam trdno zaspala, pa ko je moja mami domov pršla, da jo je pomerkala. Je bla madam pridna in se ni nič zbudila , itak sem bla 2 minuti stran, tko da nebi blo panike. Je blo ful luštn, sam ker sem pršla šele 20 do 23 so ble že itak vsi nažgani, pol pa sej veste kako se je trezen vklopit zraven. No spila sem eno pivce, je nucalo so ble zize čist nabite zjutri , pa ob 20 do 1 sem dam pršla. Sem non stop na Zalo mislna, kaj če se zbudi, kaj če bo lačna...morem se mal skulirat, pa tud nase mal dat. Bom še kdaj jo za kakšno minuto mogla samo pustit pa na kakšno kavico letet, drgač bo kriza ko bo treba v službo. Zdej si pa grem zajtrk narest
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.7.2008 10:04:13
|
|
|
|
Bajsa
|
Buči čestitke za obletnico in Aljažu za rojstni dan! VSE NAJBOLJŠE! Itata za nočko. Februarka ja tkole je vedno gre kej narobe ko nebi smelo it. Mati narava, nanjo ne more noben vplivat, žal. No pa sej se bo posušil al kako, pa bo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.7.2008 12:57:01
|
|
|
|
ELMA
|
Jutrooo, oziroma Dannnnn Še mi smo tukaj, se moram redno oglašat da me ne boste pozable Aljaž vse najboljše za rpjstni dan , pa Buči za obletnico ELMA bo jutri stara 4 mescov ,in se še zdaj zbuja dvakrat po noći za jest , no povejte a ni že čas da da prespi celo noć . Mlavla lepo da vam gre z novo službo od moža na boljše , moj direktor je čez noć zapru podjetje in drugo otprl , po pošti sem dobila novo pogodbo če ćem potpisat , če pa ne pa ADIO , in stem nam ukradel REGRES , upam da se bo utopil v morju , z mojim denarjem , osel tko sem jezna ,
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.7.2008 13:57:40
|
|
|
|
buči
|
Februarka, imam 2 škatli, čisto "sveži" iz skladišča. Ja, jutri kar pokliči, če se da dopoldne, če pa, pa pač kadarkoli že. Bom pa sama priletela s kolesom, ker bo moj moral pakirat za na morje, samo ne vem, kako bom potem po klancu gor prišla ... Elma, če ste bili zaposleni več kot 6 mesecev in si dobila odločbo o dopustu moraš dobiti regres, daj pokliči sindikat, ker je sigurno kje kaka finta. Upam le, da ne za direktorja ... Z eno besedo: prasec! Žal tisti, ki imajo veliko, nagrebejo še več.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.7.2008 14:10:40
|
|
|
|
ELMA
|
buči - se sem bla zaposlena 6 let pri njemu , za nedoločen čas ....Všestih leti nam je to že 3x naredil, pa sem čakala in na inšpektorat šla ampak on podjetje zapre , lubici ves denar na račun in je v minusu ...Nič mu ne morš ....Prasec ....Pri tem podjetju sem sam vstrajala , zato ker sem planirala naraščaj , zdaj bo drgač ko bo konec porodniške ...Če bi prej zamenjala službo in zanosila se veš kaj bi blo ? Samo ne vem kako lahko odpre drugao popdjetje, ne svoje ime , če je v minusu , in če je eno že propadlo ...A res ni nobenega zakona za takšne idiote.... Pa lepo se imejte na dopustu Ta sikca je pa za Aljaža ,
< Sporočilo je popravil ELMA -- 5.7.2008 14:20:04 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.7.2008 14:38:05
|
|
|
|
Februarka08
|
Buči hvala . Te pokličem jutri, sam ne morm pa obljubit kdaj, ker naši pospravljajo seno in ne vem če bojo dons že vse fertik čak da mojga zahaklam in ga izprašam, pol ti pa povem A za 14 dni greste na ? Matr sem vam fovš Naša bejba je spet zaspala je spala dopoldne od 9-11, potem od 12-13, no zdej pa spet spi, tako da grem hit hit za delom, čeprav se mi po dobrem kosilu in kozarcu piva res nič ne da
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.7.2008 17:36:20
|
|
|
|
kati kati
|
dan, naš tamau pa je že 2 dni naspidiran...slabe volje kakšni grozni dnevi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.7.2008 18:11:10
|
|
|
|
itata
|
jakob tud končno mal več spi zdejle... smo bli v mestu na kavi dop, pol smo šli še v semenarno in supernovo pa ni do 13h itak nič spal... se mu je preveč dogajal zdej pa počiva. pa da vidmo do kdaj še. jaz sem vmes mal skuhala pa tko... mojga pa itak ni. dop služba pop tamala - mame "samohranilke?? upam, da se vam bolje godi - še sreča, da imam starše v isti bajti, ker drugač bi blo bolj švoh...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.7.2008 20:58:49
|
|
|
|
Janey
|
čer kake čveke ste, niti sledit ne morem več kje ste babule?? kati kati nekaj je v luftu kr je naš tut neki siten zadnje dni..no malo bolj kot ponavadi...ker drugač se hvala bogu zelo veliko smeji. spi pa ne ponoći že en mesec...ampak sej bo. danes je malo spal čez dan upm da bo zato kaj več ponoči. jaz sem pa crkjena ko . cel dan smo letali. najprej sma peljala jakca k moji mami in sma šla v au nakupit opremo za motor za mojga. sma zapravla celo premoženje, ker je to drago ko , pa jaz sem dobila čelado čeprav ne vem kolko se bom vozla...me je ful strah motorov, sem zgubila že 2 kolega zdaj si je pa moj to omislu sma se kregala do konca ampak kot vedno je obveljala njegova. no pol pa smo sli na kosilo in na dolgi spreeeehod. zdaj bom pa padla v postlo. ampak mi je moj prinesel sladoled. tak da bom še malo posedela. pol pridem pa še kaj f5 stisnit
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.