|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
4.7.2008 16:28:01   
bamby
mlavla, sem ful vesela za vas, da vam gre z novo službo moža na bolje. Saj vem, da še kakšnega groznega naskoka še ni, ker je ravno začetek, je pa vsaj dober in obetaven user posted image . Pa super, da boste lahko li za nekaj dni na morje, da daste vse na off user posted image . Neža je pa res že velika punca, pa se ji prav nič ne vidi, da bi bila tako težka user posted image . Meni je videt čist taprava user posted image .
Za vrtnarijo bi te utegnila tudi jaz kaj ponucat za kakšen nasvet, če lahko user posted image  user posted image .

pina, sem se prestrašila zaradi te vajine nezgode z Ano user posted image . Samo da je z njo vse OK, zate pa vem, da verjetno še danes nisi ravno pri sebi user posted image . Po moje imajo naši otroci angele varuhe nad sabo!

mery, super tale pogruntavščina sprobat fredija v banji user posted image . Pa Tai res uživa! Ga bom šla jaz tudi k mami sprobat! Nimam banje user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

aja tut v mb mamo fajn šoping...mamo bersko, pa pull and bear pa zaro pa hm pa vse te esprije pa olivere pa vse v evroparku...morte prit pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa mmmmmm čokoladnicouser posted image user posted image pa dobro hrano, pa dobro kavo, pa za malo večje res dobro igralnicouser posted image user posted image

Ne bi bilo slabo, ko ne bi vsega tega toliko naštevala, (pa verjamem, da ti še kaj leži na duši,da bi pripopala sem gor), ker tole z velikimi tiskanimi piše PRIDITE, VABLJENI!!! IMAMO VSE KAR VAM SRCE POŽELI! user posted image user posted image user posted image

kati kati, čestitke za 5. mini RD user posted image
ella in misar, vajinima princeskama prav tako user posted image !

janey, tale spisek sem pa jaz progrešala user posted image !

meti, user posted image user posted image za Janeza! Kako je videti navdušen in kako mu tekne user posted image !!!

buči, a ti jo pa kar na morje že mahneš user posted image ?

Jaz pa izgleda, da jo bom letos mogla kar sama z mularijo na morje ubrat user posted image . Pri nas je še vedno le slika brez zvoka user posted image . Se pa nama to dogaja prvič v 9. letih zakona. Enkrat očitno mora bit prvič user posted image . Pa mislim, da bo to še dolgo trajalo, ker je on ful trmast, tokrat sem pa jaz tudi user posted image .

Anaja je pridna, ponoči pridno spi, pridno papca, le zelenjava ji kaj preveč všeč, je pa zato bolj nora na sadje. Se pa čez pol ure dobim s prijateljico, zato se moram it pripravit (da spokam vso mularijo). Gospod je itak nekam odšel, pa ne vem kam. Ga je včeraj Tim spraševal, kje je bil, pa mu hotel povedat, kje smo bili pa mi, je pa vse sčvekal user posted image . Tudi do otrok ni kaj preveč zgovoren. S Timom komaj spregovori dve besedi, Anajo pa vidi ko pride domov 1 uro, zvečer pa ponavadi že spi.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
4.7.2008 16:31:24   
Suzi*
pri nas je ful padalo, če ne še vedno. je hladnih 23 stopinj. user posted image  kar hladno piha. luftamo na ful.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
4.7.2008 16:35:35   
Suzi*
bamby, tole je pa kriza, da ste tolk časa brez zvoka. user posted image user posted image  upam da se vam tole zrihta pred dopustom.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
4.7.2008 16:36:41   
Janey
dolenjka zmenjeno oktobra...ampak bodo namesto čevapov kostanji pa mošt??ok??
pinči hvala bogu za ančiko.
elma oprosti...sem kopirala enga ko se mi je zdel da je zadnji iz prvega dela, še enkrat oprosti.
če se kteri da lahko malo ta seznamček porihta...jaz res nimam časa. ker smo skoz leteči. zdaj sem pri mami kaec je lih zaspal pa sem prišla malo pokukat ampak me že čaka mami s kavouser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
4.7.2008 16:38:00   
MetiLu
Men je pa Janez po dolgem času po hranjenju zdele ful nazaj polil user posted image  A je to zarad cvetače, al se je sam preveč najedel? user posted image

Suzi, a misliš ti ves dež zase zadržatuser posted image  Do Grosuplja ni še nič prišlo, je pa začelo pihat, upam, da se kej shladi.

Mi gremo zdej u štacuno, je treba it en daril kupit, pa mal fasnge... Jutri greva pa s tamalim do mojga fotra na obisk, popoldan gremo pa na poroko od moževega bratranca. Nas je frajer sam na cerkveno povabil user posted image  

Grem tamalga previt in preoblečt, pol pa gas user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
4.7.2008 16:39:59   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Suzi, a misliš ti ves dež zase zadržatuser posted image  Do Grosuplja ni še nič prišlo, je pa začelo pihat, upam, da se kej shladi. 

user posted image user posted image  sej piham oblake v vašo smer, pa zgleda da premal.user posted image

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 4.7.2008 16:45:48 >

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
4.7.2008 16:53:02   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

user posted image user posted image  sej piham oblake v vašo smer, pa zgleda da premal.user posted image

pihi pihi pihi user posted image  user posted image  user posted image

Naša že 2 uri in pol skoraj spi user posted image

Meti, mogoče je blo pa mal preveč s cvetačo user posted image  Al se je pa nažru user posted image  Mogoče mu pa radler probleme dela user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
4.7.2008 17:26:21   
buči
Jaz bi tudi dež!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
4.7.2008 17:27:11   
buči
dolenjka, jaz potrebujem vremensko za Rabac, ne za slovenijo ....

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
4.7.2008 17:43:55   
dolenjka
Samo za mojo Bučkico:

Labin-Rabac
Nebo
Temperatura

Conditions at Today - 13:00 hTemperatura: 30°CNajniža temperatura: 20°CVjetar from the ESE - 3 m/secRelativna vlažnost: 55%Tlak zraka: 1010 hPaUvjeti na nebu: Mostly ClearVrijeme: --

user posted image
30°C
20°C

Vsak dan ti jo bom na RR dala, ti pa prid prečekirat ko se iz prikole prklatiš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
4.7.2008 17:56:50   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jaz bi tudi dež!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pr nas ga je kulk češ

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
4.7.2008 18:12:07   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

dolenjka zmenjeno oktobra...ampak bodo namesto čevapov kostanji pa mošt??ok??
pinči hvala bogu za ančiko.
elma oprosti...sem kopirala enga ko se mi je zdel da je zadnji iz prvega dela, še enkrat oprosti.
če se kteri da lahko malo ta seznamček porihta...jaz res nimam časa. ker smo skoz leteči. zdaj sem pri mami kaec je lih zaspal pa sem prišla malo pokukat ampak me že čaka mami s kavouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vem jaz ,da mam Marčevski zaklad ,
ampak se me ,ne boš znebila kr tko  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
4.7.2008 18:13:38   
ELMA
janey , mal haca je treba bit , brez zamere user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
4.7.2008 18:21:37   
Februarka08
K nam prosim nič dežja pošiljat, ker so naši kosili in bojo jutri upam da že 3/4 pospravili...user posted image Če bo pa dež, pa to pade v nedeljo, tako da ne bomo nič skupaj user posted image

Buči, popuser posted image bom... sem bla v DM-u, v Müllerju pa še v lekarni, pa nisem dobla tistga riža za v mlekuser posted image user posted image user posted image ne vem a to sam v LJ poznajo, al kakouser posted image user posted image majo vse neki sam na vodni osnoviuser posted image ne hvala, hočem z mlekom da se zmeša... če ne bom šla pa v LJ iskat, če drugje ne bouser posted image jao, če dons nau spala, tožim vse po spiskuuser posted image (trgovine mislimuser posted image )

Tamala tako udriha po mizi za tipkovnico da je kaj... še mal pa bo kej napisala...

jnijhunbnhnjhnmn n bb b pmčmonhgb 
Vas je mogla mal pozdravit...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
4.7.2008 19:29:43   
bamby
februarka, od Linota žitne kašice se mešajo z mlekom. Imaš ene tri vrste sigurno, ki so za od 4. meseca naprej

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
4.7.2008 19:47:24   
Janey
elma seveda si naša samo se mi ne da seznama urejat. bom šla novega poiskat ko bom imela čas ok? lahko gre pa kera drugauser posted image
sem crkjena ko hudič, ker je jaki neke slabe volje že cel popoldan. pa še dež je in ga nisem nič vesela, ker sem mela take plane za popoldanuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
4.7.2008 21:02:05   
mala_pikica
Dober večer!

Janey, sem komaj danes popoldne videla, da si spraševala za danes. Drugič mi kar na telefon pošlji sporočilo. Ampak bi se res ta teden lahko kaj dobile na kavici.

Pina res sem vesela, da je s tvojo pupiko vse vredu.

Bamby tudi jaz upam, da s tvojim čiprej rešita težavo.Do morja bo pa že prav gotovo vse pozabljeno.Lp

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
4.7.2008 21:09:19   
kati kati
bamby-sej bo minilo...ga ni takega da bi reku-midva pa se ne kregama, ga ni!
pride pa mine...držim fige da bo vse v najlepšem reduuser posted image

sem zdej popoldne mal frizirala pa je Maj jamral pa me je klicala kolegica je vmes vletela pa mi ga eno uro počuvala-ker je bil tečen in zaspan...in pride ona frajla ga da v voziček in nje spal eno urouser posted image user posted image user posted image user posted image js pa nisem mela več energije..ona meni ti sam mene poklič pa pridemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
4.7.2008 21:13:34   
MetiLu
A spet ni nobene?
Sine pančka, moja je umita, pa možek mi sendvičke s poli dela za večerjo user posted image
Grem še darilo zavit, pa lase posušit, pa v mižule. Mava zdej mrežo proti komarjem v spalnici user posted image  sva jo danes kupila in nalimala... Upam, da bo kej haska ...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
4.7.2008 21:15:21   
MetiLu
no, sej preden sem pa post oddala, ste pa že prišle na plano user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
4.7.2008 21:18:46   
Janey
mala_pikica ker dan imaš čas? Mani je vseeno, ker imam avto zdajuser posted image user posted image samo povej pa se dobimo. mi2 z maruso se tak večkrat dobima, srečka je pa menda da dopustu če se ne motim. no v glavnem mi2 z marusho boma skot vsak dan pomoje zjutraj kako rundo naredle. ti pa javi ker dan maš čas. ok?

grem vse nardit in ajo bajo...otrok mi je zaspal ob 7ih in še kar spi...spet neprespana noč....JOJ.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
4.7.2008 21:19:08   
kati kati
ker pa danes ni nobene grem pa prav čas delat sinu družbo...ker mojga niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sam mam pa sama celo posteljo,Maj pa cel svoj kinderpet...hahahahauser posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
4.7.2008 21:19:48   
kati kati
lahko noč

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
4.7.2008 21:32:08   
selma2
Vidim, da na tem forumu dosti čvekate. Hvala vsem za dobrodošlico. Smo pa iz MB. No jutri gremo na morje malo uživat, da vidimo kako bo. No fredo al neka takega obroček imamo tudi mi in smo z njim super zadovoljni, saj se otrok na noben način ne more potopit res je ful varen. 

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
4.7.2008 21:33:37   
MetiLu
Vidim, da se vse hladite. Pri nas dežja ni, samo je pa porv hladen veter začel pihat, še mal pa me bo zebst začel user posted image  user posted image user posted image user posted image

Grem lase posušit, pa spat ...

Nočko

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.