bamby
|
mlavla, sem ful vesela za vas, da vam gre z novo službo moža na bolje. Saj vem, da še kakšnega groznega naskoka še ni, ker je ravno začetek, je pa vsaj dober in obetaven . Pa super, da boste lahko li za nekaj dni na morje, da daste vse na off . Neža je pa res že velika punca, pa se ji prav nič ne vidi, da bi bila tako težka . Meni je videt čist taprava . Za vrtnarijo bi te utegnila tudi jaz kaj ponucat za kakšen nasvet, če lahko . pina, sem se prestrašila zaradi te vajine nezgode z Ano . Samo da je z njo vse OK, zate pa vem, da verjetno še danes nisi ravno pri sebi . Po moje imajo naši otroci angele varuhe nad sabo! mery, super tale pogruntavščina sprobat fredija v banji . Pa Tai res uživa! Ga bom šla jaz tudi k mami sprobat! Nimam banje . IZVIRNO SPOROČILO: Janey aja tut v mb mamo fajn šoping...mamo bersko, pa pull and bear pa zaro pa hm pa vse te esprije pa olivere pa vse v evroparku...morte prit pogledat pa mmmmmm čokoladnico pa dobro hrano, pa dobro kavo, pa za malo večje res dobro igralnico Ne bi bilo slabo, ko ne bi vsega tega toliko naštevala, (pa verjamem, da ti še kaj leži na duši,da bi pripopala sem gor), ker tole z velikimi tiskanimi piše PRIDITE, VABLJENI!!! IMAMO VSE KAR VAM SRCE POŽELI! kati kati, čestitke za 5. mini RD ella in misar, vajinima princeskama prav tako ! janey, tale spisek sem pa jaz progrešala ! meti, za Janeza! Kako je videti navdušen in kako mu tekne !!! buči, a ti jo pa kar na morje že mahneš ? Jaz pa izgleda, da jo bom letos mogla kar sama z mularijo na morje ubrat . Pri nas je še vedno le slika brez zvoka . Se pa nama to dogaja prvič v 9. letih zakona. Enkrat očitno mora bit prvič . Pa mislim, da bo to še dolgo trajalo, ker je on ful trmast, tokrat sem pa jaz tudi . Anaja je pridna, ponoči pridno spi, pridno papca, le zelenjava ji kaj preveč všeč, je pa zato bolj nora na sadje. Se pa čez pol ure dobim s prijateljico, zato se moram it pripravit (da spokam vso mularijo). Gospod je itak nekam odšel, pa ne vem kam. Ga je včeraj Tim spraševal, kje je bil, pa mu hotel povedat, kje smo bili pa mi, je pa vse sčvekal . Tudi do otrok ni kaj preveč zgovoren. S Timom komaj spregovori dve besedi, Anajo pa vidi ko pride domov 1 uro, zvečer pa ponavadi že spi.
|