mamuška
|
Jutro! Po včerajšnji puščavi s spanjem je ponoči celo spal enih 6 ur v kosu. Mislm, jest ne vem, kwa se dogaja, ampak iz ful nekomplikatorja je ratal živa mora. Sam sploh ne zaspi več , v naročju se zvija, brca, ščipa , pa že misliš, da spi, pa kar naenkrat spet oči čez cel ksiht. zaspan tko, da si lase (no ja, mahec!) puli, zaspat pa ne pa fertig. Včeraj sem bla tko adijo, da sem ga pustila v pojstli 2 uri. Najprej se je pol ure drl, sem hodila vsake 5 min not, nato se pol ure prekladal naokol pa na glavo postavljal, pol se je spet pol ure drl in tko naprej -2 uri skup!!!! Zaspal pa ni! Zvečer je bil tko hin, da niti na žlico jest ni mogel več, je prvič v življenu pojedel kašco na flašo in zaspal ko koma. Pol se je ob 23h zbudu, laaaaaaaaaaaaačen, pojedu in pol je ob dveh spet nekaj pesnil, ampak sem bla jaz tko koma, da je očitno obupal in zaspal nazaj. Spal je do 7h. Dons sem rekla, da bom probala čist strikten red uvest, da bo ob istih urah hodil spat in mu ksšam uvest nek ritem. Ker tole tu mač. Na koncu običajno ob 17h zaspi za 2 uri in pol se gremo konje , zvečer ob 23 še zmer poje, jaz nič ne naredim, ne čez dan in ne zvečer, ne spim ne podnev in ne ponoč, posledično sem pa tečna, zmatrana, dobesedno izčrpana. Pa še mleka mi spet manjka, ke rpoje več, kot načrpam, še dobr da mam zaloge. Pol se še z dedcem spičim, ki resnici na ljubo ni nič kriv - ma ne gre več tko naprej