|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
4.7.2008 15:49:39   
anaya
bella02: Zakaj pa maš narobe kilažo napisano? Pa je nisi popravla??? Sicer pa sej bo hitro teh par tednov mimo pa bo vse na starem tiru spet....user posted image
Sem pa včeraj pri G v čakalnici slišala n pogovor (že izkušenih mamic), da naj bi mel vsak naslednji otroček 0,5 kg več kot predhodnji, kolk je pač na tem resnice.....

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
4.7.2008 15:55:16   
cebrca
aradejuser posted image user posted image user posted image user posted image včeraj pa res ni bil ta prav dan. Sem se tud jaz čisto zgrozila, ko sem slišala kaj se je dogajalo na Savi! Ti se pa pomiri in se ne razburjaj preveč, misli na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

andrejaboris user posted image user posted image user posted image user posted image za dobre novice od G, so pa res lepo poskrbeli zate. Zdaj pa le mirno naprej!

gajka meni se tudi levi bok nekaj upira, mi začnejo kar mravljinci šibat po nogi in se moram obrnit.

nyna84 pri vas je vsaj dež padal, pri nas pa še nič! JE že vse pregreto in prekurjeno. Pri nama se tudi ponoči v hiši T ne spusti pod 23, pa imam celo noč prepih. V postelji spat je pa cela umetnost, kot da bi šla spat v savno. Komaj čakam na vse tiste obljubljene ohladitve ki jih pri nas kar ni in ni!

anita enaki nasveti glede otroške kozmetike, le da mene bolj prepričujejo v tekoče in ne trdo milo! Baje je bolj enostavno za kopat! Pa še kakšna fiziološka za nosek in popek. Alkohol pa po potrebi če se popek vname.

MajaT  ti zrihtam en bejzbolski kij,user posted image   pa boš šla v nabavo za voziček? Mogoče te bodo potem bolj resno vzeli!user posted image

Vam želim še naprej čim manj prekurjen dan, pa kakšna obljubljena ohladitev ne bi bila nič napota!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
4.7.2008 16:09:10   
bella02
cebrca, kolikor imam jaz v spominu, trdo milo priporočajo zato, ker se lažje in hitreje spere kot tekoče. Vsaj tako imam jaz v spominu izpred 4-ih let. Naj se oglasijo tiste, ki ste dale čez MŠ, lahko da se jaz motim user posted image .

anaya, se sploh ne sekiram, bomo potem hujšale user posted image user posted image user posted image . Tisto o 0,5kg+ pa slišim prvič. Lahko tudi. Ti povem čez dober mesec.

Juhu, še 30 dni do PDP. Še mal, še mal ...

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
4.7.2008 16:10:24   
sandra123
Pri nas je bila ena lepa ploha, zdaj pa že spet veselo sonce pripekauser posted image ...eh, tiste 5 min.dežja, potem pa spet ista vročinauser posted image
Apetita pa sploh nimam...kar voda je na jedilniku, posledično pa obiski wc-ja non-stopuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 4.7.2008 16:11:12 >

Lp, Sandra

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
4.7.2008 16:23:25   
sayuri
Končno dela net tukaj v porodnišnici.user posted image Cel teden je nekaj štrajkaluser posted image Se vam samo toliko javim, da sem še v enem kosu. Sicer sem že malo naveličana vsega user posted image Komaj čakam, da bom imela štručki v roki. user posted image Naj hitro mine še teh 14 dni, potem bomo pa že zibali. user posted image Drugače sem po starem. še vedno se borim s tem železom v krvi user posted image
Filip zelo težko prenaša mojo odsotnost. user posted image Čisto je zgubljen, žalosten, veliko joka, hoče biti sam.... Mene pa zvija tukaj, ker ga ne morem potolažit. user posted image Včeraj se ni hotle z mano pogovorjat user posted image . Je rekel možu, da me ne mara user posted image user posted image user posted image user posted image . Lahko si predstavljate, kako se počitim...pa še ti nosečniški hormoniuser posted image Tako se mi smili....user posted image Jaz bom že prestala, ampak v njegovi majhni glavci je vse zmedeno....
Grem zdaj malce prebrat - preletet, kako ste kaj ve. user posted image

Aja...Suzili - malo pozno, pa vseeno - čestitke ob rojstvu princa in princeske

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
4.7.2008 16:43:51   
pikovit
Sayuri sem te pogrešala na naši temi,pa sem očke vrgla mal k vam.Vidim,da si še v enem kosu.Bogi mali Filip,ja pa nimaš kaj narest.Sej bo.Skratka naj ti čimprej minjo še teh 14 dni.Pa miren porod ti želim.

Mašina se mi ne zdi tako dolgo nazaj,ko smo skupaj trepetale,evo še malo,pa boš rodila.

Čas teče nič ne rečeuser posted image

Pa srečno.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
4.7.2008 17:37:03   
sandra123
Pozdravček Sayuri, lepo, da si se javila, pa user posted image user posted image user posted image za tvoja sončka, da se jima še ne mudi na svetuser posted image ...Tvoj Filip se mi pa kar smili, verjamem, da ti ni lahko, ko vidiš, da je čisto spremenjen...Revček je še premajhen, da bi povsem razumel, kaj se dogaja, zakaj nisi ob njem...user posted image Besede otrok pa najbolj bolijo, sama vem, kako se počutiš, ker ima tudi Tina včasih tako "težke" besede, ki me prizadenejo...user posted image ...

Moja Tinka je pa ravnokar prišla s kratkih počitnic, se je kar zapodila vame, ko me je zagledala...Saj je pasalo malo pavze oz. razbremenitve, ampak, otrok je otrok in ne moreš nekako brez njega, ko ga enkrat imašuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
4.7.2008 17:45:51   
nell
Pozdravček babike!

Sayuru - se mi kr smiliš...verjamem da ti mora bit zloo hudo, ko misliš na svojga Filipa, pa mu niti ne moreš pomagat, al pa ga vsaj pocartat pa tko. Upam da ti čimprej mine teh 14 dni in da boste potem končno spet vsi skupaj srečna družinica.

Naty - bravo za razvajanje in seveda za shopping.

No v shoppingu sem bla dans tud js, kljub krčem, ker sem si mislila, da morm neki nabavt, če me tamali prehiti in sva šla...kupla cotkan kompletek za iz porodnišnice in še kapico, pa zoknčke, pa še bombažne plenice ipd. Ko uspem razpakirat fotoaparat, ki je btw še vedno med kupom škatelj, poslikam in dam v albumček.

Katja - sladka sobica...so mi všeč nalepkice na stenah...tud midva razmišljava o njih. Kje sta jih kupila? Sem zeloo vesela, da si doma in da se dobro počutiš...to da pa tvoj lepo skrbi zate...to pa niti ne dvomim.

Jaz sem danes čisto zares odšla živet v Hrastnik in sem bla cela cmerava, ko sva se z mami poslavljali, sploh ji nisem mogla rečt adijo...pa sej sva sam 45 minut oddaljeni in ni to tok grozn in se mam tuki fajn in je lepo bit na svojem...ampak mene je kr duša bolela...kdo me bo pa zdej tok razvajhal k mami. Za slovo je dala še evrčke za tamalga, da sva mu šla kupit ležalnik, k je v akciji v Sparu...no pa ga mamo.

ok potožila sem se, zdaj pa grem malo pospravljat, ker je bodoča otroška soba zasipana z mojimi selitvenimi škatlami - beri jih je ogromno.

lp babike

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
4.7.2008 18:18:09   
anita goitan
sayuri čao, lepo te je bratiuser posted image
nell popolnoma te razumem, jaz sem šla dlje, uro in 15min vožnje, iz Primorske na Gorenjskouser posted image in tako rada grem k mami, tukaj mi je sicer lepo, imava lep domek, samo srce je še vedno primorskauser posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
4.7.2008 18:33:19   
andrejaboris
HOj samo na hitro!

Sayuri se mmi smiliš, še bolj pa Filip. Ne znam si predstavljat, da bi Lan bil brez mene. Verjamem kak te prizadane ko ti reče da te ne mara, ampak jemlji to kot njegov obrambni mehanizem. Malo te skušam potolažit, čeprav je težko!  Zdržite še teh 14 dni pol pa bo bolše. Mi te tut ne maramo ker te ni dost na RRuser posted image user posted image user posted image ! Da ne boš misla resno!

Naty meni bi tut pasalo eno tako razvajanje!

punce se pol slišmo papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
4.7.2008 18:50:32   
Muklla
No, evo, da se pofočkam. Danes sem opravil apregled - taka gužva, da je kej. Vse OK. CTG je bil OK, naša biba je obrnjena na glavo in je pripravljena. Težka je okoli 3000 g. Sem bla full vesela, da ne bo pretežka, bo lažje rodit user posted image . Plodovnice je še dovolj, pretok krvi po popkovini in posteljca OK. Me pa ta teden vsak dan mal črviči - kot menstrualni krči. Pa spodnjem delu mi prav medenične kosti včas zabolijo. Tamala buta z glavo user posted image . Je pa revčka vsa zmečkana noter.
Naslednji pregled imam 11. julija. Najbolj sem bla pa vesela, da je G do konc meseca še v službi, pol gre pa na dopust, tak da me bo imela do konca. Upam, da bom rodila julija, ker mi je tak vroče, da je kej. Pa noge mi tudi kr zatekajo, pa roke tudi - zjutraj me kr prsti bolijo nekaj časa.

Ajde punce, mejte se!

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
4.7.2008 18:55:07   
tatly
punce a ste vse hodle v mš?kaj mi bodo kaj kompliciral v porodnisnici ker nisem sla?pa ma katera kaki verz za ko se otrok rodi?

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
4.7.2008 19:50:59   
Maja T.
Čer!

Prišla sva komaj domov, sem konkretno utrujena in sem samo še za vodoravni položaj.
Moram povedat, voziček je prišel in ležalnik, vou user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..., ne morem verjeti.

Jutri bom malo poslikala, pa posteljnino, samo , da user posted image še prej posteljico sestavi.

Na pregledu vse ok, dobila vse napotnice user posted image user posted image user posted image ...

Lep hladen večer vsem user posted image , pri nas tako nežno dežuje in se je fajn ohladilo user posted image .

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
4.7.2008 20:02:55   
naty13
Čerrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Kje ste vseuser posted image  Se mogoče hladite pod tuškom, ko je pa tako vroče. user posted image

Sayuri lepo, da si ok. Sem se kar raznežila, ko si omenila, da dobiš čez 14 dni že štručki v naročje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Res gre hitro čas. user posted image  In en velik user posted image  zate in za Filipa. Oba trpita. Mali ni zdržal. Pa le 14 dni pred koncem ga je zvilo. Tebi pa je tudi hudo, ker te besede te pa res lahko prizadanejo, čeprav te ima rad in ni mislil tako. user posted image

Sandra pa imaš spet hčerkico doma. Te pa je bila vesela. user posted image  Človek ne more verjet, da lahko nekoga tako pogrešaš po dveh dneh. Jaaaaaaaa otroci so naši zakladki. user posted image

Maja T. jupiiiiiiiiii za voziček. user posted image user posted image user posted image  Pa še lupinico, postelco in postelnino boš dala na ogled. Superrrrrrrr. Se bomo jutri kar topile. user posted image  In user posted image  za dobro opravljen pregled. user posted image

Muklla tebi se pa čas res izteka, če misliš ta mesec rodit. Še malo. user posted image

Nell user posted image user posted image user posted image user posted image  za selitev. Zdaj sta s tvojim user posted image  končno zares na svoje. user posted image  poslavljanje od nekoga, s katerim si živel 20,30 let in ti je blizu je pa vedno polno joka in solz. user posted image  Res je težko, a kljub temu lepo. user posted image  Začenja se ti novo poglavje v življenju.user posted image

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
4.7.2008 20:32:35   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Katja - sladka sobica...so mi všeč nalepkice na stenah...tud midva razmišljava o njih. Kje sta jih kupila? Sem zeloo vesela, da si doma in da se dobro počutiš...to da pa tvoj lepo skrbi zate...to pa niti ne dvomim.

Kupla sma jih v Baby centru, izbral jih je pa moj. Ble se okoli 12 eur. 

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 4.7.2008 20:37:36 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
4.7.2008 22:47:28   
sandra123
Čer.......
Smo imeli tako nevihto, da se je računalnik kar sam izklopiluser posted image Končno se je ohladilo na prijetnih, optimalnih 18 st., jaz se kar topim od sreče...samo, da mi ni vročeuser posted image ...se je tako lepo shladilo v stanovanju, da je prav prijetno poležavat na kavču...
Naty, Tinka je najprej trebušček pogledala in mi rekla"A, saj sta še notriuser posted image "...tako sem se nasmejala, skoraj do solz...mi je pa celo popoldne božala trebušček in se pogovarjala z user posted image user posted image , pa sta ji odgovarjala nazaj s konkretnimi brcamiuser posted image user posted image user posted image ...se je pa nakopala v bazenu z nečakom v teh 3-eh dneh in je kar padla v posteljo ob 20.30...
Zdajle pa princeska sladko spi, ati je pa moral nujno nekam službenouser posted image in sem sama z dvema razgrajačema v trebuhuuser posted image ...Grem malo še tv pogledat, potem me bo pa verjetno kar v spanec zazibalo...Upam, da bom danes kaj boljše spala...bi se prilegla ena noč brez zbujanja in odhodov na wc...
Lepo in mirno nočko želim vsemuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
5.7.2008 5:20:51   
Maja T.
Ura je 4.00 jaz pa ne morem spati user posted image user posted image user posted image , ne najdem položaja, ker je naša user posted image čisto pri želodcu, adijo pamet, pa še zgaga me peče user posted image .
Sandra te čisto razumem, kako ti je, ko imaš težave s spanjem user posted image .

Grem naprej brat, kje sem ostala, zadnje čase nekaj štrajkam, da saj malo koristno porabim to budno stanje user posted image .

Punce a ve še kar smrčite ponoči..jaz odkar sem nekaj tednov nazaj začela sploh ne znam nehat...tako grozljive zvoke dajem od sebe da sebe zbudim ker se tako ustrašim

Erin jaz baje smrčim user posted image , samo mojemu ne dam veljati in mu pravim, da si izmišljuje user posted image .

quote]Ja tut jaz mam zgleda srečo z G., je čist ok (večino časa)... malo mi je blo čudno edino danes , ko sem jo vprašalaza test na streptokok B pa mi je rekla, da ona tega načeloma ne dela če ni izcedka.... In zgleda tut če hočem da mi nardi (tako je blo tut vprašanje postavljeno) nimam šans, ker nimam izcedka pa ker je urin BP??? Malo mi je blo čudno to, je pa zlata ker mi skor vedno nardi tut UZ... že najde kak izgovor za to da je potrebno...
Anaya glede na to, da se nimam kaj pritoževat nad svojim G., sem jaz tudi debelo gledala, ko sem mu rekla, da bi rada še bris za streptokoka B in je rekel, da tega rutinsko ne delajo, pa sem mu rekla da bom plačala, pa je rekel, da ni potrebe, ker je vse OK.
Tak pa sem brez tega testa, ne vem kam naj grem, ker mi G. kao ni znal povedat user posted image , mogoče katera Štajerka ve, kam bi lahko šla, bom probala še pri Mariborskih nosečkah vprašat?

Andrejaboris user posted image user posted image user posted image ..., da je z vam vse OK, to sem pa zelo vesela, ti samo lepo počivaj in čuvaj user posted image še nekaj tednov na toplem user posted image .

Ana_P user posted image user posted image user posted image za super nakup.

Naty user posted image user posted image user posted image za frizerja, enkrat pred porodom bom tudi jaz še šla, upam user posted image .

Nell res je za znoret, ko ne moreš spat user posted image

Matejka mene tudi prsti bolijo, od kar sem bolj zatečena, samo ni tako moteče, da pozabim, da me sploh kaj boli.

Aradej
, ja tista tragedija na Savi je grozna user posted image , današnji dan bo boljši, boš videla user posted image .

Bambi
poglej pri Lip Poljčane, tam imajo zelo luštne posteljice, tudi take dimenzije, kot jo iščeš.

Katja lepe slikice user posted image user posted image user posted image

kaj boste kupile od kozmetike za dojenčka? Meni vse frišne mamice, no take ki imajo enega ali več otrok svetujejo za začetek le:
-hladilno mazilo iz lekarne
-vatice
-mandljevo olje za pregibe
-če je pa ritka fejst vneta pa bepanthen ali ribodermin
-za 1x na teden pa trdo otroško milo

Drugače pa samo VODA!

Anita G. natanko tako so nam tudi rekli na MŠ in bom kar to upoštevala, si bom pa kupila edino še trdo milo mogoče kar od Eucerina, mi je kolegica rekla, da ga moraš imeti parajt, ko pride prvič patronažna skopat otroka, ker ga celega namili in potem skopa v vodi.

Julija 08 user posted image user posted image user posted image za zadnji dan dela.

Cebrca
zdaj ni treba več kija, drugače bi se pa kar pri tebi oglasila, če ne bi bilo vozička user posted image user posted image user posted image ...

Sayuri user posted image user posted image user posted image , da si se oglasila in da si še 3 v 1, malo še zdrži, za Filipa pošiljam user posted image user posted image user posted image , bogi mulček, ko še ne razume čisto zakaj te ni.

Tak končno sem na tekočem user posted image , sem se fajn razpisala...

ZARA - 08.07.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1767
5.7.2008 5:26:04   
Maja T.
Toliko je že ura, da lahko že z user posted image postrežem, tako izvolite eno dobro, dišečo

user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
5.7.2008 5:47:20   
Maja T.
Še kar jaz user posted image

Imam še par vprašanj, bom jih kar postavila, da ne bom potem pozabila vprašat:

1. Tiste, ki ste že mamice, kdaj približno se začne trebušček spuščat, moj je v 35 t. še zelo visoko.

2. Kdaj si boste začele masirat presredek?

3. Kako se že reče kremi, ki se kupi v DM za masiranje presredka, ena je pisala o tem?

4. Glede pediatra, kaj ga je res treba izbrat še preden se user posted image rodi, torej že zdaj?

Hvala za odgovore user posted image .

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
5.7.2008 8:33:50   
Ryssa
Dobro jutro!

Maja lahko ti odgovorim na tretje vprašanje. V DM-u se dobi olje od firme Weleda za masiranje presredka, dobi se tudi v Tuševi drogeriji, sem ravno zadnjič gledala. Imajo zloženo ponavadi tam zraven stvari za dojenčka.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
5.7.2008 8:35:01   
nyna84
Dobro jutro še od mene!

Maja T. hvala za kavico. Bo res pasala. user posted image

Če sem prav brala, naj bi se začel user posted image  spuščati nižje enkrat po 35. tednu. Od prve nosečnosti se tega ne spomnim. user posted image  

Presredek se lahko masira zadnji mesec nosečnosti, uporablja pa se Weledino olje za  presredek. Vem da ga dobiš v Lepota in zdravje, v Popku, pa mislim da je ena omenjala tudi DM.

Na našem koncu pediatra ne izbiramo, ker imamo tako ali tako samo eno pediatrinjo, tako da grem avtomatično kar h njej. Imam pa to srečo, da je res fajn in je zaenkrat tudi še vedno moja osebna zdravnica. Je kar ne morem zamenjat. A si predstavljate, sedim v čakalnici skupaj z otroci do pribl. sedmega leta starosti. user posted image  

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
5.7.2008 9:10:18   
sandra123
Jutro in hvala za MajaT...zgleda, da ti pri vprašanjih ne bom mogla kaj dosti pomagatuser posted image ...je pa res, da se je meni trebušček že zdaj povesil malo nižje - teža user posted image user posted image je verjetno malo pripomogla k temu...ali pa me res kmalu čaka finaleuser posted image ...masaža presredka...ne vem, če bom kaj prakticirala to, ker mi obljubljajo CR, kar se pa izbire pediatra tiče - meni se zdi nesmiselno že zdaj iskati dr. h kateremu bi vozila svojega user posted image po porodu...prvi pregled je tako ali tako en mesec po rojstvu otrokauser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
5.7.2008 9:36:04   
Krysia
Dober dan (no, mogoče ima kakšna srečo in je dolgo spala, pa je dobro jutro).

Ste se spet razpisale - komaj sledim, ampak saj je prav tako ...

Maja T.: nam so rekli v MŠ, naj poklićemo pediatra po rojstvu otroka ... Lahko sicer to storiš tudi prej, ampak jaz bom prej naredila celo raziskavo, se pozanimala pri vseh kolegicah, prijateljicah in znankah, potem pa na lov za pediatrom user posted image

Anita goitan: jaz imam enak seznam kot ti user posted image Milo sem kupila trdo (tako so nam svetovali v MŠ, ampak ne spomnim se, da bi omenjali kakšen razlog za to)

Drugače sem bila pa tudi jaz zadnjič (v četrtek) v šopingu in sem zapravila kup € (lekarna, H&M, C&A). Zdaj mi manjka še banjica od ta velikih stvari, pa prejle sem posteljico brusila, upam, da mi jo bo danes uspelo dokončati ... Ker jo morava potem še pobarvati ... Saj res, ko sem že pri tem: Gajka, s kakšnimi barvami si ti barvala posteljico? Verjetno si vzela neke "naravne" ali "bio" barve, glede na to, da bo dete spalo tam notri. Bi ti bila hvaležna za info.

Sandra123: tudi jaz sem neskončno srečna, ker se je včeraj ohladilo - sem kar malo lažje zadihala ... Pa ponoči sem lepo spala user posted image user posted image

Sayuri, lepo da si še 3v1. Zdrži še 14 dni! Pa Filip te ima rad, samo žalosten je pa pogreša te, saj to veš ...

No, zdaj pa malo počivat, potem pa naprej brusit posteljico ... imam še eno stranico (ta dolgo) in dno ... Upam, da ne bo prevroče, da kmalu končam ...

Lep vikend vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1773
5.7.2008 9:48:32   
dojenč
HOJ BABIKE,oglasam se po dolgem casu, razlog zato je DOPUST.NIČ SE VAS nisem brala, bom pa vam povedala kako je bilo 1.7 na pregledu.moja pikica ima 2400g, pridno raste vse je ok.pregled imam 24, samo   mi je napotnico napisal že zdaj ker je rekel da ne verjame da se vidimo se 2 v 1user posted image .
no moram se pohvalit da je tudi meni uspelo vse nabavit za mojo pikico, cotike sem že oprala samo zložit se jih moram v omaro, in se finish.sem pa zdaj tudi bolj mirna, ko vem da je vse na svojem mestu.-grem vas zdaj malo prebrat da vidim če ste se vse cele

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
5.7.2008 10:02:39   
ANA_P
ojjjj, ste bile že pridne.
Maja T, revica, ti pa res nisi skoraj nič spala. Tudi jaz se zbujam za vsak obrat ampak hvala bogu takoj zaspim nazaj, ve3dno bolj pa me bolijo kolki, ko ležim na strani, tako da mislim da se zdaj že obračam na pol ure. Glede smrčenjauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa moj pravi, da smrčimuser posted image user posted image , pa mu kar ne dam veljat. Je rekel da me bo posnel user posted image , da mu bom verjela.
Krysia, meni posteljico pripravlja moj ati, jo je tudi že zbrusil, pobarvali pa jo bomo kar v belo. Z normalno barvo za les. Je pa nekaj strani nazaj, mislim, da gajka, prilepila slikico ful lepo pobarvane posteljce, mislim, da je bila kombinacija svetlo modre in svetlo rumene. Ful lepouser posted image user posted image
sayuri, user posted image user posted image da si še vedno 3v1. Mora pa biti tečno v bolnici, potem pa še jim net ne dela. Na Ptuju sploh ne vem, če ga imajo. Drži se, še teh 14 dni, potem boš pa lahko že cartala SREČNICA! Bomo pa me kar hitro za tabo potemuser posted image user posted image

No, pri julijkah 2008, sem malo čekirala kako so in kaj se jim dogaja par dni pred roki.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  včeraj berem, punce kar dolgo vztrajajo doma in tipice pišejo, no, zdaj pa imam že pol ure na tri minute popadke, moj pride pa greva v Puser posted image user posted image . Druga piše jaz jih imam na 8 min., malo še počakam pa grem user posted image user posted image user posted image user posted image  punce, so skulirane, mene bo menda taka panika. In včeraj jih berem, se smejim zraven, dans grem pogledat, če je katera rodila. Ja, seveda, kar dve. In to po ultra hitrem postopku. Seveda sta obe doma čakale na bolj pogoste popadke, tako da so bile v porodno sobi kakšni dve urci.user posted image user posted image user posted image  Čestitke novim mamicam!

Tak bomo meuser posted image  počasi!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Nosečke in COVID.
пеперутка16

Nosečke, ste se cepile proti COVID?

Da. (29%)

Ne. (71%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!