Maja T.
|
Ura je 4.00 jaz pa ne morem spati , ne najdem položaja, ker je naša čisto pri želodcu, adijo pamet, pa še zgaga me peče . Sandra te čisto razumem, kako ti je, ko imaš težave s spanjem . Grem naprej brat, kje sem ostala, zadnje čase nekaj štrajkam, da saj malo koristno porabim to budno stanje . Punce a ve še kar smrčite ponoči..jaz odkar sem nekaj tednov nazaj začela sploh ne znam nehat...tako grozljive zvoke dajem od sebe da sebe zbudim ker se tako ustrašim Erin jaz baje smrčim , samo mojemu ne dam veljati in mu pravim, da si izmišljuje . quote]Ja tut jaz mam zgleda srečo z G., je čist ok (večino časa)... malo mi je blo čudno edino danes , ko sem jo vprašalaza test na streptokok B pa mi je rekla, da ona tega načeloma ne dela če ni izcedka.... In zgleda tut če hočem da mi nardi (tako je blo tut vprašanje postavljeno) nimam šans, ker nimam izcedka pa ker je urin BP??? Malo mi je blo čudno to, je pa zlata ker mi skor vedno nardi tut UZ... že najde kak izgovor za to da je potrebno... Anaya glede na to, da se nimam kaj pritoževat nad svojim G., sem jaz tudi debelo gledala, ko sem mu rekla, da bi rada še bris za streptokoka B in je rekel, da tega rutinsko ne delajo, pa sem mu rekla da bom plačala, pa je rekel, da ni potrebe, ker je vse OK. Tak pa sem brez tega testa, ne vem kam naj grem, ker mi G. kao ni znal povedat , mogoče katera Štajerka ve, kam bi lahko šla, bom probala še pri Mariborskih nosečkah vprašat? Andrejaboris ..., da je z vam vse OK, to sem pa zelo vesela, ti samo lepo počivaj in čuvaj še nekaj tednov na toplem . Ana_P za super nakup. Naty za frizerja, enkrat pred porodom bom tudi jaz še šla, upam . Nell res je za znoret, ko ne moreš spat Matejka mene tudi prsti bolijo, od kar sem bolj zatečena, samo ni tako moteče, da pozabim, da me sploh kaj boli. Aradej, ja tista tragedija na Savi je grozna , današnji dan bo boljši, boš videla . Bambi poglej pri Lip Poljčane, tam imajo zelo luštne posteljice, tudi take dimenzije, kot jo iščeš. Katja lepe slikice kaj boste kupile od kozmetike za dojenčka? Meni vse frišne mamice, no take ki imajo enega ali več otrok svetujejo za začetek le: -hladilno mazilo iz lekarne -vatice -mandljevo olje za pregibe -če je pa ritka fejst vneta pa bepanthen ali ribodermin -za 1x na teden pa trdo otroško milo Drugače pa samo VODA! Anita G. natanko tako so nam tudi rekli na MŠ in bom kar to upoštevala, si bom pa kupila edino še trdo milo mogoče kar od Eucerina, mi je kolegica rekla, da ga moraš imeti parajt, ko pride prvič patronažna skopat otroka, ker ga celega namili in potem skopa v vodi. Julija 08 za zadnji dan dela. Cebrca zdaj ni treba več kija, drugače bi se pa kar pri tebi oglasila, če ne bi bilo vozička ... Sayuri , da si se oglasila in da si še 3 v 1, malo še zdrži, za Filipa pošiljam , bogi mulček, ko še ne razume čisto zakaj te ni. Tak končno sem na tekočem , sem se fajn razpisala...