|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
5.7.2008 10:03:10   
nell
Pozdravček in dobro jutro še od mene!

Sem spala k top...res je pasal tale dežek in ohladitev...bom menda danes lažje pospravljala vse tiste škatle.

Včeri bi mogla dobit sedežno vrečo jaboozo pa so neki na pošti zasračkal, ker bi jo mogli po 16 h dostavit, pa so jo že prej in nas ni blo doma in zdaj cel haloo in se na koncu dogovorim, da jo pripeljejo v ponedeljek. - jupiii, že komi čakam.

Krysia - glede barvanja posteljice - absolutno otrokom prijazne barve, torej neškodljive. Midva sva šla kr v eno specializirano trgovino z barvami in podobnim sr... in sva povedala kaj želiva in zakaj želiva, pa so nama znali zelo dobro svetovat. Barve na vodni osnovi. Js sem si predstavljala da so to v včini neprekrivne, pa so me podučili drugače...tko da sva uspela izbrat barvo v stilu otroške sobe - mint zeleno.
Sem šla pa še prej js v baumaxa pa mi niso znali najbolj svetovat - glede na to, da se sama že kr dost spoznam na barve in znam tud zakomplicirat - me je prodajalka plejala med lake in rekla to je to - sem skor znorela. No na koncu sva jo pa le našla. samo za lakiranje pa sva vzela kar lak na vodni osnovi s sijajem.

no pa sm napisla cel roman o teh barvah.

Maja T. - zgleda da smo bolj kot ne vse v fazi nespanja, tko da so zato tiste prespane noči toliko bolj cenjene. bravo za dostavljeni voziček, je bil pa že res čas.
Glede pediatra sem tud js zdej dobila informacije, da se to po porodu ureja, da se lahk tud pri patronažni pozanimaš...je pa fajn da veš kaj o izbiri tud že pred porodom. Js k sm čist sveža v tem, me je že kej zanimalo.

Glede olja so ti že punce povedala - js sm weledino olje kupla v DM-ju, sem izkoristila tisti bon popustov za nosečke - neki je pa blo, no. masirat se pa lahk začneš po 34. tednu, vsaj tako piše.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
5.7.2008 10:48:42   
Erin
Jutro...

Se samo na hitro javim ker grem potem k babibci kjer imamo praznovanje za moj RD. Bomo čevape jedli, njamiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

sayuri - ne morem reči da vem kako se počutiš od besedam tvojega Filipa, lahko pa, da teh besed ni mislil resno. Je že velik fant in bo slej ali prej razumel zakaj je bilo tako. Tudi me smo ko smo bile male v jezi mnogokrat rekle staršem da jih ne maramo pa ni bilo nikoli resnično. Fant te pogreša, jasno, saj te ni že več kot mesec dni doma in potrebuje tvojo bližino in skrb, ki pa mu jih boš potem spet lahko nudila. Težko obdobje je za vse, ampak ko boste skupaj bo vse pozabljeno. Ljubezni do matere pa ne more vzeti nihče, pa naj reče sinček karkoli, to bo le odraz njegovih čustev od bolečine ker te pogreša in potrebuje, globoko v njemu pa si oseba ki jo ljubi najbolj na svetu. Samo še malo...zdržite...user posted image user posted image Vse bo še dobro in spet boste skupaj-srečni.user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
5.7.2008 10:50:24   
andrejaboris
hojla!

Jaz sem pa danes kar naspana! Je pasalo malo osvežitve in boli me tut ne več! Hvala bogu!

Maja T. Jaz imam že skozi zdaj zlo nizko trebuh, če se bo še spustil ga bom imela pri kolenih!user posted image user posted image Enim pa se čist na koncu! Pr Lanu se meni sploh ni kaj preveč! Glede pediatra se lahko že zdaj pozanimaš keri so, pa še patronažna ti po povedala. izbereš ga pa lahko še tri mesece po porodu in ko boš imela zdravstveno izkaznico od dojenčka!

grem se lan dere

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
5.7.2008 10:54:32   
Maja T.
Tak pa sem spet na RR, moj se mi samo smeji, da nič drugega ne znam več delat, kot da čepim za računalnikom user posted image

Pa sem poslikala naš nakup.
Posteljico bom jutri, pojutršnem poslikala, ker ne vem če nama bo danes uspelo sestavit, imava full plane, kaj je treba vse danes postorit, pa še posteljnina se mi pere.

Ležalnik PP za našo pupo
user posted image

Komplet voziček PP
user posted image

Kako sem vesela in bolj mirna, da so te velike stvari končno doma.

So-user posted image hvala za odgovore user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
5.7.2008 10:57:22   
naty13
Dan.

Maja T. hvala za user posted image .

Je fajn, da je dežek mal ohladil ozračje. user posted image  Spala sem super, ampak zutrej bi kar poležavala, pa me je Nejc vrgel že pred sedmo iz postelje. user posted image

Sem vas tudi jaz na hitro pozdravila, ker imamo danes 50-letnico, pa bomo popoldne že začeli mal pripravljat. Mogoče vas bom še prišla pogledat, obljubim pa ne. user posted image

Lepo soboto vam želim. user posted image

pa pa

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
5.7.2008 10:59:01   
naty13
Maja T. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To pa je bil nakup 1A. user posted image  Pa sobo si tudi fajn pobarvala.

zdej pa res grem.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
5.7.2008 11:00:26   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

1. Tiste, ki ste že mamice, kdaj približno se začne trebušček spuščat, moj je v 35 t. še zelo visoko.

Nisem še mamica lahko pa ti ovem da se je moj bauhi spustil kaka dva tedna nazaj - se pravi okoli 34 tedna. Od takrat naprej spet vse dol tišči, hlače ne stojijo in popek se je povesiluser posted image

2. Kdaj si boste začele masirat presredek?

Na izdeklku piše od 34 tedna naprej če ni nevarnosti prezgodnjega poroda. Midva sva začela mazat nekaj dni nazaj pa upam da bo kaj delovalo.

3. Kako se že reče kremi, ki se kupi v DM za masiranje presredka, ena je pisala o tem?

Weleda -Olje za masažo presredka
Zgleda pa takole (škatlica):

user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 5.7.2008 11:01:54 >

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
5.7.2008 11:26:10   
dojenč
vete kaj modelatorji.ZBRIŠITE TOLE BARVO KER MI GRE POSTENO NA Ž.....POLEG TEGA NAPISEM CEL ROMAN POL PA ERROR.zdaj nebom vec se enkrat vsega pisala, ker grem domov

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
5.7.2008 11:28:43   
Maja T.
Erin zlata si user posted image

Naty je lepa barva kajne, meni take barve tako pomirjajo, se prav z veseljem prebujava v sobici user posted image

Maja T. Jaz imam že skozi zdaj zlo nizko trebuh, če se bo še spustil ga bom imela pri kolenih!

Andrejaboris  user posted image user posted image user posted image

Nell načeloma dobro spim, samo danes je pa bila kriza

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
5.7.2008 11:42:03   
karmar
živjo še od mene.
 Bella, mislim da si ti spraševala za kaj mora bit trdo milo- nam so rekli v MŠ da je trdo milo bolj naravno, ker v tekočega pač morajo dodat še veliko kemikalij, da je v tekočem stanju.
Maja T. vidim da si bla pa res boga danes ponoči....
A mislite da masiranje presredka res kaj pomaga?
Zdaj grem pa v Gorico po darilo- pupca od mojega brata ima danes 2 leti in nimam pojma kaj naj ji kupim za r.d.
Mogoče kaka ideja?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
5.7.2008 11:45:22   
Krysia
Pozdravljene še enkrat!

Ana P.: tudi midva bova imela kar belo posteljico, ker je bila že prej bela, pa je ne morem toliko zbrusit, da bi šla čisto vsa barva dol.

Nell, hvala za info. Jaz sem bila prepričana, da take "prijazne" barve obstajajo samo v osnovnih različicah (bela, ...), tako da si me zdaj prijetno presenetila s tole mint zeleno.

Maja T., tole je pa res lepo!! user posted image user posted image Pa sobica je tud lepo pobarvana ... Pridna si. Pa končno so ti dostavili ta voziček - še dobro, a ne?

Dojenč, drugič povej, da greš na dopust - se dolgo nisi oglasila, pa nas je že kar malo skrbelo zate. Če si pa povedala, se pa opravičujem - nosečniška skleroza, saj veš user posted image . Upam, da si uživala ...

Drugač gre pa men tud tale oranžna močno na jetra (ful težko berem na taki podlagi), sam kaj moremo ... očitno so se odločili, da bo poleti taka barva ... bog ve kaj nas čaka jeseni user posted image Sam ne kakšna odurno rjava, prosim ...

Anita goitan, se greš ta vikend tudi kam potepat? Sem ti že večkrat hotela napisat, da te prav občudujem, ker si tako aktivna ... Midva bova šla verjetno na en lahek pohod po Robanovem kotu ... Prejšnji vikend sva šla pa do slapa Orglice (Kamniška Bistrica). Saj se trudiva, samo mene kar hitro zmatra, tako da izbirava bolj lahke in položne poti ... pa še potem grem sama sebi na živce, ker se tako počasi premikam, ... no, dokler se lahko takole sprehajam, se ne smem nič pritoževat, a ne?

Tako, zdaj pa še malo počivat - očitno sem se zjutraj malo preveč naprezala, me vse boli ... bo moral možek kar sam zbrusit do konca ... al bo pa popoldan boljše, pa bom jaz ...

Uživajte ... vi in vaši user posted image .

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
5.7.2008 13:46:11   
tatly
ojla.ja kje ste pa danes???moja pupika mi je pri popku nekaj ven rivala in me je peklo kaj je to ok?

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
5.7.2008 13:51:16   
sandra123
user posted image user posted image user posted image Tatly, meni obauser posted image user posted image zvesto tiščita pri popku ven kolenčke ali pa komolčkeuser posted image user posted image user posted image , popek sta mi pa ven "odšraufala" že kar nekaj časa nazaj...nič ne skrbi, malo pobožaj trebušček, da se user posted image malo prestavi, pa bo boljšeuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
5.7.2008 14:08:01   
sandra123
MajaTuser posted image user posted image user posted image , si pa končno dočakala voziček pa ful lep jeuser posted image ...
Erin, uživaj na pikniku, pa lepo praznujuser posted image
Naty, tudi ti uživaj na rojstnem dnevu svojega očeta, pa dobro "zalijte"50-tkouser posted image
Karmar...jaz za deklice ponavadi kupim kakšno lušno oblekco za rojstni dan kakšna knjiga pravljic pa tudi ponavadi ne uide z mojega nakupauser posted image ...upam, da sem ti kaj pomagalauser posted image
Dojenč, lepo, da si se malo javila, pa lepo uživaj na dopustuuser posted image
Andrejaborisuser posted image user posted image user posted image za prespano noč, pa HB, da si boljše glede počutjauser posted image ...pa počivaj malo več, da ne bodo spet težave na pohoduuser posted image

Midva z user posted image pa danes pripravljava "gnezdece" za najinauser posted image user posted image  , seveda Tinka pri vsem skupaj pomaga (beri nagaja), jo kar razganja od navdušenjauser posted image user posted image user posted image
Popoldan grem pa v akcijo pospravljanja Tinkine sobe...sem ji v Sparu kupila tiste škatle za igrače (seveda so na njih narisane princeskeuser posted image )...in moram reči, da so zelo kvalitetne, kompaktne, skratka, zelo dobro narejene...Je rekla Tinka, da lahko eno celo zauser posted image user posted image porabim, ker 4-ih ne rabi...
Jutri pa nečakinja praznuje 5.rd, naj bi šli k njim na piknik...upam, da se bom dobro počutila, da bom lahko šla zraven, ker mi že kar nekaj časa moja piščančka v trebuščku nagajata in mi vse dol pritiska...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 5.7.2008 14:10:27 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
5.7.2008 16:17:40   
vika1
Lep pozdrav moje drage avgustovke!!!
Pa da še jaz kaj napišem:

Zaenkrat smo O.K. Nasledni pregled imam komaj 5.08 (dopusti).Tudi mi bili 12 dni na dopustu,pasalo...
In še enkrat gremo,tam nekje konc julija za 10 dni v Zadar,že komaj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drugače,moj popek tudi že ven kuka user posted image ,pa zgago mam neznosno user posted image ,pa še vedno imam popoldanske slabosti user posted image ,pa utrujena sem,pa noge imam kot user posted image ,pa ....,skratka user posted image .Še malo,še malo pa bo.

Naša Vana je že obrnena na glavico,upam da tudi tak ostane,pa brše natanko v želodec,he-he zdaj pa se nej kolca,revica mala.

No pa tkole,kot vedno nakratko.

Lepo se imejte!!!!!!

Vika.

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1790
5.7.2008 16:33:51   
anita goitan
ojla punce, šele sedaj se javim, in zakaj: klimo so nama montirali, prahu pa da ne omenjamuser posted image user posted image

Krysia ma vsaj danes ne bo nič, sva mela majstre za klimo, mal pucala, uro oddremuckalauser posted image , jutri mogoče kam, bom pa vam sporočila kako in kje sva bla-če bovauser posted image . mah kaj pa vem, pr mojemuser posted image je treba bit skoz v akciji, že pred nosečnostjo sva bla zeloo aktivna, športno in delavno, sedaj športno bolj glede na situacijo, delavno pa skoz neki, bo to dete vajeno vrtanja,šraufanja,...Mogoče bom pa rojevala kot da bi celih 9 m ležala-beri: "nikakvo", saj človek res ne ve kaj je bolje, bit aktiven, ležeren,..user posted image

Maja T.  fulllll lepo, super voziček, ležalnikuser posted image

erinuser posted image user posted image user posted image vse najboljše in predvsem zdravja polno!!!

Punce se še beremo..bodite v user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
5.7.2008 16:44:21   
karmar
sandra, jaz sem isto naredila... v Baby centru imajo akcijo- kupiš en kompletek in ti drugega podarijo... Tako da sem ji vzela 2 full lepa kompletka, pa še 2 spodnje hlačke. 
Kar ne morem se odpravit da bi kaj pametnega počela...

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
5.7.2008 18:18:25   
nyna84
Maja T. res lepa oprema. Pa barva vaše spalnice mi je všeč. Vidim da imate radi barve. user posted image user posted image user posted image
Midva s user posted image  sva glede tega bolj klasika - stene obvezno bele, pohištvo v barvi bukve, pa opremo sva tudi kupovala v bolj umirjenih barvah - modra-bež. Zdej ko sem videla te barve, mi je pa kar malček žal, da vsa se tko odločila. user posted image  

Ej Vika1, ti si pa upaš, da greš slab mesec pred PDP v Zadar. user posted image  Meni se je zdel še Rovinj predaleč, ker sem se bala, da me kaj prehiti. In na koncu smo mogli po 4 dneh dopusta res priti domov zarad krčev.user posted image  In pričakujete 5 navihanko? Vse pohvale, res! user posted image user posted image user posted image

Pri nas je prej tako lepo pihalo, da je blo zunaj v senčki prav čudovito. Zdej je pa veterček ponehal in je spet soparno kot prejšnje dni... Pa sem že mislila, da me vsaj en dan ne bo potilo.user posted image

A mogoče katera ve, a imajo slučajo to Weledino olje za presredek tudi v Babycentru?

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
5.7.2008 18:31:14   
sandra123
Nyna, kako si kaj danes? Mene zdajle spet nekaj daje...user posted image user posted image mi ful dol pritiskata, sicer krčev nimam, ampak me pa križ boli in vse kosti v medeniciuser posted image ...na momente se mi zdi, da mi bo kar nekaj ven pogledalo spodajuser posted image komaj hodim zaradi bolečin spodajuser posted image ...Prespala sem celo popoldne, zdaj pa takšno         sruser posted image user posted image

Vika...jaz na tvojem mestu ne bi daleč od doma hodila, saj te lahko na hitro kaj preseneti, sploh glede na to, da čakaš že petega otročkauser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 5.7.2008 18:33:41 >

Lp, Sandra

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
5.7.2008 18:31:58   
anita goitan
nyna84 jaz sem si jo v Mullerju kupila, sam je še nisem porabila, bodm še ta teden počakala.

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
5.7.2008 18:35:07   
sandra123
Punce, a ste kaj k julijkam pogledale? Res se jim dogaja 100/urouser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
5.7.2008 18:59:21   
MATEJKA_
dan...

nam so pa danes od sončka posteljico dostavli user posted image user posted image user posted image . pa me je user posted image  vprašal, če jo naj sestavi danes, ali lahko počaka do naslednjega tedna. pa sem se samo nasmejala in rekla, da danes tako ali tako ne bo dovolj časa. no, pa se je še on nasmejal, češ da me pozna in je posteljico sestavil v roku 20 min user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  res je zlat user posted image user posted image user posted image  !!! pol pa so naju še iz BC klicala, da je posteljnina in prevleka prišla, ki sva jo naročal in sva še po to skočla user posted image .  zdaj pa še v glavnem samo jogi čakam... očitno dober dan! no, ker pa ima moj user posted image  jutri rojstni dan, pa sem mu ravno eno fajno čokoladno user posted image spekla .. zdaj pa grem ležat, ker mi bo križ počasi ven vrglo user posted image

aja, spuščanje trebuha - meni se je zelo očitno spustil pred dobrim tednom - nekje med 32. in 33. tednom.

uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1797
5.7.2008 19:40:40   
gajka
Krysia - barva, ki sem jo uporabljala je od Heliosa Tesarrol akril emajl na vodni osnovi. Je pa taka, ki ti jo lahko npr. v Merkurju zmešajo v poljubni odtenek. Suši se ful hitro, smrdi nič, narediš komot 3 nanose kar v istem dnevu. Jaz sem barvala težje dostopne vogale s čopičem, ostalo pa z najmanjšim valjčkom. Aja, prej je bila pa posteljica bele barve, 3 nanosi barve pa so lepo vse prekrili.

Maja T. - user posted image , da si končno dočakala naročeno. Midva sva ravno včeraj kupila enak ležalnik za našega user posted image , še barvo sva izbrala enako. user posted image

Včeraj sva z user posted image  res šla v šoping. Sva v BC pustila dobrih 300 EUR. user posted image  Ampak sva nabavila kar precej reči, ki so nama še manjkale (stojalo za banjico, posteljnino + oblogo + kovtrček, ležalnik/gugalnik, škarjice za nohte, glavnik + krtačko, dudo, flaško, nekaj izdelkov od Bubchena...). Sva imela sicer v planu, da bova še v Tosamo zavila na poti domov, pa se je najin šoping v BC malo preveč zavlekel. Bom samo seznam napisala, pa bo user posted image  kar sam en dan po službi tja zavil. Pa danes sem bila toliko pridna, da sem oprala vse, kar je še bilo treba in celo zlikala do konca cotke za user posted image . user posted image  Še dobro, da še nimava toliko reči za oblečt. user posted image  

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
5.7.2008 19:50:27   
nell
Hej1

Vidim da smo kr pridne in s shoopingi in tko...midva z mojim lubitom sva tud uspela vse škatle spravit iz bodoče otroške sobice...dodobra pospravila shrambo in vanjo lepo zložila škatle...jutri me čakajo pa cotke od bebe - to bom pa z užitkom delala.

Sem se prejle tok sama sebi nasmejala, ker zdej že cel teden obožujem svoje stopnišče, ker ga je moj lubi tok očistil kot ga sama še nisem nikol...me ni blo zraven, ampak po mojem se je orng namatral in tud spotil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za njega.

Gajka - js mam tud še plan v Tosamo zavit, ampak še kr neki odlašam...mogoče naslednji teden. Je bil pa danes res kr fajn dan za shooping, kr ni blo tko vroče...no vsaj men se je tko zdelo, ti pa lahk da si ga čisto drugače doživljala.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
5.7.2008 20:07:43   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

Midva s user posted image  sva glede tega bolj klasika - stene obvezno bele,

Pri nas tudi, vsaj za zdaj, jih je najlažje premalat, ko se packe naredijouser posted image

Sandra, tudi mene vse dol tišči, samo sem si sama kriva, sem preveč okrog hodila danesuser posted image
Maja T, pa si končno dočakala stvari!!! Super zgledajouser posted image

Sayuri, si kar mislim, kako ti je grozno zaradi Filipa. Meni bi se po moje kar srce trgalo, ko kar ne veš, kaj se plete v tisti mali glavici in samo veš, da ne moreš kaj dosti pomagat. A čez dva tedna pa že kar akcija?!?

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?