cebrca
|
nell te tako dobro razumem. To sem dala pred tremi leti čez. Sem tako na skrivaj pakirala in nosila kovčke v avto, da sta me ati in mami čim manj videla, ker nam je šlo vsem trem preveč na jok. Kakšen teden je bila kriza, potem je bilo pa v redu. Ampak dom še vedno ostane dom. Jaz še danes vedno rečem, da grem domov. A ni lepo, da lahko rečeš, da imaš dva doma! sayuri za Filipa. Je še premajhen, da bi zastopil zakaj te ni doma. Počasi se bo potolažil, on si pač stvari razloži tako kot si jih trenutno zna in potem tako odreagira, še vedno pa ve, da ga imaš rada. IZVIRNO SPOROČILO: Maja T. 1. Tiste, ki ste že mamice, kdaj približno se začne trebušček spuščat, moj je v 35 t. še zelo visoko. 2. Kdaj si boste začele masirat presredek? 3. Kako se že reče kremi, ki se kupi v DM za masiranje presredka, ena je pisala o tem? 4. Glede pediatra, kaj ga je res treba izbrat še preden se rodi, torej že zdaj? Hvala za odgovore . Se mi pa prav smiliš zaradi te noči. Čeprav sem do treh zjutraj tudi sama predremala na kavču, kjer imava ventilator. Ob treh je pa malo začel padati dež sem se pa preselila v spalnico. Pa je bil tako prijeten zrak, da sem danes spala do devetih! 1. Baje se spusti v zadnjih 14-tih dneh, nisem pa sigurna. sem 36t, pa ga imam še tudi čisto visoko, da me vsak dan daje zgaga. 2. Nekje sem brala, da bi ga morale masirati od 35t naprej. Jaz se še nisem odločila, če se mi da 3. Tega ne vem 4. Pri nas ga pokličeš 14 dni po prihodu iz P in se naročiš, se pa pozanimaj kako je pri vas! Sem vas hotla še mal kometirat, pa se mi zdaj mudi pod tuš, ker me moj nekaj draži, če greva na veselico! Bom jutri sporočila razplet!