|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
5.7.2008 20:09:02   
cebrca
nell te tako dobro razumem. To sem dala pred tremi leti čez. Sem tako na skrivaj pakirala in nosila kovčke v avto, da sta me ati in mami čim manj videla, ker nam je šlo vsem trem preveč na jok. Kakšen teden je bila kriza, potem je bilo pa v redu. Ampak dom še vedno ostane dom. Jaz še danes vedno rečem, da grem domov. A ni lepo, da lahko rečeš, da imaš dva doma!

sayuri user posted image user posted image za Filipa. Je še premajhen, da bi zastopil zakaj te ni doma. Počasi se bo potolažil, on si pač stvari razloži tako kot si jih trenutno zna in potem tako odreagira, še vedno pa ve, da ga imaš rada.

IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

1. Tiste, ki ste že mamice, kdaj približno se začne trebušček spuščat, moj je v 35 t. še zelo visoko.

2. Kdaj si boste začele masirat presredek?

3. Kako se že reče kremi, ki se kupi v DM za masiranje presredka, ena je pisala o tem?

4. Glede pediatra, kaj ga je res treba izbrat še preden se rodi, torej že zdaj?

Hvala za odgovore .

Se mi pa prav smiliš zaradi te noči. Čeprav sem do treh zjutraj tudi sama predremala na kavču, kjer imava ventilator. Ob treh je pa malo začel padati dežuser posted image user posted image sem se pa preselila v spalnico. Pa je bil tako prijeten zrak, da sem danes spala do devetih! user posted image user posted image
1. Baje se spusti v zadnjih 14-tih dneh, nisem pa sigurna. sem 36t, pa ga imam še tudi čisto visoko, da me vsak dan daje zgaga.
2. Nekje sem brala, da bi ga morale masirati od 35t naprej. Jaz se še nisem odločila, če se mi da user posted image user posted image user posted image user posted image
3. Tega ne vem
4. Pri nas ga pokličeš 14 dni po prihodu iz P in se naročiš, se pa pozanimaj kako je pri vas!

Sem vas hotla še mal kometirat, pa se mi zdaj mudi pod tuš, ker me moj nekaj draži, če greva na veselico! Bom jutri sporočila razplet!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
5.7.2008 20:10:30   
sayuri
Ojla punce. user posted image Preganjam dolgčas iz enega kota porodnišnice v drugega user posted image Sem danes čisto brez obiskov - no, saj je velikokrat tako, ampak ker je sobota, to psihično še bolj deluje name user posted image .
Sem prebrala pri julijkah, da rojevajo ena za drugo. Sumim, da jih je nekaj preživelo vsaj en da ali noč tukile v spodnjem štuke porodnišnice. Ogromno je nosečk, ki pridejo recimo zvečer, pa niso dovolj odprte. Jih ne spustijo več domov, ampak jih dajo na gin. oddelek. zjutraj jih ponaadi že ni več spodaj.user posted image So že v porodni ali pa že crkljajo. user posted image Sem samo jst tlele inventar user posted image . Mi je danes dr. jordanova rekla, da bi lahko že kaj v operacijski pomagala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj CTG si že sama naštimam in odklopim user posted image user posted image user posted image user posted image
No, danes zvečer mi je ctg 2 popadka pokazal user posted image user posted image user posted image user posted image Pa Magnesol moram nehat pit počasi user posted image user posted image Ga imam še za 2 ali 3 dni. Potem moram pa nehat z njim. user posted image Se mora počasi kaj dogajat začet, mi je rekla danes zdrvnica user posted image Do 13.7. ne dam nog narazen user posted image - ni šans user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za tolažbo glede Filipa. Ja, saj jst si tudi tko razlagam, da doživlja velike čustvne spremembe. Vem, da mu marsikaj roji po glavi in da komaj čaka, da bom doma. Saj včeraj me je pa tko objemal, pa pesmice pel, ko je prišel na obisk. user posted image

Se pa pridružujem vsem, ki ne morete spat. Jaz že 3 dni noč dobesedno prečujem. user posted image Me tko križ boli, pa boki, pa spodaj sramne kosti...user posted image

Vam pošiljam lepe pozdravčke user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
5.7.2008 20:13:27   
ozziebo
Kar se pa tiče masaže presredka, sem to izvajala v 1.user posted image  od 37. tedna, pa so me vseeno rezaliuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
5.7.2008 20:40:10   
vika1
Hoj! Glede presredka,jaz pa nikoli ga ne mazala,ne masirala,pa nikoli nisem bila rezana,pa šivana tudi ne.Mislim da je to odvisno samo od elastičnosti kože,nič drugo.

Punce nič se bat,hrvaška je blizu od sloveniji,kake 2 ure in smo doma.Pa taka smo družina,da non-stop nekam potujemo,zdaj naprimer smo bili 2500km stran od doma user posted image .

Bodite fajn.
L.P.vika

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
5.7.2008 21:04:34   
sandra123
Vika, čuvaj se, da te kaj ne preseneti na potiuser posted image , drugače pa ti želim lep dopustuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
5.7.2008 21:53:10   
*zvezdica*
Dober večer še od mene!

Končno sem se umiru lahko dol vsedla...danes me je očitno gnezdenje prijelo...ompak ne v smislu čiščenja ampak vlaganja ozimnice. Cel dan sem po vrtu pobirala, od malin, bučk, peteršilja ter seckala, kuhala, vlagala... Zdajle sem pa dobesedno za dol pastuser posted image . Trenutno z možekom sediva na terasi, vsak s svojim lap topom v naročju...res višek romantikeuser posted image , pa ravno skodelico malinovega čaja sem popila. Upam, da mi bo tudi tokrat kaj pomagal pri porodu...se tolažim, da v prvo mi je.
Presredka si jaz ne bom mazala...si ga tudi prvič nisem in nisem bila nič šivana. Je pa to res najbolj odvisno od prožnosti kože...pa najbrž tudi od velikosti otrokove glavice.

Vidim, da vse pridno shopingirate. Mene to čaka naslednji teden. Me je kar sram priznat, da nimam še torbe za v P. Sem danes možka sprašvala če bi znal naštimat če jaz ne bi utegnila.-..joj si rajš sploh ne predstavljam kaj bi prinesel za mano v porodnišnicouser posted image .

MajaT kakšen lep voziček, pa lupinica in košarauser posted image . Mmmm, me kar zamika da bi si novega omislila. Jaz bom kar Marcelovega obdržala, je res zelo lepo ohranjen, pa še noro  zadovoljna sem bila z njim, tako da se lahko nad vašimi  vozički lahko samo naslajamuser posted image

Sayuri, naj ti čas v P čim hitreje mine. Te pa lahko razumem kako ti je hudo zaradi Filipa. Saj bosta kmalu spet imela en drugega ob sebi, pa bosta takrat nadoknadila vse zamujeno.

Marcel in Zarja

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
5.7.2008 22:26:40   
matejchi
Pozdravček!
Kako je lepo, ko se vrneš iz dopusta. Komaj smo čakali in dočakali. Vidim, da še tukaj ni nič novega...
Na dopustu sem še malo trenirala, ko sta prišla prijatelja s 3-mesečnikom na obisk, tako da mislim, da sem pripravljena.. hahaha
Malo me žgečka v grlu pa občasno me malo v križu ščipne, drugače pa po starem.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
5.7.2008 22:30:59   
Erin
Evo še mene...

Piknik uspel, smo se najedli, napili, nasmejali, nasnemali (za spominček na trebuh) -sem dobila za darilo kamerouser posted image za piko na i sem pa polomila ležalnik s svojo težo in še posneto je da ne morem zanikatuser posted image user posted image user posted image
Obiskala nas je tudi prijateljica s 7-tedensko deklico...marička pomahej kako je to mickeno...moja mami in stric sta jo takoj okupirala, vozila okoli, cartala v naročjuuser posted image , se že vidi da komaj čakajo naš podmladekuser posted image Ju je bilo prav lepo gledat, vsa raznežena...
SEdaj sem pa ravno izpod tuša, pa glavo sem si umila in poslušam glasbo saj je 200 m stran od mene veselica, ampak meni se ne da tja..zmatrana sem...
Sva pa z mojim komaj do bloka pripeljala saj je bila gasilska povorka skozi mesto in naju niso hoteli spustiti do bloka kljub temu da se ni še nič dogajalo...sem pa stopila ven iz avta ter  varnostniku rekla ene par krepkih, plus tega če hoče da rodim tam in pokazala na trebuh...mu je bilo tako nerodno (pa še glas sem zelo povzdignila) da naju je kar spustil...mislim za tistih 100 m ki me je ločilo od doma...grrr...moj me je kar gledal debelo ko sem se tako zjezala...user posted image

Moram vam pa še nekaj povedat...že nekaj dni imam občutek da mi uhaja voda-plodovnica, saj imam velikokrat čisto premočen vložek in hlačke zraven in ni rumene barve in ne smrdi po urinu... KAko naj vem???user posted image user posted image user posted image V kolikor se bo jutri tudi to zgodilo bom šla kar v P se pokazat saj mislim da ne bi bilo ravno fajn da bi na tak način (malo po malo) izgubilo vso vodo, saj je otrok lahko brez nje največ 24 ur...kaj pa če je to res plodovnica in je zmanjkauser posted image user posted image user posted image HELPPPP!!!!
Nič, grem sedaj malo poležat, uživat v muziki pa še mojega bom nafehtala če me zmasira z oljem...

Lepe sanje in mirno noč!user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
5.7.2008 22:32:38   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Kako je lepo, ko se vrneš iz dopusta. Komaj smo čakali in dočakali. Vidim, da še tukaj ni nič novega...

matejchi, seveda je novega - imamo že 3 rojene avgustovčke -junijčkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
5.7.2008 22:39:51   
matejchi
Erin ups nisem zasledila, zdaj grem pa nazaj gledat katere so te srečnice. Se opravičujem in hkrati ČESTITAM!!!

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
5.7.2008 23:14:26   
iskanje
Lep pozdravček vsem skupaj,da se še jst malo oglasim vsake toliko časa user posted image
ERIN po mojem je najboljše,da že jutri pokličeš ginekologa ali greš na pregled,ker mislim da če ti voda   oziroma plodovnica uhaja ni dobro,da čakaš,ker če ostane otrok brez vode lahko zdrsne kakšen del recimo rokica dol in pol je problem pa tud ležat morš če ti odteče voda.To je moj nasvet glede na to kar vem.
SAYURI ko si glih omenla dr. Jordanovo pa sm te tela uprašat kakšna se ti zdi men je ful super je tud sicer moja ginekologinja

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
5.7.2008 23:22:56   
Višnja
DOBER VEČER,
malo čudno se sliši amapk zdaj, ko nisem več v slžbi nimam več časa kaj napisat, saj sem okupirana z mojim tamalim 100% in zvečer, se to pozna, saj ne morem niti se premaknit...no ja...preberem vas amapak potem sem takooo lena....user posted image
Meni je tako vročeeeee. Moj se mi smeji, ker ponavadi je on tisti vroč, zdaj pa jaz samo še piham in stokam in piham in stokam. e ponoči ko spimo celo noč s klimo, sem jaz vsa mokra.
Vse bolj me panika prijema....pa še ki sem sem prepriča na, da bo kaj prej. Vse me neki tišči, pritiska, trebuh otrdeva....sem sitna ja....ampak še malo - potem bom sitna, ker bom neprespana user posted image

Maja T.....meni se trebuh prvič sploh ni spustil - amapak verjetno zato, ker se ni obrnil

Presredek...jaz si ga nisem masirala  in sem bla šivana - pravijo, da je dbro ga masirat pa tudi vajeza krepitev medeničnega dna bi bilo dobro delat.....sem si rekla, da bom amapak vedno pozabim...sicer pa tudi jaz mislim, da je vse odvisno od posameznice in velikosti otročka.

Sej vem, da je bilo že neštetokrat govora Kaj ve katera, če se da v Mercatorju naročit jogi Dormeo za dojenčka in koliko časa je potrebno čakati?????

Čuvajte se in božate bušije...lahko noč

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
5.7.2008 23:46:22   
sandra123
Erin, kar se odtekanja plodovnice tiče...lahko ti po malem odteka, ampak bi to po mojem čutila - vsaj jaz sem to občutila kot da se mi kar naenkrat nekaj pocedilo na spodnje perilo...malo bolj opazuj, kdaj se to dogaja (ob naporu, vstajanju iz ležečega položaja, prepogibanju...)...če pa sumiš, da je to res odtekanje plodovnice, pa se pojdi pokazat G...Aja, pa še za informacijo...kolikor je meni znano, plodovnice, ki počasi odteka, ne zmanjka, ker se je pocedi zelo malo...drugače je, kadar pride do popolnega razpoka mehurja, takrat se voda konkretno ulije iz tebe, in takrat je res treba čimprej v bolnišnico...(govorim ti iz lastnih izkušenj - najprej mi je voda v nekajkratnih curkih brizgnila ven, ko pa je prišlo do razpoka mehurja, sem pa stala v mlaki vode - dobesedno)user posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
6.7.2008 0:53:23   
sandra123
No, jaz sem še vedno pokonciuser posted image , fešta v trebuhu, da jojjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image , pa še Gospodar prstanov je na tv-ju...
Vsem želim lepo in mirno noč...

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 1814
6.7.2008 8:30:22   
gajka
Dobro jutro! user posted image  Ja, kaj pa je zdaj to? Nedelja in vse še spite? A nadomeščate slabe noči za nazaj in nabirate rezervo za naprej? user posted image  Evo, da se boste lažje prebudile, sveže kuhana in dišeča user posted image  za vse! 

Moj user posted image  je že pridno pri maši, jaz pa malo poležavam na kavču in razmišljam, če bi na hitro pomila po tleh... user posted image  Hmmm, ali pa če zlikam še posteljnino za user posted image , ker se je že vse posušilo... Malo me še vedno danes delovna vnema drži, pa bi bilo to kar dobro izkoristit. user posted image  Nič, nečesa se bom že lotila, da ne bom še preležanin fasala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1815
6.7.2008 9:33:34   
*zvezdica*
samo na hitro Erin, v lekarni prodajajo posebne vložke, ki ti zaznajo ali tui uhaja plodovnica ali urin. Če si v dilemi si jih jutri kupi pa boš 100%. Upam pa, da je le urin.

Marcel in Zarja

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
6.7.2008 9:37:06   
sandra123
Jutro Gajka in hvala za user posted image ...priznam, da se poležavala, ker sem imela do 1-ih fešto v trebuhuuser posted image user posted image user posted image ...ja tale moja user posted image user posted image sta pa res razgrajača, po moje ne bom nič spala, ko se rodita.....user posted image Ravnokar kuham user posted image , ti jo pošiljam nazajuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
6.7.2008 9:38:55   
sandra123
Jutro zvezdicauser posted image ...a sedaj že take vložke prodajajouser posted image Zanimivouser posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 1818
6.7.2008 10:14:51   
nell
Dobro jutro babike!

Js sm malo prej prilezla iz postelje, se stuširala, moj mi je kavico skuhal in zdej že čekiram, da ne bi kej zamudilauser posted image user posted image . Počas se odpravljam v trgovino, nam je že vsega zmanjkal...js ne vem kam gre ves material...pa še js sm vse nektarine popapcala in zdej mam spet lušte po njih.

Erin - vidim da je piknik uspeluser posted image user posted image user posted image user posted image . In bravo tud za lepo darilo...zdej bosta lahko vse dogodke od prvih začetkov naprej posnemala...js si jo tud zloo želim. Bom mogla mal trobit začet, da jo bo kak božiček prinesu,  rojstni dan je predalečuser posted image user posted image user posted image . Bi pa tud rada vidla izraz na obrazu tistga gasilca k si mu jih napela...sem se nasmejala ob tem.

Glede odtekanja plodovnice - veš če nisi sigurna, če te skrbi, je res najbolje, da se greš pokazat, bolje da greš kr tko, kot pa da bi blo kej narobe, da bi te skrbelo in bi bla nemirna zarad tega.

zvezdica - aja zdej že take vložke prodajajo - to je neka nova informacija, je pa za preverit. Ker men tud včasih urin tok uhaja, das ne vem kaj se dogaja.

Glede spuščanja trebuha, js smislim, da je to tud mal od vsake posameznich e odvisno, kr men se je trebuh spustil že kake tri tedne nazaj, pa sem ga itak že nisko nosila...tko da če se ma še kak namen kam spustit, pol ne vem kam, bo še pri kolenih na koncu.

sandra - prav je da si privoščiš poležavanje, sploh če te tvoja dva razgrajačka držita pokonci tko dolgo...js se tud že zdaj sprašujem kak tempo oziroma ritem bo mel moj masli, glede na to, da me zdej veselo ob petih nabrca, da grem na wc in da je tud ob večerih, ko bi js spala dost aktiven. sem nekje prebrala, da še obdržijo tak ritem k ga imajo zdej še neki časa po porodou. no tiste ki ste že mamice, boste imele več izkušenj s tem.

Zdaj pa v trgovino, drgač bomo od lakote umrli.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 1819
6.7.2008 10:23:22   
sandra123
Nell, zdaj si mi pa pobegnila v zasavske konceuser posted image , kontaktiraj me, ko boš spet kaj potovala mimo nasuser posted image
Glede ritma user posted image ...moja Tinka v nos.ni nikoli brcala ponoči, ko se je rodila, je spala celo noč do 5-ih zjutraj...tale moja razgrajača sta pa nekaj čisto drugegauser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
6.7.2008 11:49:57   
karmar
živjo še od mene!!!
Erin jaz na tvojem mestu bi se šla pokazat ali pa vsaj vprašat kaj oni menijo o tem. Konec koncev so tam za nas in za vsa naša vprašanja. Mislim da jih dovolj plačujemo celo življenje, da nam lahko pomagajo ko jih rabimo..
.Ko sem vidla debato o spuščanju trebuha- ravno danes zjutraj ko sem vstala sem rekla možu da imam občutek kot da se mi je spustil trebuh, ker lažje diham. Pa tudi ko sem pomila po tleh celo hišo nisem tako zmatrana kot ponavadi. Ja, mislim da se počasi približujemo velikemu finalu... Jupiiiiii!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1821
6.7.2008 11:58:24   
Erin
Dober dan punce!

Hvala za vse besede in pomoč.

Zaenkrat ni nič novega tako da bom počakala kaj se bo dogajalo skozi dan.
V kolikor bo uredu bom pa vseeno jutri skočila do lekarne in povprašala po teh vložkih...

Se še javim tekom dneva kaj...grem sedaj se malo na balkon hladit.

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
6.7.2008 12:18:14   
karmar
kaj bo dež?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
6.7.2008 12:35:02   
K_a_t_j_a
Sem pisala mishel in vam moram sporočiti veselo novičko! Jutri se z malim Davidom vračata domu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
6.7.2008 12:35:27   
Anonimen
hej se malo glasu od mene....

zunaj vroce, vsi moji spijo user posted image , jaz pa premisljujem, da bi ju presentila s kosilom v postelji user posted image .

pocutim se kolikor toliko OK, edino krci so me zaceli dajati in sicer krci v rokah in nogah.... kakor pri prvi nosecnosti... res smo ze cisto pri koncu...

Vidim, da ste ene ful pridne in imate vse pripravljeno.. pri nas nimamo se nic.. je ap res, da samo s podstrehe prinesem obleke in opremo. pa malo osvezimo in pospravimo. Verjetno bomo pa kupili se nekaj malenkosti.... se dobro, da bodo razprodaje kmalu... ce bo sploh se kaj ostalo..user posted image
Mi bomo imeli bombazne plenice in sicer racmanke. A jih bo se katera imela?

Imena - imate ze vse zbrane? Pri nas je se vedno miljon variant tako za puncko kot za fanta. Puncka: Sara, Sofija, ce pa fantek: Vasja, Uros, Dominik. Lahko pa cisto nekaj drugega.. user posted image

Darilca - nasa punca bo dobila Fifi od dojencka, in ta Fifi se ze skriva pri nas doma. user posted image Sama bo pa nesla v porodnisnico neko malenkost, ki jo bo sama izbrala... kaksno igraco ali nekaj podobnega...

Se to.. vceraj sem dobila odlocbe od CSD in dobimo denar nakazan ze 15.7. JUPI!!!!

Pediatrinja - pri prvi smo jo izbrali sele, ko se je bilo treba narocit na pregled pri 1,5 mesecih. Imamo izbranega dr. Paternostra, imamo pa izkusnje tudi z njegovo hcero (trenutno ne vem, kako se pise, ima pa v priimku tudi PAternoster) in dr. Zadravcevo iz ZD Kranj. Pa so bili vsi zelo OK in korektni. Zadravceva se je se posebej potrudila za nas, ceprav ji ne bi bilo treba...

No toliko, upam, da ne bo prevroce...lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?