|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
3.7.2008 21:34:41   
naty13
Sej ne morem iz svoje kože. Sem vas mogla na hitro še enkrat pogledat preden zares ugasnem računalnik. Mam par minutk časa, ker se moj user posted image  tušira. user posted image user posted image user posted image

Andrejaboris. Tako se govori. Samo da je user posted image  ok in da si zaprta. user posted image  Počitka si pa le mal več privošči. user posted image

Erin bom kar s šestko zadovoljna. saj veš, važno, da je izpit narejen. user posted image

Ko že od akcije govorite..... Jaz sem že zabeležila datum 27.7. - to je 18 dni pred PDP-jem. Sem mojmu že napovedala user posted image . Aja Erin tudi moj dan je ravno nedelja. user posted image user posted image user posted image  Za user posted image  mislim.  Bo že kar pasal spet ponovit vajo. Smo mel zdej en mesec in pol posta. user posted image  Odkar so se meni začele težave z otrdevanjem trebuha. user posted image  Erin pa glej, da se v ponedeljek čimprej pofočkaš zjutraj tukaj, da ne bomo mislile, da si šla rodit. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
3.7.2008 21:37:59   
bella02
anaya, je meni isto povedala, da je lahko okužba pri tistih (oz. večja verjetnost za okužbo), ki so imele težave z izcedki. Jaz sem samo enkrat imela Canesten in to je bilo to. In je rekla, da ni potrebe po tem testu.

andrejaboris, samo da je vse Ok. Če te pa spet zagrabi, pa ubogaj gin in se pojdi pokazat. To nič ne škodi, le v pomoč je tebi in pikici. Pazi na vaju!!!

Še skoz je vročeuser posted image ! Sem stuširala tamalo in pojedla eno filano papriko, pa teče od mene. Upam, da se niso zmotili in da nas doleti kaj lepega dežja, da se malo shladi.
Vsem želim dobro prespano nočko!

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
3.7.2008 21:42:40   
bella02
tatly, meni se v prvo ni popek obrnil in se zdaj tudi ne bo. Se ne obrne vsaki.

Erin, sem kar avtomatsko mislila, da si moderatorka. Pa sej se bomo navadle. Pa user posted image za akcijo. Pri nas mislim, da to pride tam konec avgusta na vrsto. Nima mamica kakšne velike želje user posted image user posted image user posted image . Fajn bod!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
3.7.2008 21:59:37   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
sandra - če Tine ni doma se pa v kako "akcijo" spravita, a? Samo da ne boš potem jutri javljala da si rodilauser posted image
Midva bova šla v akcijo v nedeljo pooooooooooooo hmmmm...4 mesecih in poluser posted image user posted image user posted image ...pa komaj čakam...mal je treba "malo" spet v formo spravt da jo ne bo kap ko bo še večja makina skozi hotlauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Erin, saj ne vem, če bi sploh kaj komentiralauser posted image user posted image user posted image user posted image ...No, predvsem mi pa ni jasno, zakaj nekatere abstinirate (ok, pri tebi mi je jasno zakaj, ker si imela težave, ampak pri ostalih mi pa res ni jasno, zakaj štrajkajouser posted image )...stvar je taka, da jaz nimam posebnih prepovedi glede tega, upam, da sem ti s tem vse povedalauser posted image user posted image user posted image .....Pa veselo na delo v nedeljouser posted image user posted image user posted image

Andrejaboris...samo da je vse ok, zdaj pa res malo bolj počivajuser posted image ...meni ta dva dni, ko bolj ležim in mirujem krči ne nagajajo več tako kot so mi prej

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 3.7.2008 22:02:53 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
3.7.2008 22:59:57   
ANA_P
andrejaboris  user posted image user posted image user posted image user posted image , glavno da si OK!!!!!!!!!

Jaz sem danes spet šla v šopinguser posted image , moj samo kima in se smeji. A ve tudi  tako na veliko zapravljate ? Vse kaj mi je lepo bi kupilauser posted image . Dane sem bila v HM  v MB, sem vzela še dvojne žabice,  pa 5 majčk z dolgimi rokavi - če so bile tako lepe, pa še 5 nogavičk - če so bile tako lepe, pa eno trenirkico spodnji dela - tak cartig, pa še nekaj bodijev user posted image   Zdaj več ne bom imela placa v omari user posted image user posted image
Mo pred tem sem še šla v Baby center po voziček. Peg Perego P3 - modularni, ampak lanski model, ker je posebna rdeča barva kombinirana s ščnim ogrodjemuser posted image user posted image user posted image user posted image , ful lepi. Polni avto je vil. Voziček v prtljažniku, košara na zadnjih sedežih, lupinica pa na sovoznikovem. Kot da peljem hišo user posted image user posted image user posted image
Pa še v Mullerja sem šla, po robčke, vato, plenice Pampers - 62 kom 10,5 Eurov. Se mi je zdelo poc3ni za plenice. Vzela pa sem od 3-6 kg.
V glavnem samo zapravljam.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
3.7.2008 23:33:06   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Sem stuširala tamalo in pojedla eno filano papriko,

hahahauser posted image user posted image user posted image hahaha tukaj rečemo tamala... tamali...frčafeli...user posted image user posted image user posted image
kaj jo je spotilo?user posted image user posted image user posted image  tudi jaz sem jo stuširalauser posted image user posted image user posted image , pol sm šla pa na piknikuser posted image user posted image user posted image
Lahko noč

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
4.7.2008 7:03:47   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Noč je bila kar v redu, razen obiskov na WC-ju. user posted image  Zjutraj se je pa mulček eno uro prej zbudil kot ponavadi in sva že pokonci.

Ob 9h se grem pa mal razvajat k frizerki. user posted image  Že nisem bila celo večnost. user posted image  Si moram mal laske postrišt, pa pramenčka narest. user posted image

Za kosilo bomo meli pa kar pico, jo bom naredila. user posted image

Imam cel kup dela. Pa še darila nesem zavit, ima jutri moj ati 50-letnico in bo žurka zvečer. user posted image

pa pa

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
4.7.2008 7:04:56   
naty13
Srečanje v Kranju:petek  11.7.

Ura:  17:00

Kraj: Qlandia 

- Naty13
- Miškolinček
- Tejkaz
- Zoja Miša
- Iva77
- Julija08
- Krysia
- Nevaeva user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
4.7.2008 7:24:19   
Maja T.
Dobro jutro!

Uh kakšna barva, malo manj intenzivna bi lahko bila.

Zdaj si bom pa vzela čas, da vas preberem podrobno, samo nekaj na preskok berem user posted image , sem v zaostanku od 62 str. user posted image

Včeraj me je pa konkretno vročina zdelala, se mi ni niti računal. dalo več vklopit.

Da vam povem, da včeraj vozička ni bilo user posted image user posted image user posted image ? Zdaj še jezna nisem, prej razočarana, včeraj pa sem mislila, da po user posted image . Danes takoj bo GP kličem Matjaža pri Sončku, kaj je zdaj to, pa sveto mi je obljubil, da bo voziček najkasneje do četrtka.
Prišla je posteljnina, prišla je previjalna (je od Sončka), vozička in ležalnika pa ni???

Brez besed sem???

Eh raje grem zdaj v miru brat, kaj vse ste še načvekale?

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
4.7.2008 7:46:52   
nell
Pozdravček in dobro jutro babike!

Naty hvala za kavico, bo zdejle res prav pasala.

Za mano je grozna noč...tako zeo mi je blo vroče, da sem skor znorela, še slabo mi je blo zraven, trebuh mi je otrdeval 100 na uro... moj mi je šel na živce, ker je bil prevroč in pol sem šla spat v drugo sobo...vklopla ventilator, ker klime žal nimam in čez čas sem zaspala...in potem obiski wc-ja skor vsake pol ure...za znoret. Ko se je začel svitat se mi tud ni dal več matrat in sem vstala. Zdejle si grem papirje na CSD zrihtat, da mam vse, če me že slučajno zagrabi. Čeprav se je tisto otrdevanje mal umirlo in tamalga še zmer čutim. Prvič lahk konkretno rečem, da vem kaj je to nespanje...do zdaj sem spala ko dojenček...ampak tale vročina me ubija.

Maja T - verjamem da si razočarana in žalostna, pa jezna in še kup stvari, vsaj js bi bila, ker dobiš občutek, da si nekdo norce dela iz tebe...ti si pa sam želiš imet vse pripravljeno za bebiko. Upam da urediš zadevo.

čau bau babike

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
4.7.2008 8:23:29   
ozziebo
Kakšna lepa barva!!! Meni je pa ful všeč!!! Samo brat pa res ne moreš dolgo, začnejo oči bolet user posted image

Saj vas sploh ne dohajam, moram sedaj v miru prebrat, pol pa na lov za modrčke. Ja Erin, midve danes začenjava porodniškouser posted image !! Si bom mogla torbe pripravit, kar nekaj odlašam, se mi še ne mudi.user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
4.7.2008 8:34:02   
Maja T.
Erin upam, da sta se s tvojim pomenila user posted image , sem jaz, ko sva začela živeti skupaj tudi imela težave, dokler se nisem "udomačila", tako da, daj mu malo časa, pa še pomojem je malo nervozen zaradi prihajajočega člana, ti pa verjamem, da user posted image , ko moraš še za njega skrbeti, vse dobro obema user posted image user posted image user posted image ...

Me pa G danes ni ravno najbolj potolažila glede tega, ker lahko, da se bo ob rojstvu pokazalo, da bo treba to še zdravit. Drugače pa je to bil moj edini UZ po morfologiji.

Gajka boš videla, vse bo OK user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image za vse uspešne preglede

Maja T. jaz imam v kleti, ambulanta B. (glavni vhod na levo).

Tamy30 pa saj imaš UZ v UKC-porodnišnica, veš da ne vem kje je to, glavni vhod levo so ja porodne sobe? Nič ti bom dala mobi na ZS, pa se slišiva.

Matejka, Nyna84, Andrejaboris user posted image user posted image user posted image za slikice

-moja včasih tolk brca, da mislim da je že kaj narobe, poleg tega imam včasih ful krče v maternici

Čipka se ti kar pridružujem, moja tudi brca kot za stavo user posted image .

Karmar meni se zdi, da to full malo ješ, jaz imam še vmesne obroke, ala Čokolino, Cornflaks, kaki sirov namaz na kruh, pa spet Čokolino + zajtrk, kosilo, večerjo, pa veliko sadja pojem, hmmmmm....., sem se zamislila user posted image , res pa, da razen Čokolina ne jem drugih sladkarij, enostavno mi ne pašejo.

Maja T., dej jih še k men pošlji za eno popoldne user posted image user posted image user posted image

Bella02 ti jih kar pošljem, so se tak nekaj zezali, da bodo s.p. odprli, zdaj ko so tako v akciji, bom jim rekla, da imajo že prvo stranko user posted image user posted image user posted image ...

Tejkaz user posted image user posted image user posted image , da ste se lepo imeli na dopustu.

Cebrca kako sem se nasmejala pripetljaju z kijem user posted image user posted image user posted image ...

Anita G. jaz sem si kupila 1 modrček za dojenje v Pikapolonici 85 C, prej sem imela 75 B, malo imam še fora, če se bo še kaj povečalo user posted image .

Bom potem nadaljevlala s komentarji, se moram še hitro stuširat in šibam na GP

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
4.7.2008 8:35:02   
MATEJKA_
juuutro...
danes sem spet neka cela zaspana, ker zvečer nisem mogla zaspat... se mi je tisoč stvari po glavi motalo... bo že...

eno vprašanje - že 3 dni se mi dogaja naslednje: ko se zjutrja zbudim, imam občutljive prste na rokah - kot da bi me prva dva člena bolela (ne sklepi, ampak "meso"), ampak ne fejst, samo malenkost - čuden občutek. ko pa sem enkrat zbujena, pa to po 5 min mine in se čez dan ne pojavi več. je to zaradi zatekanja prstov?user posted image user posted image user posted image

nakupovanje - v sredo sem šla v HM in sem milsila, da bom tak vse cotike nakupla, pa na koncu ni bilo nič od tega. v nevtralni barvi sem našla samo 2 bodija in en kompletek in kapice. sem bila ful razočarana. pa sem pogledla še v sparu sparkyeve zadeve, pa so imeli vse za preko glave, nič na preklop. pa sem šla še v baby center in sem našla kar nekaj lušnih žabic, hlačk in benkicuser posted image user posted image user posted image user posted image . pa nabavla sem še tetra plenice, škarjice za nohte, podlogo za previjanje, povijalne (švedske) plenice in še neke malenkosti. moj mož me je samo gledal, kak sem polnila vozek user posted image user posted image user posted image . posteljico in jogi imam naročeno, prav tako posteljnino od aljaža. pol pa moram samo še enkrat v lekarno zavit in vse tiste kreme in krpice kupit.  jaz prisegam na kreme od galvanskega laborat. - bebival.

lp 

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
4.7.2008 8:38:24   
MATEJKA_
modrci za dojenje - jaz jih nosim že od 5 meseca. ker sem prišla iz 75B na 85/90 C in izgleda, da še ni konec, čeprav sem mislila, da je to to... user posted image  sem pa si jih kupovala v sparu (v mullerju imajo enake) in lisci, imajo pa jih še v pikapolonci, babycentru in verjetno še marsikje... ampak izgleda, da bom za pravo dojenje potrebovala še kakšnega večjega...user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
4.7.2008 8:39:19   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Končno je za mano ena prespana noč. Sem spala kot dojenček, pa še Marcel nama je prihranil in se ni niti enkrat zbudil. Sicer smo bili ob 6:30 že pokonci, ampak vsaj naspani. Kavico sem že popila, z malim sva šla s kolesom v trgovino, sedaj pa uživava na terasi in jeva zajtrk. Noro paše ker še ni tako vroče!
Zdejle bova pa s tamalim šibnila na Šobec, dokler še ni tako pasje vroče. Tam je taka dobra senca, pa voda, pa luštna igrala za male.

Andrejaboris, super da je vse OK. Pazi se pa še vseeno!

Erin kriza za tak Gregoračev odnos. Tud jaz hodim v Kranj, ampak imam Urha in sem ful ful zadovoljna. Čeprav kakšnega CTG-ja mi sploh še ni omenjal...pa sedaj sem 10 dni pred rokom šele naročenauser posted image .

Ana_p dobr si ti to shopingiralauser posted image .

Joj, jaz imam prav slabo vest ko vas berem kako imate že vse prištimano. Jaz še čisto nič nimam. Enostavno ni časa. Možek mi že 2 mesca obljublja, da bo naredil zibko (sem se v eno čist zaljubila), pa ne vem kdaj bo zanga dost pozn da se bo lotil zadeveuser posted image . Kozmetiko grem naslednji teden nabavit, cunjic imam ogromno od Marcela, pa sestrična mi jih bo od svoje punčke prinesla. Pačasi bo...ampak prav prehtet me pa ne sme tale naša pikica.

Naty, eno fajn frizurco si naredi!

Marcel in Zarja

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
4.7.2008 8:43:46   
sandra123
Jutro... user posted image ...hvala za user posted image Naty....za menoj je spet ena neprespana noč user posted image ...vse me boli spodaj...vsaka kost v medenici...sem sredi noči samo sebe slišala, kako jamram...komaj sem se obračala iz enega na drugi bok...potem končno spet zaspim, pa je začel user posted image ful smrčat in me je zbudil...joj....saj to ni res, potem pa zjutraj vstanem - komaj vstanem iz postelje, ker sta se moja user posted image user posted image tako čudno naštimala v trebuhu, da sta bila oba skoraj na eni strani trebuhauser posted image ...Zdajle spijem user posted image in grem v šoping, da še ostale zadeve za user posted image user posted image nabavim - kozmetiko, pleničke...pa še modrce za dojenje...

Naty, obilo užitkov pri frizerjuuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 4.7.2008 8:54:40 >

Lp, Sandra

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
4.7.2008 8:58:38   
anita goitan
jutro,
najprej sem mal novice po netu prečekirala, uf tista tragedija na Savi je res huda!user posted image
Sem pa vesela da je z našo andrejoboris vse okuser posted image
naty lepo se razvajaj pri frizerki, tud sama jo bom kmalu obiskala, če imaš kratke laske kar hitro rabijo frizerjauser posted image
sandra123 uf se mi smiliš, jaz spim kot top, hm mogoče se ve zakaj-verjetno še zadnji mesec, in veš kaj, jaz FUL smrčim tako da mojega motimuser posted image
user posted image user posted image user posted image danes sem v 35.teden vstopila, neki o kovčku za v P piše, mah ok drug teden si ga pripravimuser posted image
Se beremo, šibam k Izi pohištvo (Mengeš) po previjalno mizico, pa denar vzdignt za klimo (jutri nama jo montirajo), pa v lekarno po Mg (kar skopni če 600mg na dfan pijem), pa hm mogogoče imam še kajuser posted image
Čau

Neposredna povezava do sporočila: 1717
4.7.2008 8:58:51   
kaja02
jutro punce!!!

kakšno čudovito jutro, sploh ne vem kdaj sem nazadnje tako dobro spala, bi najraje še potegnala, če mi nebi bilo treba it po Kajo, je prespala pri tašči, ker sem bila včeraj na koncertu Eroike, ma blo je super, user posted image  je ves večer brcala kot zmešana, ko sva prišla domov se pa je umirila in mi dala mir celo noč, še na WC sem šla le enkrat pa še to napol v spanju

sedaj pa po Kajo pa v šoping, grem plačo zapravljat, ja je treba Kaji torbo kupit, pa peresnico in kup šolskih potrebščin, saj ne vem kaj bo avgusta, kolk bom mela čas po trgovinah hodit

nič mejte se , naj vam ne bo prevroče in se še slišimo

Neposredna povezava do sporočila: 1718
4.7.2008 9:04:00   
andrejaboris
Dobro jutro! Zdaj pa bo res pasala ena ornk kava!

Jaz sem danes tut malo bolše spala, samo Lan je nekaj sanjal in je jamral, pa ker sma bla sama sem hodla k njemu pol pa wc... pa saj bo! Me pa danes ne rabi več tak in medenica me tut ne boli več tak!

Sandra popolnoma te razumem stemi premiki iz enega na drugi bok! Mene pa še poleg vsega trtica boli!

Pa ne bom samo jamrala!

Midva tut še morma kupit plenice in bombažne in za enkratno uporabo! Bomo se tut malo podvizali za vsak primer!

Tatly meni se pr Lanu ni popek obrnil in se mi zdaj tut verjetno ne bo. Bomo vidli.
Ana je faj zapravlat za user posted image ! samo evrov hitro zmanjka!user posted image user posted image

Aja midva sma v tej user posted image tut zlo malouser posted image , ker imam nonstop izcedke in zdaj še mi je G. prepovedal! Bomo pol nadoknadli!user posted image user posted image Pr Lanu pa sma še na rok poroda!

Grem nekaj pojest in se še pol javim, pa vas komentiram!

papa zaenkrat

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 1719
4.7.2008 9:06:48   
sandra123
Kajauser posted image user posted image user posted image za lep večer v dvoje...pa prijetne nakupe za tvojo princesko ti želim, sicer pa ne skrbi glede njenega odhoda v prvi razred, ni tako hudo, kot se slišiuser posted image ...sicer so se meni solze ulile, ko sem jo prvič v šolo peljala, ampak kar se pa samega programa v šoli tiče, pa ni nič pretresljivega - se bolj skozi igro učijo...ampak matematiko pa kar resno začnejo učiti...moja Tinka je na tekmovanju iz matematike osvojila celo bronasto Vegovo priznanje, ker je dosegla vse točke na tekmovanju - to sem šele pogledala, ko smo ob koncu šolskega leta dobili priznanje domovuser posted image user posted image user posted image ...No, učbenike sem pa jaz za Tinko naročila že kar ob koncu šolskega leta, tako, da bo ena skrb manj v avgustuuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
4.7.2008 9:34:31   
andrejaboris
Tak zdaj pa sem se napapala- linolada na kruhu njami- pol pa od kod kkg?user posted image user posted image

Gajka moj je tut zlo živahen, mi celi trebuh premika!

Kaja kak fajn da sta šla na koncert! So fajni ne? Še bolši pa bi bli Il divo za mene. KO bo Lan šal v šolo bojo ziheruser posted image vrele iz mene. SEm taka občutljiva glede teh stvari!

Maja t. tebe pa res že fajn zafrkavajo s tem vozičkom. Bi jih že jaz najraje poklicala in jim povedala svoje.

Sandra user posted image za tino! To je ful fajn če otroku gre dobro v šoli! Ni tolko skrbi!

Nell počivaj kolko gre, pa magnesol spi!

Babike pijte dost tekočine bo pol manj težav. Tak je meni reklo že najmanj 5 G.

hladite se v senčki in papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 1721
4.7.2008 9:37:21   
kaja02
sandra- hvala za tolažilne besede in čestitke za Tinino priznanje, nas lahko naši otroci kar lepo presenetijo, a ne?
mene je bolj strah, kako se bo vključila v novo sredico, je zelo čustvena, in kaj naj rečem zelo navezana name, sedaj bo pa prišel še dojenček in me je kar malo strah, kako bo sprejela vse te spremembe, že v vrtcu se ni dobro počutila ( je malo bolj okrogla in za eno in pri nekaterih skoraj za dve glavi večja) pa so jo zafrkaval z bajsiko, velikanko..., saj veš otroci znajo bit zlo hudobni, je velikokrat jokala ko je prišla domov, sej sva se veliko pogovarjala  o tem, pa jo spodbujala... pa so še vedno bile težave, niti si ni upala koga udarit nazaj, je rekla da ga lahko poškoduje; ma upam da bo šlo al pa se sam jaz preveč obremenjujem s tem

Neposredna povezava do sporočila: 1722
4.7.2008 9:51:26   
gajka
Jutro še od mene! Sem že bila malo pridna danes. user posted image  Po doooolgem času je moj avto srečal vodo in šampon. user posted image  Pa še od znotraj sem ga malo posesala, prah pobrisala z armaturne in končno odstranila ABC kartico in dala vinjeto na šipo. user posted image  Se moram zdaj malo ohladiti, potem pa poiščem novo zadolžitev, če me seveda trenutni delovni elan ne mine. user posted image  Popoldan pa se zapeljem do LJ, poberem user posted image  v službi in greva malo štacune 'ropat'. Sem se trdno odločila, da danes še na veliko zapravljava za user posted image , ker počasi bo pa res treba po ta hudem biti pripravljen na dan D. Hmmm, mogoče se še jaz zdajle dopoldan lotim likanja tistih nekaj stvari za user posted image , ki sem jih ta teden celo že uspela oprat...

sandra - kdaj je naslednji teden Tina na počitnicah, da spet kako srečanje organiziramo?

Največja ironija, ki jo ful opažam zadnje čase, pa je, da vsi priporočajo ležanje na levem boku, user posted image  pa očitno ravno to najmanj ustreza in me pridno vedno pridno zbrca v znak protesta. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1723
4.7.2008 9:53:15   
aradej
Punce za mano je grozna noč.Včeraj sva bila na pogrebu njegovega strica potem pa se je zgodila tragedija. Dobra dva km od nas se je naredila ta nesreča na Savi. Veliko ljudi sem tudi poznala.
Pa je moj šel še zvečer ven in se zbudim sredi noči pa ga še ni. Klicala sem ga eno uro in pol potem pa je prišel in rekel da je telefon pozabil v avto.Meni se je kar mešalo.
Pa še popldne sem si hotela naredit kosilo pa sem prevrnila ponev z vročim oljem in sama nekaj pokasirala po nogah. Je bil en obupen dan včeraj.
Upam da se stanje zboljša.
Grem na kavico da pridem malo k sebi.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
4.7.2008 9:55:12   
gajka
andrejaboris - lepo slišat, da si bolje in predvsem pomirjena. user posted image  A izvid od CTG so ti dali s sabo? Koliko pa imaš max. odčitek na spodnji krivulji (tisti za aktivnost maternice)? A drugače si pa Il Divo oboževalka? Mene je user posted image  lani peljal v Pariz na njihov koncert. So pri nas vse karte prehitro razprodali, pa sva hitro združila koncert s podaljšanim vikendom v Parizu. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?