Maja T.
|
Erin upam, da sta se s tvojim pomenila , sem jaz, ko sva začela živeti skupaj tudi imela težave, dokler se nisem "udomačila", tako da, daj mu malo časa, pa še pomojem je malo nervozen zaradi prihajajočega člana, ti pa verjamem, da , ko moraš še za njega skrbeti, vse dobro obema ... Me pa G danes ni ravno najbolj potolažila glede tega, ker lahko, da se bo ob rojstvu pokazalo, da bo treba to še zdravit. Drugače pa je to bil moj edini UZ po morfologiji. Gajka boš videla, vse bo OK ... za vse uspešne preglede Maja T. jaz imam v kleti, ambulanta B. (glavni vhod na levo). Tamy30 pa saj imaš UZ v UKC-porodnišnica, veš da ne vem kje je to, glavni vhod levo so ja porodne sobe? Nič ti bom dala mobi na ZS, pa se slišiva. Matejka, Nyna84, Andrejaboris za slikice -moja včasih tolk brca, da mislim da je že kaj narobe, poleg tega imam včasih ful krče v maternici Čipka se ti kar pridružujem, moja tudi brca kot za stavo . Karmar meni se zdi, da to full malo ješ, jaz imam še vmesne obroke, ala Čokolino, Cornflaks, kaki sirov namaz na kruh, pa spet Čokolino + zajtrk, kosilo, večerjo, pa veliko sadja pojem, hmmmmm....., sem se zamislila , res pa, da razen Čokolina ne jem drugih sladkarij, enostavno mi ne pašejo. Maja T., dej jih še k men pošlji za eno popoldne Bella02 ti jih kar pošljem, so se tak nekaj zezali, da bodo s.p. odprli, zdaj ko so tako v akciji, bom jim rekla, da imajo že prvo stranko ... Tejkaz , da ste se lepo imeli na dopustu. Cebrca kako sem se nasmejala pripetljaju z kijem ... Anita G. jaz sem si kupila 1 modrček za dojenje v Pikapolonici 85 C, prej sem imela 75 B, malo imam še fora, če se bo še kaj povečalo . Bom potem nadaljevlala s komentarji, se moram še hitro stuširat in šibam na GP