Peli
|
beti1 - si že super čveka ! Se bom mogla potrudit da te prehitim, samo ne danes . Jest mam ful pestro. Dopoldne smo šli z Aljažem in Urbanom v nabavo, je kar pestro it takole v nabavo, samo morm rečt da se mi včasih živčki zarad Aljaža že pošteno začnejo smodit . Popoldan pa sm likala lahko rečem da sm likala od 14h - 21h, čeprav je blo likanja največ za 2 uri . Aljaž zahteva 150% pozornost in če se ne okvarjam samo z njim, mi vedno kakšno traparijo ušpiči, slišat me sploh noče kaj mu govorim, naredo vse ravno nasprotno, ma razjezi me da bi ga včasih tud kar po riti, po drugi strani pa te tud zna obrnt - najprej po pol ure prošenj naj pospravi sestavljanke v škatlo, polovico teh zatlači pod omaro, drugo polovico pa prežveči in polomi, mogoče med potjo priŽge TV, če mu uspe še odklene "prepovedan" predal in razmeče še kakšne papirje, vmes mal poriše tla, in ko te spravi na rob, sestavi rožice od legota v stolp in ti jih pomoli pred nos "na mamica za rojstni dan" ---> pa sej ne veš, al bi se zjokal al bi ga stisnu k seb... . Aljaža pa so začele motit plenice - al pa je to nov način nagajanja ---> včeraj opoldan ko sm ga dala spat, ga po 5. min pridem pogledat - pa on sedi na postelji nag, je slekel plenico in se polulal na posteljo, danes mi ponovno, ko se zbudi , priteče nag v dnevno, grem brž v kontrolo v spalnico in je blo HB vse suho , popoldan pa jo je ponovno hotel slečt. Da ne bo pomote, brez plenice ne pove, niti ne gre sam lulat da bi se slekel. Celo zanalašč se polula v hlače. Zadnjič smo sedeli zunaj za mizo, pa ga prašam če gre lulat, pa pravi da ne, pa sm mu rekla naj pove, da ne bo polulal stola in v tistem ko sm to govorila se je on že potrudil, da se je polulal na stol . žaži - vidm da ma tvoj mali tud kar opravt z lulčkom . Našmu zadnjič ni blo jasn nekej okol njegovih jajčkov in jajčkov od putke, mislm da o tem da je hotel podojit zajčka sm že pisala... fiona- hvala za ponudbo, čeprav bi bla gužva še našo kramo v avto zbasat. Mi je pa čist ušlo iz glave da je bil praznik, tud zato me ni blo, moj je bil po dolgem času frej in smo izkoristili da smo bli skupej. Ja včasih sm že kar sita tega da sm večino časa sama z otroci, morm pa se pohvalt da greva jutri 1. odkar mava otroke brez njih na eno praznovanje, upam da si bom vsaj malo lahko oddahnila od njih... LP
|