|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
3.7.2008 14:08:32   
sandra123
JOJJJJJJJJJJJ, saj ne vem, kaj se dogaja s tem RR-jem...zdaj imam stran obarvano zeleno in oranžnouser posted image ...Zgleda, da nekaj prenavljajo stran, me pa kar oči zabolijo, ko se barve tako čudno mešajouser posted image
Andrejaboris...upam, da ni nič resnega, dobro opravi, pa domov se vrniuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 3.7.2008 14:10:10 >

Lp, Sandra

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
3.7.2008 14:13:59   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

JOJJJJJJJJJJJ, saj ne vem, kaj se dogaja s tem RR-jem...zdaj imam stran obarvano zeleno in oranžnouser posted image ...Zgleda, da nekaj prenavljajo stran, me pa kar oči zabolijo, ko se barve tako čudno mešajouser posted image
Andrejaboris...upam, da ni nič resnega, dobro opravi, pa domov se vrniuser posted image user posted image user posted image user posted image

,,,..jaz mam tud neke čudne barve. HHHHALOOOOOOOO ADMINISTRATORJI nas očke bolijo.user posted image

Andrejaboris- user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
3.7.2008 14:14:06   
anita goitan
andrejaboris držim pesti, sporoči, vse bo ureduuser posted image
sandra123 ja res zgleda da prenavljajo, jaz mam zdej oranžno, pa se ne morm odločit če mi je všeč, narej mi ni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1653
3.7.2008 14:14:58   
anaya
Sandra: zgleda so šli na poletni imageuser posted image . Zdaj je čist oranžna, vsaj pri meni.... pa se mi zdi da dost bolj bode v oči kot zelena....

Neposredna povezava do sporočila: 1654
3.7.2008 14:16:28   
bambi14
...sem se odločla: ZELENO prosim zame, ker je bolj prijazna do očk.user posted image user posted image user posted image

ZELENA: ORANŽNA
1:0

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
3.7.2008 14:19:28   
nell
Pozdravček pikice!

Vroče ko en user posted image ...js sm čist hin...se hodim tuširat skor vsako uro, sam kaj ko sm po petih minutah čist tko k prej. Danes me nič več ne jezi pritisk...vsaj za enkrat še ne.

Moj mi je malo odstopil računalnik, pa je prevzel mojo vlogo pri branju knjig...to si moram pa kr nekam zapisat.

Jutri grem na CSD uredit še zadnje papirje...sem že konkretno pozna...no sam sej tko sva ble tud dogovorjene.
Uredila sem si tud papirje, da mi bodo poto prepošiljal na zdaj moj novi naslov - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Punce a lohk ktera svetuje kako je s to izbiro pediatra , kje se to pozanimaš, a pride v poštev sam v tvojem kraju, skratka vse, ker js sm v tem totalno tele, nič ne vem!!!!!

In kako ste kaj ve? Kako prenašate tole vročino...verjamem, da smo vse v fazi zatekanja, vsaj jaz imam zvečer noge take k kakšna user posted image . Ampak še bopmo zdržali neki časa...kljub vsemu svojmu malemu vsak dan dopovedujem, da ni tko hudo, pa da je še lahk mal v meni. No to tud mal zarad tega, ker še js nimam vse zrihtan.
So me klical in v ponedeljek mi pripeljejo posteljni vložek za tamalga - user posted image user posted image user posted image user posted image . Ravno prejle pa sva z mami likali cotke za tamalga - lepo v senčki na balkonu - je blo bolj prijetno ko pa v hiši. Končno nardila seznam stvari, ki jih moram še kupit in tko kot ste že ve ugotovile - polno drobnarij, ki bodo nanesli malo bogastvo. Ampak bo treba, nekje drug teden planiram tole akcijo. Pa napisala stvari, ki jih moram v torbo za P spakirat, tko da se tud js lotevam te akcije. Se mi zdi boljš da mam nekje tud napisan, ker če me preseneti, da se ne bo potem moj lovil...da bo mel vsaj en seznam na kterga se bo lahk oslonil.

Ok napisala sem cel roman...in zdaj drage moje bežim pod tuš in potem malo počivat.

Lep dan vam želim, predvsem prijetno ohlajen.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
3.7.2008 14:23:27   
anita goitan
punce čitam da si nekatere že torbe pakirate za v porodnišnico, tiste katere ste že rodile KDAJ je skrajni cajt da si spakiram? Nameravala sem 30 dni pred PDPuser posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
3.7.2008 14:28:16   
gajka
Ko štartaš v 37. teden, ti na nosečniškem koledarčku piše vprašanje, če imaš torbo za v P že pripravljeno. user posted image

Hmmm, jaz je še nimam. user posted image  Moram še za user posted image  marsikaj nabavit, šele potem pride torba na vrsto. user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
3.7.2008 14:30:25   
gajka
Ampak tale oranžna je pa res mal ponesrečena izbira. user posted image  A za kakšne očem prijetnejše barve pa še niso slišali?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
3.7.2008 14:34:53   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14
...sem se odločla: ZELENO prosim zame, ker je bolj prijazna do očk.user posted image user posted image user posted image

ZELENA: ORANŽNA
1:0

2:0 za zeleno

Mogoče pa preveč čvekamo tle gor, pa so si omislili nov način preganjanja od računalnikauser posted image user posted image user posted image ...
Mam tudi jaz zdaj vse oranžnouser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 3.7.2008 14:36:57 >

Lp, Sandra

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
3.7.2008 14:54:10   
anita goitan
eno vprašanje:
zanima me kolk večji modrc ste si kupile za v porodnišnico in potem za doma-dojit? Če ste imele košarico recimo B, ste si potem kupile kaj D? V lekarni mi je svetovala naj si 2x večjo košarico kupim, da se dojki ful povečata, in potem če maš še une blazinice,...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1661
3.7.2008 15:00:03   
anaya
Anita: jaz sem iz 75B že zdaj na 85C, pa še kr nič ne kaže da bi nehale rast.... pol ko bodo pa polne mleka pa hmmmuser posted image user posted image user posted image  ....sploh nočem razmišljat o tem....

Neposredna povezava do sporočila: 1662
3.7.2008 15:01:45   
sandra123
Anita, jaz si žal še nisem kupila novih modrcev za dojenje, mislim pa, da je prav, da vzameš kakšno št.večjega, ker se prsi res povečajo ko so polne mleka...
Mene bolj zanima, kje naj si kupim te modrce za dojenjeuser posted image ...Sicer imam doma še dva prihranjena od prvega dojenja, ampak nista več tako lepa, sta kar obrabljena...NASVET PUNCE...KAM NAJ JIH GREM NABAVITI??? A Modiana jih ima?

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 1663
3.7.2008 15:04:19   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Anita: jaz sem iz 75B že zdaj na 85C, pa še kr nič ne kaže da bi nehale rast.... pol ko bodo pa polne mleka pa hmmmuser posted image user posted image user posted image  ....sploh nočem razmišljat o tem....

Anaya...jaz sem pri Tinki šla iz 75C na 85D, pa so takšne tudi ostale po koncu dojenja...zdaj se mi pa zdi, da so kar ostale enake kot prej...me noben modrc ne tišči, nekateri so mi še preveliki postaliuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
3.7.2008 15:09:43   
m@j@
po modrc pomoje v Mullerja, je bombažen, bel in c enovno ugoden. Sicer pa jaz nisem pretiravala z velikostjo. Sem imela prej 75 B, pa sem vzela pol 80 al pa 85 B. Pa sem imela prvi prvi ful naval mleka, pa je blo zadost.

lep dan,

Neposredna povezava do sporočila: 1665
3.7.2008 15:10:28   
anita goitan
anaya pojdi do 13.7. v Modiano imajo -30% na spodnje in od Triumpha majo lepe za dojenje, videla sem jih tudi od Lisce vendar v Medigo trgovini ala sanolabor.

Neposredna povezava do sporočila: 1666
3.7.2008 15:20:41   
sandra123
Anita, hvala za pomoč, bom še danes šla v Modiano pogledat, če imajo kakšen modrček zame...Ampak upam, da se do večera kaj shladi zunaj, ker je takooooooooo vroče, da nikamor ne upam it iz stanovanjauser posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 1667
3.7.2008 15:24:18   
anita goitan
uf oprosti, sej sem šele sedaj pogledala da si me ti sandra spraševala kje ga kupit, jah vročina dela svoje, vmes pa še eno zelenjavno juho kuham. Fajn nakupi!

Neposredna povezava do sporočila: 1668
3.7.2008 15:25:23   
bella02
No ja, saj se bomo tud na to barvo navadile. Če bi bila malo manj intenzivna, bi bilo pa sploh zakon.

Jaz torbe še nimam pripravljene, imam pa 2 seznama: eden za v nabavo (kozmetika in ostalo) in enega za v P. Če me slučajno prehiti, da se bo možek vsaj malo znašel.

Prej sem bila v lab, ker imam jutri pregled in prvi ctg. Sem šla raje ob 12h in sem bila sama tam, kot pa da bi šla zjutraj, ko je ponavadi naval. Vroče je bilo pa tako ob 8h kot ob 12h. Vam poročam, kako bo. Že kar težko čakam.

Neposredna povezava do sporočila: 1669
3.7.2008 15:45:39   
nyna84
Ojla punce!

Joj ma to so pares grozne barve! Ko bi dali vsaj malo bolj nežno oranžno, če že more bit oranžna. Sej prav oči bolijo, ko gledam v monitor. user posted image  Pa če že menjajo barve glede na letni čas, bi zdej bolj pasala kaka modra, vsaj po mojem mnenju.
sandra123, kako je danes s tvojimi krči, so se umirili? Če so se, sem vesela zate. user posted image
Andrejaboris srečno, držim pesti zate, da bo vse ok, pa da bo user posted image  počakal še nekaj časa lepo na varnem pri tebi. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem si modrce naročila kar z Neckermanna. Sem si jih tudi v prvo in sem bila zadovoljna z njimi. Obseg sem naročila enak, samo košarico za eno številko večjo. Glede na to, da sem že po naravi bolj ploh sorte, in mi je bla prej še košarica A prevelika, mi zdej verjetno B ne bo premajhna. user posted image user posted image user posted image  Edino kar me skrbi je, da bom prej rodila, kot mi jih bodo poslali, ker so grozno počasni. user posted image

Pri nas se danes nekaj skriva sonček, ampak je še vseeno grozno soparno. Sem že zjutraj zaprla vsa okna in škure, tako da mi ne more sijat sonce v stanovanje in je zdej notri dosti bolj hladno kot zunaj (naša naravna klima). Gaja zdej spančka, jaz pa lepo počivam na kavču, noge gor, zraven pa en velik krožnik belega grozdja in lubenice. Njami.user posted image  

Naty13 tudi zate držim pesti, da bo šlo vse ok na izpitu! Jaz sem si tistega z junija prestavla kar na september. Enostavno nisem imela volje in energije, da bi se spravila k delu, pa tudi če je zadnji. Tako da vse pohvale, res!

Uživajte še naprej!

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

Neposredna povezava do sporočila: 1670
3.7.2008 16:14:06   
K_a_t_j_a

user posted image user posted image user posted image user posted image mishelin mož, res zelo lepa porodna zgodba! So mi kar zolze pritekle od veselja!
bella02
potiskane plenice imajo v Dipotu in C&A.
Vse tiste, ki vas dajejo bilokakšne bolečine, otdevanje upam, da zdržite čimdlje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vem da zame velja enako. Imam tudi sama že trebuh spuščen, čeprav naš user posted image še vedno veselo brca v moje rebre.
Anaya user posted image user posted image user posted image user posted image za opravljene izpite!!!
Naty user posted image user posted image user posted image user posted image za položen parket! Držim pesti, da narediš izpit! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bambi14zelo lep par sta zs tvojim user posted image , ti pa zelo luštna user posted image !!Julija08 midva že imama izbrano pediatrinjo. Je tudi osebna zdravnica od mojegauser posted image . Je družinska zdravnica in pediatrinja,
cebrca ta tvoja zgodbica je pa dobra ni kaj! user posted image user posted image
Andrejaboris user posted image user posted image user posted image tejkaz uživaj na morju kolikor se le da!! Jaz bi tuuudiiiiiiiiiiii!!!!Erin tudi jaz imam skoraj vsak dopoldan, ko se obrišem tak prozorno-rumeno-zelene barve izcedek, vendar je brez vonja in tudi nožnica me ne srbi. Tak da vnetje ni. Pojma nimam kaj bi to bilo. Ni ga pa veliko.Za seznamček: naslednji pregled, če bom še 2v1 (upam da bom) 10.7., +6kg (kile gredo nazaj gor doma - se vidi doma je boljša hrana)
V torek 1.7. sem imela pregled in naš user posted image pridno pridobiva na teži, ima 2 kg (bo zgleda lažji), imela sem pregled pri nadomestni G in sem bila zelo razočarana nad njenim onašanjem. V ambulanti sem bila 1 uro, ker so imele njene pacientke prednost, čeprav sem imela uro, sploh pa me je najbolj šokiralo, ko me tikalauser posted image . V materinsko mi je narobe napisala tedne nosečnosti... V glavnem katastrofa.user posted image No v glavnem, da naš mali pišek raste in da še veselo brca v mojem bušeku. Upam, da še zdržim vsaj 14 dni.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 1671
3.7.2008 16:46:36   
Erin

user posted image
user posted image
user posted image

28.6.2008

1. mishel (PDP 5.8.)

DAVID - 47 cm, 2685 g ob 12.43 uri

2. suzili (PDP 13.8.)
LANA - 1820 g in ŽAN - 1320 g

2 user posted image :1 user posted image

user posted image user posted image user posted image Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
3.7.2008 16:47:02   
Erin
   user posted image  user posted image user posted image

~  86 nas je ~
user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.,-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------

user posted image 28.07.

~ Gajka (1.user posted image user posted image ) 29.let  CE/ +11 kg

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image user posted image Špela)  +10 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image user posted image ) 27.let  Jesenice/ +15 kg
~ ozziebo (2.user posted image user posted image ) 33.let +10 kg

user posted image 02.08.

~ izabella08 (1.user posted image  user posted image ) 27.let +7 kg
~ Nevaeva (1.user posted image user posted image ) 28.let  LJ/ +9,5 kg
~ arait (1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg
~ Tato (user posted image Jaka) 28.let +10 kg

user posted image 03.08.

~ lana78
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šempeter

user posted image 04.08.

~ dojenč (1.user posted image  user posted image Žana) 21.let MB/ +13,5 kg
~ bella02 (2.user posted image  user posted image   ) 29.let +12 kg
~ nyna84
(2.user posted image user posted image )
25.let Šem. pri Gorici/ +10 kg

user posted image 05.08.

~ sayuri
(2.user posted image user posted image  
user posted image Lovro & Zara) 32.let  PO/ +16 kg
~ cebrca
(1.user posted image user posted image Erika/Klemen,Kristjan) 31.let LJ/ +15 kg
~ m@j@
(2.user posted image user posted image ) 27.let  LJ 

~ Odette (3.user posted image user posted image ) 32.let Jesenice/ +10 kg

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela) PO
~ karmen83
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg

~ sonce84 (1.user posted image user posted image ) 23.let  MS/ +1 kg
~ kaja02 (3.user posted image  user posted image Leja) CE/ +16kg

user posted image 08.08.

~ Maja T.(1.user posted image user posted image Nuša/Zara) 34.let  MB/ +14 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image user posted image )

user posted image 10.08.

~ maartinca
(2.user posted image user posted image ) +9,5 kg
~ Arašida
(1.user posted image user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image  user posted image )
30.let +16 kg

user posted image 11.08.

~ ANA_P (1. user posted image user posted image Tai) 29.let  +13 kg
~ bili1
(1.user posted image user posted image ) 28.let +4 kg
~ miškolinček
(2.user posted image  user posted image ) 29.let Jesenice/ +5,5 kg
~ iva77
(3.user posted image user posted image ) 30.let  KR/ +8 kg

~ kat007 (1.user posted image ) 28.let

user posted image 12.08.

~ daja27
(user posted image Leon) +10 kg
~ K_a_t_j_a (1.user posted image  user posted image ) 23.let  CE/ +6 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image  user posted image ) 31.let  Jesenice/ +18 kg
~ žanneža (3.user posted image  user posted image Lana) 35.let CE/ +8 kg

~ Tamy30 (1.user posted image user posted image ) 30.let  +22 kg

user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image user posted image Jošt) 23.let  KR/ +8 kg
~ iskanje (1.user posted image  user posted image ) 25.let PO
~ anita goitan (1.user posted image user posted image ) 30.let +9 kg
~ m_m (2. user posted image ) 26.let +17 kg

user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +8,5 kg
~ MATEJKA_(user posted image ) 27.let MB/ +13,5 kg
~ Ninaaa
(1.user posted image user posted image )
29.let
  LJ/ +2 kg

user posted image 17.08.

~ buruolan (1.user posted image  user posted image ) 27.let  LJ/ +6 kg
~ nateja (1.user posted image user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image  user posted image )
28.let +8 kg
~ Jelenche (3.user posted image user posted image Katarina) 27.let LJ/ +6 kg

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +13 kg
~ Neža7 (2.user posted image  user posted image Neža/Aleš) 27.let  CE/ -15 kg
~ anaya (1.user posted image  user posted image Alina/Lucas) 27.let  MB/ +11 kg
~ tejkaz (2. user posted image  user posted image ) 24.let  LJ/ +2,5 kg
~ astrea (1.user posted image user posted image Tine) 30.let  +12,5 kg
~ Višnja (2.user posted image user posted image )
~ dar10 (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +10 kg
~ čipka
(1.user posted image  user posted image ) 25.let PO/ +17 kg
~ Arany
(1.user posted image user posted image ) 32.let CE/ +10 kg
~ Tinka14
(user posted image Nejc) 27.let +7 kg

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image user posted image Tibor/Tit) 28.let CE/ +11 kg
~ betty (1.user posted image user posted image ) +10 kg

user posted image 21.08.

~ matejchi (2.user posted image  user posted image ) 29.let MB
~ bambi14 (1.user posted image user posted image Ela) 28.let  +12 kg
~ soncek3
(1.user posted image user posted image ) 30.let  NM/ +7 kg

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image user posted image ) 30.let  CE
~ sandra123
(2.user posted image user posted image  user posted image Taja & Teja) 30.let CE/ +10 kg
~ renatka  (1.user posted image user posted image ) 28.let MB/ +8 kg
~ majah (1.user posted image  user posted image ) 28.let  LJ/ +7 kg
~ andrejaboris (2.user posted image  user posted image Tian/Luka) 27.let +9 kg

user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image  user posted image ) 22.let LJ
~ Krysia (1. user posted image user posted image ) 31.let   LJ/ +8 kg

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image user posted image Lan) 21.let CE/ +10 kg
~ Manika
(2.user posted image user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image  user posted image Tristan) 27.let KR/ +10 kg
~ karmar
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +18 kg
~ Amelia (1.user posted image  user posted image ) 32.let +12 kg
~ tatly
(1.user posted image  user posted image ) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ LinaK(1.user posted image user posted image ) 25.let
~ Barbarinha
(1.user posted image user posted image Luka) 28.let Ptuj/ +9 kg

user posted image 26.08.

~ krtek1 (2.user posted image user posted image ) 29.let +13 kg

user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image user posted image ) 26.let  CE/ +1,5 kg

user posted image 28.08.

~ URSKAP (user posted image ) 29.let +8 kg
~ pingo80
(1.user posted image user posted image ) 27.let  +9 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image user posted image ) Ptuj/ +15 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image  user posted image Vana Pia) 33.let MS/ +15,5 kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image user posted image ) 31.let LJ/ +12,5 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (2.user posted image user posted image ) 31.let +4 kg

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
3.7.2008 16:47:07   
Erin
    user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

04.7. - m_m
04.7. - Muklla
04.7. - Maja T.
07.7. - nyna84
07.7. - ozziebo
07.7. - kat007
07.7. - tejkaz
07.7. - bella02
07.7. - Zoja Miša
08.7. - buhtlčk
09.7. - sandra123
09.7. - betty
10.7. - iskanje
10.7. - čipka
10.7. - K_a_t_j_a
10.7. - Žanneža
10.7. - PABLO
10.7. - Krysia
11.7. - Gajka
11.7. - miškolinček
11.7. - ANA_P
14.7. - Maja T.
14.7. - Nevaeva
14.7. - Tamy30
14.7. - bella02
15.7. - košuta
15.7. - anita goitan

16.7. - naty13
16.7. - kaja02
16.7. - karmar
16.7. - Vilika
17.7. - maartinca
17.7. - cebrca
17.7. - Erin
21.7. - bambi14
21.7. - Arany
21.7. - andrejaboris
21.7. - PABLO
23.7. - MATEJKA_
23.7. - nell
24.7. - dojenč
24.7. - anaya
25.7. - pingo80
25.7. - aradej
28.7. - Julija08
30.7. - Ryssa
31.7. - *zvezdica*
01.8. - dojenč
06.8. - dojenč

user posted image         

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI      user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
user posted image BABY-BOOK                  user posted image DOJENCEK.SI
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
3.7.2008 16:47:22   
Erin

user posted image user posted image user posted image
Punce s tega seznama:

Javite se čimprej v kolikor želite ostati na našem "glavnem" seznamu, da vas vrnem nazaj. V nasprotnem primeru boste med "pogrešanimi" in se boste nahajale na tem seznamu.

JAVITE SE:   

--------------------------------------------------------------

xx.8.
~ LEDO1974 (2.user posted image ) 36.let CE
~ pikicai ( user posted image )
~ Neja31

~ anonimna AJ

~ hubertina

01.8.
~ ankhesenpaaten
~ cinca marinca (2.user posted image ) 

03.8.
~ mkj (1.user posted image  user posted image ) 26.let  LJ

04.8.
~ bavc

05.8.
~ katjakoc

08.8.
~ simona2 (2.user posted image user posted image ) LJ

12.8.
~ LenaG (user posted image ) MB/ +10 kg
~ sonjaa (1.user posted image  user posted image ) 30.let

13.8.
~ meeryana (1.user posted image  user posted image ) 30.let

16.08.
~ mbrume6 (3.user posted image  user posted image )

17.8.
~ ena_mici (2.user posted image )

18.8.
~ BOJTKA (1.user posted image  user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ mee (1.user posted image  user posted image )
~ KRNEKDO

20.8.
~ uskaa (user posted image )
~ srecka30
(1.user posted image  user posted image ) 30.let
~ Ariella
(1.user posted image  user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.8.
~ bibika24

22.8.
~ NJINJA (1.user posted image  user posted image ) 28.let Lj/Po

25.8.
~ clara23 (user posted image )

26.8.
~ ČebelicaMaja (2.user posted image  user posted image ) 

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?