|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
3.7.2008 16:51:40   
karmar
uuu, a veste da meni je pa všeč tole- barve. Imam zelo rada spremembe, je pa res da bi zelena bolj pomirila oči. se pravi 2:0
Bambi sam kolk si lušna. sem pa ugotovila da imaš tudi ti popek venuser posted image  -jaz tudiuser posted image .

Za v porodnišnico pa še nisem napravila borše ker ne vem kakšni joški mi ratajo, user posted image user posted image user posted image . Na morje se bojim it z njimi, ker obstaja nevarnost da jih kdo zamenja za boo al bojo- ne vem kako se reče. In nočem da bi se jih kdo oklepal, da se ne utopi. če bi pa hotla it ven iz vode, bi me reševalci vlekli nazaj noter ker bi mislili da sem kit. Bom kar doma zaprta v hiši, da ne bo majhnih otrok strah take prikazni.user posted image . Ne vem katera je napisala da je njen tip zraven nje kot špaget- jaz krepavam od smeha...user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
3.7.2008 16:56:35   
karmar
sem vam hotela nekaj pokazat, sam mi noče prilepit slike.

< Sporočilo je popravil karmar -- 3.7.2008 17:00:07 >

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
3.7.2008 17:15:33   
karmar
no, vam pa serviram dva posnetka- en za jok, drugi za smeh.

.....go Connie... go Connie...
http://uk.youtube.com/watch?v=2cnRXmMn2Ag&feature=related

http://uk.youtube.com/watch?v=gLQi6vv0Ih8&feature=related

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
3.7.2008 17:28:01   
Erin
Daaaaaaaaan :)

Kot prvo FUJ kakšna podlagauser posted image user posted image user posted image , sem morala takoj naš seznam Rodili so se preurejat da sem spremenila barvo ozadja...samo delo mi delajouser posted image

Sem pa 3:0 za zelenouser posted image user posted image user posted image

No pa da skočim par strani nazaj...

andrejaboris-upam da je vse okuser posted image user posted image user posted image Sporoči nam ko se vrneš kaj so ti rekli. Lan je pa res priden ko te tako boža in maže...ful fleten fantekuser posted image
kat007 - lepo da si se javilauser posted image user posted image user posted image Kar pogumno, le večkrat nas obiščiuser posted image

buhtlčk
, miškolinček - hvala za tolažbo glede kilc...jih bomo sklesali dol potem en dva tri...mene le skrbijo strije kako bo z njimi in pa...odvečna koža na buhiju..saj ta tudi gre ane?user posted image
naty-kako je šlo?user posted image Sem mislila nate.... Čebriček slikam ob priliki...se mi ne dauser posted image

Punce a ve še kar smrčite ponoči..jaz odkar sem nekaj tednov nazaj začela sploh ne znam nehat...tako grozljive zvoke dajem od sebe da sebe zbudim ker se tako ustrašimuser posted image user posted image user posted image

Maja T.- je prišel voziček?

bambi - lepe slikce. user posted image Si pa pegasta kot jazuser posted image user posted image user posted image In pa barvo las imava tudi podobnouser posted image
sandra - user posted image user posted image user posted image za lepo noč in user posted image user posted image user posted image za besede tvojega dragegauser posted image Likanje pa pusti pri miru pa naj te srajce še tako milo gledajo...edino če plačajouser posted image

cebrca- hvala tudi za tvoje besedeuser posted image Sem se pa iz srca nasmejala tvojemu pripovedovanju včerajšnjih dogodkovuser posted image user posted image user posted image Upam da je bil današnji dan lepšiuser posted image

Glede izbire pediatra-jaz še ne vem koga bom izbrala, mamo same smotane - pa če je resuser posted image user posted image user posted image Malo bolj se moram pozanimat glede tega katera babica me bo po porodu obiskala saj si niti pod razno neke določene NE želim...MA kje lahko zaprosim da te coprnice nočem?user posted image user posted image user posted image
Potovalka za P - sta že obe pripravljeni-zame in za malega- že nekaj dniuser posted image manjka le še polnilec za mobija in stvari za osebno higieno..ja, tudi piškotki in voda so že notri. Ste me opozorile na morebitno lakoto in žejouser posted image user posted image user posted image pa če bo tako vroče bom še kako litrco s seboj vzela, vode da ne bo pomoteuser posted image
modrčki - jaz sem si kupila le enega, ker priporočajo da jih kupiš po porodu ko veš katero št dejansko rabiš...tako da me nakup min 2 modrčkov še čaka.

No danes sva šla z mojim po knjižico v službo saj z jutrišnjim dnem pričenjam porodniškouser posted image mater je šlo hitr. sem jim nesla še piškotke za posladkat pa kavico, še za roj.dan pa še 1x v zahvalo ker so mi pomagali, kljub temu da to ni bilo (njim) potrebno.
No sledil je obisk v KR P...spet razočarana nad njimi, sestra nesramna, Dr. Gregorač  ki me je za min pogledal(ne pregledal!) aroganten in komaj da sem upala povedati za vrtoglavice in pa da imam zadnje dni občutek kot da mi voda uhaja ker sem imela vedno čisto premočene vložke-pa ni bil urin. CTG je bil dober, DR mi je komaj predpisal Canesten svečkeuser posted image user posted image user posted image , bog ne daj preverit če je dovolj plodovnice...grrrrrrr...
No sledil je še obisk v nakupovalnem centru, sem nakupila še zadnje malenkosti za user posted image , malo nabave za trebuščka da ne bo lačen in prihod domov šele ob 16 uri in odvisnica jaz takoj na RR in šok...vse oranžnoooooouser posted image user posted image user posted image bljak... no pa da sem vas prebrala in uredila seznamčke je bila spet ura mimo in sedaj me že kliče soseda če pridem kaj ven...pa se bom še kako uro notri hladila...pašeeeeeuser posted image

karmar - jaz sem napisala da je moj kot špaget, jaz sem zraven kot tortelin - filana, mali pa je makaron ker je tako zvituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
3.7.2008 17:32:48   
gajka
jaz sem napisala da je moj kot špaget, jaz sem zraven kot tortelin - filana, mali pa je makaron ker je tako zvit

Saj boste prava testeninska familija! user posted image Lahko priimek v Barilla spremenite. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 3.7.2008 17:34:37 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
3.7.2008 17:37:31   
gajka
Joj, Erin, upam, da nisem zdejle šla čez mejo. user posted image  Ampak to je bila moja prva asociacija na tvoj komentar, ki me je ful nasmejal. user posted image  Drugače pa vidim, da si nad današnjim pregledom ful razočarana. Res škoda! Se mi zdi, da nas taki zanikrni pregledi prav v slabo voljo spravijo. user posted image  Do katere vrednosti pa si imela po CTGju aktivnost maternice? Jaz sem imela en hribček do cca. 43, ostalo pa večinoma cel čas nekje pod 30.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
3.7.2008 17:51:19   
Erin
Zakaj čez mejo..eh neeee...midva se tudi nasmejeva ko se primerjamo na tak način...user posted image

Nad pregledom razčarana ful, ja...Šele sedaj sem opazila da mi izvida od CTG-ja sploh ni dala za s seboj da ga nesem k svoji Gin, saj nimam pojma kaje vrednosti so gor oz o katerih sploh govoriš...bentiš...user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
3.7.2008 18:03:55   
bella02
nyna84, danes se učimo slovenščine: Kaj so že škure? Morda vrata? Polkna? Sklepam ...user posted image
Sem zdajle opazila, da imava na isti dan PDP. Fino! Če boš rodila v LJ, upam, da se spoznava. Eh, Tolmin user posted image . Kam to hodite rojevat? Nova Gorica?Sem videla: Šempeter. Pol pa nič! user posted image

Katja, žal mi je, da po vsem tem naletiš še na bedno gin user posted image

Karmar, res bolš, da ne greš na morje, da ne bo kake burleske user posted image user posted image user posted image . Kakšne dons ven mečete!!! Se človek mora res od srca nasmejat!

Erin, litrco? Moji možgani v tej vročini delajo 100/h in preden sem prebrala vode, sem si že nekaj drugega predstavljala user posted image user posted image user posted image

Sam je res ta barva utrudljiva za oči. Erin, imaš ti kot moderatorka kakšno vezo tam gor? Sej je kul, samo premočna je. Pa zdej smo tolk gor, pa še user posted image smo, ni to dobro za naše user posted image user posted image user posted image . Povsod nam govorijo, naj se pazimo, sam tole pa ni glih  ...

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
3.7.2008 18:19:28   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

- jaz sem napisala da je moj kot špaget, jaz sem zraven kot tortelin - filana, mali pa je makaron ker je tako zvituser posted image user posted image user posted image

hahaha, sama pašta...user posted image

Lepo se mejte, grem na piknik mal pojest, ker ste mi rekle da pojem premalo. Če bojo šle kile še bolj gor, mi je rekla G da me bo dala v šraufštuk. Tako, da če se vam po 16.7. ne javim, veste kje me iskat- v kaki mehanični delavnici.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
3.7.2008 18:25:33   
sandra123
Nyna, danes sem bistveno boljše, krčev še ni bilo...se pozna, da že 2 dni lenarim in počivam, pa tudi to, da moje okupatorke ni domauser posted image ...
Erin, ja mojemu user posted image se je tako dopadlo, ko sem se do nazga slekla, da mi je prej rekel, če bom danes šla kar gola spatuser posted image user posted image user posted image ...

Srajce pa še vedno gledajo s stojala...mogoče pride likanje na program zvečer, ko se ohladiuser posted image al pa tut neuser posted image user posted image user posted image ...bodo morale počakatuser posted image
Moja user posted image user posted image sta danes ful živahna, je prav zanimivo, ko zbrcata en drugegauser posted image , pa še kolca se vsakemu na eni strani trebuhauser posted image ...
Ne vem, če mi bo danes uspelo it nabavit te modrčke, se mi ne da iz stanovanja, ker je takšna savna zunajuser posted image
Kuhala danes nisem nič, je kar user posted image 2 kebaba prinesel sproti domov...in jaz sploh nimam apetita, sem komaj polovičko zmazala, pa še to mi je bilo odvečuser posted image ...zadnje dni ful malo pojem, ampak res...zjutraj sem pojedla sicer 2 topla sendviča, potem pa do kebaba nič, sem pa še vedno sita...mogoče pa še kakšen jogurt pade zvečer, ampak drugače sem pa bolj na vodi že par dniuser posted image
Naty, upam, da je šlo na izpituuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
3.7.2008 18:38:21   
Anonimen
katja... sem malo brala tu in se ful nasmejala kaj pišeš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to pa zato, ker imam sama isto ginekologinjo in tudi mene vedno po sistemu: kako si, kaj je s tabo, kot da sva krave skupi pasle...
pri njej vedno čakaš, ker zamuja na šiht po pol ure, se mučka, skratka nazadnje sem tam STALA 3 ure, predzadnjič pa cele 4!!!!!

tudi meni vedno narobe reče in piše tedne nosečnosti, včasih fali za en tedne in pol, VEDNO pa za dva dni, ker si ne da dopovedat, da ji koledarček kaže narobe in je ful pametna, če jo popraviš...

poleg tega nima pojma o pojmu, je nevedna in ZELO GROBA. šele ko sem imela enkrat vaginalni pregled pri drugem ginek, sem videla da ni nujno, da pregled tako zelo boli, da ko vstaneš s stola, se ti vrti in ti je slabo od bolečin...

rada bi ti pa tudi povedla, da sem bila zdaj 4 dni v porodnišnici, na oddelku za patološko nosečnost in sem čvekala s tvojo kompanjonko, s katero sta gledli skupaj mein baby user posted image ona z dvojčki, z rdečimi lasmi...

tko lepo bodi popzdravljena, zdej pa grem v vodoravno, ker tam se pa res ne da spat, grozne postelje, grozni povštri, glasovi čez celo noč user posted image

(odgovor članu sandra123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1686
3.7.2008 19:03:56   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

katja... sem malo brala tu in se ful nasmejala kaj pišeš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to pa zato, ker imam sama isto ginekologinjo in tudi mene vedno po sistemu: kako si, kaj je s tabo, kot da sva krave skupi pasle...
pri njej vedno čakaš, ker zamuja na šiht po pol ure, se mučka, skratka nazadnje sem tam STALA 3 ure, predzadnjič pa cele 4!!!!!

tudi meni vedno narobe reče in piše tedne nosečnosti, včasih fali za en tedne in pol, VEDNO pa za dva dni, ker si ne da dopovedat, da ji koledarček kaže narobe in je ful pametna, če jo popraviš...

poleg tega nima pojma o pojmu, je nevedna in ZELO GROBA. šele ko sem imela enkrat vaginalni pregled pri drugem ginek, sem videla da ni nujno, da pregled tako zelo boli, da ko vstaneš s stola, se ti vrti in ti je slabo od bolečin...

rada bi ti pa tudi povedla, da sem bila zdaj 4 dni v porodnišnici, na oddelku za patološko nosečnost in sem čvekala s tvojo kompanjonko, s katero sta gledli skupaj mein baby user posted image ona z dvojčki, z rdečimi lasmi...

tko lepo bodi popzdravljena, zdej pa grem v vodoravno, ker tam se pa res ne da spat, grozne postelje, grozni povštri, glasovi čez celo noč user posted image

Ja čista taka je ta Torbica, ko si napisala!user posted image H.... babji!! Pa še enkrat grem k njej na pregled. user posted image user posted image
Aja, a v P si bila? Kaj pa je bilo? Upam, da si zdaj vredu. Ja to si se  pa z Valerijo pogovarjala. A me je omenla? Ona je pa res že dolgo notri ja.V P se res ne da spat. V kateri sobi si pa bila? Jaz sem bla v 9, tam kjer je najbolj glasno. Sem pa bila v torek spet na oddelku, ker sem prišla po en izvid.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 3.7.2008 19:05:09 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
3.7.2008 19:10:19   
Anonimen
ja z valerijo. bla sem v 16tki. nič resnega ni blo, sam čez ponedeljek sem mela popadke, pa sem mislila, da je to to, potem pa se je nekak umirilo in sem šla domov.

drugače pa je valerija rekla, da je ena zdej rodila dvojčke (mishel), sem pa še zate vprašala, ko sem se spomnila, da si bla notri. in v torek mi potem reče: evo saj je ravn katja šla v ambulanto, ampak je takoj šla nazaj dol. tako da te nisem ujela.

ti si bla potem na oni strani, ko so dojenčki, tam je glasno za znort ja... jaz pa sem bila na tej strani, ko so nosečnice... (no ja sej tle so pa od popadkov glasne user posted image user posted image )

drugač pa torbica je res ena patronka, jih je ful šlo stran od nje, ker ona je ok, sam dokler je vse vredu, če je pa kaj narobe, pa kot da je z lune padla... me je za amniocentezo, ki sem jo mela vprašala, kaj mamo fantka al punčko. ko sem rekla fantka, pa pravi: kaj je to xx al ****? svašta

da ne omenjam, da je na morfologiji rekla, da ne vidi ledvic, mehurja in srčka user posted image

je še dosti za povedat, pa raje ne user posted image user posted image res pa je, da si vedno vzame čas, to pa ji dam edino prav.

Neposredna povezava do sporočila: 1688
3.7.2008 19:27:59   
K_a_t_j_a
mishel ni rodila dvojčke,ima fantka, z njo sma se tudi pogovarjale. Je super punca.
No, sam da je vse vredu s tabo. Ti si že tako tik pred rokom, tako da ni panike za prehitr porod.
A res takšne ima Torbica??user posted image user posted image Adijo pamet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
3.7.2008 19:43:36   
Anonimen
ja pa res, kje sem dvojčka potegnila user posted image user posted image user posted image

lepo se mejčki, pa čimlažji porod želim, ko bo čas.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1690
3.7.2008 19:53:01   
tatly
ej.joj kaka grda barva,,,vidim da ste ene danes kar dobre volje...mene pa je zecel zelodec nekaj bolet zdajuser posted image user posted image kaj to mislite da daste vlogo na csd za nego otroka?kaj pA DELAJO NA CTG IN TO SE POL PO TEM IMAS PREGLED?AJA KAJ VSE BOSTE NESLE V PORODNISNICO?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
3.7.2008 20:13:49   
naty13
Čerrrrrrrrrrrrrrrr.

Pa sem vas le uspela prebrat. user posted image  Čvekate 100 na uro. user posted image

Kot prvo, tudi mene moti tale barva ozadja, mi tako bode v oči. user posted image

izpit -  sploh ne vem ali je šlo ali neuser posted image  Ženska je zmešana u nulo. user posted image  Še enkrat več nalog je dala za rešit kot prejšnič, mi je kar gustil s cajtom 60 minut. user posted image user posted image  Rezultati bodo v ponedeljek, če pa slučajno naredim imam potem še ustni del izpita 17.7.. Tako, da še nisem rešena tudi, če sem danes naredila. user posted image

moderček - za dojenje sem ga kupila v baby centru. Sem pa vzela 80C, moja cifra pa 75B(normalna).

špageti, makaroni, družina Barilla, pašta - ufffffffffff sem se nasmejala, ko sem tole brala user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin - Gregorač je tudi mene mel na amniji in se podpišem pod aroganco. Nikoli ne bom pozabila, ko sem ga gledala, ko je dajal rokavico gor, mi je rekel, zakaj ga gledam, da ima veliko rokavico, me zmerjal, bil grob.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem se skoraj zjokala, ko sem ven prišla. user posted image

Tejka - lepo, da se imate super in je Evi fajn. No, če morje ni dober, je pa vsaj bazen. user posted image  Ti ti odvisnica, si nas mal prišla pogledat. user posted image user posted image user posted image

Andrejaboris javi se kako je s tabo.

Cebrca - kaj naj rečem, ko gre nekaj narobe, gre vse narobe. user posted image  Sem se pa nasmejala kiju za bejzbol. user posted image

Komentarji................ bom ostao še jutri poskusila, ker sem danes čisto fuč. Sva šla z nejcem še po fasngo, da ne bomo lačni. user posted image  Pa v avtu sem se fajn skuhala. user posted image

Hvala vsem, da ste držale pesti. Saj sem non stop težila s tem izpitom tukaj. user posted image

pa pa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
3.7.2008 20:36:00   
nyna84
bella02 škure so polkna. Pa če sem prav poštena, se prej nisem mogla spomnit slovenskega izraza in sem kar po domače napisala. user posted image

Ma nekatere imate pa res grozne ginekologe. Se pravi da morem jaz potrkat, ker je moja kar ok. Dobro, sej me včasih zmoti kakšna malenkost - npr. 3 ure čakanja, pa tisti tedni nosečnosti niso vedno točni, ma načeloma je pa ok. mi pa včasih res ni jasno, kako berejo te koledarčke. Meni je namreč po vseh izračunih pokazalo PDP 2.8., ona mi je pa rekla da bo 4.8. user posted image  Se pravi, da bo moja nosečnost trajala 40 tednov in 2 dni.user posted image  

Ta fora s pašto je bla pa res dobra. Mi smo bili pa pri morju: ribica (Gaja), želva (jaz, ko sem plavala hrbtno) in kit (moj dragi) user posted image user posted image user posted image . Tako nas je poimenovala naša Gaja.user posted image

Grem še malo na zrak, ker zdej je zuni prav super.

A andrejaboris se ni še nič javila? Me pa res zanima kako je z njo... user posted image user posted image user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
3.7.2008 20:43:32   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: karmar
Za v porodnišnico pa še nisem napravila borše ker ne vem kakšni joški mi ratajo, user posted image user posted image user posted image . Na morje se bojim it z njimi, ker obstaja nevarnost da jih kdo zamenja za boo al bojo- ne vem kako se reče. In nočem da bi se jih kdo oklepal, da se ne utopi. če bi pa hotla it ven iz vode, bi me reševalci vlekli nazaj noter ker bi mislili da sem kit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem prišla pogledat, če je andrejaboris že zvedela kaj novega user posted image user posted image user posted image user posted image in če je že nazaj, pa mi je ta huda barva usekala v oči. user posted image user posted image Očitno res preveč čvekamo na forumu in se nas hočejo malo losat!!user posted image user posted image user posted image

tatly lahko ti user posted image malo bolj pritiska na želodec in te moti zgaga, ni nujno da vedno peče, lahko tudi malo boli. Vloga za nego otroka pa mislim da imajo samo tiste, ki so zaposlene in upravičene do porodniške. Če ti pripada starševski dodatek tega nimaš! Na CTG, ti 20 min snemajo srčni utrip user posted image in aktivnost maternice. Nič hudega samo 20 minut ležiš in počivaš, potem pa še tvoja G oceni izvid. Kaj v porodnišnico pa poglej eno stran nazaj linke, ki jih Erin zvesto lima pod našo razpredelnico pa boš vse našla!

Je pa danes definitvno boljši dan kot včeraj, predvsem zaradi vseh vaših komentarjevuser posted image user posted image user posted image user posted image . Moj me kar malo čudno gleda kaj se ves čas režim ko berem forum.user posted image user posted image user posted image
OK se beremo še jutri!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
3.7.2008 20:47:20   
anaya
Ja tut jaz mam zgleda srečo z G., je čist ok (večino časa)... malo mi je blo čudno edino danes , ko sem jo vprašalaza test na streptokok B pa mi je rekla, da ona tega načeloma ne dela če ni izcedka....user posted image user posted image user posted image  In zgleda tut če hočem da mi nardi (tako je blo tut vprašanje postavljeno) nimam šans, ker nimam izcedka pa ker je urin BP??? Malo mi je blo čudno to, je pa zlata ker mi skor vedno nardi tut UZ... že najde kak izgovor za to da je  potrebno...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
3.7.2008 20:48:52   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

ja pa res, kje sem dvojčka potegnila user posted image user posted image user posted image

lepo se mejčki, pa čimlažji porod želim, ko bo čas.. user posted image

Hvala! Tudi tebi želim čimlažji porod.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
3.7.2008 20:54:55   
andrejaboris
Hoj babike!

Ostajam z vami vsaj še nekaj časa! JUpi!!!!!!11user posted image user posted image user posted image SEm bla v P. in so mi naredli CTG , pa pritisk in temperaturo so mi zmerli, pol pa še me je G: pregledal, pa en kup vprašanj sem dobila, ko jih ponavadi dobiš, ko greš rodit. Je rekla, da če not ostanem, da majo vse podatke! SEm lepo zaprta, otroški srček super bije, pa popadkov tut ni blo. Reko je da moram mirovat user posted image user posted image , pa magnesol 2 tableti na dan, pa pit, pit, pit... Še vedno mi vse dol pritiska, bom mogla res počivat še več! Mi pa je reko G. da če začutim najmanjše bolečine, naj se kar pridem pokazat, da to nič ne škodi, samo oni me še bolj spremljajo! user posted image user posted image user posted image za G. So bli vsi ful prijazni!!!

ERin in Karmar sem se nasmejala vajinim primerjavam!user posted image

Naty saj če ne bo zdaj bo pa kasneje! Jaz sem dans zvedla da imam izpit 15.7. tak da sem vesela.

Punce hvala vsem za skrb. REs ste zlate!!!

Grem zdaj še nekaj malega pojest in počasi počivat! Lepo bodite!

papa draage souser posted image in pazte na svoje user posted image !

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
3.7.2008 21:04:17   
tatly
punce a imate ze  vse popke ven obrnjene?kaj pa je to streptokok b?

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
3.7.2008 21:05:37   
tatly
punce a imate ze vse poke ven obrnjene?kaj pa je to streptokok b?

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
3.7.2008 21:14:36   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Sam je res ta barva utrudljiva za oči. Erin, imaš ti kot moderatorka kakšno vezo tam gor? Sej je kul, samo premočna je. Pa zdej smo tolk gor, pa še user posted image smo, ni to dobro za naše user posted image user posted image user posted image . Povsod nam govorijo, naj se pazimo, sam tole pa ni glih  ...

Ne, nisem med moderatorkami, sem kar navadna uporabnica RR-ja tako kot ve ki se je javila da bo delala seznamček za naš mesec. Veze pa žal tudi nimam nobene...user posted image Mislim pa da moderatorji nimajo nič pri barvi, oni samo urejajo teme, spletne ureditve pa ne. Me pa tudi moti ta barva...zeloooooooooouser posted image user posted image user posted image

sandra - če Tine ni doma se pa v kako "akcijo" spravita, a? Samo da ne boš potem jutri javljala da si rodilauser posted image
Midva bova šla v akcijo v nedeljo pooooooooooooo hmmmm...4 mesecih in poluser posted image user posted image user posted image ...pa komaj čakam...mal je treba "malo" spet v formo spravt da jo ne bo kap ko bo še večja makina skozi hotlauser posted image user posted image user posted image

andrejaboris - superuser posted image user posted image user posted image samo da je vse okuser posted image

naty - držim pesti da bo ena veliiika lepaaaaa desetkauser posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Cepljenje.
пеперутка16

Kakšno je vaše mnenje o obveznem cepljenju otrok?

Za. (75%)

Proti. (12%)

Sem za svobodno izbiro. (12%)

Ne vem, ne morem se odločiti. (0%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!