K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 katja... sem malo brala tu in se ful nasmejala kaj pišeš to pa zato, ker imam sama isto ginekologinjo in tudi mene vedno po sistemu: kako si, kaj je s tabo, kot da sva krave skupi pasle... pri njej vedno čakaš, ker zamuja na šiht po pol ure, se mučka, skratka nazadnje sem tam STALA 3 ure, predzadnjič pa cele 4!!!!! tudi meni vedno narobe reče in piše tedne nosečnosti, včasih fali za en tedne in pol, VEDNO pa za dva dni, ker si ne da dopovedat, da ji koledarček kaže narobe in je ful pametna, če jo popraviš... poleg tega nima pojma o pojmu, je nevedna in ZELO GROBA. šele ko sem imela enkrat vaginalni pregled pri drugem ginek, sem videla da ni nujno, da pregled tako zelo boli, da ko vstaneš s stola, se ti vrti in ti je slabo od bolečin... rada bi ti pa tudi povedla, da sem bila zdaj 4 dni v porodnišnici, na oddelku za patološko nosečnost in sem čvekala s tvojo kompanjonko, s katero sta gledli skupaj mein baby ona z dvojčki, z rdečimi lasmi... tko lepo bodi popzdravljena, zdej pa grem v vodoravno, ker tam se pa res ne da spat, grozne postelje, grozni povštri, glasovi čez celo noč Ja čista taka je ta Torbica, ko si napisala! H.... babji!! Pa še enkrat grem k njej na pregled. Aja, a v P si bila? Kaj pa je bilo? Upam, da si zdaj vredu. Ja to si se pa z Valerijo pogovarjala. A me je omenla? Ona je pa res že dolgo notri ja.V P se res ne da spat. V kateri sobi si pa bila? Jaz sem bla v 9, tam kjer je najbolj glasno. Sem pa bila v torek spet na oddelku, ker sem prišla po en izvid.
< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 3.7.2008 19:05:09 >