sandra123
|
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 Evo, sem ravnokar izvedela, da bom cela dva dni brez hčere, ki me okupira 100 na uro ...malo jo bom pogrešala, ampak naj uživa še s starimi starši in z nečakom...se ravnokar kopata v bazenu, sta čisto srečna, ker sta spet malo skupaj ...jaz bom pa počivala, "dec" naj si pa kar sam srajce zlika, če jih hoče oblečt No vidiš to ti je beseda, boš vidla kok jih bo zlikal. Če je pa kaj mojmu podoben bo pa rajši kr vse zmečkan na sebe dal, Ja Miškolinček ...ponavadi si samo eno srajco zlika, za naslednji dan, ostale pa pridno počivajo na stojalu ...jaz imam navado, da jih zlikam takoj, ko se skoraj čisto posušijo, ker če so presuhe, potem jih je skoraj nemogoče zlikat... Naty...malo pogrešam Tinino skakanje in rogoviljenje po stanovanju...sem si pa malo živčke spočila, odkar je šla na potep , jutri gredo baje na izlet na Veliko planino...ji moram še cotke in teniske dostaviti k očetu, da ne bo v japonkah hodila naokrog ... Poskusi se še malo učiti zvečer, ko bo mir pri hiši, drugače pa ti želim čimveč uspeha na izpitu jutri ... Moj je pa rekel, da bi danes lahko prijetno izkoristila večer v dvoje (sicer se bosta dva malo "švercala" zraven), pa me je povabil v kino... dragi, imam že kar nekaj časa željo, da greva kakšen nov film pogledat... Drugače je pa danes veliko boljše z menoj...krčev skoraj ne opazim, sicer pa ni čudno, ko sem že skoraj cel dan vodoravno z nogami v zraku ... Nič, jaz moram zdaj v akcijo s pakiranjem cotk za Tino, počakam dragega in greva na lepše ... Mogoče se še kaj javim danes, drugače pa se tipkamo jutri. Naredite si lep večer... Nyna...res si lepa šlankica
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 2.7.2008 19:29:13 >