cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 ob 5-ih zjutraj mi je bilo pa takooooooooo vroče, da sem se čisto slekla, je dragi rekel, da tega že celo večnost ni doživel in da ne bo imel nič proti, če se še kdaj to zgodi ... ....... Meni pa tako paše, da sem sama, ampak me tiste srajce tako gledajo s stojala, da bom verjetno zagrabila likalnik in jih zlikala, ker jih ne morem več gledat Nad takimi situacijami je pa tudi moj čisto navdušen! Tiste srajce pa kar pusti pri miru, se moški naučijo sami delati stvari, ko jim gredo na živce! In šele tako jim dopoveš, da zdaj pa res ne moreš več! Vsem, ki vas matrajo krči, veliko počitka in , pa da je to res samo prepriprava! Erin ne obupaj preveč nad svojim. Po poroki sva tudi midva imela kar nekaj čudnih situacij, ker sva morala biti skupaj 24 ur na dan in se je ves čas bal, da ga bodo imeli za copato, če bo kaj naredil namesto mene. Nama je pa zlavfalo takrat, ko sva se naučila, da morava isto situacijo drug drugemu razložit na tisoč in en način, da jo oba razumeva enako in da oba veva, kako se drugi v taki situaciji počuti. (verjemi, je obema pobralo kar precej energije). Ti pa garantiram, da se moški najbolje počuti, če mu zadevo predstaviš tako, da misli da se je sam spomnil, da bi bilo to za naredit, če mu rečeš direkt, se dela otepa ko križa. Pa da te še malo zaradi kil potolažim. Če se postaviš poleg mene, boš zgledala kot zobotrebec in zato se ne sekiraj preveč. Bodi zadovoljna sama s sabo in ne pusti komentarjem, da ti pridejo do živega! miškolinček še nisem prišla do Stične, bom pa vseeno vprašala, čeprav sem videla, da je ena tudi link nalimala! naty upam, da še ne prepozno, držim pesti zate za izpit! Julija08, jaz sem se že pozanimala za pediatra (izbiram lahko le med dvema) in že vem katerega bom izbrala! Že to vem, da se moram naročit 14 dni pred pregledom, da sploh pridem z na vrsto!