|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
1.7.2008 21:59:52   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

sam mi je že tko dolgas in jo tko pogrešam user posted image user posted image user posted image

me veseli da me vsaj nekdo na tem svetu še pogreša user posted image

A tut če še nimam umite, sem ok?

Stara tud če nimaš še umite te mam rada user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
1.7.2008 22:01:42   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

A tut če še nimam umite, sem ok?

Stara tud če nimaš še umite te mam rada user posted image

Če je nimaš umite, si vsaj ženska user posted image  saj veš, "vonj po ženski" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
1.7.2008 22:02:22   
bamby
Jaz očitno nisem več, ker sem že ob 8h izpod tuša user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
1.7.2008 22:04:24   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

ti si se pa res spešli za nas tušnla, glede na to, da imate doma kratek stik user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
1.7.2008 22:10:12   
MetiLu
Čer! Moja je tud že umita, sam še glavo si moram it posušit, pa neki še pojest, jaz sem spet lačna user posted image  
V četrtek bova tud midva prišla, samo najbrž nama pred deseto ne bo uspelo user posted image

Dolenjči, ti pa res štrajkaš zadnje čase tlele gor user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
1.7.2008 22:14:15   
bamby

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

ti si se pa res spešli za nas tušnla, glede na to, da imate doma kratek stik user posted image

prav zate sem se bejbi user posted image . Na mojga sem pa danes itak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
1.7.2008 22:20:25   
Janey
čer
kak ste kaj? nič več nisem doma in ni več časa za rr.
jaz sem tut ravno izpod tuša in čakam da še lubek pride da se grem malo stisnit.

lepo pančite

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
1.7.2008 22:37:28   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dolenjči, ti pa res štrajkaš zadnje čase tlele gor user posted image

Moram mal za zakon pokrbet in mal debatiram z mojim, sam danes zgleda ne bo nič, ker že smrči user posted image  Pa tamala je zdej že tko luštno zgovorna in ready za male vragolije, da kar ne morem stran od nje user posted image  KO pa aja, pa mami mal poštima, pa potelefonira user posted image

Zdej si jo grem pa umit, da bo moj imel svežo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
1.7.2008 22:54:53   
pina-1
čer.

mi smo končno v bajti. JE šele sedaj malo zraka pri nas, da se odzuni da dihat.
Naš dan je bil kar brez veze. Vse kar sem naridla je da sem kavč peglala celo dopoldne. Popoldne so šli pa na en obisk. Aja edino kar je blo pametnega danes je da sem nardila 200 trebušnjakov s poočjo ab rocketauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Punci spita, idva se baševauser posted image

vidim da je naša šefica prišla na plano...user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
1.7.2008 23:07:50   
pina-1
bamby vidid a tudi pri vas iskre letijo. Jaz sem pred kratkim nehala kuhat in prat. JE kar hitro poštekal da je bolje če se opraviči in če se popravi. Sedaj pa zopet vse štima kot bi moralo.
Grem se stiskat, čeprav kej dosti ne bo ker je vročeuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
2.7.2008 6:29:21   
itata
jutro,
evo danes sem imela ponoč eno mali "zmago". mali zaspal okol 21h. še mal. prvič se je zbudil okol polnoči. sem mu dala mal dudo pa se je resno razburjal pa nisem prav težila, ker je blo 3 ure že mimo od joške zadnje in sem ga dala gor. ajde naj mu bo. sam pol se je frajer mal čez 1h spet zbudil in se nisem dala. sem mu turila dudo dok se ni pomiril. se je dret neki začel, ampak je sam 3 min trajal. pol je pa lahk spal skor do 4h!! matr mu. lakota absolutno tole ni. sam razvada k ve, da bo vsakič lahk mal na joški visel... tko da bom kar mal vztrajala s temle, da ne bo vsakič joške dobil. mogoče kej zapopade. sicer se mi je zdej spet ob 6h zbudil pa sem ga hotla na hitr nazaj spravt z joško, ampak je vseen vstal maluser posted image  sam tole ob 6h me res ne moti, tko da se lepo igra z igračkami zdejle, jaz sem čaj skuhala in pojedla zajtrk (prvi), zdej se bova previla in greva spat nazaj.
beda je k sva mojga zbudila in od 1h do 3h ni mogu spat. se je premetaval po pojstli gor in dol, tko da še jaz nisem mogla spatuser posted image  mah bo že. danes mu bom probala dat mal bučke kuhane... bomo vidl kaj bo rekeluser posted image
za jutri velja. jaz pridem okol 9h... pol se pa dobimo.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
2.7.2008 7:39:06   
buči
jutro, za jutri drži, od 9ih dalje torej. Jaz dam juho kuhat, pa hitro ven. Se veselim vsaj dežja, če so mi že predor spet zaprli. Kreteni!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
2.7.2008 7:45:48   
misar
jutro

no naša pa je danes spet mal pojačala. budnica ob 11:30h-joška, ob 1h-duda, ob 2h-joška, ob ne vem- duda, ob ne vem- joška in zdaj še kar spi... je pa enkrat moj dragec šel dudo vturit, ker men ni blo več za vstajat. sem rekla, kar nej se mal buni, pa da vidmo, pol je pa že mojuser posted image vstal user posted image user posted image user posted image ...no bom večkrat še to naredila, mogoče jo bo pol še on dal na zizo user posted image user posted image user posted image

zdaj user posted image že spet tri dni štrajka mala s tem spanjem user posted image ah kaj čmo, bomo žeuser posted image user posted image
ampak resno dela prinčipesa na tem, da bi bila edinka, jaz si pa tud resno žeželim, da bi spala enkrat sam ubogih 5 ur v kosu...joj to bi bil pa že pravi luksuz...se neki z mojim dogovarjava, da bova to sprakticirala za vikend user posted image user posted image user posted image ...sem za, pa mogoče mu bom kaj več akcijeuser posted image user posted image obljubila pa bo še z veseljem eno noč vstajal user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
2.7.2008 8:10:36   
Suzi*
jutro.

naša je zveče šele ob pol enajstih čist zaspala, ob pol treh joška, pa se zbudila ob sedmih, pa še ni jedla. user posted image  pridna, samo mal prej bi lahko zvečer mrknila. joška je pa zdej ko bomba, ker je od zvečer ni praznila. jst sem pozajtrkovala, vas prebrala, zdej se greva pa zrihtat in ven. dokler še ni ubitačno vroče.

mejte se.

aja, pa dolenjka, lepo da si se še mal javla. user posted image
jaz za jutri še ne vem....me mika prit....bom še vidla kako bo.

...ampak kaki kreteni....omet odpada v tunelu, pa tega niso en dan prej opazil. user posted image user posted image  je blo treba na datum odpret, pa čeprov sam za en dan. user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
2.7.2008 8:10:57   
dolenjka
Jutro user posted image

Evo, da ne boste rekle da vas zapostavljam user posted image

Pri nas noč hvala bogu ni bila nič posebnega, le zbudila se je malo prej (ob 3h) in to na glavo obrnjena user posted image  smejoča in regljoča user posted image  Sem jo nafutrala, nazaj nesla na pol v sanjah in pol jo odložim in akcija. Regljanje pol ure, smeh na glas user posted image  Popizdila, šla iskat in jo dala nazaj na joško, pol je blo pa ok in je spala do 7.15user posted image  pojedla in seveda zdaj spi dalje user posted image  user posted image  user posted image

Mal razmišljam, da bi jo v avto naložila in do obija skočila pogledat, če imajo kak "štrajfiks" ugoden, da bi ga mojmu kupila za RD. user posted image  Samo pod pogojem da se kmalu zbudi, da je ne vlečem v največjo vročino, drugače bova šli pa v gmajno  in na hrib user posted image

No, ju3 se bom pa končno mal načvekala in potem v petek dežžžž user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
2.7.2008 8:12:09   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

jaz za jutri še ne vem....me mika prit....bom še vidla kako bo.

pridi pridi, PROSIM, se ti bom posebej posvetila user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
2.7.2008 8:13:48   
misar
ej punce sem prej šla prav plenico zvagat, ker je bila tako težka po celi noči: sem bla prav presenečena, je vagala celih 300g user posted image user posted image user posted image (mater mam enih idej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
2.7.2008 8:18:55   
srečka nosečka
dobro jutro,

mi pa nimamo več te sreče, da bi spali več kot do 6,00. user posted image  No, zdaj pa spi lepotni spanec.

Včeraj sva z Lano srečali Marušo in njenega Lovrota. user posted image  Kako je mali že velik in lušten. user posted image user posted image user posted image  

Mi pa imamo danes P in tretji pikico. user posted image  Greva kar sami, ker je ati v službi. Upam, da ne bo jokala preveč. user posted image  

misar - samo, da je v plenici vse ostalo user posted image .

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
2.7.2008 8:21:04   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

ej punce sem prej šla prav plenico zvagat, ker je bila tako težka po celi noči: sem bla prav presenečena, je vagala celih 300g user posted image user posted image user posted image (mater mam enih idej user posted image user posted image user posted image user posted image

tebi je pa očitno zelo dolgčas user posted image  user posted image  user posted image

Zakaj pa madam ne bi ju3 v LJ na kofetek prišli user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
2.7.2008 8:23:35   
misar

tebi je pa očitno zelo dolgčas user posted image  user posted image  user posted image

ja hudo dolgčas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ko bi mi bilo vsaj, ampak mi za vse intelektualne napore primanjkuje časa in energije, pol moram pa neke bedarije počet, da zaposlim duha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ju3 imam nekaj v planu da se prikažem, ampak še ne obljubim. če bo madam dobr spala pol se pa znam prikazatuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
2.7.2008 8:34:08   
dolenjka

ja hudo dolgčas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ko bi mi bilo vsaj, ampak mi za vse intelektualne napore primanjkuje časa in energije, pol moram pa neke bedarije počet, da zaposlim duha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ju3 imam nekaj v planu da se prikažem, ampak še ne obljubim. če bo madam dobr spala pol se pa znam prikazatuser posted image

Čira čara, lana pridna punčka in veliko pančka, čira čara user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
2.7.2008 8:39:09   
Februarka08
Jutro...user posted image
Naša frajla se zbuja 2x na noč. Spetuser posted image user posted image user posted image user posted image Kaj je telim našim februarčkom? Upam, da je sam lunauser posted image
Zdej se mi pa nič ne da, pa še jedle nisva, še po mlek morm v sp. štuk, pa se mi ne ljub, ven morva it, bi mogle bit že kej prištimane, pa še ni sledi o tem, tamala še previta niuser posted image ne socialne klicat, že grem...

Kaj zdej jutri? Velja? Kdaj pa?

Joj, Bamby, kako si se potrudila z razlago in linkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
2.7.2008 8:40:34   
Februarka08
Ne morm verjet, pogledam k tamali, se je že obrnila in pase kraviceuser posted image user posted image user posted image včeraj ji je prvič ratalo da je dobila roko izpod trebuha, se oprala in se dvignilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
2.7.2008 8:44:05   
misar

Čira čara, lana pridna punčka in veliko pančka, čira čara user posted image  user posted image  user posted image

nis ti to mogla sčarat že 5 mesecev nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , greva midve zdele mal na luft...papa

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
2.7.2008 9:31:53   
dolenjka

nis ti to mogla sčarat že 5 mesecev nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , greva midve zdele mal na luft...papa

sorči bejbi user posted image

Evo, naša princeska je budna in se je že s teto po telefonu pogovarjala user posted image

Zdej greva pa tut midve mal ven, samo da jogurt pomalcam, da bom lažje voziček rinla user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.