bamby
|
februarka, v bistvu ti je buči lepo povedala. Vsaka mama najbolje ve za svojega otroka, kaj je zanj najboljše. Lahko kuhaš, lahko daš surovo...kakor se ti zdi, da je za otroka uredu . Jaz zelenjavo npr. vso kuham, sadje sem pa sprva le jabolko kuhala, da sem ga lažje na fino zmiksala in da ga je Anaja lažje jedla, zdaj ga pa ne več. itata, moja sestra je bila istega mnenja kot ti, da bo tamalo do 6. meseca samo dojila. Ker pa ji je kmalu po 4. mesecu nehala ponoči spat in je imela isti problem kot ti, se je čez noč odločila uvajat GH. Rezultati so bili takoj. srečka nosečka, tak položaj, kot ga ima tvoja Lana na sliki, ga ima Anaja večkrat na noč, ko je v posteljici . Očitno jim tako zelo paše, da se drenjajo . bajsa, čestitke za zobek ! IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Eno ?: (sej vem da bo butasto izpadlo, ampak vseeno ) kako se reče pravzaprav tistemu rižu oz. riževi kašici al karkol že je, da se zmeša z mlekom, oz. da se mleko mal zagosti? Kje naj to kupim? V Mullerju? Sem že gledala mal v trgovini tam pri Frutkih ipd. pa ne najdem, oz. ne vidim Če jaz prav razumem, misliš ti na žitne kašice, ki jih dobiš v škatlah. Teh imaš več na izbiro: Hipp, Milupa, Humana,.....ki se zmešajo kar z prekuhano vodo. Jih dobiš pa tudi v večih okusih (banana, jabolko, breskev..) za od 6. medesev dalje jih imaš že več okusov...... Tudi Pdravkin Lino ima otroško hrano, ki pa jo je treba mešat z materinim mlekom, ali prilagojenim mlekom, pa Lumpi ima tudi nekaj se mi zdi. http://www.hipp.si/index.cgi?m=6&c=65 KLIK (od Kolinske spletna stran je čist adijo ) Pri nas je pa Tim zakuhal na 39 . Nocoj bo pestra noč, pa še z sva se sporekla. Zdaj bo tihi teden. Moram še razmislit, če mu bom jutri sploh kaj skuhala . Ker takih žaljivih zmerjanj za NIČ (KER SE GOSPODU NE SME NIČ REČT) tudi ne bom kar požrla. Sem zdaj ful užaljena in razp******. Tud spat ne grem zraven njega
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 1.7.2008 22:13:04 >
|