|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
2.7.2008 10:03:33   
Janey
jutro

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
2.7.2008 10:06:40   
MetiLu
Dan! Mi smo pa danes še kar ok spali, jedla sva ob 3.00 in 7.15 zjutraj user posted image  spi pa sedaj prvo polovico noči na trebuščku, drugo pa na hrbtu, ker ko se zbudi ne tečnari in se malo razgleduje po posteljici in seveda obrača za 180° zraven user posted image

Grem zdele mal pomalcat, pol bo pa najbrž že zaspan, pa ga bo treba dat ninat user posted image  Jaz pa za šporget ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
2.7.2008 10:07:18   
Bajsa
Dober dan!
Naša toč spet bolj tko tko. Šele ob 2 sem šla spat, ker sem mogla mojga pelat, pol se je Zala zbudila enkrat sred noči (je bla še tema), sm bla tok koma da nisem tud na uro pogledala.Pol sm jo mela kr pr seb v pojstli in spet budnica ob 6, pojedla in nazaj zaspala, no ob 9 sva se pa odločile vn iz pojstle prlest. Mi2 bova tud šle mal na špancir, sam morem še prej neki pojest in cote obest.
Eno ?: V kolkem času pride zobek čist vn?
Itata user posted image user posted image user posted image user posted image  za dudo, držim pesti da zmagaš!
No mi2 tud prideva, sam še ne vem kdaj točn, ker mi2 itak skoz zamujava user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
2.7.2008 10:33:46   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Kati a pol pravš da ni zdej v Ikeo za hodit? Mi tud mormo it, mal pogledat za opremo, pa ne vem kdaj nej gremo. A mogoče veš do kdaj bodo prenavljali?

kakšen mesec še bodo...sam pol pa bo lepo ker prihaja z avgustom nov katalog in nove stvari...pol pa bo zanimivo

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
2.7.2008 10:35:46   
Janey
uf...nič nismo spali...SPETuser posted image user posted image user posted image zdaj pa je ene 15 min kričal, ne vem zakaj...ko sem ga položila je začel, ampak zaspan pa tak da ni več mogel očk odpret. no zdaj je zaspal, jaz pa sem si privoščila zajtrk.ma sem že tak lačna bla da če nebi kmalu nehal kričat...mi je blo slabo od lakote.

zdaj grem pa stroj zalaufat.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
2.7.2008 10:51:52   
kati kati
naše spanje pa je skoraj stalnica...spanje ob 20.00 tam nekje,...potem prvo hranjenje okoli polnoči pa 3-4 pa še okoli 7 pa bujenje okoli 8...sam pol pa ne je do 12 uremal hecen ritem...da ne govorim o tem da se moj user posted image zbuja za šiht ob 2-4 zjutraj pa da se na noč zbudim 3 mi je že kr slabo ampak sem se navadla...sej ko bomo začeli z gh bo bolš...
od jutri naprej sma brez user posted image ..in to en tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok boma ga pogrešla...pol pa gremo že na dopust komi čakamo user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
2.7.2008 11:11:40   
Janey
kati to pa ni fajn da bosta sama ne. mi2 sma čez dan veliko sama, pa mi je tak hudo in tak pogrešam lubija...se pa lahko vsaj zvečer stisnem.
jah...mi se zbujamo 8-15x na noč zadnje tedne in jaz sem že čisto fertik. pred tem je spal v enem do 4,5 včasih celo 6ih pojedel in do  9ih, zdaj pa se do 12 ko grema mi2 spat že ene 4x al pa več prebudi in joka. prej nikoli ni jokal, malo jepojamral, smo vedeli da je lačen, smo pojedli in je takoj nazaj zaspal. sej ok, lahko da so zobki, ampak že več kot 1 mesecuser posted image user posted image jaz sem tak čist z živci na koncu od nenaspanosti, tak da...če se nebo nekaj popravilo...

šibam sirena

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
2.7.2008 11:12:43   
itata
dan,
evo mene. sva spala pol do 8:30. nisem se niti približno naspala, mal bolš pa je kot je bilo ob 6h. danes sva kar doma in ne boste verjele, da sem uspela ker mali že dopoldansko dremanje izvaja, že kosilo skuhat (skor čist vse) - predvsem zato dokler je še hladna kuhinja... pa perilo popedenat in še njegove bučke sem skuhala. pa da vidimo kako bo mljackal pol k se zbudi. me res zanima. sicer upam, da se bo počasi zbudil (eno urco ima dost), da greva mal do sosede na kofeuser posted image  pol ko bo pa popoldansko spanje grem pa še jaz zraven se uležtuser posted image  ful tkole narediš, če si kdaj dopoldne tud doma. itak sva pol cel večer zunaj pred bajto, tko da mu frišnega zraka glih ne manjka. tko al tko je čez dan prevroče za bit zuni.
misar: ne boš verjela, da sem tud jaz že gruntala enkrat kolk za vraga nalulajo te naši user posted image  čez noč, sam plenice se pa nisem zrajtala stehtatuser posted image
bajsa: takle mamo. jaz ne vem kolk časa zobek ven leze, ker ga še nimamouser posted image  upam, da ne predolg, da je ne bo predolg matral.
buči: predor je pa "sad ga ima, sad ga nema"user posted image  te jutr zjutri pokličem preden štartam... k bo še frišn. razen če ne bi bil kak čudež u igri in bi mali ful spal - ja itakuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3533
2.7.2008 11:15:15   
dolenjka
No tko, pridno sva odvozičkali 1 uro in pol, pojedli in potem je šla lepotička pančkat.
Upam, da se ne bom zaj*** ker se mi zdi, da se lahko že pohvalim, da ima naša že malo ritma za spanje čez dan. Že na morju je hodila ob 11h za uro in pol in zaenkrat je več ali manj vsak dan tako, tudi včeraj, samo da včeraj ni v posteljici spala, ampak v avtu, ker sva šli v KR k prababici na RD. Me zanima če bo ju3 v Kavalu tudi pančkala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3534
2.7.2008 11:15:27   
itata
janey: jaz te čist štekam. sem isti zombi. moj se sicer ne zbuja tolkrat, ampak mu je pa samo parkrat uspel spat po 4 ali več ur... tko da se nisem naspala že 5 mesecev... sem sicer hotla bit čist komot samo na dojenju do 6. meseca, ampak bova kar mal prej z GH začela, ker ful upam, da bo pol mal bolš s spanjem... to je katastrofa namreč tele nočne scene. pol pa če me mali ne budi pa moj kdaj ne more spat al pa smrči al pa kej - sem glih danes mu rekla, da sta k 2 zajedalcauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
2.7.2008 11:19:47   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: itata

janey: jaz te čist štekam. sem isti zombi. moj se sicer ne zbuja tolkrat, ampak mu je pa samo parkrat uspel spat po 4 ali več ur... tko da se nisem naspala že 5 mesecev... sem sicer hotla bit čist komot samo na dojenju do 6. meseca, ampak bova kar mal prej z GH začela, ker ful upam, da bo pol mal bolš s spanjem... to je katastrofa namreč tele nočne scene. pol pa če me mali ne budi pa moj kdaj ne more spat al pa smrči al pa kej - sem glih danes mu rekla, da sta k 2 zajedalcauser posted image

kok mi je to znanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
2.7.2008 11:30:34   
Bajsa
No mi2 nisva šle ven, ker je imela madam ene čudne fore, pa je bla ži čist zaspana, sm se zdele eno uro matrala da bi zaspala brez zize. Neuspešno! Na konc je zmagala madam, fasala zizo in zdej spi. Je pa ne morem prov dol pustit, ker mormo ob 12.30 štartat, mamo frizerja, ja ja za vas se grem na friški pobarvat user posted image .
Janey a si ti sigurna da ti ni zamenjal dan za noč? Ker če se res tok zbuja, ne vem no. A pa se zbudi, poje in ne takoj nazaj zaspi? Kaj če bi ga probala par dni mal matrat tko da nebi čez dan skor nič spal, oz. maks eno urco ene 2x, pa bi mogoče blo pol laži ponoč ker bi bil tko zmatran. Sicer bi bla verjetno par dni kriza, ampak mogoče bi pa nucal. No sam moj predlog. Itak boš pa sama najbolj vedla kaj in kako.
O kati hvala za info, pol bomo pa septembra ko iz morja pridemo šli mal v ikeo pogledat, če majo kej lepga user posted image .
Itata naša madam je ful z veseljem malcala bučke, sicer so ble s krompirjem, ampak je jedla ko tavelka, men so ble pa čist bljak user posted image .
Buči ja tkole mamo s temi cestami in predori, važn da so oni naštimal vinjete pa da bojo fajn služl. Upam, da se čimprej zrihta, da boste mel mir user posted image
Dolenjka user posted image user posted image user posted image  za hrib, sej te še spoznal namo ko boš pršla vsa šlank user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  carica za ritem spanja.
No sej naša gre tud načeloma tam okol 11 spat za kakšno urco, včasih tud dve, pa še pol popoldan med 16 in 18 včasih mal zakinkne. Upam, da se bo tkole obdržal, mi čist sede user posted image  Sam zaspat z zizo jo morem odvadit, kako mi bo to ratal user posted image  A ma kera kakšno idejo?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
2.7.2008 11:46:40   
Bajsa
A ste vse ušle?user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
2.7.2008 11:47:20   
dolenjka
Bajsika, a dudica pa ne špila user posted image  Pri nas je tako, da je preden gre spat in je kot mami, brez problema zaspi po hrani, včasih z dudo, včasih pa brez user posted image
Kaj se pa nad vinjetami pritožuješ? Sej zdej bo ceneje, razen če si se ekstremno malo vozila ven iz KR user posted image  Do morja in nazaj stane oz. je stalo 8,8 EUR, če greš k Janey in ostalim štajerkam na obisk si sam cestnino plačeval, skoraj več kot vozil user posted image  user posted image  tko da men čist paše, ker se nama dejansko znižajo stroški na ta način, pa imava 2 avtomobila

Mi je mal vroče, ker sem mal kidala. Najboljš da grem pod tuš preden se carica zbudi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
2.7.2008 11:47:50   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

A ste vse ušle?user posted image

Ne, sam umit si jo bom pa vseen skočila user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
2.7.2008 12:01:21   
Bajsa
Sej sem že povedala da sem totalni zapečkar. Me moj nikamor ne spusti, sam okol Loke, Kranja in Preddvora user posted image user posted image user posted image  Ma ne hecam se, ampak res se nikoli skor ne vozim p AC, parkrat grem na Jesenice k nonici, pra pra babici od Zale, pa enkrat na leto na morje. Ni dinar da bi se kej več špogal user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
2.7.2008 12:02:54   
Bajsa
Meti eno ?, no pa še ostale k mate h2o. Men se bo zmešal! Voda mi kr non stop vn teče, tm pri uni dozirni posodici in pod filtrom. A vam tudi? Pa para skoz vn puha, se nč ne ustavi, a je to kul, a je bolš da ga nesem nazaj? Kam ste namontirale tiste gumice, k so ble zraven?

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
2.7.2008 12:24:33   
dolenjka
Sem bla mal preveč glasna user posted image  Zdej bom javno napisala, da moj otrok ob 11h gre spat, spi pa bolj malo, mogoče bo kaj pomagalo user posted image  Se je namreč zbudila po 55ih minutah user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
2.7.2008 12:38:32   
pina-1
dan.

no mi smo tudi dobili novo pikico. Težki pa smo celih 7.650guser posted image . Mia je pa tudi čisto zdrava in normalno razvita za svojih 5. let. Samo trasta je pa tudi uhhhhhhh. Ravnokar sem ji šla dat ene 2 na rit, ker se dera in tuli v sobi. Z nogami pa po steni tolče. V drugi sobi pa ana spiuser posted image user posted image user posted image

Dolenjka naj ti povem, da tudi ana ob 11 zaspi in spi min 3 ureuser posted image user posted image user posted image user posted image . V tem času bi jaz lahko čuda stvari nardila, pa razen peglanja kavča sploh nič ne razmišljamuser posted image user posted image user posted image

a ve se kar za jutri menite. Joj jaz bi tudi prišla, sam ne vem če se mi bo dalo po tej vročini gor lezt. Je vseeno eno urco vožnje. Bom še z Pinotom predebatirala, kaj on misli. Pa še odvisno kako bo anči prestala cepljenje.
Bi vas pa res rada vidla.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
2.7.2008 12:39:36   
buči
bajsa, tvoj H2O sigurno ni v redu sestavljen, ker ne sme nič ven tečt. Ampak jaz sem samo ročaj gor nataknila, drugega nisem montitala. Kako si ga pa dobila zapakiranega? A so v tovarni pozabil sestavit?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
2.7.2008 12:41:29   
buči
pinči, sem se v ponedeljek peljala ob obali mimo table "dežela merlota" in sem se takoj nate spomnila. Pridi pridi priiiiiiiiiiiiidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
2.7.2008 12:41:55   
buči
al je pisalo refoška? user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
2.7.2008 12:44:01   
dolenjka
Pinči user posted image  za Ano, jaz za našo ne morem več kaj takega rečt. Me je danes, ko sem imala največ planov za pospravljanje, čist razočarala user posted image  Mogoče pa z mano drži in da ne bom preveč delala, ona manj spi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
2.7.2008 12:45:07   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Sej res, kaj pa če bi Pinči prišla in mal reflna sabo pripeljala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Itak pa moraš priti, ker veš, da imam nekaj zate user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
2.7.2008 12:45:59   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: buči

buči ziher je pisalo refoška. sam lahko bi se ustavla na en deci. lumpa.

ej dolenjka pridi ti še k eni malo pokidat, jaz bom pa carico zdresirala da je treba malo več spat ob 11-ihuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.