![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 21:59:52
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa sam mi je že tko dolgas in jo tko pogrešam me veseli da me vsaj nekdo na tem svetu še pogreša A tut če še nimam umite, sem ok? Stara tud če nimaš še umite te mam rada
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 22:01:42
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A tut če še nimam umite, sem ok? Stara tud če nimaš še umite te mam rada Če je nimaš umite, si vsaj ženska saj veš, "vonj po ženski"
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 22:02:22
|
|
|
|
bamby
|
Jaz očitno nisem več, ker sem že ob 8h izpod tuša
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 22:04:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Jaz očitno nisem več, ker sem že ob 8h izpod tuša ti si se pa res spešli za nas tušnla, glede na to, da imate doma kratek stik
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 22:10:12
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Moja je tud že umita, sam še glavo si moram it posušit, pa neki še pojest, jaz sem spet lačna V četrtek bova tud midva prišla, samo najbrž nama pred deseto ne bo uspelo Dolenjči, ti pa res štrajkaš zadnje čase tlele gor
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 22:14:15
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby Jaz očitno nisem več, ker sem že ob 8h izpod tuša ti si se pa res spešli za nas tušnla, glede na to, da imate doma kratek stik prav zate sem se bejbi . Na mojga sem pa danes itak
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 22:20:25
|
|
|
|
Janey
|
čer kak ste kaj? nič več nisem doma in ni več časa za rr. jaz sem tut ravno izpod tuša in čakam da še lubek pride da se grem malo stisnit. lepo pančite
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 22:37:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dolenjči, ti pa res štrajkaš zadnje čase tlele gor Moram mal za zakon pokrbet in mal debatiram z mojim, sam danes zgleda ne bo nič, ker že smrči Pa tamala je zdej že tko luštno zgovorna in ready za male vragolije, da kar ne morem stran od nje KO pa aja, pa mami mal poštima, pa potelefonira Zdej si jo grem pa umit, da bo moj imel svežo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 22:54:53
|
|
|
|
pina-1
|
čer. mi smo končno v bajti. JE šele sedaj malo zraka pri nas, da se odzuni da dihat. Naš dan je bil kar brez veze. Vse kar sem naridla je da sem kavč peglala celo dopoldne. Popoldne so šli pa na en obisk. Aja edino kar je blo pametnega danes je da sem nardila 200 trebušnjakov s poočjo ab rocketa . Punci spita, idva se baševa vidim da je naša šefica prišla na plano...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 23:07:50
|
|
|
|
pina-1
|
bamby vidid a tudi pri vas iskre letijo. Jaz sem pred kratkim nehala kuhat in prat. JE kar hitro poštekal da je bolje če se opraviči in če se popravi. Sedaj pa zopet vse štima kot bi moralo. Grem se stiskat, čeprav kej dosti ne bo ker je vroče
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 6:29:21
|
|
|
|
itata
|
jutro, evo danes sem imela ponoč eno mali "zmago". mali zaspal okol 21h. še mal. prvič se je zbudil okol polnoči. sem mu dala mal dudo pa se je resno razburjal pa nisem prav težila, ker je blo 3 ure že mimo od joške zadnje in sem ga dala gor. ajde naj mu bo. sam pol se je frajer mal čez 1h spet zbudil in se nisem dala. sem mu turila dudo dok se ni pomiril. se je dret neki začel, ampak je sam 3 min trajal. pol je pa lahk spal skor do 4h!! matr mu. lakota absolutno tole ni. sam razvada k ve, da bo vsakič lahk mal na joški visel... tko da bom kar mal vztrajala s temle, da ne bo vsakič joške dobil. mogoče kej zapopade. sicer se mi je zdej spet ob 6h zbudil pa sem ga hotla na hitr nazaj spravt z joško, ampak je vseen vstal mal sam tole ob 6h me res ne moti, tko da se lepo igra z igračkami zdejle, jaz sem čaj skuhala in pojedla zajtrk (prvi), zdej se bova previla in greva spat nazaj. beda je k sva mojga zbudila in od 1h do 3h ni mogu spat. se je premetaval po pojstli gor in dol, tko da še jaz nisem mogla spat mah bo že. danes mu bom probala dat mal bučke kuhane... bomo vidl kaj bo rekel za jutri velja. jaz pridem okol 9h... pol se pa dobimo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 7:39:06
|
|
|
|
buči
|
jutro, za jutri drži, od 9ih dalje torej. Jaz dam juho kuhat, pa hitro ven. Se veselim vsaj dežja, če so mi že predor spet zaprli. Kreteni!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 7:45:48
|
|
|
|
misar
|
jutro no naša pa je danes spet mal pojačala. budnica ob 11:30h-joška, ob 1h-duda, ob 2h-joška, ob ne vem- duda, ob ne vem- joška in zdaj še kar spi... je pa enkrat moj dragec šel dudo vturit, ker men ni blo več za vstajat. sem rekla, kar nej se mal buni, pa da vidmo, pol je pa že moj vstal ...no bom večkrat še to naredila, mogoče jo bo pol še on dal na zizo zdaj že spet tri dni štrajka mala s tem spanjem ah kaj čmo, bomo že ampak resno dela prinčipesa na tem, da bi bila edinka, jaz si pa tud resno žeželim, da bi spala enkrat sam ubogih 5 ur v kosu...joj to bi bil pa že pravi luksuz...se neki z mojim dogovarjava, da bova to sprakticirala za vikend ...sem za, pa mogoče mu bom kaj več akcije obljubila pa bo še z veseljem eno noč vstajal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 8:10:36
|
|
|
|
Suzi*
|
jutro. naša je zveče šele ob pol enajstih čist zaspala, ob pol treh joška, pa se zbudila ob sedmih, pa še ni jedla. pridna, samo mal prej bi lahko zvečer mrknila. joška je pa zdej ko bomba, ker je od zvečer ni praznila. jst sem pozajtrkovala, vas prebrala, zdej se greva pa zrihtat in ven. dokler še ni ubitačno vroče. mejte se. aja, pa dolenjka, lepo da si se še mal javla. jaz za jutri še ne vem....me mika prit....bom še vidla kako bo. ...ampak kaki kreteni....omet odpada v tunelu, pa tega niso en dan prej opazil. je blo treba na datum odpret, pa čeprov sam za en dan.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 8:10:57
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Evo, da ne boste rekle da vas zapostavljam Pri nas noč hvala bogu ni bila nič posebnega, le zbudila se je malo prej (ob 3h) in to na glavo obrnjena smejoča in regljoča Sem jo nafutrala, nazaj nesla na pol v sanjah in pol jo odložim in akcija. Regljanje pol ure, smeh na glas Popizdila, šla iskat in jo dala nazaj na joško, pol je blo pa ok in je spala do 7.15 pojedla in seveda zdaj spi dalje Mal razmišljam, da bi jo v avto naložila in do obija skočila pogledat, če imajo kak "štrajfiks" ugoden, da bi ga mojmu kupila za RD. Samo pod pogojem da se kmalu zbudi, da je ne vlečem v največjo vročino, drugače bova šli pa v gmajno in na hrib No, ju3 se bom pa končno mal načvekala in potem v petek dežžžž
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 8:12:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* jaz za jutri še ne vem....me mika prit....bom še vidla kako bo. pridi pridi, PROSIM, se ti bom posebej posvetila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 8:13:48
|
|
|
|
misar
|
ej punce sem prej šla prav plenico zvagat, ker je bila tako težka po celi noči: sem bla prav presenečena, je vagala celih 300g (mater mam enih idej )
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 8:18:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dobro jutro, mi pa nimamo več te sreče, da bi spali več kot do 6,00. No, zdaj pa spi lepotni spanec. Včeraj sva z Lano srečali Marušo in njenega Lovrota. Kako je mali že velik in lušten. Mi pa imamo danes P in tretji pikico. Greva kar sami, ker je ati v službi. Upam, da ne bo jokala preveč. misar - samo, da je v plenici vse ostalo .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 8:21:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar ej punce sem prej šla prav plenico zvagat, ker je bila tako težka po celi noči: sem bla prav presenečena, je vagala celih 300g (mater mam enih idej ) tebi je pa očitno zelo dolgčas Zakaj pa madam ne bi ju3 v LJ na kofetek prišli
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 8:23:35
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: misar ej punce sem prej šla prav plenico zvagat, ker je bila tako težka po celi noči: sem bla prav presenečena, je vagala celih 300g (mater mam enih idej ) tebi je pa očitno zelo dolgčas Zakaj pa madam ne bi ju3 v LJ na kofetek prišli ja hudo dolgčas , ko bi mi bilo vsaj, ampak mi za vse intelektualne napore primanjkuje časa in energije, pol moram pa neke bedarije počet, da zaposlim duha ju3 imam nekaj v planu da se prikažem, ampak še ne obljubim. če bo madam dobr spala pol se pa znam prikazat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 8:34:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: misar ej punce sem prej šla prav plenico zvagat, ker je bila tako težka po celi noči: sem bla prav presenečena, je vagala celih 300g (mater mam enih idej ) tebi je pa očitno zelo dolgčas Zakaj pa madam ne bi ju3 v LJ na kofetek prišli ja hudo dolgčas , ko bi mi bilo vsaj, ampak mi za vse intelektualne napore primanjkuje časa in energije, pol moram pa neke bedarije počet, da zaposlim duha ju3 imam nekaj v planu da se prikažem, ampak še ne obljubim. če bo madam dobr spala pol se pa znam prikazat Čira čara, lana pridna punčka in veliko pančka, čira čara
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 8:39:09
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro... Naša frajla se zbuja 2x na noč. Spet Kaj je telim našim februarčkom? Upam, da je sam luna Zdej se mi pa nič ne da, pa še jedle nisva, še po mlek morm v sp. štuk, pa se mi ne ljub, ven morva it, bi mogle bit že kej prištimane, pa še ni sledi o tem, tamala še previta ni ne socialne klicat, že grem... Kaj zdej jutri? Velja? Kdaj pa? Joj, Bamby, kako si se potrudila z razlago in linki Hvala!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 8:40:34
|
|
|
|
Februarka08
|
Ne morm verjet, pogledam k tamali, se je že obrnila in pase kravice včeraj ji je prvič ratalo da je dobila roko izpod trebuha, se oprala in se dvignila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 8:44:05
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: misar ej punce sem prej šla prav plenico zvagat, ker je bila tako težka po celi noči: sem bla prav presenečena, je vagala celih 300g (mater mam enih idej ) tebi je pa očitno zelo dolgčas Zakaj pa madam ne bi ju3 v LJ na kofetek prišli ja hudo dolgčas , ko bi mi bilo vsaj, ampak mi za vse intelektualne napore primanjkuje časa in energije, pol moram pa neke bedarije počet, da zaposlim duha ju3 imam nekaj v planu da se prikažem, ampak še ne obljubim. če bo madam dobr spala pol se pa znam prikazat Čira čara, lana pridna punčka in veliko pančka, čira čara nis ti to mogla sčarat že 5 mesecev nazaj , greva midve zdele mal na luft...papa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 9:31:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: misar ej punce sem prej šla prav plenico zvagat, ker je bila tako težka po celi noči: sem bla prav presenečena, je vagala celih 300g (mater mam enih idej ) tebi je pa očitno zelo dolgčas Zakaj pa madam ne bi ju3 v LJ na kofetek prišli ja hudo dolgčas , ko bi mi bilo vsaj, ampak mi za vse intelektualne napore primanjkuje časa in energije, pol moram pa neke bedarije počet, da zaposlim duha ju3 imam nekaj v planu da se prikažem, ampak še ne obljubim. če bo madam dobr spala pol se pa znam prikazat Čira čara, lana pridna punčka in veliko pančka, čira čara nis ti to mogla sčarat že 5 mesecev nazaj , greva midve zdele mal na luft...papa sorči bejbi Evo, naša princeska je budna in se je že s teto po telefonu pogovarjala Zdej greva pa tut midve mal ven, samo da jogurt pomalcam, da bom lažje voziček rinla
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.