|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
30.6.2008 11:31:23   
mlavla
dan..

janeyuser posted image user posted image user posted image

mary..user posted image user posted image user posted image user posted image bravo!!
misar..dobrodošla nazajuser posted image  vidim,da imava čist kontra probleme..teb so cunje prevelike men pa premajhne...bi bila bolj vesele če bi jaz imela tvojo težavouser posted image
srečka...bravo za pametnega kužka,,,kakšna je pa cena?
itata..ja tale tvoj jakob ti ga pa res pošteno biksa ponoči..očitno skoz preverja če si še tam, da mu nebi kam ušla..user posted image

jst mam pa tud danes mal tak čuden dan..mam popoldne izpit, pa sploh nevem če bi šla..me je vsa volja minila..pa še vidla sem,da nas je prijavljenih le 5 na ta izpit..kar mi pa še bolj pulz nabije..
največji problem pa je ta ,da je moje znanje zelo salbo..ker preprosto nisem prišla čez vse..user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
30.6.2008 11:32:35   
mlavla
vas pridem še mal kasnej prebrat..zdej se grem pa še mal učit (preden me mine..al pa da se odločim,da sploh ne grem v Lj)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
30.6.2008 11:33:58   
nizy
pozdravljene,

mary-lou  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image za izpit

janey- tašče so user posted image , vrata pa kar zaklepaj ,saj ji ni treba vedet kaj delaš v stanovanju.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
30.6.2008 11:37:23   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

srečka...bravo za pametnega kužka,,,kakšna je pa cena?

Cena je 33 EUR user posted image . Bi lahko bile te igrače malo bolj poceni.

Drži se na izpitu, boš videla, da bo šlo. Obe z Lano drživa pesti zate. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
30.6.2008 11:47:18   
Janey
mlavla kaj pa imaš? idi probat sej zgubit nimaš kaj.
a gabi si že imela? joj jaz ti tak dolgo to pošiljam da mi je kar nerodno.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
30.6.2008 11:51:51   
bamby
itata, user posted image  za Jakoba in sestrico. Očitno se bosta dobro razumela user posted image . Glede službe sem te pa že hotela vprašat, če že kaj hodiš delat, ker si v nosečnosti imela namen, pa vidim,da ti kar domov pošiljalo. Tak oej še boljše, kot da bi mogla od doma v pisarno. Si vsaj z Jakobom lahko cel dan.

februarka, frutkov sok boš najbolje redčila z vodo po občutku. Tim npr. je imel najrajši nerazredčenega, Anaji ga moram pa kar precej redčit, ker drugače ga madam ne pije user posted image  (1/4 soka in 3/4 vode). Včeraj mi ga je zmanjkalo, ker je bila tako žejna, pol sem ji pa kar Za vodo dala z okusom bele breskve, pa je kar pila, pa nobenih reakcij ni bilo.

misar, jaz našo oblečem v kratek bodi , pa z rjuhco, ki je mal flanela, pokrije. Se pa tudi ona ves čas odkriva, tako da veliko si nisem bolje z njo user posted image . Proti jutru, ko mal zazebe jo pa kar z odejico pokrijem.

mery lou, čestitam ti za vse opravljene izpite user posted image !

Mi pa danes praznujemo 5. mini RD user posted image ! Včeraj smo se pa fajn imeli. Anaja je uživala 100/h.
user posted image

Kopali smo se pa spet šele ob pol desetih zvečer, ampak ji je pasalo, le jest kar ni hotla user posted image . Sem pozabila povedat, da se je v petek prvič prevalila iz trebuha na hrbet, pa danes je to vajo spet ponovila. Mislim,da ji zaenkrat šele ratuje in ni še neka njena vrlina. Je pa začetek user posted image !

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
30.6.2008 11:55:21   
srečka nosečka
bamby - user posted image  za Anajin mini RD. Je pa pravi cuker. Pa za njeno obračanje user posted image user posted image user posted image . A tvoja pa s trebuha na hrbet? Naša pa ravno kontra - s hrbta na trebuh. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
30.6.2008 12:15:53   
bamby
srečka nosečka, ne vem, kdaj se bo naša na trebuh obračala, ker ji na trebuhu biti sploh ni všeč. Sem kar predvidevala, da se bo prej na hrbet obračala, samo da ji ni treba biti na trebuhu user posted image .

Hvala za čestitke! Kar ne morem verjeti, da je že 5 mesecev mimo user posted image .

tuna, Anji tudi čestitam za današnji mini praznik user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3408
30.6.2008 12:15:58   
itata
bamby čestitke za mini RD.
sem ugotovila, da so punčke ful "hitrejše" od fantkov kar se obračanja tiče. al se sam men tko zdi. no sodeč po jakobu, ki se sam na bok prevali zaenkrat itak težko rečem, ker mislim, da je mogoče mal pretežek, da bi se čist obrnil... mogoče. nogice ga tud še ne zanimajo... zdej je avte zregistriral k se mimo vozijouser posted image  naš ma čist druge interese
mary: ti sam glej da naslednjič k se dobimo res za en kofe daš. to da nardiš zadnji izpit se ti sam enkrat zgodiuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3409
30.6.2008 12:17:27   
mlavla
srečka n. ..hvala za informacijo...ma je res kar drag..
janey..en predmet iz smeri imam..pa mi je kar mal sumljivo, ker sem na mail dobila da je prestavljena ura izpita..in to me obvestijo danes!!zdej pa šibam v Lj..še prej pa pod tuš..mam že ob 14h..držte pesti..
ja Gabi pa mislim jit delat semptembra..se pa še vedno priporočam za zapiske..

bamby..vsenajboljše za mini Rd!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3410
30.6.2008 12:19:33   
mary_lou
VELJA, to pa res tega obcutka lepega ne bo vec....no sam se k diplomo nardim mogoce

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
30.6.2008 13:34:34   
srečka nosečka
user posted image user posted image user posted image , saj naša tudi ni rada kaj preveč na trebuhu - zato se pa začne hitro bunit user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
30.6.2008 13:35:55   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: itata

zdej je avte zregistriral k se mimo vozijouser posted image  naš ma čist druge interese

tapravi fant user posted image user posted image user posted image , kaj šele bo, ko bo punce videl, ki hodijo mimo vaše hiše user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
30.6.2008 14:56:16   
itata
jaz sem mulčka odpokala na (upam) "ta dolgo" spanje. jaz bom pa mal pospravla vmes. bom pridna danes sem se odločila. sem bila prej zaspana sicer, ampak tko 3 ure nazaj. je že miniluser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3414
30.6.2008 15:08:50   
nizy
bamby- user posted image user posted image za mini rd user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
30.6.2008 15:15:52   
itata
sem dobila danes regres... zdej ne vem a sem kej slab si zapomnila od lanskega leta, ampak sem ga dobila ful več kot sem pričakovala. še dobruser posted image  zdej lahk minus pokrijem in neki dam za dopust! itak bom bolj ali manj v portorožu k je stanovanje zastojn, hrana je pa itak za popuser posted image  draga povsod. jaz mam kar ok plačo pa si lahk zdej k je euro kupim 1/3 manj stvari kot sem si lahk prej. katastrofa je tole res. draginja sto na uro.
moram se s sodelavko mal zmenit kdaj kej lahk pridem do nje na krk med počitnicami. me je povabila za par dni. komi čakamuser posted image

resno ? : jaz sem še za časa nosečnosti kupila avion karte Graz - London za 3 dni. Tam bi pa pri kolegici spala. pa sem že takrat cviknila zarad aviona - sem bila 29. tednov noseča pa sem prestavla na ta vikend k sem jaz "strokovno" ocenila, da bo mali že dost "velik", da bo lahk šel zraven.... itak se mi zdej ne zdi dost velik za na avion - pa to bi še šlo, ampak ta vročina k ga ne morem po soncu vlačit gor in dol pa "malenkosti" ala da se ne mara preveč vozit z vozičkom pa alergija pa moja dieta (zelo težko jem kje zunaj) in 3x dojenje na noč - skratka cel kup enih zadev k me zdej mal motijo okol tega. pa zdej ne vem na kdaj naj te karte premaknem. katera starost mislite, da bo bolj primerna? september / oktober? če se pa katera javi, da gre namesto mene, lahko pa še vedno samo ime spremenimo - ok par eurov stane, ampak vseen. karte so bile pa cca 100 eur na osebo (2 karti imam, za dojenčka pa ni karte, ker sedi pri mami).

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
30.6.2008 19:14:14   
Februarka08
Ojla, čvekice...

Nič ne vem kaj se dogaja, nimam časa bit za računalnikom.user posted image Bom upam da kej prebrala...Sem glih od zdravnika, so mi pobrali šive ven, mala se zgovarja na igralni podlogi, take glasove zdaj že spušča da se samo še režiš lahko. Cvili in gruli in jamra, da je kajuser posted image facko mojuser posted image sem ji pa danes kupla žličke in posodico, jutri probava malo korenčkovega sokcauser posted image ga bom naribala in stisnila sok, potem ji bom pa mal dala po žlički... upam da ji bo všečuser posted image

zdej me pa že kliče, zgleda se je na trebuh prevalila in ne zna nazajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
30.6.2008 21:22:31   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: itata

zdej je avte zregistriral k se mimo vozijouser posted image  naš ma čist druge interese

tapravi fant user posted image user posted image user posted image , kaj šele bo, ko bo punce videl, ki hodijo mimo vaše hiše user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra user posted image .

Naša je pa danes jedla za kosilo cvetačo z rižem. Je še kar pridno jedla, le jaz sem dobila 3 porcije v obliki 1000 kapljic iz njenih ustuser posted image . Ta lumpa mala! Mi pa zmerom hoče žličko iz rok vzet in jo vedno prime z levico user posted image . Se sprašujem, če bo morda levičarka.

user posted image

in taka je bila danes, vsa obrajhana user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Sva pa danes uvedli še tretji gosti obrok. Mi pa mleka ob GH skoraj ni nič pila user posted image .

Popoldne se je nekaj pripravljalo na dež, pa je padlo le par kaplic in je bilo takoj mimo. Še asfalta ni zmočilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3418
30.6.2008 21:43:12   
srečka nosečka
čer, user posted image

bamby - user posted image  za Anajo, očitno ji GH bolj leži. Sem tudi jaz opazila, da naša Lana bolj levo roko uporablja kot desno. user posted image
Pri nas pa ni problem, ker bi mala "pljuvala" ven hrano, ampak je prav fino ko zraven kihne. user posted image  Itak, da najraj takrat, ko ima polna usta. user posted image user posted image user posted image

Kako si riž pripravila? Skuhala in z vilico pretlačila, al kar s paličnjakom? Mi še riža nismo jedli, pa bi lahko probale. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
30.6.2008 21:46:07   
MetiLu
Čer!
Mi smo se cel dan potepali, tamal priden 100/h, zdele pa že palčkom družbo dela user posted image

Itata, žal je bila tud naša noč bolj za en **** user posted image  upanje ostaja vsak večer, da mogoče bo pa dones spal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ne vem kaj ga daje ... Pa hvala za odgovor, se ti oddložim s kavico user posted image  
Mary lou user posted image user posted image user posted image  za izpit. Upam, da ti bo diploma res mala malca, jaz sem si tu tko rekla po zadnjem opravljenem izpitu, pa jo še zdej pacam user posted image  user posted image  user posted image

Bamby, Anaja je pa res super jedka user posted image  si zdej bolj mirna glede hranjenja, ali se z mlekom še vedno matrata?

Bajsika, pri nas je padla odločitev, da bova le prodala oba avta, tako da je passat od jutri naprej v prodaji. Če vaju še vedno zanima, mi pošlji zasebno, pa ti bom mal več povedala user posted image

Sva bila pa dones na obhodu za novim avtekom in mislim, da je padla odločitev, da kupiva čisto nov avto, Seat Altea XL user posted image user posted image user posted image  pol pa še en majhen jajc, da se bo možek lahko na šiht vozil user posted image  samo morava najprej oba najina prodat, pa mal banko obiskat, če bodo kej posodil user posted image

Zdej se grem pa možeku mal posvečat, pol pa spat ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
30.6.2008 22:41:46   
Suzi*
čer.

sem dopoldne že ful napisala, pa mi je ven vrglo, pol se mi pa ni dalo še 1x.

danes sem šla žani dat osebno delat, pa s tamalo sva se slučajno srečale in 2 uri čvekale na ledeni kavi in sladoledu. user posted image  žana pa vse prespala. user posted image  

madoniš, vam gre enim že ful dobr GH, naša pa sploh ne šljivi žličke. user posted image  bo že, ko bo njen čas. zaenkrat čist samo ziza rula.

mary, bravo za zadnji izpit user posted image

babmy, čestitke za mini rd. in uvajanje GH user posted image

mlavla, sem stiskala pesti. kako je šlo???

glede obračanja...naša se zdaj drugi teden obrača iz hrbta na trebuh, roka ji pa še vedno nagaja, ji pod trebuhom ostane in se pol ful buni. kontra ji še ne uspe, je pa odkrila noge in veselo cuza prstke na nogi. user posted image

jaz grem pa jutri po fredov obroč, imam še za 15 eur bonov za BC, ostalo dodam. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
30.6.2008 22:57:39   
Suzi*
danes ni nobene???user posted image

pol pa počas krenem pod tuš in v mižule.

nočko.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
30.6.2008 23:20:08   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

danes ni nobene???user posted image

očitno je na programu "odvajanje od RR" user posted image user posted image user posted image
Takšnega zatišja pa že res dolgo ni bilo. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
30.6.2008 23:54:54   
nizy
čer,

mi smo  danes nabavili fredov obroč  user posted image in  ga bomo čez vikend sprobali v izoli user posted image , pa še naša starejša nas je okol prenesla za eno srfrsko desko user posted image . pa Amina in Adna sta dobili še vsaka po dvojne kopalke , pa sandale ,....so šli € v eni uri user posted image , .... zdaj pa vse tri spijo , jaz pa f5 prtiskam  ,pa nobene gor user posted image

bamby- Anaja je pa že ornk punca  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3424
1.7.2008 4:53:37   
Bajsa
Zadnjauser posted image  Prvauser posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image
Prva itak user posted image ! Dobro jutro

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.