|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
27.6.2008 21:18:36   
jencili
čer,

samo za eno pomoč bi vas prosila, predvsem tiste, ki ste že imele krst.
Moji so povabljeni na krst od moje sestrične (ne kot botri, pač samo žlahta) pa me zanima kaj se v tem primeru nese kot darilo?
Kaj ste mogoče dobile od ostalih povabljencev?

Za pomoč se vam zelo zahvaljujem.

Zdej pa šibam še par stvari narest, pol vas pa v miru preberem.

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
27.6.2008 21:18:56   
nizy
očitno bom mogla z vozkom do BC , pa senčnik gor namontirat user posted image ,..... naš stari senčnik je služu 8letuser posted image ....  in se je par dni nazaj polomu , pa že takarat je bil 3.500sit , 

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
27.6.2008 21:20:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

lahko se un petek 11.7. dobimo user posted image
a ni to ta hotel user posted image sem mislila da si mislila hotel Luna user posted image

Jaz sem za! Torej če si ti in če je še katera, pa seveda pod pogojem da zunaj ne bo 33 zgočih stopinj, predlagam srečanje ob 10h v Kavalu, lahko pa gremo v naš hrib user posted image

Ne, je pa ta hotel tut ful fensi, kolk je pa plaža oddaljena user posted image

Kva je zdej, a k jaz pridem, pa vas ni al kako user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
27.6.2008 21:20:25   
nizy
jencili-  naj naštimajo koverto , to je najboljše darilo user posted image , vsaj mi tko delamouser posted image  

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
27.6.2008 21:21:44   
dolenjka
Jencili, mi2 sva lani bila na krstu in kupila poganjača user posted image  Lahko je zlatnina, kar pa meni osebno ni všeč user posted image  Itak pa nisem za te cerkvene zadeve user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
27.6.2008 21:44:34   
ella79
men tudi zlatnina ni všeč user posted image sem bila lani na enem krstu, pa so eni tud poganjača prinesel... se pravi kaj praktičnega user posted image jaz sem npr. legice

dolenjka ta hotel je čist na plaži user posted image
http://www.travel-tourist.com/hot163-pic1_si.htm

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
27.6.2008 21:49:40   
dolenjka
Zelo podoben tistemu, ki sem ga jaz uočila, samo malenkost dražji in malo bolj oddaljen user posted image

Imaš že vse spakirano?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
27.6.2008 21:53:55   
ella79
dej povej kaj si ti gledala. Ta je res lokacijsko bogu za ledžima user posted image
moj še nima nič, k ga še doma ni user posted image jaz mam vse, zoja tudi user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
27.6.2008 21:56:39   
MetiLu
Čer!
Naš tamal že 1 uro spi, jaz sem oddelala dve serije na Ab rocketu user posted image , pa stuškana sem tud že. Zdele še en puding zmažem, pa grem lahko spat user posted image
Likanje je preloženo na jutri ...

Za krst smo mi od drugih dobili € in pa nekaj oblačilc user posted image  od botrov pa zlato verižico z obeskom in otroško sveto pismo ... zlatnina je tud men čist mim, samo knjigica je pa super, je v bistvu taka slikanica z debelimi listi.

Nizy, jaz imam senčnik Pepenny, pa je zakon, se ga naveže na vozek, pa ni ga treba prestavljat glede na sonce, dela senco z vseh strani user posted image
Če se menite za srečanje, je meni Dolenjkina ideja za hrib super user posted image  se pa komot tud do Kavala pripeljeva, ker bo že tunel odprt user posted image

Uf, kolk se je fajn pohladilo, mam vse odprto user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
27.6.2008 22:03:49   
dolenjka
Evo Ella, tole je ta hotel. SLike niso glih najboljše, je pa v resnici še boljš in je direkt na plaji user posted image  Če bo moj dobil dopust, gremo septembra.

http://www.uniline.hr/index.php?lang=en&pid=611&oid=21207010438216099

Meti, a je pri vas kaj padalo? Pri nas dobesedno samo 2 kaplji user posted image  user posted image  user posted image  Shladilo se je na 25 stopinj zunaj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Še vedno upam na eno porcijo dežja user posted image

Janezek pa lepo panča zanje čase a ne? Res sem vještica user posted image  user posted image  user posted image  
Naša je tudi 20.15 dol padla. Sem pa sama doma in sem takoj letela pod tuš, pol pa planico in breskvov kompot pa njamsiii, zdaj se a vam posvečam, da se za nazaj odkupim user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
27.6.2008 22:11:11   
MetiLu
Ja Dolenjka moramo pridt še na ene inštrukcije, ker zdej nam je uspelo da jemo samo 1x na noč, zbudimo se pa vsaj še 5x, ker mi leze ob rob posteljice, pol pa pizdit začne, ker se zaletava ... pol je treba pa tud dudo popravljat, pa ... user posted image user posted image  sej bo, kakšno noč pa tudi super spimo, ne smem jambrat, lahko bi bilo velik slabš user posted image  

Ja pri nas je kar orneg padalo, prov frišen zrak notri piha user posted image  sem pa vidla kako je neslo z vašega konca user posted image  

Zdej grem pa počas v mižule, možek pride šele okol 00.00 user posted image

Nočko

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
27.6.2008 22:12:52   
Februarka08
Jencili, mi itak nismo vabili nobene širše žlahte na krst, tako da smo od ene familije dobili €, od druge pa baby fon, od botrce pa botra pa zlato verižico in obesek.user posted image Kar se zlatnine tiče samo to in je res glih prav. Mam raj €. user posted image Aja, od nekaterih pa še dobimo, ampak bojo boni za BC.user posted image

Jest se grem zdej možku posvečat, Ella, uživaj na morju...user posted image
Aja, jest sem tud za Kaval.user posted image user posted image

Nočko vsem...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
27.6.2008 22:27:52   
Suzi*
čer.

pina, a si tle kje gor skrita??? user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
27.6.2008 22:31:40   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

čer.

A me smo pa p**** dim user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
27.6.2008 22:39:36   
ella79
dolenjka ta hotel je un prav v mestu Pag a ne, na koncu mesta user posted image tudi luštno user posted image user posted image

pri nas tudi sam dve debeli kapli user posted image

sem ful jezna user posted image user posted image user posted image moj prav štartamo ob štirih, ob polnoči gremo spat... sam kokr kaže bomo ob polnoči komi pokat začel, ob štirih pa šli spat user posted image user posted image uh sem jezna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
27.6.2008 22:39:55   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

čer.

A me smo pa p**** dim user posted image  user posted image  user posted image

lubica, ne, samo prej nisem nič brala. seveda sem tud tebe vesela, da si kle, ker si res zabušavala kar predolg časa. ja, pa jaz sem tud za to, da se odpravimo v vaš hrib! user posted image user posted image  enkrat se lahko pa tud gorenjke in ljubljančanke in primorke, itd. mal drugam premaknejo, a ne?? user posted image   pol pa š enkrat pri nas naredimo, kot obljubljeno.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
27.6.2008 22:40:58   
ella79
dolenjka najboljš da midve kako debato udarva, k drugač bom zdele čist popi*** dobila user posted image user posted image user posted image namesto, da bi se po zoji ravnali in tako odšli od doma, se mormo po mojmu user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
27.6.2008 22:42:10   
Suzi*
pri nas je tud prejle fuul deževalo in se je lepo shladilo. mi tudi zdej luftamo.

Smo pa bili danes z žano naročeni za ceplenje, pa je prehlajena in ima rdeče grlo, tako da pikice danes ni dobila. zdaj smo pa naročeni šele avgusta, ker ima P cel mesec dopust. user posted image  Velika je pa 64 cm in tehta 6610 g. user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
27.6.2008 22:42:17   
dolenjka

dolenjka ta hotel je un prav v mestu Pag a ne, na koncu mesta user posted image tudi luštno user posted image user posted image

pri nas tudi sam dve debeli kapli user posted image

sem ful jezna user posted image user posted image user posted image moj prav štartamo ob štirih, ob polnoči gremo spat... sam kokr kaže bomo ob polnoči komi pokat začel, ob štirih pa šli spat user posted image user posted image uh sem jezna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prav imaš user posted image

A se je vaš že primajal al gresta z Zojo sami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zakaj pa ste hotl tko zgodaj štartat? Sej ne greste na Mars user posted image

Suzika, no le pridi na naš hrib, je že čas user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
27.6.2008 22:43:50   
Suzi*
ella, sej bo. ti pejt spat, on naj pa pakira ko bo, pa ga pač za odhod rukneš u luft pa gasa. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
27.6.2008 22:45:04   
ella79
to moj zmer prav da bomo šli skor sredi noči, k potem to pri njemu pomen, da tekom dneva se pa le bomo napokal user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj ponavadi je bilo tako in bo itak sedaj tudi user posted image user posted image ipam, da k se zoja zbudi okrog sedmih osmih, da res sam popaca in letimo user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
27.6.2008 22:45:19   
dolenjka
moški...ah lari fari..... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
27.6.2008 22:46:36   
dolenjka

to moj zmer prav da bomo šli skor sredi noči, k potem to pri njemu pomen, da tekom dneva se pa le bomo napokal user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj ponavadi je bilo tako in bo itak sedaj tudi user posted image user posted image ipam, da k se zoja zbudi okrog sedmih osmih, da res sam popaca in letimo user posted image

Sej če ob osmih štartate, ste ob 12.30 že na plaži user posted image  Kam na Pag pa greste user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
27.6.2008 22:46:51   
ella79
morm zravn njega stat in mu cunje zlagat in ponavadi po omari iskat, k njemu če ni neki na očeh že panika user posted image user posted image
ma ne grem zdej spat, bo mislu da cel dan spim user posted image user posted image user posted image se morm delat, da sem do zdele pokala user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
27.6.2008 22:49:17   
ella79

ella, sej bo. ti pejt spat, on naj pa pakira ko bo, pa ga pač za odhod rukneš u luft pa gasa. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mojmu je ob devetih že zelo zgodaj vstat user posted image user posted image user posted image

pa sej jaz vem da je čist blizu, že obvladam vsak ovink do Novalje 

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kaj pa vi mislite
biba217

Katero od spodaj naštetih ženskih imen je lepše?

Larisa (43%)

Lejla (37%)

Sabrina (19%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!